2017 de İkiz Annesi Olucaklar

kesinlikle.. ikiz gebe olduğumu birkaç gündür anlamaya başladım. aynı işte adım atarken sol bacak kasıyor beldenmiş.
inşallah iyi olur. valla canım herkes erken daha diyordu ama iyi yaptık herşeyi alıp koymakla..
ben yıkama ütüleme yapmadım daha ama alışveriş bitti çok şükür.
sadece hastane süsleri hediyelik magnet falan yapabilirsem yapıcam olmadı eksik kalsın
gözüm yemiyor hiç

Benimde benimdee.

ayy insallah cnm :)

dikkat et cnm.
bn de normal sartlarda cok titizim asla işimi baskasina yaptiramam,guvenmem,esim de olsa..
ama suan mecburiyet..dikkat etmek zorundayiz.

Bizde de bebekler tedavi ile olunca eşim hiç bir iş yaptırmıyor, ben ısrarla yapayım diyorum desemde yaptırmıyor, işten eve gidince uzanıyorum, sadece çamaşırları yıkama ve katlama bana ait, annemlere ve ablamlara gittiğimde de durum aynı iş yaptırmıyorlar, korkuyoruz, 3. ayımız bitince ufaktan yapmaya başlarım, çok hantallaştım,

İkiz gebelikte böyle ihtimaller olabiliyo dedi muayene etmeden önce ön bilgi verdi korktum acıkcası ama muayene ettikten sonra herşey normal dedi şimdi herşey yolunda ama sonradan değişebilirmi bu sonuçlar onu merak ediyorum

Merak etme belirti bende de çok yoktu acıkınca hafif midem bulandı atıştırınca geçiyordu. Çalışıyorum da pek bi değişiklik olmamıştı başta. Herkes ikiz hamile olduğumuda öğrenmişti nazar edenler oldu grip oldum kötü şekilde. Sen de bende bişey yok deme fazla kendi kendine ediyo sonra insan. Doktora bile demiştim hiç ağrım yok kusma yok bebeklerim nasıl merak ediyorum diye o da hamileleride anlamadım kötü olsalar dert sorunları olmasa dert diye. Doktor kontrolünde iyiyse kendine dikkat et kafa yorma şişmeye başlayınca karın, başlıyor ağrılar sızılar.

Benim ikili ve dörtlü testlerim yapıldı kana bakıld. Bebeklerin arasında fark olunca ona göre ayrı ayrı ölçüm yazıp risk durumlarına baktı şimdilik bi sorun yok dedi. 21. Haftada renkli ultrasona gircem orda geniş çaplı bütün ölçümler yapılıyormuş orda da bakarız dedi. Ama yapıldı kan alındı benim.

ben iki doktora gidiyorum biri ikili tarama istemedi sadece ense kalınlığı ve burun kemiğe bakıldı herşey normal fakat böyle bir test var diyip yurtdışına gönderilenden bahsetti diğer doktorum en. kaln. ve brn kemğ. baktı ve ikili test istedi bugün yaptırdım bende

degil mi ya olsa dert olmasa dert :)

ayy cok tatlisiniz yaa :)) bn de hissederim insallah..
gunler gecmiyor...
cinsiyetler farkli mi ayni mi sizin?
bi de ne zmn belli oldu ?
Hissediceksin tabiki sende :)
Benim bi kiz bi erkek. 17.haftada kesin olarak soyledi bana canim 12.haftada tahmin yapmisti bi erkek bi kiz diye sonraki gttklerimde hep kiz kiz dedi 17.haftada kesin olarak bi kiz bi erkek dedi detayli ultrasondada bi kiz bi erkek dedi diger doktorda oyle yani :)

oyyyyşş maşallah :)

Kızlar öncelikle hepinize masallah dıyorum rabbim saglıklı sekıöde kucagınıza almayı nadip eylesin size birsey soracaktım ikiz gebelikleriniz dogal yoldanmı tüp bebekle mi acaba bende tup yaptırcam ama iki emriyo koyulmuyor dıye bır duyum aldım da merak ettim ne kadar dogru diye

Cogumuzun tup bebek canim. Ama dogallarda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…