2017 de İkiz Annesi Olucaklar

B En iki doktora devam ediyorum biri sadece ense ve burun kemiği baktı diğeri hem onlara hemde ikili test istedi ikizlerde yanılma payı fazla ama yine istiyoruz dedi çok şukur bi sorun çıkmadı doktorunuzu dinleyin en iyisini o bilir benim 12. Haftaydı

Yaaaaa gercekten mi canim. Korkma korkma haftan cok iyi 32ye geldin nerdeyse doktor bana 32ye gelse cok yatmazlar kuvezde dedi. Korkma sakin zaten genelde ikizlerde szryn oluyo ve tehlikelyms normal dogum ikizlerde uzulme yani. Baya dayandilar annesi 24 haftalik doganlar bile yasiyoken sen 32lere kadar geldin. Dinlen agir kaldirma bide bi yerde okumustum karninizi cok sevmeyin diye. Bayadr gozukmuyosun zaten ozlettin kendiniii

Tesekkur ederim .. sağlıkla kucağına alirsin inşallah bebeklerini

niye sevmeyelim ki cnm anlamadim,masaj seklinde mi kast edilen acaba ?

canım benim iyi düşün iyi olsun. korkutma kendini inş. haftalar ilerliyor bak :) sezaryen korkulacak bişi değil zaten allah hayırlı doğumlar versin bol bol dinlen sen.

Allah yardımcınız olsun iyi durmuslar haftalari guzel insallah biraz daha beklerler annesi:) Allah saglikla gelmelerini nasip etsin.

Kizlar tek yumurta olanlar bilirler bir sey soracagim. Doktorum 13 haftalikken baktiginda zar gördü aralarinda. Ayni gün birkac saat sonra ense kalinligi olcumune gittim o doktorun raporunda monokoryonik monoamniyotik oldugu yaziyor. Yani bu zar yok demek degil mi ? Belki yanlis biliyorumdur. Bilenler beni bir aydinlatabilir mi?

Guzel anneler bisey dicem demin lavaboya otururken vajina girisimin sertlestigini fark ettim,aslinda sertlikten ziyade ic kisimda kapiya dayanmis bisey gibi geldi siz boyle bisey fark ettiniz mi,ozellikle kilozette otururken ortaya cikiyor sanki,is yerindeki alaturka,onda fark etmedim.dra söylesem mi,buarada yrn 4haftadan sonra bebislerimizi gorcez insallah fena bi sekilde heyecanliyim:)

ne güzelmiş mesleğin.

mono mono ise zar yok demektir bunu mutlaka öğren önemli takip o şekilde hassaslaşıyor. di mono zar varsa oluyor.

mono mono ise zar yok demektir bunu mutlaka öğren önemli takip o şekilde hassaslaşıyor. di mono zar varsa oluyor.

Cok ilginc. Doktorum rapora bakti ve bir sey de demedi. Bazen cok fazla bilgi vermedigi icin degistirmeyi düşünüyorum. Diger gidisimde soracağım. Aslinda doktorumun baktigi sirada ben de görmüştüm zar oldugunu. Neyse bakalim hayirlisi olsum

Herkese merhaba kizlar bi sorum olacak..Sata göre 6+3 hamileyim iki kese var..Bugun kalp atisi dinlemeye gittik doktor bakti bi kese 13 digeri 14mm falanmis..Biri 6+1 digeri 6+2 dedi..Kalp atisi yok vajinal muayene olmama ragmen..Haftaya gel bakalim dedi eger haftaya da alamazsak kalp atisi ozaman sikinti dedi benzer durum yasayan varmi tedirginim

Bizimkilerin de kalp atisi 7 arti da duyulmustu. Sorun yoktur canim icini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…