2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Cnm ben yaptirdim ac gttm su bile icmedim. Ama benimki zor gecti insallah seninki oyle olmaz. Ben acliga dayanabilen bi insan degilim kahvaltsz cikmam evden. Bide ustune sekerli su icince bnm gunum kotu gecmisti. Bilseydm yaptrmazdim hamileligimde sikayt edip hungur hungur agladgm tek zamandi heralde. Ama dedigim gbi benm acliga dayanamiyorum ve 75 mg yuklediler bana o yuzden 2 saat beklettiler 1 saat olda 50 mglk oyle olmazdm. Bide nstye bagladilar yatinca iyice gittim ben.

yani kan vermek için hastanede ne kadar beklediğinin çok etkisi var. ben 8 buçuk gibi gitmiştim ikinci kanımı 10 buçukta verdim o kadar aç kaldım yani. 50 lik yüklendi bir saat bekledim ikinci kan için tabi aç karnına şeker iğrenç bir şey oluyo çok zor içtim ama ben o kadar zorlanmadım.

ha bu arada gece yatmadan önce ne yediysem onunla aç gittim ama su içtim. bu arada ben oğluma hamileyken çok kötü rüyalar görüyordum. korkutuyolardı falan kabus gibiydi bunlarda cevşen taktım hiç çıkarmıyorum çok şükür öyle bişi yaşamadım.

çok geçmiş olsun. ben ilk gebeliğimde yaşamıştım ama çok şiddetli değildi. idrar yolu enfeksiyonundan olmuştu. antibiyotik kullandığım zaman geçmişti.

Allah yardımcımız olsun.cnm senin sonuçların iyi çıkmıştı dimi öyle hatırlıyorum
Açlığa normalde dayanıklıyım ama gebelikte kahvaltı geç yapınca Akşama kadar midem huysuz.. Inşallah bir sorun olmaz kusmak bana kabus bir de yalnız gideceğim
Korktum bayağı midem bulanır diye

Su bir sıkıntı yapmaz herhalde olmadı 1 gün önce arayacağım. Evet bende dualara sarılınca geçiyor sanki. Bilinçaltı takılıyor galiba .
Oysa panik de Değilim ama merak ediyoruz sanırım
Tek isteğimiz sağlıkla kavuşmak
Hepimiz için inşallah

Evt iyi cikmsti benm cnm. Snnkide oyle cikicaktir eminim.

Merhaba kizlar. Bugun doktora gittik bobreklere bakti buyume yok. Idrar enfeksiyonu var toz antibiyotik verdi. Bebislerin birisi 17+1 digeri 16+2. Kucuk olan tam gununde digeri buyumus:) 171 biri 143 gram. Ve erkeklermis:)
Aralarinda zar yok yani mono mono ikizler. Cok sukur her sey yolundaymis doktor iyi gidiyorlar dedi icim rahat etti

Çok şükür maşallah bebişlerine. demek monoamniyonik monokoryonik çıktılar vay

gozunaydin cnm :) mono mono ne olaki ikizlerle ilgili bildigim tek sey tek yumurta cift yumurta ikizi olmalari bunla ilgili bisey mi ?
Buarada sn cinsiyetini yeni mi ogrendin,gecen hafta drumuz 3hafta sonra belli olur dedi,bu defa da gorunmez mi acaba hic fark etmez ama merak iste :)

Mide bulantısından ölüyorum kusturacak kadar değil ama sabah öğle akşam günün her saati midem fena bulantı geçsin diye yemek yiyorum geçer gibi oluyor sonra yine aynı yemek bulantı yemek bulantı pis bi döngüdeyim ne zaman geçer ki bu

Tek yumurta ikizi oluyor :) mono amniyok aynı sıvı kese içinde galiba ama monokaryonik ne onu bende bilmiyorum

Ben 10. Haftada gittim haftaya cuma kontrolüm var 13 hafta olacak o zaman öğreniriz cinsiyetleri demişti doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…