- 12 Mayıs 2015
- 535
- 291
- 53
- 29
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #2.141
Hergun bademyagi bebeyagi karisimini suruyorum. Henuz catlamadim ama cok kasiniyorum. Sanirim bende catlayacagim
daha catlamadim ama aşiri gerildi karnim bu ay
aynen cnm..Ah:)
Hayatta Herşeyin bize birşey kazandırdığına inanırım annelik hele öyle böyle değil
Bu yol benim için koca bir hayal gibiydi biz bir istedik Rabbim iki nasip etti binlerce şükür
Hiç öyle deme canım ben senin haftalarımda kanamalar atlatmıştım nasıl geçti anlamadım
Sağlıklı sıhhatli bir şekilde sonuna kadar devam edelim kavuşalım miniklerimize
Merhaba canım okuyunca belki yardımcı olurum diye yazmak istedim. Öncelikle Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına vermeyi nasip etsin tamamına erdirsin.
Bende ikiz annesiyim :) adet gunu 236 felan çıkmıştı 3 gün sonra 1050 olmuştu doktorum hiç ikiz felan demedi hatta ilk başta tek kesiyi gördük değerim 3999 du. Kalp atışı için gittiğimde 2. Keseyi de gördük. Allahım gönlüne göre versin canim
bende geçenlerde doktoruma sordum, çatlak için ne yapabilirim dedi, annende çatlak var mı diye sordu, bende annem de yok ama ben ergenlik döneminde birden boy uzayınca belimde yırtılma olmuştu dedim, o zaman sen ne yapsan da göbeğin çatlar dedi, ben şimdilik bebek yağı ve krem kullanıyorum, bakalım benim nasıl olacakKızlarrrrrrrr
Ben çatladım
Sabah uyandım badem Yağı sürecektim nemleneyim diye bir baktım göbeğimde bir Sürü çatlakgayet iyi gidiyorduk ya
benim hep 2 kat arttı hatta son testte 2 kat bile değildi.ama ikizz
Ben 2 gün geçince vermiştim 873 çıkmıştı . İlk tekil gebeliğimde 3 4 gün vardı 90 falandı sanırım .Tek gibi bence sonuç ama yine de belli olmaz . İkizde çok hızlı yükseliyor bi kaç gün sonra sağlık ocağında tekrar verebilirsiniz . Yada attık 6.7. Haftada usg de göreceksiniz :)
meraba hanımla bugün ultrsonda doktorum kesenin yanında bir kese daha var gibi dedi kan pıhtısıda olabilir dedi. bhcg değerlerime göre ben ihtimal vermiyorum ama sizede sormak istedim. illa 3-4 kat mı artıyor yoksa 2 kat artıp ikiz olanda varmı aranızda :)
2 kasım çarşamba:148
4 kasım cuma: 366
9 kasım çarşamba: 2077 yaklaşık iki kat artıyordu benim
demekki illa hormon artışının fazla olması gerekmiyor sağlıklı olsunda tek yada ikiz önemli değil ama insan merak ediyorrMerhaba benimde 2 kat artıyordu ve günüm 4 gün geçmesine rağmen ilk öğrendiğim değer 198 idi yani çok yüksek değerler değildi hatta dış gebelik bile olabilir takip edelim değerleri demişti doktor.. 6. haftada çift kese gördük
merak ettim kacinci aydan itibaren kullaniliyor,sonucta catladigini gördükten sonra işe yaramicakherkese günaydın kızlar :). yeni anne adaylarını tebrik ediyorum allah gönlünüze göre versin inşllah. bir de çatlak muhabbeti olmuş sanırım ben bebe yağının içine acı badem, tatlı badem, kakao yağı, kırmızı kantaron yağı ve biraz da biberiye yağı koyup karıştırdım. sabah akşam bazen atladığım oluyor ama onu sürüyorum henüz bir çatlak olmadığı gibi sanki oğlumdan kalan eski çatlaklarımı da bir parça hafifletti gibi gözlemliyorum bilginiz olsun :)
merak ettim kacinci aydan itibaren kullaniliyor,sonucta catladigini gördükten sonra işe yaramicakoncesinde baslamak lazim degil mi ? siz ne zmn kullanmaya basladiniz kisaca :)
bende geçenlerde doktoruma sordum, çatlak için ne yapabilirim dedi, annende çatlak var mı diye sordu, bende annem de yok ama ben ergenlik döneminde birden boy uzayınca belimde yırtılma olmuştu dedim, o zaman sen ne yapsan da göbeğin çatlar dedi, ben şimdilik bebek yağı ve krem kullanıyorum, bakalım benim nasıl olacak
çatlak için sen ne kullanıyordun
herkese günaydın kızlar :). yeni anne adaylarını tebrik ediyorum allah gönlünüze göre versin inşllah. bir de çatlak muhabbeti olmuş sanırım ben bebe yağının içine acı badem, tatlı badem, kakao yağı, kırmızı kantaron yağı ve biraz da biberiye yağı koyup karıştırdım. sabah akşam bazen atladığım oluyor ama onu sürüyorum henüz bir çatlak olmadığı gibi sanki oğlumdan kalan eski çatlaklarımı da bir parça hafifletti gibi gözlemliyorum bilginiz olsun :)
Tam olarak ne kadar karıştırıyorsun oranları?
Kakao ve badem Yağı harika gerçekten
bende bu tarifi yapacağım, bebe yağı, biberiye, kakao, badem ve kırmızı kantaron yağından sadece biberiye 4te 1'i kadar diğerler 4te 2'si kadar mıbüyük şişelerden bebe yağı vardır ya işte onun yarısına birer şişe katıyorum her yağdan sadece biberiyeyi şişenin dörtte biri gibi oluyo. kakao yağı muhteşem ötesi bir şey ama direk sürmek bana çok zor geldiği için böyle bir şey yaptım.
ben mustela kullaniyorum ama haftada 2 defa sürüyorumŞu an elimde yağlarla geziniyorum:)) çok sıkıntı değil ama çatlamasak da güzel olur felan:))
Kozmetik ürün hiç kullanmadım ben kullanmayı düşünmüyorum bir faydası olduğuna inanmıyorum lierac kremin deneme Boyları vardı Hoşuma gitmedi hiç badem Yağı style
bende bu tarifi yapacağım, bebe yağı, biberiye, kakao, badem ve kırmızı kantaron yağından sadece biberiye 4te 1'i kadar diğerler 4te 2'si kadar mı
çok teşekkürlerbüyük boy bebe yağı yarım şişe. biberiye dörtte bir. diğerleri şişelerinin tamamı.
çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?