2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kizlarr bu hafta itibariyle iyice hamile gobegim belirdi saklanmayacak kadar:) dun hamile pantolonu buldum lcw den 44 beden aldim biraz buyuk tabi dusuyor belimden ama cook rahat ettim dunya varmis. Hareketlerini hissetmeye basladiktan sonra resmen daha farkli oldum daha bi hissettim anne olacağımi sanki Allah yavrularimizi bizlere bagislasin

bence de vardır zar zar olmayan vakalar oldukça az çünkü. bana da doktor önce mono mono demişti ama daha sonradan zarı gördük çok şükür.

amin canım cümlemize ay maşallah hareketlerini ne zaman hissettin? benim göbeğim çoktan çıktı hiç kilo almamama rağmen önde kocaman göbek var ben de lcwnin 44 bedenini aldım bol ama kıvırarak giyiyorum çok rahat ettim

Evet ben de kivirarak giydim :) aynen hic kilo almadim önden bi gobek cikti sadece benim dee ilk defa cumartesi günü hissettim 14+6 ydik. Pir pir ettiler sanki bir sey kanat cirpti gibi. Icimde bi iliklik oldu:) cok farkli zaten hisseden onu anlar herhalde baska bir seye benzemiyor

ya bn 5kilo almisim inanin cokta yemiyorum niye boyle hizli aliyorum anlamadim

ya bn 5kilo almisim inanin cokta yemiyorum niye boyle hizli aliyorum anlamadim

dikkat etmek lazım maalesef son üç ayda asıl kilo alınıyo. ben ilk 16 hafta sadece 3 kilo almıştım şu an 11 oldu. başlarda ne kadar az alınırsa o kadar iyi hareket kabiliyeti açısından, belki ödemdir ama belli bir saatten sonra yememek tatlı, hamur işi vs hiç yememek gerek.

inan cnm eskisinin ceyregi kadar yemiyorum suan.kokudan asiri rahatsiz oldugum icin evde yemek bile pismiyor,gunduz is yerinde yedigimle kaliyorum,evde sadece meyve sut tuketiyorum..
Tatli hamur isi oldum olasi sevmem zaten
arabayla her yere gidiyoruz belki ondandir diyorum.

Çok haklı bir durum birde hamileliğinin ilk zamanlarını düşün maaşallah yine az bir zamanın kalmış hayırlısı ile kucaklarsin inşaallah evlatlarını bizim daha çok sabretmemiz lazım ...
Dururlarsa 10 haftamiz varda o 2 bucuk ay cok geliyo gozume :) sanki ilk zamanlar daha cabuk geciyodu ama yaza de k gelmisti hergun bisey oluyodu vakit geciyodu simdi havalrda soguk evde hep zaman gecmiyo :) battaniye basladim bende

ödemdir belki de fazla dert etme ama dediğim gibi son zamanlarda iştah falan açılıyo ben çok az yemek yiyorum hatta akşam 5 den sonra yemiyorum ama kavanoz kavanoz nutella götürüyorum allah sonumu hayretsin.

Kizlar bazen zaman gecmiyomus gibi geliyo ya bebeklerime kavusmak icin sabirsizlaniyorum:)

:) insan sabırsızlanıyo evet ama doğduklarında da yorucu günler bizi bekliyor olacak. hele bide bende 5,5 yaşında bir oğlan var allah ömür versin. şimdiden kıskanıyo nolcak bilmiyorum. bende artık zorlanmaya başladım baya onun sabırsızlığı daha fazla bir an önce zaman geçsin bi rahat edeyim diye. karnım aşırı büyüdü hareket kabiliyetim azaldı o yüzden. dışarı çıkıp fazla yürüyemiyorum günlerce sancı ağrı çekiyorum sonra. yatakta sağdan sola dönerken canım acıyo. nefes darlığı uzun zamandır var. e zaten mide yanmaları başa dert. inşallah zaman bir an önce hayırlısıyla geçsin de gelsinler diyorum o yüzden :) şubat 4 gibi falan diye konuştuk doktorla bakalım hayırlısı olsun hepimiz için.

Kizlar sabahtan beri kasik agrim var,yatincada gecmiyor zaten kahve lekelerim devam ediyor..cok moralim bozuluyor.Daha dun doktordaydik.8hafta+5 gunluguz.bu haftalarda kasik agrisi normal mi? sanki bir sey batiriyorlar gibi

Kizlar sabahtan beri kasik agrim var,yatincada gecmiyor zaten kahve lekelerim devam ediyor..cok moralim bozuluyor.Daha dun doktordaydik.8hafta+5 gunluguz.bu haftalarda kasik agrisi normal mi? sanki bir sey batiriyorlar gibi

çok geçmiş olsun. benimde uzun süre devam etti o kasık ağrıları ama doktora her gittiğimde ısrarla soruyodum korkudan. büyümesiyle yerleşmesiyle ilgili demişti ama tabi doktora sormakta fayda var. hatta şimdi bir haftadır falan yine o kasık ağrıları geri döndü. regl olacakmışım gibi bacaklarımdan yukarı ağrı oluyo kasık ağrısıyla beraber sanırım büyüdükleri için. önümüzdeki hafta sonu gittiğimde yine sorcam.

Oyle mi diyorsun canim,insallah buyudugu icindir.Doktorlar her seye olabilir normal diyor.Gonul rahatligi icin her gun ultrosna girmem gerek bunun da sonu yok :ss

C
Cnm haftalarimiz yakin ama saydiklarinin hic biri bende yok. Midemle ilgili sikayetim yok. Nefes darligim yok. Gayet gezip tozuyorum hatta karnimin ustune bile yatabilirim istesem oyle bi buyuk karnimda yok. Bebeklerimin tekmeleri olmasa hamile demem kendime.

maşallah de yawwww :)))))). benim oğlumda da karnım çok büyümüştü doktor karın kaslarınla alakalı olabilir dedi bide çok uzun sayılmam 163 boyum belki sen uzun boylusundur karnın ondan çıkmamıştır. saydığım rahatsızlıklar zaten karnımın büyüklüğünden :)

Oyle mi diyorsun canim,insallah buyudugu icindir.Doktorlar her seye olabilir normal diyor.Gonul rahatligi icin her gun ultrosna girmem gerek bunun da sonu yok :ss

yani doktorun bana söylediği bu. allaha emanetler elden bişi gelmez ben fazla düşünmemeye çalışıyorum. doktora gidince sorarım diyip unutmaya çalışıyorum. başka türlü bu gebelik bitmez. bide olumsuz hiç bir şey okumuyorum, dinlemiyorum napcaksın başka.

Ne guzel ifade etmissin.masallah az kalmis.Sag salim kucagina alirsiniz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…