- 22 Ocak 2010
- 1.630
- 180
- 323
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #2.461
Ne guzel ifade etmissin.masallah az kalmis.Sag salim kucagina alirsiniz insallah
C
Cnm haftalarimiz yakin ama saydiklarinin hic biri bende yok. Midemle ilgili sikayetim yok. Nefes darligim yok. Gayet gezip tozuyorum hatta karnimin ustune bile yatabilirim istesem oyle bi buyuk karnimda yok. Bebeklerimin tekmeleri olmasa hamile demem kendime.
160 cnm boyum masallah diyin kendime :) yapisal heralde agirsada sizlasada ypck biseyimiz yok zaten mecbur katlancazmaşallah de yawwww :)))))). benim oğlumda da karnım çok büyümüştü doktor karın kaslarınla alakalı olabilir dedi bide çok uzun sayılmam 163 boyum belki sen uzun boylusundur karnın ondan çıkmamıştır. saydığım rahatsızlıklar zaten karnımın büyüklüğünden :)
Ikiz olacagini ogrenen herkes sasirip. seviniyor ama bazilari hakikaten patavatsiz. Cok guzel ama cok zor, eve kapanacaksin nasil bakacaksiniz vs vs. Ben gulup geciyorum ama insanlar hakikaten acayip. Rabbim boyle bir hediye vermisken bizim sukretmekten baska bir isimiz olabilir mi diyorum. Ne demek zor.. Allah isteyen herkese nasip etsin. Ha bir de tedavi mi diyen oldu esimle kahkahayi patlattik tabi:) daha 1 yillik evliydik, artik dusunmeye başlasak mi dedik hamile kaldim. Her sey nasip.
Kizlar bir de haftasi ilerde olanlar alisveris yapanlar neler aldilar paylasabilir mi? Fikir olsun bizlere. Park yatak mi alsak diyoruz. Iki ayri da noral mobilya besik. Bilemedim ama Siz ne dusunuyorsunuz?
Ben mobilya besik aldim 1 tane sallanan bi sure onda idare edicem ikisini. 2 tane puset aldik tasimak icin. Kizlar bide civilde bel koruyucular var bebekler icin bakin isterseniz belini geri atmasini ve gazida hafifletiyomus 12 liraydi ben aldim. Emzik aldim 1er tane wee mi ne oyle bi marka var ya bilirsiniz illaki ondan aldim. 16 tane battaniyemiz var :) 7 tanesi kalin battaniye kalani incelerden. Banyo havlularini aldim 3 tane cikti icinden 1 tane yedegimiz var yani. Alt acma aldim. Birde alt acma bi tane daha aldim ama hani icine gecirmeli gibi yastiklarida var olanlar var ya onlardan odada otrururken onlarin icine yatiricam tasimalarinada onlarla koycam. 5 6 tane yelegimiz var orme minicik minicik yeni dogdugunda giycek kadar. Bide 4 tane hirkamz var babannemoz biraz orguye meraklida :) onlarda minik avcum kadar var yada yok direk dogar dogmaz giyebilirler yni :) yataklarini aldim onuda civilden aldim. Alezleri uyku seti. 1 tane nevresim aldi annem. Baska almicam. Kiyafetleri saymiyorumIkiz olacagini ogrenen herkes sasirip. seviniyor ama bazilari hakikaten patavatsiz. Cok guzel ama cok zor, eve kapanacaksin nasil bakacaksiniz vs vs. Ben gulup geciyorum ama insanlar hakikaten acayip. Rabbim boyle bir hediye vermisken bizim sukretmekten baska bir isimiz olabilir mi diyorum. Ne demek zor.. Allah isteyen herkese nasip etsin. Ha bir de tedavi mi diyen oldu esimle kahkahayi patlattik tabi:) daha 1 yillik evliydik, artik dusunmeye başlasak mi dedik hamile kaldim. Her sey nasip.
Kizlar bir de haftasi ilerde olanlar alisveris yapanlar neler aldilar paylasabilir mi? Fikir olsun bizlere. Park yatak mi alsak diyoruz. Iki ayri da noral mobilya besik. Bilemedim ama Siz ne dusunuyorsunuz?
Ben 1 Beşik aldım deneme yanılma yapacağız ilk birkaç ay
Iyi olmazsa park yatak alacağız 2 tane
Aslında ikizin avantajı bu
Sevibebenin öne Bağlama şalı var ondan da 1 tane alacağım deneyeceğim Hoşuma gitmezse elimde 2 tane kalmasın
Ben önüne takıp işlerimi halledeyim diyorum ya da uyutayım sonra diğerini:))
merhaba arkadaslar bugun dr um devit3 ve gyno ferro verdi.ancak devit3un prospektusunde hamilelikte kullanilmamali diyor,bunu sizler kullaniyor musunuz ?
bi de tok mu ac mi belirtmiyor,eczaci da bisey dememis esime.
ha bi de olcu olarak ne kadar aliyorsnz ?
Allah guc kuvvet versin hemencecik kavusun insallah.Preeklamsi ile hastaneye yattim pazartesi. Takip edeceklerdi bir sure. Ama tansiyonlar dusmeyince sali gunu plasenta ayrilip dogum basladi. 30+2 de kizlarimdan biri 1200 gr. Digeri 1450 gr. Henuz gormedim bebelerimi baska hastanede yatiyorlar. Bende hala iyi degil tamsiyonlar dusmiyor. Beyinimde de odem varmis. Takipteyim. Dualarinizi bekliyorum
bana 9 damla demisti ama ac mi tok mu o yazmiyorBana da vermisti canim bir süre kullandim. Sıkıntı olmaz kullaniliyor. Aç iciyordum 6 damlaydi galiba her gün. Yine bir bak canim emin değilim.
Banada vermisti gunde 3 damla ekmege damlat demisti. Ben kullanmadim.merhaba arkadaslar bugun dr um devit3 ve gyno ferro verdi.ancak devit3un prospektusunde hamilelikte kullanilmamali diyor,bunu sizler kullaniyor musunuz ?
bi de tok mu ac mi belirtmiyor,eczaci da bisey dememis esime.
ha bi de olcu olarak ne kadar aliyorsnz ?
Cnm cok gecmis olsun.haftan kotu bi hafta degil 24 25tekiler yasiyoken masallah kilolarida guzel toparlanicaklardir en kisa durede dualarim seninle.Preeklamsi ile hastaneye yattim pazartesi. Takip edeceklerdi bir sure. Ama tansiyonlar dusmeyince sali gunu plasenta ayrilip dogum basladi. 30+2 de kizlarimdan biri 1200 gr. Digeri 1450 gr. Henuz gormedim bebelerimi baska hastanede yatiyorlar. Bende hala iyi degil tamsiyonlar dusmiyor. Beyinimde de odem varmis. Takipteyim. Dualarinizi bekliyorum
neden kullanmadin cnm ??Banada vermisti gunde 3 damla ekmege damlat demisti. Ben kullanmadim.
Cnm bana saglik ocaginda asi sirasinda ebe verdi. Kendi doktorum vermedi yani. Kendi doktorumda her ay vitamin veriyo zaten baktm ondada d vitamini var bende kullanmadim. Ama bi zarari olmaz kullanneden kullanmadin cnm ??
asiyi ne zmn oldun?Cnm bana saglik ocaginda asi sirasinda ebe verdi. Kendi doktorum vermedi yani. Kendi doktorumda her ay vitamin veriyo zaten baktm ondada d vitamini var bende kullanmadim. Ama bi zarari olmaz kullan
En kısa zamanda toparlanıp bebeklerinize kavuşursunuz inşallah.Allah yardımcınız olsunPreeklamsi ile hastaneye yattim pazartesi. Takip edeceklerdi bir sure. Ama tansiyonlar dusmeyince sali gunu plasenta ayrilip dogum basladi. 30+2 de kizlarimdan biri 1200 gr. Digeri 1450 gr. Henuz gormedim bebelerimi baska hastanede yatiyorlar. Bende hala iyi degil tamsiyonlar dusmiyor. Beyinimde de odem varmis. Takipteyim. Dualarinizi bekliyorum
Cnneden kullanmadin cnm ??
20.haftamda cnmasiyi ne zmn oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?