2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Bu arada benım çok bulantım var bıde çok gegermek var kurbağa gibiyim bu gegerme için ne yapsam kurban olayım bısey dıyın
canım benimde yeni yeni geçmeye başladı 14. haftam bitti bulantı için sık ama az az yemeğe çalış tuzlu şeyler önerebilirim geğirmede midedeki gazdan oluyor bende yaşamıştım ama en güzel tavsiye sabır sanırım :) Allahım cümlemize evlatlarımızı vaktinde sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Kizlar merhaba
Bugun kontrole gittim ve ciger gelistiricinin ilk dozunu oldum. Kizlarim 1500 gr. Simdilik hersey yolunda diyor ama ben cook sanci cekiyorumm.

Kizlar benim bugun kanamam oldu doktoru aradm hemen dogumhaneye gel deyince cok korktum. Muayne etti kanamam yoktu ama haftada bir prltn ignee ve progestan verdi bide fitil nstde sancilarim cikti biraz cok fazla beklicekmisim gibi hissetmiyorum nedense.

Allah yardimcimiz olsun hepimizin.
o kanamalari ben cok gordum,tam cinnet sebebi.
gececek insallah.

merhaba perinatologa giden hamiş bayanlar,bulundugum yerde perinatolog muayene fiyati 500tl.tlfnda konustum oyle dediler.
Ancak giden arkadaslar buna neler dahil veya degil bilmiyorum,detayli ultrason vs deyip kesti sekreter bozuntusu.
siz perinatologa gidince neler yaptırdınız bi de her ay ona mi gidiyosunuz ?

Kizlar merhaba
Bugun kontrole gittim ve ciger gelistiricinin ilk dozunu oldum. Kizlarim 1500 gr. Simdilik hersey yolunda diyor ama ben cook sanci cekiyorumm.

sancılar artık normal değil mi peki. kızlarına da maşallah annesi :). benimde karnım sürekli taş gibi oluyo sancı dediğin o mu yoksa bildiğin alttan vuran bir sancıyı mı kastediyosun.

allah korusun. çok yorma kendini. bol bol dinlen allaha emanetler kendini strese sokma bişicik olmaz inşallah.

24. haftada bir defaya mahsus gittim ben ayrıntılı bir şekilde bebeklerin her yerine bakıyo ölçüyo biçiyo o kadar başka bişi yapmıyo. normal kontrollerimi doçent olan bir kadın doğumcum var oğlumun doktoru ona gidiyorum o takip ediyo.

Merhaba hanımlar nasılsınız bende 14.haftanın içerisindeyim çok şükür mide bulantısı kusma falan hiç yaşamadım çok şükür sadece tavuktan tiksindim o kadar rahat geçiriyorum şimdilik 12.haftada gittiğim kontrolde 1 erkek diyeride tam belli değil demişti bu gitmem de öğrene bilirmiyiz acaba tam olarak cinsiyetlerini bide göbüşleriniz çok büyüdümü bu hafta da bide

cok sgl cnm.surekli ona gidersek zorlaniriz valla.daha bebislerime oda yapcam

12de biri erkek dedi pipisini gördük
Ama diğeri 16 ya kadar göstermedi o da kızmış
Sağlıklı olsunlar da :)
ahh umut oldun bana 12 de erkek gösterdi diğerini henüz göremedik saklıyor hep kendini :)
hep edepli kızım benim yine göstermedi diye seviyorum onu inşallah dediğim gibi olur bir kız bir erkek
tabi herşeyden evvel sağlıklı olsunlarda

bana da dr um geçen hafta perinatoloğa git dedi bir de isim verdi ama sadece muaynesi 450 lira gerek görülürse kan alınıp yurtdışına gönderiliyormuş bir nevi amniyosentez gibi bir şey olsa gerek onun fiyatı da 2200 tl üstelik ikisinin de cinsiyeti aynı olursa herhangi bir sorun varsa bile hangisinde olduğu anlaşılamıyormuş
araştırdım cerrahpaşa hastanesinde perinatoloji bölümü varmış bugün gebe polikliniğine gittim ense kalınlığını ölçtüler bir sıkıntı görülmedi daha sonra aradılar yarın gel perinatoloji bölümüne muayne edecekler diye bakalım neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…