- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #2.081
Benim 2 gün varken adete 150 çıkmıştı 2 gün sonra 700 falandı. İnşallah Allah gönlüne göre versinbenım daha gecmedıgı ıcın sasırdı dr bugun bakalım kan testı yaptırcam bakalım nasıp :)
Cnm benim ozel hastanem 28 gune kadar karsiliyo. Ankarada deglm ben ama sdce soylemek istedimKızlar Ankara'da doktor ve hastane tavsiyenize ihtiyacım var ikizlere hamileyim, erken Doğum olabilir özel hastaneler küvez ücretini karşılıyor mu of çok karışıgım
cnm bnm o zmn 588cikmisti diye hatirliyorum,Allah gonlune gore versin.2 kasım regl günümdü. klomen+çatlatma iğnesi oldum çatlamanın 14. günüydü aynı zamanda 2 kasım
ohh masallahKizlar seker yuklemem normal cikti bugun kontrolum vardi. Bebeklerimden erkek olan 789 gram kiz 664 gram. 28.haftadan itibaren sanci agri icin ilac vericekmis bide ciger gelistirici dedi. Eger kendileri dururlarsa cikmak istemezlerse 37.haftada alcakmis ama 34u goruruz insallah diyede dua etti :) benden bu kadar yolundaymis hersey
Amin canim :)ohh masallahdarisi basimiza.:)
Benim 2 gün varken adete 150 çıkmıştı 2 gün sonra 700 falandı. İnşallah Allah gönlüne göre versin
yaa neyse bebekler iyi olsunda katlanırız artık sagol canımzaman yok cnm ama drum 12.haftadan sonra bir ohh cekebiliriz demisti.:)
Benim adetime iki gun kala 57 idi canim. 2 gun sonra 1900 oldubenım daha gecmedıgı ıcın sasırdı dr bugun bakalım kan testı yaptırcam bakalım nasıp :)
Masallah canim benim seker sinirda cikti ve iki bebisinde plesantasi asagida erken dogum riski cok.yuksekmis bakalm artik Rabbim hakkimizda hayirlisini.versinKizlar seker yuklemem normal cikti bugun kontrolum vardi. Bebeklerimden erkek olan 789 gram kiz 664 gram. 28.haftadan itibaren sanci agri icin ilac vericekmis bide ciger gelistirici dedi. Eger kendileri dururlarsa cikmak istemezlerse 37.haftada alcakmis ama 34u goruruz insallah diyede dua etti :) benden bu kadar yolundaymis hersey
Amin amin. Canim baya haftan ilerledi insallah bisey olmadan atlatirsin.Masallah canim benim seker sinirda cikti ve iki bebisinde plesantasi asagida erken dogum riski cok.yuksekmis bakalm artik Rabbim hakkimizda hayirlisini.versin
Benim adetime iki gun kala 57 idi canim. 2 gun sonra 1900 oldu
Kizlar seker yuklemem normal cikti bugun kontrolum vardi. Bebeklerimden erkek olan 789 gram kiz 664 gram. 28.haftadan itibaren sanci agri icin ilac vericekmis bide ciger gelistirici dedi. Eger kendileri dururlarsa cikmak istemezlerse 37.haftada alcakmis ama 34u goruruz insallah diyede dua etti :) benden bu kadar yolundaymis hersey
gozun aydın canım hayrlısıyla kucaka görmek nasıp olsun hepımıze sende haftaları yutmusun bak artk hyrla az kaldıAmin amin. Canim baya haftan ilerledi insallah bisey olmadan atlatirsin.
Maşallah canım. Bende 27.haftada ciğer geliştirici olacam. Öyle dedi doktorum. İnşallah bizde senin gibi hayırlı haberler alırız miniklerimizden. Gözün aydın tatlimKizlar seker yuklemem normal cikti bugun kontrolum vardi. Bebeklerimden erkek olan 789 gram kiz 664 gram. 28.haftadan itibaren sanci agri icin ilac vericekmis bide ciger gelistirici dedi. Eger kendileri dururlarsa cikmak istemezlerse 37.haftada alcakmis ama 34u goruruz insallah diyede dua etti :) benden bu kadar yolundaymis hersey
Maşallah canım. Bende 27.haftada ciğer geliştirici olacam. Öyle dedi doktorum. İnşallah bizde senin gibi hayırlı haberler alırız miniklerimizden. Gözün aydın tatlimKizlar seker yuklemem normal cikti bugun kontrolum vardi. Bebeklerimden erkek olan 789 gram kiz 664 gram. 28.haftadan itibaren sanci agri icin ilac vericekmis bide ciger gelistirici dedi. Eger kendileri dururlarsa cikmak istemezlerse 37.haftada alcakmis ama 34u goruruz insallah diyede dua etti :) benden bu kadar yolundaymis hersey
InsAllah canim Rabbim hepimize saglikli dogumla evlatlarimizi kucagimiza almsmizi nasip etsinAmin amin. Canim baya haftan ilerledi insallah bisey olmadan atlatirsin.
Normal cnm,ama yinede kontrolle gitgnde doktoruna soyle idrardaki enfeksiynda yapabiliyorSelam kızlar akşamdan beri sağ kasığımda biraz ağrı var bu haftalarda rahim büyüdüğü için kasıkta ağrı olurmuş sizinde böyle oldumu biraz korkuyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?