2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Merhaba kızlar son iki üç gündür yine tansiyon düşüklüğü ve midem bulantılarım başladı. Benle ayni durumda olan varmı

Evet cnm bana özel diyet prg.mi hazırladı uymaya çalışıyorum Insallah düzene sokucam yavas yavaş, hersey bebekler için zaten :)

Kizlar bebeklerin hareketlerini 3 4 gundur cok hissetmiyorum buda brni cok korkutuyo uzaniyorum tatli fln yiyorum ama banamisin demiyolar

şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlarım sınır nedir biliyor musunuz? açlık 83, tokluk 143 çıkmış bende ama kağıtta sınırla alakalı birşey yazmıyo doktorumda bir kaç gün yok onada soramıyorum. internette de farklı farklı şeyler yazıyo.

Kizlar bebeklerin hareketlerini 3 4 gundur cok hissetmiyorum buda brni cok korkutuyo uzaniyorum tatli fln yiyorum ama banamisin demiyolar

canım bencede doktoruna sor bir
oturunca falan da etmiyorlar mı hafif göbeğini sarsınca?
bir de canının çok istediği birşeyi yediğinde de ederler ya da soluna yatınca falan

Ben 16 haftayı geçince bi kaç gün seyirme, kıpırtı hareketleri gıdıklanma gibi şeyler hisetmiştim bebekler diye düşündüm ama son 2-3 gündür öyle seyirme iç hareket yok hissetmiyorum. Üstelik kasıklarda ve karında sert sancı gibi batmalar oluyor karnımda. Eşim pinpiriklisin diyor ondandır diyo sürekli gidemedim doktora. Ben mi yanlış anlıyorum bebeklerde bişey olur mu uykylarım kaçtı artık.

canım ben bile yeni hissediyoum 16 da 17dekiler çok da buna benzemyor
şimdi net. hatta hissetmeyine gıdıklıyorum yatıyorum oturup onlar hareket etsin diye bekliyorum
kontrole gidip hem özlem giderirsin hem de ne olduğunu anlarsın. içini ferah tut.

canım bencede doktoruna sor bir
oturunca falan da etmiyorlar mı hafif göbeğini sarsınca?
bir de canının çok istediği birşeyi yediğinde de ederler ya da soluna yatınca falan
Edylrda cok nadir nasil diyim gunde 10 kere yoktur hareketleri cuma kontrolum var yrn saglk ocagina gdp kalplerini dinlicem

Teşekkür ederim inşallah bı sıkıntı yoktur yarın gideceğim artık. Sağol iyi düşüneceğim şimdi

Canim ben.hareketleri iki haftador net hissediyorum,o haftalarda normal bazen.hissetmemende normal panige kapilma bekle insAllah hissedeceksib

kızlar merhaba, sağlık ocağından aradılar az önce 20.hafta bitiminde tetanoz aşısı yaptırmam gerekiyormuş, sizler yaptırdınız mı

Selam kizlar nasilsiniz, iki gundur sag elimde uyusma oluyor ve agri gece uykumdan uyandiriyor sizdede varmi boyle bir sorun???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…