2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kizlar seker yuklemem normal cikti bugun kontrolum vardi. Bebeklerimden erkek olan 789 gram kiz 664 gram. 28.haftadan itibaren sanci agri icin ilac vericekmis bide ciger gelistirici dedi. Eger kendileri dururlarsa cikmak istemezlerse 37.haftada alcakmis ama 34u goruruz insallah diyede dua etti :) benden bu kadar yolundaymis hersey

Kızlar Ankara'da doktor ve hastane tavsiyenize ihtiyacım var ikizlere hamileyim, erken Doğum olabilir özel hastaneler küvez ücretini karşılıyor mu of çok karışıgım

ohh masallah darisi basimiza.:)

Benim 2 gün varken adete 150 çıkmıştı 2 gün sonra 700 falandı. İnşallah Allah gönlüne göre versin

bakalım benımde relg 2 gun geçti :) heyecanlıyım 2 gun once 44 du bugun nolcak kı bende ıkız ıstıyorum :) klomen kullandım 3 gun 2ser ama benım sağ tuğum yok ondan da emın olamıyorum ıkız durumuna belkı tek yumurta olabılır

Masallah canim benim seker sinirda cikti ve iki bebisinde plesantasi asagida erken dogum riski cok.yuksekmis bakalm artik Rabbim hakkimizda hayirlisini.versin

Ya masallah ne güzel bir kiz bir erkek bende öyle cok istiyorum ama degerlerime gore öylemi değilmi bilmiyorum anlamadım dua edermisiniz bana lütfen

Selam kızlar akşamdan beri sağ kasığımda biraz ağrı var bu haftalarda rahim büyüdüğü için kasıkta ağrı olurmuş sizinde böyle oldumu biraz korkuyorum açıkçası

Maşallah canım. Bende 27.haftada ciğer geliştirici olacam. Öyle dedi doktorum. İnşallah bizde senin gibi hayırlı haberler alırız miniklerimizden. Gözün aydın tatlim

Maşallah canım. Bende 27.haftada ciğer geliştirici olacam. Öyle dedi doktorum. İnşallah bizde senin gibi hayırlı haberler alırız miniklerimizden. Gözün aydın tatlim

Selam kızlar akşamdan beri sağ kasığımda biraz ağrı var bu haftalarda rahim büyüdüğü için kasıkta ağrı olurmuş sizinde böyle oldumu biraz korkuyorum açıkçası
Normal cnm,ama yinede kontrolle gitgnde doktoruna soyle idrardaki enfeksiynda yapabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…