2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Allah sifa versin size de saglikla kavusun evlatlarınıza

Bu sık idrara çıkma ne zaman azalacak? Benim gittikce artıyor, normalde herkes bir süre sonra biter son ayda geri gelir demisti. Sizde durumlar nasil? Gece uyanip uyuyamiyorum, azcik su icsem yarim saate fena sikisiyorum

Evet ben de ilk etapta sling alayim diyorum. Bir de salincak gibi bir sey elektrikli.hani birisiyle ilgilenirken digeri onda oyanlansin diye düşündüm

Çok iyi olur canım bende ev tipi ana kucağı düşündüm ama bir doğsunlar huysuz olursa salona da Beşik falan alırız dedik hep yatak Odasında napacağız tüm gün salonda ana kucağı ya da minik beşiklerde takılırız
Biraz büyüsün hoşumuza giderse yaza ergonomik kangurularla gezeriz dedik eşimle inşallah

Bu sık idrara çıkma ne zaman azalacak? Benim gittikce artıyor, normalde herkes bir süre sonra biter son ayda geri gelir demisti. Sizde durumlar nasil? Gece uyanip uyuyamiyorum, azcik su icsem yarim saate fena sikisiyorum

Bol su içmeliyiz
Ama içtikçe de uyuyamıyoruz valla
Gece 3 kez falAn kalkıyorum bende
Mesela şimdi Kalktım dalamadım:)))))

Kuvetimiz kaldi. Tirnak makasi sampuan ve yaglari falan. Bi tane yastik alicaz uyku setinden 1 tane cikti. Biberonlari ve bezi var. Bide yedek 2 tkm premature kiyafet alsam mi diye dusunuyorum

Uyku seti önerecek olan???? Link atabilir mi?
Canım gecen dolaşırken kozmetikçide şampuanlar indirimdeydi sebamed aldım pişik kremiyle küçük boy aldım değiştiririm diye
Bakalım nasıl olacak küvette a101e gelenden herkes çok memnundu bende kaptım Bayağı iyi yeri:) denk gelirse bak

Benimde emzirme yastığı önlüğü Göğüs kremi kaldı alınacak. Bir pakette depend alayım diyorum iyi oluyormuş kullan at.

Rabbim şifa versin. Dualarımızdasınız. Sağlıcakla kavuşun miniklerinize geçmiş olsun çok.

A101de denk gelsemalcamdagelemedim malesef. O en son saydiklrin bnmde eksik cnm. Ben burda bi magazadan almistim uyku setimi.

Bende asılama ile kaldım.günde 2 3 kere kasiklarimda bi ağrım oluyo olucem saniyorum dün ağladım ağrıdan ama 2 dk sürüyo
Slm rabbim hepinize hyirli doğum nasip etsin bizde eşimle bebek istiyoruz nasılsa bizede dua edermisiniz

cnm geçmiş olsun Allah şifa versin sana ve yavrularına inşallah tez zamanda atlatirsiniz

inşallah en kısa sürede atlatırsın, bebişlerine kavuşursun, allahım sabır ve güç versin, dualarımız seninle

Dururlarsa 10 haftamiz varda o 2 bucuk ay cok geliyo gozume :) sanki ilk zamanlar daha cabuk geciyodu ama yaza de k gelmisti hergun bisey oluyodu vakit geciyodu simdi havalrda soguk evde hep zaman gecmiyo :) battaniye basladim bende
Doğru hep evde olmak sıkıcı oluyor ama çok iyi yapmışsın battaniye başlamakla sıcacık sararsin ortersin yavrularını mis ellerine sağlık

Harika çeyizler hazır, sağlıkla gelsinler hepsini mutlulukla kullanmak nasip olsun inşaallah

Dualarim sen ve bebeklerinle Rabbim acil şifalar versin inşaallah

canım benim çok geçmiş olsun. allahım tez zamanda sana şifa versin ve kuzularını sana bağışlasın kavuşun bir an önce. bende seni merak ediyordum ara ara haber ver olurmu.

Allahım cuma hürmetine şafi ismiyle bebeklerine ve sana şifa versin canım bugun bol bol dua et iyi olacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…