- 23 Mayıs 2016
- 456
- 859
- 33
- 33
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #2.121
bende öyle tahmın edıyom ama 37 gorursek ocagın ılk haftası gelırler kuzular ınsllh 37 goruruz :) ama ınan 27den sonra cok halsız hantal oluyo ınsan sureklı bı uzanmak uyumak ıstıyo vucud hareketler cogalıyo tekmeler can yakıyo :)Senin kadar olmasada sukur bu gunleri gorduk canim senin baya baya yakinladi aralikta gelirler bence seninkiler
32de alacakmı canım doktor nasıl ynaıYapilmadi canim. Ense kalinligi burun kemigi ve detayli bakildi sadece
Dogru diyosun olabilir nettede zaten hep 28.haftadan sonra bebegin hareketleri duzgun hal alir diyo. Sende yat hep dicemde bir de kizin var ilgi bekleyen :) az kaldi canim cogunu bitirdin onunde 1 ay tas catlasin 1 bucuk ay var bekleseler bile. Ondada sabretcen artik :)bende öyle tahmın edıyom ama 37 gorursek ocagın ılk haftası gelırler kuzular ınsllh 37 goruruz :) ama ınan 27den sonra cok halsız hantal oluyo ınsan sureklı bı uzanmak uyumak ıstıyo vucud hareketler cogalıyo tekmeler can yakıyo :)
Yok canim 32de almicak hep 32de gelirler diyo niye oyle diyo anlamadimda hep 32 deyip duruyo :) o 37de alcam durursalar ama durmazlar dedi32de alacakmı canım doktor nasıl ynaı
aynen allahtan kızım uysal canım zaten annemdeyım burda dogum dusunuyom kızın okuldan ızın aldık 40 cıktıktan snra eveıme gıderım dıom ama hayrlısı kararsızım sımdıDogru diyosun olabilir nettede zaten hep 28.haftadan sonra bebegin hareketleri duzgun hal alir diyo. Sende yat hep dicemde bir de kizin var ilgi bekleyen :) az kaldi canim cogunu bitirdin onunde 1 ay tas catlasin 1 bucuk ay var bekleseler bile. Ondada sabretcen artik :)
ınsallh dururlar canım valla keske 40 tamamlasak tosun olsalar benım normal bıle olabılır dıo doktorum ınsllhta normal dogum olur temennım o vallahaYok canim 32de almicak hep 32de gelirler diyo niye oyle diyo anlamadimda hep 32 deyip duruyo :) o 37de alcam durursalar ama durmazlar dedi
olur canım agrında olur allah korusun kanamada olur dıkt et dınlen bol bol su ıc suyuıhmal etmeSelam kızlar akşamdan beri sağ kasığımda biraz ağrı var bu haftalarda rahim büyüdüğü için kasıkta ağrı olurmuş sizinde böyle oldumu biraz korkuyorum açıkçası
Cnm normalde ne kullanıyorsun jel mi ignemi bide bunun tek ilacı bolbol dinlenmek ayağının altına yastık koy devamlı yat cnm geçmiş olsunKızlar cuma günü proluton igne olmustum simdi pembe leke bulastı peceteye acaba bugünde igne yaptırsam mi hemsireyide arıyorum acmıyor
Proluton igne birde progestan fitil kullanıyorum ama suan panik oldum napsam yaCnm normalde ne kullanıyorsun jel mi ignemi bide bunun tek ilacı bolbol dinlenmek ayağının altına yastık koy devamlı yat cnm geçmiş olsun
Cnm panik olma bolbol dinlen bide fitili druna şöyle günlük iğneye cevirsin cnm bence çok mu lekelenme azsa yat dinlen cnm bolbolProluton igne birde progestan fitil kullanıyorum ama suan panik oldum napsam ya
Bir kere geldi simdi yok hemsire devam ederse proluton igne ol dedi fitilide ikiser tane gunde 3 kere kullanıyorum sagol canım allah razı olsunCnm panik olma bolbol dinlen bide fitili druna şöyle günlük iğneye cevirsin cnm bence çok mu lekelenme azsa yat dinlen cnm bolbol
Geçmiş olsun cnm fitille birlikte 50 mglik iğne vurduranda var cnm iğne neticede daha etkili bence bir sor druna cnm inşallah bidaha yaşamazsin cnmBir kere geldi simdi yok hemsire devam ederse proluton igne ol dedi fitilide ikiser tane gunde 3 kere kullanıyorum sagol canım allah razı olsun
Hoş geldin hayırlı olsun ben de 9 haftalıkım şimdilik büyükleri takibediyorum :)Kızlar ben de ikizlere hamileyim. Yen'i ögrendim çok mutluyum ama endişeliyimde
Ben 2 gün geçince vermiştim 873 çıkmıştı . İlk tekil gebeliğimde 3 4 gün vardı 90 falandı sanırım .Tek gibi bence sonuç ama yine de belli olmaz . İkizde çok hızlı yükseliyor bi kaç gün sonra sağlık ocağında tekrar verebilirsiniz . Yada attık 6.7. Haftada usg de göreceksiniz :)merhaba benım adetıme 1 gun vardı ben kan testı yaptırdım 44 çıktı dr yuksek dedı acaba ıkızmı ? beta hcg degerı yuksek olunca genelde oyle dıyorlar ama benım gıbı olan oldumu ??? yanı adetınden 1 gun once 44 e yakın cıktımı deger
benim hep 2 kat arttı hatta son testte 2 kat bile değildi.ama ikizzmeraba hanımla bugün ultrsonda doktorum kesenin yanında bir kese daha var gibi dedi kan pıhtısıda olabilir dedi. bhcg değerlerime göre ben ihtimal vermiyorum ama sizede sormak istedim. illa 3-4 kat mı artıyor yoksa 2 kat artıp ikiz olanda varmı aranızda :)
2 kasım çarşamba:148
4 kasım cuma: 366
9 kasım çarşamba: 2077 yaklaşık iki kat artıyordu benim
Hadi yaa olabilir mi artik birkac hafta sonra belli olur ilk ogrendigim 148 sonraki 366ydi 2.4 kat artmisti ama sonra duzenli baktirmadim. Hayirlisi olsun bakalim merak ediyorum bendebenim hep 2 kat arttı hatta son testte 2 kat bile değildi.ama ikizz
Hergun bademyagi bebeyagi karisimini suruyorum. Henuz catlamadim ama cok kasiniyorum. Sanirim bende catlayacagimBende tam senin haftanda catladm hemde baya baya iki tarafli
Bende tam senin haftanda catladm hemde baya baya iki tarafli
sizi uzmus ama bana cok cici geldi mesajiniz :) cunku o haftaları gormek su an bnm icin hayal..
Allah hepimizin yardimcisi olsn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?