- 23 Mayıs 2016
- 456
- 859
- 33
- 33
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #2.061
bekerlerse 36 haftada alırız dedı normal dogum gerceklesmezse tabı yoksa normale kadar beklerız hedef normal ama 30 31 den sonra bellı olcak artk dedı akıntım cok yesıl sarı sefaf karısık sulu bıdesuyumdan supe ettık test yapıldı ama su deıl enfeksyondanmıs dıkkt etmem lzım sanırım enfksyon ıcınde bısey onermedı ıkı defa fıtıl ve toz vrdı bu kadr ama bebkler hareket ettıkce agrı yapıyolar artk rahmıme baskı oluyo agrı verıyo bzan dıger turlu sukur ıyıyız göbüşde buyudu genetal temızllıkte cok zorlanıyorum onada kuafore bu aydan snra yapcak bıseyım kalmdı egılemıyom dahası onumu goremıyom kiDoktorun ne zaman alcakmis hersey normal giderse bisey dedimi
6 haftann var canim az kalmiss insallah dayanirlar 6 hafta dahabekerlerse 36 haftada alırız dedı normal dogum gerceklesmezse tabı yoksa normale kadar beklerız hedef normal ama 30 31 den sonra bellı olcak artk dedı akıntım cok yesıl sarı sefaf karısık sulu bıdesuyumdan supe ettık test yapıldı ama su deıl enfeksyondanmıs dıkkt etmem lzım sanırım enfksyon ıcınde bısey onermedı ıkı defa fıtıl ve toz vrdı bu kadr ama bebkler hareket ettıkce agrı yapıyolar artk rahmıme baskı oluyo agrı verıyo bzan dıger turlu sukur ıyıyız göbüşde buyudu genetal temızllıkte cok zorlanıyorum onada kuafore bu aydan snra yapcak bıseyım kalmdı egılemıyom dahası onumu goremıyom ki
Bitirmedik bence yaa. Ben daha yeni zorlanmaya basladim ve kalan zaman coook uzun geliyor. Yatip uzanmak hep uyumak istiyorum ama oglum sagolsun hic izin vermiyor.aynen canım bıtırdık sayılır ıyyım cok sukur agırlastım uyku gözlerden gıtmıyo sureklı yatıp uyumak uzanmak ıstıyom hyrlısıyla doguma kdr ıyı olsak ınsllh
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelişir büyürler başda endişe oluyor ama onları ultrasonda gördükçe büyüdükce iki tane olduğuna şükrediyosun mucizen oluyor endişelenmeKızlar ben de ikizlere hamileyim. Yen'i ögrendim çok mutluyum ama endişeliyimde
link atar misinizIkizler için ihtiyaç listesine baktım çok gibi geldi bana .ileri haftalarda zor olur alışveriş yapmak almak lazım bir yandan
Bu link çok iyi oldu teşekkürler
Selam arkadaslar sizlere sorum olucaktüp bebek yaptırdım pazartesi iki kese gördük sükürler olsun ama salı aksama kahverengi lekelenmelerim oldu coğalınca proluton depot igne vurundum azaldı biraz birde pregostan fitil kullanıyorum genelde sabahları fitil geri geldiginde kahverengi akıntı oluyor ama öncekiler gibi koyu degil acık renk dün gece yine proluton igne oldum bu sabah yine acık kahverengi akıntı oluyor nezaman gecer acaba cok korkuyorum sevinemedim bile ikiz olduguna sizinde basınaza böyle birsey gelen var mı
bn de 3defa yasadim,progestan jel kullaniyorum,kanama sonrasi jel kahverengi gelir dedi drum ve ikizlerde kanamalar lekelenmeler daha sık olur demisti..tabii yine de dr a her kanamamda gittim sen de ihmal etme,kanama olursa.Selam arkadaslar sizlere sorum olucaktüp bebek yaptırdım pazartesi iki kese gördük sükürler olsun ama salı aksama kahverengi lekelenmelerim oldu coğalınca proluton depot igne vurundum azaldı biraz birde pregostan fitil kullanıyorum genelde sabahları fitil geri geldiginde kahverengi akıntı oluyor ama öncekiler gibi koyu degil acık renk dün gece yine proluton igne oldum bu sabah yine acık kahverengi akıntı oluyor nezaman gecer acaba cok korkuyorum sevinemedim bile ikiz olduguna sizinde basınaza böyle birsey gelen var mı
merhaba benım adetıme 1 gun vardı ben kan testı yaptırdım 44 çıktı dr yuksek dedı acaba ıkızmı ? beta hcg degerı yuksek olunca genelde oyle dıyorlar ama benım gıbı olan oldumu ??? yanı adetınden 1 gun once 44 e yakın cıktımı deger
Benim adetimim ikinci günü 348 çıkmıştı. Aslinda normal görünüyor. Sonradan artabiliyor o değer. Hayirlisi olsun hakkinizda
sagol canım yatıyorum surekli kahverengi lekeler gelince stres oluyor insan iste bir gecseydi ya rabbim seninde kucagına almayı nasip etsinBenim de bir kere kahverengi bir kez de cok az kanamam olmustu. O zaman 6 haftalikti ve ikiz olduğunu bilmiyorduk. Doktorum sadece yat dinlen demisti. Meger ikiz olduklari icinmis, ikiz gebeliklerde cok yasayan var canim stres yapma, dinlen genel olarak ilk 3 ayında agir is yapma sadece. Allah saglikla gecirmeyi nasip etsin
tamam canım cok sagol ne kadar zamanda gecer acaba bu gecmedikce korkuyorum heran birsey olcak diyebn de 3defa yasadim,progestan jel kullaniyorum,kanama sonrasi jel kahverengi gelir dedi drum ve ikizlerde kanamalar lekelenmeler daha sık olur demisti..tabii yine de dr a her kanamamda gittim sen de ihmal etme,kanama olursa.
2kasim adetin kacinci gunuydu?meraba hanımla bugün ultrsonda doktorum kesenin yanında bir kese daha var gibi dedi kan pıhtısıda olabilir dedi. bhcg değerlerime göre ben ihtimal vermiyorum ama sizede sormak istedim. illa 3-4 kat mı artıyor yoksa 2 kat artıp ikiz olanda varmı aranızda :)
2 kasım çarşamba:148
4 kasım cuma: 366
9 kasım çarşamba: 2077 yaklaşık iki kat artıyordu benim
zaman yok cnm ama drum 12.haftadan sonra bir ohh cekebiliriz demisti.:)sagol canım yatıyorum surekli kahverengi lekeler gelince stres oluyor insan iste bir gecseydi ya rabbim seninde kucagına almayı nasip etsin
tamam canım cok sagol ne kadar zamanda gecer acaba bu gecmedikce korkuyorum heran birsey olcak diye
2 kasım regl günümdü. klomen+çatlatma iğnesi oldum çatlamanın 14. günüydü aynı zamanda 2 kasım2kasim adetin kacinci gunuydu?
bana normal gibi geldi,bnm drum en az 2,5kati artamasini bekliyoruz demisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?