2017 de İkiz Annesi Olucaklar

daha catlamadim ama aşiri gerildi karnim bu ay

Şu an elimde yağlarla geziniyorum:)) çok sıkıntı değil ama çatlamasak da güzel olur felan:))

Kozmetik ürün hiç kullanmadım ben kullanmayı düşünmüyorum bir faydası olduğuna inanmıyorum lierac kremin deneme Boyları vardı Hoşuma gitmedi hiç badem Yağı style

aynen cnm..
bn de defalarca kanama gordum insallah bi daha gormem.

GUNAYDIN CANIM... benımde adete 1 gun varken 44 dü... 2 gün gecti 253.7 cikti... 2 gun geçtii 510 çıktı... aman olsunda tek çift farketmez allah benden almasıın bu onemlı olan

Kızlarrrrrrrr

Ben çatladım
Sabah uyandım badem Yağı sürecektim nemleneyim diye bir baktım göbeğimde bir Sürü çatlak gayet iyi gidiyorduk ya
bende geçenlerde doktoruma sordum, çatlak için ne yapabilirim dedi, annende çatlak var mı diye sordu, bende annem de yok ama ben ergenlik döneminde birden boy uzayınca belimde yırtılma olmuştu dedim, o zaman sen ne yapsan da göbeğin çatlar dedi, ben şimdilik bebek yağı ve krem kullanıyorum, bakalım benim nasıl olacak
çatlak için sen ne kullanıyordun

banada oye gelıyorr aman saglıklı olsunda allahım benden almasında razıyım ben :)

herkese günaydın kızlar :). yeni anne adaylarını tebrik ediyorum allah gönlünüze göre versin inşllah. bir de çatlak muhabbeti olmuş sanırım ben bebe yağının içine acı badem, tatlı badem, kakao yağı, kırmızı kantaron yağı ve biraz da biberiye yağı koyup karıştırdım. sabah akşam bazen atladığım oluyor ama onu sürüyorum henüz bir çatlak olmadığı gibi sanki oğlumdan kalan eski çatlaklarımı da bir parça hafifletti gibi gözlemliyorum bilginiz olsun :)

Merhaba benimde 2 kat artıyordu ve günüm 4 gün geçmesine rağmen ilk öğrendiğim değer 198 idi yani çok yüksek değerler değildi hatta dış gebelik bile olabilir takip edelim değerleri demişti doktor.. 6. haftada çift kese gördük

demekki illa hormon artışının fazla olması gerekmiyor sağlıklı olsunda tek yada ikiz önemli değil ama insan merak ediyorr

merak ettim kacinci aydan itibaren kullaniliyor,sonucta catladigini gördükten sonra işe yaramicak oncesinde baslamak lazim degil mi ? siz ne zmn kullanmaya basladiniz kisaca :)

merak ettim kacinci aydan itibaren kullaniliyor,sonucta catladigini gördükten sonra işe yaramicak oncesinde baslamak lazim degil mi ? siz ne zmn kullanmaya basladiniz kisaca :)

sanırım 12. haftadan sonra falan başladım lireac kullandım sevemedim. sonra bio oil kullandım hala da ara ara kullanıyorum ama en son iki aydır falan bu karışımı keşfettim baya etkili bir de eğer çatlaklar hala pembe ise geri dönüş mümkün benim oğlumdan kalan bacak içi çatlaklarım vardı pembe onlarda etkisi epey oldu diyebilirim sanki boyları kısaldı ve derinlikleri azaldı gibi görünüyor ve şimdilik yeni bir çatlakta fark etmedim ama çok eski çatlaklar kalıyo tabi.

Badem Yağı kakao Yağı bebe Yağı lierac krem (az Kullandım kremi çünkü nem kalmıyor hiç işe yaramıyor gibi geldi).

Tam olarak ne kadar karıştırıyorsun oranları?
Kakao ve badem Yağı harika gerçekten

Tam olarak ne kadar karıştırıyorsun oranları?
Kakao ve badem Yağı harika gerçekten

büyük şişelerden bebe yağı vardır ya işte onun yarısına birer şişe katıyorum her yağdan sadece biberiyeyi şişenin dörtte biri gibi oluyo. kakao yağı muhteşem ötesi bir şey ama direk sürmek bana çok zor geldiği için böyle bir şey yaptım.

bende bu tarifi yapacağım, bebe yağı, biberiye, kakao, badem ve kırmızı kantaron yağından sadece biberiye 4te 1'i kadar diğerler 4te 2'si kadar mı

ben mustela kullaniyorum ama haftada 2 defa sürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…