- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #2.101
Tabiki canim Allah gonlune gore versin insallahYa masallah ne güzel bir kiz bir erkek bende öyle cok istiyorum ama degerlerime gore öylemi değilmi bilmiyorum anlamadım dua edermisiniz bana lütfen
Sagol canim. Alirsiniz insallah. Bana aslinda 30.haftalarda demisti ciger gelistirici icin ama bugun bdahaki kontrolde 28de dogum olmasn diye ilac ve ciger gelistirici dedi yaparmi bilmem ya 28den snraki kontrolde yapcak onu demek istedi. 32de gelebilirler dedi aralik sonu oluyo. Ocagin ortasina kadar dursalar bile yeter dedi bakalimMaşallah canım. Bende 27.haftada ciğer geliştirici olacam. Öyle dedi doktorum. İnşallah bizde senin gibi hayırlı haberler alırız miniklerimizden. Gözün aydın tatlim
Senin kadar olmasada sukur bu gunleri gorduk canim senin baya baya yakinladi aralikta gelirler bence seninkilergozun aydın canım hayrlısıyla kucaka görmek nasıp olsun hepımıze sende haftaları yutmusun bak artk hyrla az kaldı
ayy korktumm yaaaSagol canim. Alirsiniz insallah. Bana aslinda 30.haftalarda demisti ciger gelistirici icin ama bugun bdahaki kontrolde 28de dogum olmasn diye ilac ve ciger gelistirici dedi yaparmi bilmem ya 28den snraki kontrolde yapcak onu demek istedi. 32de gelebilirler dedi aralik sonu oluyo. Ocagin ortasina kadar dursalar bile yeter dedi bakalim
Canim valla benim doktorum dursalarda 37de alcam daha fazla bekletmem dedi. Ama devamli 32 32 deyip duruyo canim neden bilmiyorum 37ye imkansz gbi bakiyoayy korktumm yaaailla erken mi geliyorlar yani,38 olan yok mudur acaba
Canim valla benim doktorum dursalarda 37de alcam daha fazla bekletmem dedi. Ama devamli 32 32 deyip duruyo canim neden bilmiyorum 37ye imkansz gbi bakiyo
Yapilmadi canim. Ense kalinligi burun kemigi ve detayli bakildi sadecebuaradabirbuyuktemmuzaski size ikili uclu testler yapildi mi,ikizlerde yapilmiyor diyor da herkes..
Cok tesekkur ederim allah razı olsun senden arkadaşım cok amin :)Tabiki canim Allah gonlune gore versin insallah
cogu ikiz hamileler bu haftalarda o kanamayi yaşadi igneni ol bol bol yat dinlen iş yapma hayrilşsi olsnSelam arkadaslar sizlere sorum olucaktüp bebek yaptırdım pazartesi iki kese gördük sükürler olsun ama salı aksama kahverengi lekelenmelerim oldu coğalınca proluton depot igne vurundum azaldı biraz birde pregostan fitil kullanıyorum genelde sabahları fitil geri geldiginde kahverengi akıntı oluyor ama öncekiler gibi koyu degil acık renk dün gece yine proluton igne oldum bu sabah yine acık kahverengi akıntı oluyor nezaman gecer acaba cok korkuyorum sevinemedim bile ikiz olduguna sizinde basınaza böyle birsey gelen var mı
Sagol canım bugün azaldı bakalım ins gecer yatıyorum sürekli zaten sende masallah 25.haftaya gelmişsin ins bende görürüm daha kalp atıslarını duyucam haftaya pazartesicogu ikiz hamileler bu haftalarda o kanamayi yaşadi igneni ol bol bol yat dinlen iş yapma hayrilşsi olsn
Bende tam senin haftanda catladm hemde baya baya iki tarafliKızlarrrrrrrr
Ben çatladım
Sabah uyandım badem Yağı sürecektim nemleneyim diye bir baktım göbeğimde bir Sürü çatlakgayet iyi gidiyorduk ya
sizi uzmus ama bana cok cici geldi mesajiniz :) cunku o haftaları gormek su an bnm icin hayal..Kızlarrrrrrrr
Ben çatladım
Sabah uyandım badem Yağı sürecektim nemleneyim diye bir baktım göbeğimde bir Sürü çatlakgayet iyi gidiyorduk ya
Ah ah oyle birden catlatiyorlar iste insani :))Kızlarrrrrrrr
Ben çatladım
görürsün inşallh canimSagol canım bugün azaldı bakalım ins gecer yatıyorum sürekli zaten sende masallah 25.haftaya gelmişsin ins bende görürüm daha kalp atıslarını duyucam haftaya pazartesi
daha catlamadim ama aşiri gerildi karnim bu ayKızlarrrrrrrr
Ben çatladım
Oh masallah insallah catlamazsindaha catlamadim ama aşiri gerildi karnim bu ay
Merhaba canım okuyunca belki yardımcı olurum diye yazmak istedim. Öncelikle Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına vermeyi nasip etsin tamamına erdirsin.Benimde adete 1 gun varken 44 dü... 2 gün gecti 253.7 cikti bilmiyorum ki ikiz olsa keske heyecanlandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?