2017 de İkiz Annesi Olucaklar

perinatologlar çok pahalıymış kızlar 12. haftada bir servet dökeceğim şok oldum
12 haftada ozel sigortam oldugu halde 750 tl verdik 19 haftada ayrintliya girdim ordada 1200 verdim ama tabi bu hastane ve doktor farkiyla degisiyor fiyatlar daha uygun yerlerde var aslinda

12 haftada ozel sigortam oldugu halde 750 tl verdik 19 haftada ayrintliya girdim ordada 1200 verdim ama tabi bu hastane ve doktor farkiyla degisiyor fiyatlar daha uygun yerlerde var aslinda
bu dedikleriniz istegimize mi bagli yoksa risk olunca mi bakiliyor..
yani her gebeye yapılsaydı,ohooo

Kızlar sizinde de sağ kaburganızda acı ya da ağrı oluyor mu... ben ölücem bu acıdan. Ne yatabiliyorum ne ayakta durabiliyorum ne oturabiliyorum. Yaşayan var mı çözümü var mı.
İlk hamileliğiniz mi?? Ben ilk hamildliğimdd bunu yaşadım. Ölüyodum nerdeysd doktorlarda çaresini bulamamıştı. Anneme söyledim sağolsn benm için gece namazları kılmaya bsşlamştı. O sayede geçti. Şuan şükür yok öyle bi ağrı. Herhalde ilk gebelkte oluyo bu.

ama doktordan doktora da fark ediyor muayene. bir de benimkiler tek kese ikizi olunca Allah korusun elbette ama riskli bir durumda hemen müdahale edebilecek bir doktor arıyor insan.

kızlar aranızda tek kese ikizine hamile olan var mı? benimkiler öyle, biri az daha büyük sanki ama tek kese de hep aynı olurlar diye okudum arada fark olmamalıymış. durum analizi yapabileceğim birileri var mı burda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…