- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #2.521
bugün geçmezse sorcam canım . Evet bendede var yüzüm yanaklarım kizardi. Yarını bekleyeyim sonra ararim.dr muBende 31.haftada oldum kaşıntı değil ama yüzümde yanma sıcak basma hissi ve bacaklarim da bi halsizlik hissettim şimdi geçti bebek hareketleri azalır demişti drum benim zaten soldaki bebis çok az hareket ediyor kaşıntı için drunu Bi ara sor istersen farklı bişey yiyip içtin mi onu da düşün bu arada
Rabbim.yar ve yardmcin olsun canim.Rabbim evlatlarina ve sana sifa versin hep dualrimda olacaksin insAllah guzel.haberlerini beklyrz insAllahPreeklamsi ile hastaneye yattim pazartesi. Takip edeceklerdi bir sure. Ama tansiyonlar dusmeyince sali gunu plasenta ayrilip dogum basladi. 30+2 de kizlarimdan biri 1200 gr. Digeri 1450 gr. Henuz gormedim bebelerimi baska hastanede yatiyorlar. Bende hala iyi degil tamsiyonlar dusmiyor. Beyinimde de odem varmis. Takipteyim. Dualarinizi bekliyorum
Benimki 6 yildan sonra tüp le gelen bebek o yuzden cok değerli birsey olmasini istemediğim icin yasimda oldu 33 riske atmak istemedim. Bütün imkanlari kullanmak istedim rahatim için. Ki korkuyordum ayakta kalmaya hemen yine lekelenmelerim geliyordu. 5.ayımdan sonra tamamen kesildi kendimi hamile gibi hissedebildim. 2 ay surekli yattim ama sonraları evin icinde dolandim, oturdum,daha sonraları da yavas yavas dışarı çıktım 10 dk yürüdüm dinlendim. Öyle geçti. Benim kasıklarım agrimiyordu fakat rahimde toparlanma kasilma oluyordu. Eğer yaşın benimki gibiyse dinlen derim yoksa erken yaşta biraz daha dayanıklı olabiliyor insan kolay toparlanıyorCanim masallah sen kotu gunleri atlatmissin.insallah biz de atlatiriz.icimde surekli kotu bir sey olcakmis hissi var :s kanaman gecince neden calismadin? hep yatarak mi gecirdin haftalari :s bize neler onerirsin? benim surekli kasiklarim agriyor,sanki dusuk yapacak gibi..sizde de oldu mu?
Çok sağol canım sanada geçmiş olsun masaallah atlatmissin zorlu zamanları ama dediğin gibi tam bir hamilelik sevinci yaşayamıyor insan sürekli tedirgin oluyor. Ben rapor bitimi şubat tatiline kadar çalışsam sonra heyet raporu alayım diyorum tabiî alabilirsem hayırlısı inşaallah. Rabbim hepimizi sağlıkla yavrularina kavuştursun ❤@Natuvan34 B bibuklee kızlar bende öğretmenim. Benim de 7.haftadan başlayıp 2 ay süren hematomum vardi yogun kanamam devam etti sürekli. O zamanlar temmuz_ağustos ayındaydık zaten evdeydim. Sonrasında da 40 günlük raporlarımı biraz biraz kullandım. Sonra heyet raporuna geçtim ohal olduğu icin heyet vermek istemiyorlar zorla aldım. Hala daha raporluyum bitince doğum iznine ayrılacağım. Bu zamana kadar okula gitmedim riskli gebelik oluyor kanama olunca dikkat edin bol bol dinlenin. Benim kanamam 2 ay sürdü çok şükür geçti ama insanda o korku kalıyor hala daha birsey olacakmış gibi stresliyim. Düşük önleyici iğne ve progeston fitil mutlaka kullanın ve bacaklarınızın altına yastık koyup kalkmadan yatın sadece yemek ve wc disinda kalkmayın, ben bu şekilde kurtuldum Allah size de acil şifa versin bebeklerinizi size bağışlasın
kanama olduğunda coraspirini kesiyor dr lar.doktoruna güven canımIyi pazarlar herkese birsey sormak istiyorum bende kan pıhtılasması var tüp bebek doktoru cok az diyor sadece clexan igne verdi baska bir dr da yanına coraspin ekledi kanama yasadım coraspini 3 gün icme dediler üc gün sonra tekrar ictim ikinci günü yine kanama yasadım tup bebek doktoruna gittim kalp atısı icin sükür kalp atısları var bebislerimin coraspini icme diyor bana napayım kızlar sadece clexan igne yeterli gelirmi acaba simdi coraspini icsem yine kanama gelir diye de korkuyorum
bendede kan pihtilasmasi var ayrica ileri derecede kanamam olunca coraspini kestik hic icmedim bidaha hala hibor3500 kullaniyorum o ztn yeterince kani sullandiriyor doktor coraspinin kanama yaptigini solemistiIyi pazarlar herkese birsey sormak istiyorum bende kan pıhtılasması var tüp bebek doktoru cok az diyor sadece clexan igne verdi baska bir dr da yanına coraspin ekledi kanama yasadım coraspini 3 gün icme dediler üc gün sonra tekrar ictim ikinci günü yine kanama yasadım tup bebek doktoruna gittim kalp atısı icin sükür kalp atısları var bebislerimin coraspini icme diyor bana napayım kızlar sadece clexan igne yeterli gelirmi acaba simdi coraspini icsem yine kanama gelir diye de korkuyorum
merhaba cnm bnmde coraspini 8.haftada biraktirdi,sıkıntı yoktur insallah dert etme.Iyi pazarlar herkese birsey sormak istiyorum bende kan pıhtılasması var tüp bebek doktoru cok az diyor sadece clexan igne verdi baska bir dr da yanına coraspin ekledi kanama yasadım coraspini 3 gün icme dediler üc gün sonra tekrar ictim ikinci günü yine kanama yasadım tup bebek doktoruna gittim kalp atısı icin sükür kalp atısları var bebislerimin coraspini icme diyor bana napayım kızlar sadece clexan igne yeterli gelirmi acaba simdi coraspini icsem yine kanama gelir diye de korkuyorum
Bende ikisini.kullaniyodum canim,plesanta asagi inmisti ve kanama bolgesi olusmustu o yuzden.kestimIyi pazarlar herkese birsey sormak istiyorum bende kan pıhtılasması var tüp bebek doktoru cok az diyor sadece clexan igne verdi baska bir dr da yanına coraspin ekledi kanama yasadım coraspini 3 gün icme dediler üc gün sonra tekrar ictim ikinci günü yine kanama yasadım tup bebek doktoruna gittim kalp atısı icin sükür kalp atısları var bebislerimin coraspini icme diyor bana napayım kızlar sadece clexan igne yeterli gelirmi acaba simdi coraspini icsem yine kanama gelir diye de korkuyorum
Sagol canım ya bende korktum coraspini icmeyince bebeklerime birsey olucak diye clexanla hibor aynı etkidedir demi bir sorun olmaz insbendede kan pihtilasmasi var ayrica ileri derecede kanamam olunca coraspini kestik hic icmedim bidaha hala hibor3500 kullaniyorum o ztn yeterince kani sullandiriyor doktor coraspinin kanama yaptigini solemisti
Insallah canım cok sagolmerhaba cnm bnmde coraspini 8.haftada biraktirdi,sıkıntı yoktur insallah dert etme.
Hayırlı olsun canım benimde 11.gün 948 13.gün 3140 cıkmıstı ikiz benimki insallah rabbim gönlüne göre versinMerhaba kizlar bende tup bebek denemesiyle hamile kaldim suan 4 hafta ve kan degerim 1600 sanirim benimde cogul gebelik doktorum oyle soyledi
ikiside ayni etkide canimSagol canım ya bende korktum coraspini icmeyince bebeklerime birsey olucak diye clexanla hibor aynı etkidedir demi bir sorun olmaz ins
Iyi bari sagol canımikiside ayni etkide canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?