- 6 Nisan 2016
- 1.018
- 841
- 123
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #2.481
Preeklamsi ile hastaneye yattim pazartesi. Takip edeceklerdi bir sure. Ama tansiyonlar dusmeyince sali gunu plasenta ayrilip dogum basladi. 30+2 de kizlarimdan biri 1200 gr. Digeri 1450 gr. Henuz gormedim bebelerimi baska hastanede yatiyorlar. Bende hala iyi degil tamsiyonlar dusmiyor. Beyinimde de odem varmis. Takipteyim. Dualarinizi bekliyorum
Cnm bnm azalmado artti gece 2 kere kalkiyorum benBu sık idrara çıkma ne zaman azalacak? Benim gittikce artıyor, normalde herkes bir süre sonra biter son ayda geri gelir demisti. Sizde durumlar nasil? Gece uyanip uyuyamiyorum, azcik su icsem yarim saate fena sikisiyorum
Cnm bnm azalmado artti gece 2 kere kalkiyorum ben
Aynn bnmde oyleValla ben de bi 3 gibi uyaniyorum bi de 7 gibi. Boyle olacak demek ki
Evet ben de ilk etapta sling alayim diyorum. Bir de salincak gibi bir sey elektrikli.hani birisiyle ilgilenirken digeri onda oyanlansin diye düşündüm
Bu sık idrara çıkma ne zaman azalacak? Benim gittikce artıyor, normalde herkes bir süre sonra biter son ayda geri gelir demisti. Sizde durumlar nasil? Gece uyanip uyuyamiyorum, azcik su icsem yarim saate fena sikisiyorum
Kuvetimiz kaldi. Tirnak makasi sampuan ve yaglari falan. Bi tane yastik alicaz uyku setinden 1 tane cikti. Biberonlari ve bezi var. Bide yedek 2 tkm premature kiyafet alsam mi diye dusunuyorum
Preeklamsi ile hastaneye yattim pazartesi. Takip edeceklerdi bir sure. Ama tansiyonlar dusmeyince sali gunu plasenta ayrilip dogum basladi. 30+2 de kizlarimdan biri 1200 gr. Digeri 1450 gr. Henuz gormedim bebelerimi baska hastanede yatiyorlar. Bende hala iyi degil tamsiyonlar dusmiyor. Beyinimde de odem varmis. Takipteyim. Dualarinizi bekliyorum
A101de denk gelsemalcamdagelemedim malesef. O en son saydiklrin bnmde eksik cnm. Ben burda bi magazadan almistim uyku setimi.Uyku seti önerecek olan???? Link atabilir mi?
Canım gecen dolaşırken kozmetikçide şampuanlar indirimdeydi sebamed aldım pişik kremiyle küçük boy aldım değiştiririm diye
Bakalım nasıl olacak küvette a101e gelenden herkes çok memnundu bende kaptım Bayağı iyi yeri:) denk gelirse bak
Benimde emzirme yastığı önlüğü Göğüs kremi kaldı alınacak. Bir pakette depend alayım diyorum iyi oluyormuş kullan at.
Slm rabbim hepinize hyirli doğum nasip etsin bizde eşimle bebek istiyoruz nasılsa bizede dua edermisinizBende asılama ile kaldım.günde 2 3 kere kasiklarimda bi ağrım oluyo olucem saniyorum dün ağladım ağrıdan ama 2 dk sürüyo
cnm geçmiş olsun Allah şifa versin sana ve yavrularına inşallah tez zamanda atlatirsinizPreeklamsi ile hastaneye yattim pazartesi. Takip edeceklerdi bir sure. Ama tansiyonlar dusmeyince sali gunu plasenta ayrilip dogum basladi. 30+2 de kizlarimdan biri 1200 gr. Digeri 1450 gr. Henuz gormedim bebelerimi baska hastanede yatiyorlar. Bende hala iyi degil tamsiyonlar dusmiyor. Beyinimde de odem varmis. Takipteyim. Dualarinizi bekliyorum
inşallah en kısa sürede atlatırsın, bebişlerine kavuşursun, allahım sabır ve güç versin, dualarımız seninlePreeklamsi ile hastaneye yattim pazartesi. Takip edeceklerdi bir sure. Ama tansiyonlar dusmeyince sali gunu plasenta ayrilip dogum basladi. 30+2 de kizlarimdan biri 1200 gr. Digeri 1450 gr. Henuz gormedim bebelerimi baska hastanede yatiyorlar. Bende hala iyi degil tamsiyonlar dusmiyor. Beyinimde de odem varmis. Takipteyim. Dualarinizi bekliyorum
Doğru hep evde olmak sıkıcı oluyor ama çok iyi yapmışsın battaniye başlamakla sıcacık sararsin ortersin yavrularını mis ellerine sağlıkDururlarsa 10 haftamiz varda o 2 bucuk ay cok geliyo gozume :) sanki ilk zamanlar daha cabuk geciyodu ama yaza de k gelmisti hergun bisey oluyodu vakit geciyodu simdi havalrda soguk evde hep zaman gecmiyo :) battaniye basladim bende
Harika çeyizler hazır, sağlıkla gelsinler hepsini mutlulukla kullanmak nasip olsun inşaallahBen mobilya besik aldim 1 tane sallanan bi sure onda idare edicem ikisini. 2 tane puset aldik tasimak icin. Kizlar bide civilde bel koruyucular var bebekler icin bakin isterseniz belini geri atmasini ve gazida hafifletiyomus 12 liraydi ben aldim. Emzik aldim 1er tane wee mi ne oyle bi marka var ya bilirsiniz illaki ondan aldim. 16 tane battaniyemiz var :) 7 tanesi kalin battaniye kalani incelerden. Banyo havlularini aldim 3 tane cikti icinden 1 tane yedegimiz var yani. Alt acma aldim. Birde alt acma bi tane daha aldim ama hani icine gecirmeli gibi yastiklarida var olanlar var ya onlardan odada otrururken onlarin icine yatiricam tasimalarinada onlarla koycam. 5 6 tane yelegimiz var orme minicik minicik yeni dogdugunda giycek kadar. Bide 4 tane hirkamz var babannemoz biraz orguye meraklida :) onlarda minik avcum kadar var yada yok direk dogar dogmaz giyebilirler yni :) yataklarini aldim onuda civilden aldim. Alezleri uyku seti. 1 tane nevresim aldi annem. Baska almicam. Kiyafetleri saymiyorum
Dualarim sen ve bebeklerinle Rabbim acil şifalar versin inşaallahPreeklamsi ile hastaneye yattim pazartesi. Takip edeceklerdi bir sure. Ama tansiyonlar dusmeyince sali gunu plasenta ayrilip dogum basladi. 30+2 de kizlarimdan biri 1200 gr. Digeri 1450 gr. Henuz gormedim bebelerimi baska hastanede yatiyorlar. Bende hala iyi degil tamsiyonlar dusmiyor. Beyinimde de odem varmis. Takipteyim. Dualarinizi bekliyorum
Amin amin insallahHarika çeyizler hazır, sağlıkla gelsinler hepsini mutlulukla kullanmak nasip olsun inşaallah
Allahım cuma hürmetine şafi ismiyle bebeklerine ve sana şifa versin canım bugun bol bol dua et iyi olacaksınızPreeklamsi ile hastaneye yattim pazartesi. Takip edeceklerdi bir sure. Ama tansiyonlar dusmeyince sali gunu plasenta ayrilip dogum basladi. 30+2 de kizlarimdan biri 1200 gr. Digeri 1450 gr. Henuz gormedim bebelerimi baska hastanede yatiyorlar. Bende hala iyi degil tamsiyonlar dusmiyor. Beyinimde de odem varmis. Takipteyim. Dualarinizi bekliyorum
amın ınsllh canım hayrla gelsın bebıslerımızAllah yardımcınız olsun iyi durmuslar haftalari guzel insallah biraz daha beklerler annesi:) Allah saglikla gelmelerini nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?