2017 de İkiz Annesi Olucaklar

bugün geçmezse sorcam canım . Evet bendede var yüzüm yanaklarım kizardi. Yarını bekleyeyim sonra ararim.dr mu

Rabbim.yar ve yardmcin olsun canim.Rabbim evlatlarina ve sana sifa versin hep dualrimda olacaksin insAllah guzel.haberlerini beklyrz insAllah

Benimki 6 yildan sonra tüp le gelen bebek o yuzden cok değerli birsey olmasini istemediğim icin yasimda oldu 33 riske atmak istemedim. Bütün imkanlari kullanmak istedim rahatim için. Ki korkuyordum ayakta kalmaya hemen yine lekelenmelerim geliyordu. 5.ayımdan sonra tamamen kesildi kendimi hamile gibi hissedebildim. 2 ay surekli yattim ama sonraları evin icinde dolandim, oturdum,daha sonraları da yavas yavas dışarı çıktım 10 dk yürüdüm dinlendim. Öyle geçti. Benim kasıklarım agrimiyordu fakat rahimde toparlanma kasilma oluyordu. Eğer yaşın benimki gibiyse dinlen derim yoksa erken yaşta biraz daha dayanıklı olabiliyor insan kolay toparlanıyor

Çok sağol canım sanada geçmiş olsun masaallah atlatmissin zorlu zamanları ama dediğin gibi tam bir hamilelik sevinci yaşayamıyor insan sürekli tedirgin oluyor. Ben rapor bitimi şubat tatiline kadar çalışsam sonra heyet raporu alayım diyorum tabiî alabilirsem hayırlısı inşaallah. Rabbim hepimizi sağlıkla yavrularina kavuştursun ❤

Iyi pazarlar herkese birsey sormak istiyorum bende kan pıhtılasması var tüp bebek doktoru cok az diyor sadece clexan igne verdi baska bir dr da yanına coraspin ekledi kanama yasadım coraspini 3 gün icme dediler üc gün sonra tekrar ictim ikinci günü yine kanama yasadım tup bebek doktoruna gittim kalp atısı icin sükür kalp atısları var bebislerimin coraspini icme diyor bana napayım kızlar sadece clexan igne yeterli gelirmi acaba simdi coraspini icsem yine kanama gelir diye de korkuyorum

kanama olduğunda coraspirini kesiyor dr lar.doktoruna güven canım

karnım bugun sabahtandır cok yumusak ve bebekl hareketlerımız cok az mesela 3 saatır 10 defa zor oynadı karnımı hıssetmıyorum bıle neden acaba kızlar

bendede kan pihtilasmasi var ayrica ileri derecede kanamam olunca coraspini kestik hic icmedim bidaha hala hibor3500 kullaniyorum o ztn yeterince kani sullandiriyor doktor coraspinin kanama yaptigini solemisti

merhaba cnm bnmde coraspini 8.haftada biraktirdi,sıkıntı yoktur insallah dert etme.

Bende ikisini.kullaniyodum canim,plesanta asagi inmisti ve kanama bolgesi olusmustu o yuzden.kestim

bendede kan pihtilasmasi var ayrica ileri derecede kanamam olunca coraspini kestik hic icmedim bidaha hala hibor3500 kullaniyorum o ztn yeterince kani sullandiriyor doktor coraspinin kanama yaptigini solemisti
Sagol canım ya bende korktum coraspini icmeyince bebeklerime birsey olucak diye clexanla hibor aynı etkidedir demi bir sorun olmaz ins

Merhaba kizlar bende tup bebek denemesiyle hamile kaldim suan 4 hafta ve kan degerim 1600 sanirim benimde cogul gebelik doktorum oyle soyledi
Hayırlı olsun canım benimde 11.gün 948 13.gün 3140 cıkmıstı ikiz benimki insallah rabbim gönlüne göre versin

Selam kızlar
Şeker yüklemesi yaptıranlarrr
Cuma kontrolüm var gelmişken şeker yüklemesi de yapalım aç gel dedi doktorum
Aç gidicem de ne kadar aç gittiniz?
Su da mı içmeyeyim gece ya da sabah gitmeden falan ?

Bir de haftalar ilerledikçe garip garip rüyalar gören bir ben miyim? Hayır olsun da hep sıçrıyorum korku filmi gibi doğuruyorum falan

Kızlar böbrek ağrısı çeken oldu mu aranızda? Dun gece uyuyamadim resmen kabus gibiydi. Gun icinde de yattigimda oldu yine. Ayaktayken bir sey yoktu. Doktoruma sordum hemen gel idrar tahlili yapalim dedi. Biraz korktum ama insallah sorun yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…