- 23 Mayıs 2014
- 191
- 90
- 48
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #2.421
Tesekkur ederim canımtaramali kan testleri yapilmadi ama ense kalinliklarina burım kemiklerine bakildi 12 hafta perintlog yapti ayrinti bakti yani bide 19 hafta ayritli ultrsona giryosun
En iki doktora devam ediyorum biri sadece ense ve burun kemiği baktı diğeri hem onlara hemde ikili test istedi ikizlerde yanılma payı fazla ama yine istiyoruz dedi çok şukur bi sorun çıkmadı doktorunuzu dinleyin en iyisini o bilir benim 12. HaftaydıMerhaba arkadaşlar bende ikiz annesi olacağım Allah nasip ederse inşallah. Sizlere bir kaç sorum var kızlar yardımcı olursanız çok sevinirim.
İkiz gebelikler de 2'li tarama testi yapılmıyormus ense kalınlığına bakiliyormus . Doğru mu acaba? Siz yaptırdınız mi ?
Birde kaçıncı haftanızda yaptırılması gerekiyor ? Şimdiden endişelerim var normal mi acaba . Şimdiden teşekkürler kızlar
bende de :) cok cırkın duruyolar ya bu arada doktora gıttım bebıslerın bırı bas gelıs dıgerı makat sezeryan kesınlesı korkularım basladı erken doga bılırlermmıs bas gelı olan bebısımız dogumu her an baslaabılır dedıBendede var
Yaaaaa gercekten mi canim. Korkma korkma haftan cok iyi 32ye geldin nerdeyse doktor bana 32ye gelse cok yatmazlar kuvezde dedi. Korkma sakin zaten genelde ikizlerde szryn oluyo ve tehlikelyms normal dogum ikizlerde uzulme yani. Baya dayandilar annesi 24 haftalik doganlar bile yasiyoken sen 32lere kadar geldin. Dinlen agir kaldirma bide bi yerde okumustum karninizi cok sevmeyin diye. Bayadr gozukmuyosun zaten ozlettin kendiniiibende de :) cok cırkın duruyolar ya bu arada doktora gıttım bebıslerın bırı bas gelıs dıgerı makat sezeryan kesınlesı korkularım basladı erken doga bılırlermmıs bas gelı olan bebısımız dogumu her an baslaabılır dedı
Tesekkur ederim .. sağlıkla kucağına alirsin inşallah bebekleriniB
En iki doktora devam ediyorum biri sadece ense ve burun kemiği baktı diğeri hem onlara hemde ikili test istedi ikizlerde yanılma payı fazla ama yine istiyoruz dedi çok şukur bi sorun çıkmadı doktorunuzu dinleyin en iyisini o bilir benim 12. Haftaydı
niye sevmeyelim ki cnm anlamadim,masaj seklinde mi kast edilen acaba ?Yaaaaa gercekten mi canim. Korkma korkma haftan cok iyi 32ye geldin nerdeyse doktor bana 32ye gelse cok yatmazlar kuvezde dedi. Korkma sakin zaten genelde ikizlerde szryn oluyo ve tehlikelyms normal dogum ikizlerde uzulme yani. Baya dayandilar annesi 24 haftalik doganlar bile yasiyoken sen 32lere kadar geldin. Dinlen agir kaldirma bide bi yerde okumustum karninizi cok sevmeyin diye. Bayadr gozukmuyosun zaten ozlettin kendiniii
bende de :) cok cırkın duruyolar ya bu arada doktora gıttım bebıslerın bırı bas gelıs dıgerı makat sezeryan kesınlesı korkularım basladı erken doga bılırlermmıs bas gelı olan bebısımız dogumu her an baslaabılır dedı
niye sevmeyelim ki cnm anlamadim,masaj seklinde mi kast edilen acaba ?
bende de :) cok cırkın duruyolar ya bu arada doktora gıttım bebıslerın bırı bas gelıs dıgerı makat sezeryan kesınlesı korkularım basladı erken doga bılırlermmıs bas gelı olan bebısımız dogumu her an baslaabılır dedı
Bnde bilmiyom cnm sadece oyle yaziyodu ne kdr dogru bilmm kadinlr kulbnden eskiden biri yazmisniye sevmeyelim ki cnm anlamadim,masaj seklinde mi kast edilen acaba ?
ne güzelmiş mesleğin.gecmis olsn cnm,bn 8hafta kadar evdeydim sonrasinda ise basladim ama isimde cok hareket halinde degilim,hatta aralarda uzanabiliyorum,isitme engelliler ogretmenligi yapiyorum,bireysel bir egitim var okulda,gunluk maks. 6 öğrencim oluyor onun disinda dinlenebiliyorum,sn de dinlenebileceksen calismak daha ii geliyor,stresten uzaksin en azindan.
mono mono ise zar yok demektir bunu mutlaka öğren önemli takip o şekilde hassaslaşıyor. di mono zar varsa oluyor.Kizlar tek yumurta olanlar bilirler bir sey soracagim. Doktorum 13 haftalikken baktiginda zar gördü aralarinda. Ayni gün birkac saat sonra ense kalinligi olcumune gittim o doktorun raporunda monokoryonik monoamniyotik oldugu yaziyor. Yani bu zar yok demek degil mi ? Belki yanlis biliyorumdur. Bilenler beni bir aydinlatabilir mi?
ben bol bol seviyorum karnımı eminim herkeslerde seviyordur :)Bnde bilmiyom cnm sadece oyle yaziyodu ne kdr dogru bilmm kadinlr kulbnden eskiden biri yazmis
Bende seviyorum :) dedigim gibi doktordan falan duyma degil kadinlar kulubunde eski bi paylasimda gormustum ondan dedim.ben bol bol seviyorum karnımı eminim herkeslerde seviyordur :)
tesekkur ederim evet isim guzel,cok seviyorum bazen biri cimdikleyecek uyandircak saniyorum :) Cocuklarin gozundeki o muhtaclik ve bana olan sevgisi daha da aşkımi artırıyor gun gun..ne güzelmiş mesleğin.
mono mono ise zar yok demektir bunu mutlaka öğren önemli takip o şekilde hassaslaşıyor. di mono zar varsa oluyor.
Herkese merhaba kizlar bi sorum olacak..Sata göre 6+3 hamileyim iki kese var..Bugun kalp atisi dinlemeye gittik doktor bakti bi kese 13 digeri 14mm falanmis..Biri 6+1 digeri 6+2 dedi..Kalp atisi yok vajinal muayene olmama ragmen..Haftaya gel bakalim dedi eger haftaya da alamazsak kalp atisi ozaman sikinti dedi benzer durum yasayan varmi tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?