2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Maşallah canım. Bende 27.haftada ciğer geliştirici olacam. Öyle dedi doktorum. İnşallah bizde senin gibi hayırlı haberler alırız miniklerimizden. Gözün aydın tatlim
Sagol canim. Alirsiniz insallah. Bana aslinda 30.haftalarda demisti ciger gelistirici icin ama bugun bdahaki kontrolde 28de dogum olmasn diye ilac ve ciger gelistirici dedi yaparmi bilmem ya 28den snraki kontrolde yapcak onu demek istedi. 32de gelebilirler dedi aralik sonu oluyo. Ocagin ortasina kadar dursalar bile yeter dedi bakalim

ayy korktumm yaaa illa erken mi geliyorlar yani,38 olan yok mudur acaba

cogu ikiz hamileler bu haftalarda o kanamayi yaşadi igneni ol bol bol yat dinlen iş yapma hayrilşsi olsn

cogu ikiz hamileler bu haftalarda o kanamayi yaşadi igneni ol bol bol yat dinlen iş yapma hayrilşsi olsn
Sagol canım bugün azaldı bakalım ins gecer yatıyorum sürekli zaten sende masallah 25.haftaya gelmişsin ins bende görürüm daha kalp atıslarını duyucam haftaya pazartesi

Selam bayanlar, 17. haftamız ve bulantılar hiç geçmedi bir de üstüne korkunç bir mide yanmam, şişkinliğim, hazımsızlığım var Var mı önerebileceğiniz bir şey , gastritim de olduğu için daha çok etkiliyor sanırım

Kızlarrrrrrrr

Ben çatladım
Sabah uyandım badem Yağı sürecektim nemleneyim diye bir baktım göbeğimde bir Sürü çatlak gayet iyi gidiyorduk ya
sizi uzmus ama bana cok cici geldi mesajiniz :) cunku o haftaları gormek su an bnm icin hayal..
Allah hepimizin yardimcisi olsn..

Benimde adete 1 gun varken 44 dü... 2 gün gecti 253.7 cikti bilmiyorum ki ikiz olsa keske heyecanlandim
Merhaba canım okuyunca belki yardımcı olurum diye yazmak istedim. Öncelikle Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına vermeyi nasip etsin tamamına erdirsin.
Bende ikiz annesiyim :) adet gunu 236 felan çıkmıştı 3 gün sonra 1050 olmuştu doktorum hiç ikiz felan demedi hatta ilk başta tek kesiyi gördük değerim 3999 du. Kalp atışı için gittiğimde 2. Keseyi de gördük. Allahım gönlüne göre versin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…