- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- 118
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.961
Canım 16. Haftada hiç saklamadılar hemen belli ettiler kendilerini biri kız biri erkekMasallah canim saglikla.kucagina al insallahcinsiyetler kacinci haftada.ogreniliyo canm
Masallah canim saglikla.kucagina al insallahCanım 16. Haftada hiç saklamadılar hemen belli ettiler kendilerini biri kız biri erkek
Bugün çok kötü bşy yaptm 4canga yedim . Son zamanlarda canm hep pasta çikolata çekyo. Allah hayretsn sonumu
Evet cnm bana özel diyet prg.mi hazırladı uymaya çalışıyorum Insallah düzene sokucam yavas yavaş, hersey bebekler için zaten :)Yeterli gelir canim diyeyisyen sana ozel liste yapti dimi devlette filan herkese ayni listeleri veriyorlar. sen diyetine uy mutlaka kendin icin degil de bebeklerin icin yoksa ilerde tip 1 diyabet olurlar allah korusun. zaten kilo alimlarindan anlarsin kontrollerinde drunda dikkat eder alisana kadar halsizlik oluyor ama dengeli beslenmis olursun
Kizlar bebeklerin hareketlerini 3 4 gundur cok hissetmiyorum buda brni cok korkutuyo uzaniyorum tatli fln yiyorum ama banamisin demiyolar
Kizlar bebeklerin hareketlerini 3 4 gundur cok hissetmiyorum buda brni cok korkutuyo uzaniyorum tatli fln yiyorum ama banamisin demiyolar
Ben 16 haftayı geçince bi kaç gün seyirme, kıpırtı hareketleri gıdıklanma gibi şeyler hisetmiştim bebekler diye düşündüm ama son 2-3 gündür öyle seyirme iç hareket yok hissetmiyorum. Üstelik kasıklarda ve karında sert sancı gibi batmalar oluyor karnımda. Eşim pinpiriklisin diyor ondandır diyo sürekli gidemedim doktora. Ben mi yanlış anlıyorum bebeklerde bişey olur mu uykylarım kaçtı artık.
Edylrda cok nadir nasil diyim gunde 10 kere yoktur hareketleri cuma kontrolum var yrn saglk ocagina gdp kalplerini dinlicemcanım bencede doktoruna sor bir
oturunca falan da etmiyorlar mı hafif göbeğini sarsınca?
bir de canının çok istediği birşeyi yediğinde de ederler ya da soluna yatınca falan
Edylrda cok nadir nasil diyim gunde 10 kere yoktur hareketleri cuma kontrolum var yrn saglk ocagina gdp kalplerini dinlicem
Haberdar et bizide mutlakaaayaktaysan çok o zaman da hissedilmiyor. hareket halinde olunca.
bende yarın göreceğim inşallah.
iyi olsun kuzucuklarkıyamam
Teşekkür ederim inşallah bı sıkıntı yoktur yarın gideceğim artık. Sağol iyi düşüneceğim şimdicanım ben bile yeni hissediyoum 16 da 17dekiler çok da buna benzemyor
şimdi net. hatta hissetmeyine gıdıklıyorum yatıyorum oturup onlar hareket etsin diye bekliyorum
kontrole gidip hem özlem giderirsin hem de ne olduğunu anlarsın. içini ferah tut.
Canim ben.hareketleri iki haftador net hissediyorum,o haftalarda normal bazen.hissetmemende normal panige kapilma bekle insAllah hissedeceksibBen 16 haftayı geçince bi kaç gün seyirme, kıpırtı hareketleri gıdıklanma gibi şeyler hisetmiştim bebekler diye düşündüm ama son 2-3 gündür öyle seyirme iç hareket yok hissetmiyorum. Üstelik kasıklarda ve karında sert sancı gibi batmalar oluyor karnımda. Eşim pinpiriklisin diyor ondandır diyo sürekli gidemedim doktora. Ben mi yanlış anlıyorum bebeklerde bişey olur mu uykylarım kaçtı artık.
Evet persembe gunude 2. Asiyi olcam bizim saglik ocagi 2 tane yapiyo 5. Ve 6.aydakızlar merhaba, sağlık ocağından aradılar az önce 20.hafta bitiminde tetanoz aşısı yaptırmam gerekiyormuş, sizler yaptırdınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?