- 22 Ocak 2010
- 1.630
- 180
- 323
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #2.041
aaa birde bişi daha diyecektim size. e bebek kampanya yapmış 200 liraya bebek yatağı satıyorlar beyaz renkte mdf haberiniz olsun.
evet canım ya sağlıklı olsunlar da, inşallah 2.trimester döneminde yapmaya başlarımCanım en iyisini yapıyorsun Başlarda bolca dinlenmek gerek.
Abartmıyorum kesintisiz 4 ay yattım ben hiçbir iş yapmadan. 16.haftayla birlikte işlerimi yapmaya başladım.
Çalışmadığım için kendim ev işlerini hallediyorum o da yavaş yavaş ama çok şükür herşeyi kendim yapıyorum
Çünkü ailem uzakta..
Çalışmayınca temizlik için yardımcı tutmak Saçma geliyor bana yapamasam eşim yardım eder.
2. Trimester a geçtiğinde yaparsın sende.
Onlar sağlıklı olsunlar da..
canım nasılsın bebısler nasıllar hareketlerını hıssetmıyom demıssın nasıllar sımdıBel agrilarim benimde var ya ayaga basinca belim kopcak gbi hissediyorum korkarak basiyorum ama 1 2 gundur hafifledi cok sukur. Bende cabuk agirlasiriz dusuncesiyle Allahtan tum alisverisimi bitrdim herseyimiz hazir cok sukur bitek biberon bez sampuanlari kaldi onlarda basit seyler bi ara hallederim. Yikadim utuledim yerlestrdim herseyleri buyuk isler bitti iyikide yapmisim suan kendimi yapabilcek gibi hissetmiyorum cunku. Yarisini bitirdik az kaldi insallah bundan snrasida kolay gecer. Biz iki bebek tasiyoruz hic kolay degil buna sukur diyorum ben.
Sağolasın iyi düşünmeye çalışıyorum doktor biraz kötüyü düşünerek konuştu haftası önde ama kilo ve boy da önde o yüzden diğer bebekden çalıyor olabilir dedi. Bakalım 20 de benimde kontrol edecek detaylıilk zamanlar benimde birisi bir kaç gün öndeydi o zamanlar bende bunu doktoruma sorduğumda endişelenecek bir şey yok bu kadar çok normal demişti. daha sonra 20. haftaların başında her ikisi de aynı büyüklüğe geldiler hatta en son gittiğimde de daha önce büyük olan bu sefer bir kaç gün gerideydi. doktor yine normal yanlış bile ölçüm yapmış olabilirim sağlıkları gayet yerinde demişti sonuçta her ikisi de haftasının üzerindeydi. bence sende bu kadar kafana takma Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
2 gundur cok sukur duzeldi canim kipir kipirlar. Arada arkasini fln donuyolar heralde yada ben cok yoruldum ondan oldu galiba canim sen nasilsin baya baya bitrdin sayilir 29.haftandasncanım nasılsın bebısler nasıllar hareketlerını hıssetmıyom demıssın nasıllar sımdı
Cnm benimde oglum 3 gun onde kizdan kizda geri hatta 2 gun olmasi gerekenden kilolarida farkli oglan buyuk kiz kucuk ve bu bastan beri boyle gidiyo doktor cok normal dedi bence endise etme 24.haftaya kadar boyle geldim ben hicte bi sorun yasamadik cok sukurSağolasın iyi düşünmeye çalışıyorum doktor biraz kötüyü düşünerek konuştu haftası önde ama kilo ve boy da önde o yüzden diğer bebekden çalıyor olabilir dedi. Bakalım 20 de benimde kontrol edecek detaylı
Mantar vardir enfeksiyon vardr canim benim o akintim hic gecmediki hep var hamileligimden oncede vardi mantar yada idrar yolu enfeksiyonu yapiyo bisey olmaz korkmaArkadaşlar iki gündür doktor antibiyotik verdi onu kullanıyorum bugün aşırı derecede beyaz akıntım var kötü birşey değildir değil mi ?böyle bir durum başına gelen var mı?
Ay canım içim rahatladı dün akşam mantar için fitil kullanmıştım belkide onun etkisinden oldu bu kadar çok korkuyordum birşeyler ters gidiyor diye. Çok saol cevaplarının için.Mantar vardir enfeksiyon vardr canim benim o akintim hic gecmediki hep var hamileligimden oncede vardi mantar yada idrar yolu enfeksiyonu yapiyo bisey olmaz korkma
Bendede var canim hem mantar hem idrar yolu enfeksiyonu banada verdi fitil mantar icin birde krem verdi hatta benim kanamam bile oldu ama bebeklerden degil mantar vajina girisini tahris etmis ondan damla damla pembe geliyodu sari yesil beyaz peynir kesigi gbi akintilar yada seffaf akintilar mantar kaynakli oluyo genelde bol bol ic camasiri degis dedi doktorum bana kirlenmis olmasina gerek yok temizde olsa ic camasirin gun icinde degis mutlaka dedi islak birakmamak gerekiyo akinti ic camasira bulasinca devamli temas halinde oluyo ya bir de bunun icin gunluk ped degil pecete koymami soylediAy canım içim rahatladı dün akşam mantar için fitil kullanmıştım belkide onun etkisinden oldu bu kadar çok korkuyordum birşeyler ters gidiyor diye. Çok saol cevaplarının için.
AhsenKzlar ahsen mi aframi sizce
Sağolasın öyle yaocam artık, hayırlısı Allah dan inşallah herşey normale döner. Moral bozmayayım.Cnm benimde oglum 3 gun onde kizdan kizda geri hatta 2 gun olmasi gerekenden kilolarida farkli oglan buyuk kiz kucuk ve bu bastan beri boyle gidiyo doktor cok normal dedi bence endise etme 24.haftaya kadar boyle geldim ben hicte bi sorun yasamadik cok sukur
Evet çok şükür bin şükürHosgeldin canim. Benim de tup bebek 2 embriyo konuldu ama ikiz olması için çift embriyoya gerek yok ki Allah verirse tek embriyo da bölünüp ikiz bebek olabiliyor hem de tek yumurta ikizi :)))
aynen canım bıtırdık sayılır ıyyım cok sukur agırlastım uyku gözlerden gıtmıyo sureklı yatıp uyumak uzanmak ıstıyom hyrlısıyla doguma kdr ıyı olsak ınsllh2 gundur cok sukur duzeldi canim kipir kipirlar. Arada arkasini fln donuyolar heralde yada ben cok yoruldum ondan oldu galiba canim sen nasilsin baya baya bitrdin sayilir 29.haftandasn
Doktorun ne zaman alcakmis hersey normal giderse bisey dedimiaynen canım bıtırdık sayılır ıyyım cok sukur agırlastım uyku gözlerden gıtmıyo sureklı yatıp uyumak uzanmak ıstıyom hyrlısıyla doguma kdr ıyı olsak ınsllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?