2017 de İkiz Annesi Olucaklar

bu dedikleriniz istegimize mi bagli yoksa risk olunca mi bakiliyor..
yani her gebeye yapılsaydı,ohooo
günaydın, biz seninle aynıyız, ben baştan beri perinatalog a gidiyorum, 12+3 de detaylı ultrasona gireceğim, doktor çoğul gebeliklerde 12.haftada detaylı ultrason yapıldığını, ikili ve üçlü test yapılmadığını belirtti,

gunaydin cnm,evet sanirim bikac gun sn ondesin ama..
peki ucret nedir sen de cok veriyor musun,arkadaslarin bahsettigi gibi,bir de bu perinatologlar kadin dogumcu mu,cunku bulundugum yerde var mi diye netten arattim,cok unlu bi profun adi cikti ve kendisi kadin dogumcu,ozel bi hastanede calisiyor.snn gittigin nedir kimdir ozel yeri mi var,arastirma hastanesi falan mi kafamda deli sorular

benim özel sigortam var, prof.İbrahim bildiriciye gidiyorum, sadece prof.farkı ödüyorum ama doğumu çok pahalı, gebelik takibine ona gideceğim ama doğum için de uzman dr. bulmam lazım, perinataloglar riskli gebelik uzmanı kadın doğum doktorlar, detyalı ulstason için bir kısmını sigortam karşılıyor, ikiz olduğu için net rakam vermediler haftaya salı gideceğim bakalım, sende doktoruna danış, ayrıntılı ultrasonu perinataloglar yapıyor,

peki cnm anladim,cok sgl.:)
ozel sigorta dedigin,esinin degil,kendi calistigin icin yatirilan sigorta degil mi ? cok tuhaf bir soru olmus olabilir,ksr bakma,ben taze calisanim,cok bilgim yok,anlamadim

peki cnm anladim,cok sgl.:)
ozel sigorta dedigin,esinin degil,kendi calistigin icin yatirilan sigorta degil mi ? cok tuhaf bir soru olmus olabilir,ksr bakma,ben taze calisanim,cok bilgim yok,anlamadim
yok olur mu, ben çalıştığım için eşimin sigortasından yararlanamıyorum, bu benim çalıştığım kurumun bana yapmış olduğu özel sigorta

Ben varım canım. Benimkiler de tek yumurta ikizi. Aralarinda zar gördü doktorum 13. Haftada. Simdi 14 hafta 3 günlük oldular. Aralarinda fark yoktu son gittigimde. Doktorum uzman doktor kendisine de cok guveniyorum. Beni stresten uzak tutuyor, moral veriyor. Deneyimli oldugu icin de icim cok rahat. Bir sıkıntı gordugu an Allah korusun kendisi perinatologa yönlendirir zaten. Simdilik her sey yolunda gidiyor. Ben direkt riskli olarak düşünmüyorum risk yuzdeye vurunca gayet az. Herkesin de hep riski dile getirmesini yanlis buluyorum. Basta bu yuzden hakikaten korktum. Ama hamilelikte en kötüsü stres. Bebeklerimle konusuyorum ve iyi olacaklarina inaniyorum. Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Benimde tek yumurta ama keseleri farklı yinede şuan kilo farkı olduğu için doktor bizi sürekli endişelendiriyor kontroller artacakmış birbirlerinden kan çakmaya başkadılar diyor

Merhaba benim keseler biri 22mm biri 30 mm bu fark normal mi? Kalp atışları için 10 gün sonra gidicem.

Benimde tek yumurta ama keseleri farklı yinede şuan kilo farkı olduğu için doktor bizi sürekli endişelendiriyor kontroller artacakmış birbirlerinden kan çakmaya başkadılar diyor
Ay insan çok endişe ediyor Allah kolaylık versin. en baştan beri boyutları farklı mıydı? bir de doktorun kim canım İstanbuldaysan? neler önerdi sana?

Ay insan çok endişe ediyor Allah kolaylık versin. en baştan beri boyutları farklı mıydı? bir de doktorun kim canım İstanbuldaysan? neler önerdi sana?
Evet ilk zamanlardan beri farklı o zaman çok önemli değil demişti önce aralarında 2 gün fark vardı büyüdükce 5 güne çıktı. 17, haftada fark büyüdü aralarında %80 i geçmemesi gerekmiş kilonun. Biri normal gününde ve kiloda 140 gr dı diğeri 5 gün önde gidiyor kilosu 220 ydi en son. Şimdi 20 haftada detaylı ultrasona gireceğim ona göre karar vereceğiz nasıl yol izleyeceğimizi dedi. Antalya dayım üniversiteye gidiyorum kontrollere prof. Gittiğim doktor da inşallah iyi çıkacak herşey diyorum bakalım.

Benimkilerin biri haftasından küçük biri büyük aralarında 5 gün falan var, henüz 10. haftamızın içindeyiz. İnşallah yetişir ötekine of off. Tek yumurta ikizleri başka bir olay cidden.

Merhaba kızlar . İki gündür kasiklarım ağrıyordu. Ama bugün sağ kasiğım çok ağrıyor ve bacağım uyuşuyor. Benle ayni durumda olan varmı????

Mrb bayanlar hayırlı olsun bebekleriniz.aranızda klomenle ikiz hamile kalan var mı. Belirtileriniz nelerdi.adetten sonra kaçıncı gün hamile olduğunuzu öğrendiniz. Hissettiniz mi

Kesinlikle sana katılıyorum ikiz diye illa erken doğacak yada heran risk risk diye dolaşmalıyız diye birşey yok dikkatli ve tedbirli olacağız tabikide ama rahat ve stres yapmamak en iyisi morak olalım biraz birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…