- 12 Mayıs 2015
- 535
- 291
- 53
- 29
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #2.181
ayy ne guzel masallah bir kiz erkek cogunuzunbnm de oyle olsn ins,bir cirpida ikisini de tadayim
merhabalar ben de 9 haftalık ikizlere hamileyim. bulantılarım kusmalarım cok şiddetli. bu durumda olup serum takviyesi alan var mı?
siz ne zmn öğrendiniz cinsiyetlerini :)
oysss Allah bagislasin :)12 de iki kız diye tahmin etti ama 16 da netleşti.
amin cnm cumlemizin :) sn ne zmn ogrenmistin ?İnşallah Cnm Allah gönlüne göre versin:)
oysss Allah bagislasin :)
perinatologlar çok pahalıymış kızlar 12. haftada bir servet dökeceğim şok oldum
bu nicin ?korkunç pahalı biz 600 lira ödedik :/ ikiz olunca maalesef.
off off bana da 800 dediler ben şok.korkunç pahalı biz 600 lira ödedik :/ ikiz olunca maalesef.
12 haftada ozel sigortam oldugu halde 750 tl verdik 19 haftada ayrintliya girdim ordada 1200 verdim ama tabi bu hastane ve doktor farkiyla degisiyor fiyatlar daha uygun yerlerde var aslindaperinatologlar çok pahalıymış kızlar 12. haftada bir servet dökeceğim şok oldum
bu dedikleriniz istegimize mi bagli yoksa risk olunca mi bakiliyor..12 haftada ozel sigortam oldugu halde 750 tl verdik 19 haftada ayrintliya girdim ordada 1200 verdim ama tabi bu hastane ve doktor farkiyla degisiyor fiyatlar daha uygun yerlerde var aslinda
bu nicin ?
edit:baktim netten,neymis ogrendim :)
devlette yok mu bu islemler ?
off off bana da 800 dediler ben şok.
amiinvardır sanırım ama kim bakar nasıl bakar bilmem. ikiz olunca mecbur içimiz rahat etsin diye iyi birine gittik. yapacak bişi yok maalesef allah olmayana çok versin
İlk hamileliğiniz mi?? Ben ilk hamildliğimdd bunu yaşadım. Ölüyodum nerdeysd doktorlarda çaresini bulamamıştı. Anneme söyledim sağolsn benm için gece namazları kılmaya bsşlamştı. O sayede geçti. Şuan şükür yok öyle bi ağrı. Herhalde ilk gebelkte oluyo bu.Kızlar sizinde de sağ kaburganızda acı ya da ağrı oluyor mu... ben ölücem bu acıdan. Ne yatabiliyorum ne ayakta durabiliyorum ne oturabiliyorum. Yaşayan var mı çözümü var mı.
12. haftada perinatolog görmek istiyor ona randevu aldım ben, sanırım bir de 20. haftada olacak detaylı için.amiin
peki bu hangi haftalarda oluyor?
ama doktordan doktora da fark ediyor muayene. bir de benimkiler tek kese ikizi olunca Allah korusun elbette ama riskli bir durumda hemen müdahale edebilecek bir doktor arıyor insan.12 haftada ozel sigortam oldugu halde 750 tl verdik 19 haftada ayrintliya girdim ordada 1200 verdim ama tabi bu hastane ve doktor farkiyla degisiyor fiyatlar daha uygun yerlerde var aslinda
sgl cnm.12. haftada perinatolog görmek istiyor ona randevu aldım ben, sanırım bir de 20. haftada olacak detaylı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?