- 11 Mart 2012
- 52
- 28
- 88
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #2.241
Kontrole gittiğiniz doktorunuza söyleyin vitamin serumu yazar
Bulantı kesici bişilerde verir rahatlatsın
Bu arada benım çok bulantım var bıde çok gegermek var kurbağa gibiyim bu gegerme için ne yapsam kurban olayım bısey dıyın
bazen 6-7 kere kusuyorum ve yediğim 2 lokma da kalmıyor. zaten peynir ekmek dışında bişey yiyemiyorum. haftada 1 serum almaya başladım. 12. haftadan sonra geçsin diye umut ediyorum.
İkiz olm ihtimli yüksek bence, değerin baya yüksekBugün hamile oldugumu öğrendim sat ım
15 ekim
Bhcg 9987 cıktı
Sizce ikiz mi ?
Beyaz leblebi iyi gelmisti bana.Ama yine de midebulantilari isfrayi her zaman kesmiyordu.Allah yardımcın olsun..Bu arada benım çok bulantım var bıde çok gegermek var kurbağa gibiyim bu gegerme için ne yapsam kurban olayım bısey dıyın
canım benimde yeni yeni geçmeye başladı 14. haftam bitti bulantı için sık ama az az yemeğe çalış tuzlu şeyler önerebilirim geğirmede midedeki gazdan oluyor bende yaşamıştım ama en güzel tavsiye sabır sanırım :) Allahım cümlemize evlatlarımızı vaktinde sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBu arada benım çok bulantım var bıde çok gegermek var kurbağa gibiyim bu gegerme için ne yapsam kurban olayım bısey dıyın
Kizlar benim bugun kanamam oldu doktoru aradm hemen dogumhaneye gel deyince cok korktum. Muayne etti kanamam yoktu ama haftada bir prltn ignee ve progestan verdi bide fitil nstde sancilarim cikti biraz cok fazla beklicekmisim gibi hissetmiyorum nedense.
Kizlar merhaba
Bugun kontrole gittim ve ciger gelistiricinin ilk dozunu oldum. Kizlarim 1500 gr. Simdilik hersey yolunda diyor ama ben cook sanci cekiyorumm.
Kizlar benim bugun kanamam oldu doktoru aradm hemen dogumhaneye gel deyince cok korktum. Muayne etti kanamam yoktu ama haftada bir prltn ignee ve progestan verdi bide fitil nstde sancilarim cikti biraz cok fazla beklicekmisim gibi hissetmiyorum nedense.
merhaba perinatologa giden hamiş bayanlar,bulundugum yerde perinatolog muayene fiyati 500tl.tlfnda konustum oyle dediler.
Ancak giden arkadaslar buna neler dahil veya degil bilmiyorum,detayli ultrason vs deyip kesti sekreter bozuntusu.
siz perinatologa gidince neler yaptırdınız bi de her ay ona mi gidiyosunuz ?
17 18 arasiBebişlerinizin ilk hareketlerini ne zaman hissettiniz hanımlar çok mu soru sordum neeee
cok sgl cnm.surekli ona gidersek zorlaniriz valla.daha bebislerime oda yapcam24. haftada bir defaya mahsus gittim ben ayrıntılı bir şekilde bebeklerin her yerine bakıyo ölçüyo biçiyo o kadar başka bişi yapmıyo. normal kontrollerimi doçent olan bir kadın doğumcum var oğlumun doktoru ona gidiyorum o takip ediyo.
ahh umut oldun bana 12 de erkek gösterdi diğerini henüz göremedik saklıyor hep kendini :)12de biri erkek dedi pipisini gördük
Ama diğeri 16 ya kadar göstermedi o da kızmış
Sağlıklı olsunlar da :)
bana da dr um geçen hafta perinatoloğa git dedi bir de isim verdi ama sadece muaynesi 450 lira gerek görülürse kan alınıp yurtdışına gönderiliyormuş bir nevi amniyosentez gibi bir şey olsa gerek onun fiyatı da 2200 tl üstelik ikisinin de cinsiyeti aynı olursa herhangi bir sorun varsa bile hangisinde olduğu anlaşılamıyormuşmerhaba perinatologa giden hamiş bayanlar,bulundugum yerde perinatolog muayene fiyati 500tl.tlfnda konustum oyle dediler.
Ancak giden arkadaslar buna neler dahil veya degil bilmiyorum,detayli ultrason vs deyip kesti sekreter bozuntusu.
siz perinatologa gidince neler yaptırdınız bi de her ay ona mi gidiyosunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?