- 24 Şubat 2016
- 326
- 329
- 103
- 43
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #2.221
hayirli olsn cnm :)Merhaba hanımlar benimkiler üçüzden ikize düsenlerdenim çok sağlıklı çift yumurta ikizlerim var suanda 7 haftayı dolduruyoruz bende aranızda olmak istiyorum selamlar...
Çok teşekkür ederim ...tecrübeli arkadaşlar bana yol gösterıcı olucak insallah..hayirli olsn cnm :)
Bu arada benım çok bulantım var bıde çok gegermek var kurbağa gibiyim bu gegerme için ne yapsam kurban olayım bısey dıyınhayirli olsn cnm :)
valla cnm bn de cok sukur onlar yok,sadece yemeklerden kokulardan asiri tiksiniyorum.Bu arada benım çok bulantım var bıde çok gegermek var kurbağa gibiyim bu gegerme için ne yapsam kurban olayım bısey dıyın
Bulantıya katlanıyorum da bu gegermek cok kötüvalla cnm bn de cok sukur onlar yok,sadece yemeklerden kokulardan asiri tiksiniyorum.
ama tuzlu kraker iyi diye biliyorum.
amin cnm cumlemizin :) sn ne zmn ogrenmistin ?
12de biri erkek dedi pipisini gördük
Ama diğeri 16 ya kadar göstermedi o da kızmış
Sağlıklı olsunlar da :)[/QUOTE
Ne kadar güzel maşalah Allah analı babalı büyütsün inşallah bende çok istiyorum çift cinsiyet Bebek insallah canım
Hayır. İkinci gebelik. Aöa ilkini hatırlamıyorum. Onda bu kadar olmamıştı sanki.İlk hamileliğiniz mi?? Ben ilk hamildliğimdd bunu yaşadım. Ölüyodum nerdeysd doktorlarda çaresini bulamamıştı. Anneme söyledim sağolsn benm için gece namazları kılmaya bsşlamştı. O sayede geçti. Şuan şükür yok öyle bi ağrı. Herhalde ilk gebelkte oluyo bu.
Oyyyy. Gözüm gittikçe korktu valla . Bu ara her yanımda yastıkla yatıyorum. Destekliyorum, gece bi nebze iyi oldu böyle ama gündüz ... oturarak çalışıyorum. Artık ne yana yaslansam diye kıvranıyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunKo
Korkutmak gibi olmasin ama o kaburga batmasi gittikce artiyor ve su an kaburgam kirik gibi sizliyor nefes bile zor aliyorum. Bu 1.5 nasl gececek bilmiyorum
hoşgeldinMerhaba hanımlar benimkiler üçüzden ikize düsenlerdenim çok sağlıklı çift yumurta ikizlerim var suanda 7 haftayı dolduruyoruz bende aranızda olmak istiyorum selamlar...
ben soda içiyorum ben de kurbağa gibiyim sormaBu arada benım çok bulantım var bıde çok gegermek var kurbağa gibiyim bu gegerme için ne yapsam kurban olayım bısey dıyın
benim sekizde uykum geliyor bak sonra böyle geceyarısı kalkıyorum. uyku düzenim altüst.Arkadaslar hepiniz uyudunuz mu ?
olabilir canım ikiz mi olsun istiyorsun? Allah gönlüne göre versin.Bugün hamile oldugumu öğrendim sat ım
15 ekim
Bhcg 9987 cıktı
Sizce ikiz mi ?
Degeriniz baya yüksek gönlünüzden geçen olsun Dr gitseniz kese gorukur zaten tek mi çift mi diyeBugün hamile oldugumu öğrendim sat ım
15 ekim
Bhcg 9987 cıktı
Sizce ikiz mi ?
Hayırlı olsunMerhaba hanımlar benimkiler üçüzden ikize düsenlerdenim çok sağlıklı çift yumurta ikizlerim var suanda 7 haftayı dolduruyoruz bende aranızda olmak istiyorum selamlar...
Günde üç kere kusuyorsaniz ve bir sey yiyemiyorsaniz acile gidin serum verirler mutlaka. Benim tansiyonum bir kez asiri düşmüştü kusma ve yiyememeden o sekilde verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?