- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #2.541
Cnm ben yaptirdim ac gttm su bile icmedim. Ama benimki zor gecti insallah seninki oyle olmaz. Ben acliga dayanabilen bi insan degilim kahvaltsz cikmam evden. Bide ustune sekerli su icince bnm gunum kotu gecmisti. Bilseydm yaptrmazdim hamileligimde sikayt edip hungur hungur agladgm tek zamandi heralde. Ama dedigim gbi benm acliga dayanamiyorum ve 75 mg yuklediler bana o yuzden 2 saat beklettiler 1 saat olda 50 mglk oyle olmazdm. Bide nstye bagladilar yatinca iyice gittim ben.Selam kızlar
Şeker yüklemesi yaptıranlarrr
Cuma kontrolüm var gelmişken şeker yüklemesi de yapalım aç gel dedi doktorum
Aç gidicem de ne kadar aç gittiniz?
Su da mı içmeyeyim gece ya da sabah gitmeden falan ?
Bir de haftalar ilerledikçe garip garip rüyalar gören bir ben miyim? Hayır olsun da hep sıçrıyorum korku filmi gibi doğuruyorum falan
Benim oldu. Enfeksiyondan.Kızlar böbrek ağrısı çeken oldu mu aranızda? Dun gece uyuyamadim resmen kabus gibiydi. Gun icinde de yattigimda oldu yine. Ayaktayken bir sey yoktu. Doktoruma sordum hemen gel idrar tahlili yapalim dedi. Biraz korktum ama insallah sorun yoktur.
Benim oldu. Enfeksiyondan.
Selam kızlar
Bir de haftalar ilerledikçe garip garip rüyalar gören bir ben miyim? Hayır olsun da hep sıçrıyorum korku filmi gibi doğuruyorum falan
Selam kızlar
Kızlar böbrek ağrısı çeken oldu mu aranızda? Dun gece uyuyamadim resmen kabus gibiydi. Gun icinde de yattigimda oldu yine. Ayaktayken bir sey yoktu. Doktoruma sordum hemen gel idrar tahlili yapalim dedi. Biraz korktum ama insallah sorun yoktur.
EvtAntibiyotikle mi gecti?
çok geçmiş olsun. ben ilk gebeliğimde yaşamıştım ama çok şiddetli değildi. idrar yolu enfeksiyonundan olmuştu. antibiyotik kullandığım zaman geçmişti.
Cnm ben yaptirdim ac gttm su bile icmedim. Ama benimki zor gecti insallah seninki oyle olmaz. Ben acliga dayanabilen bi insan degilim kahvaltsz cikmam evden. Bide ustune sekerli su icince bnm gunum kotu gecmisti. Bilseydm yaptrmazdim hamileligimde sikayt edip hungur hungur agladgm tek zamandi heralde. Ama dedigim gbi benm acliga dayanamiyorum ve 75 mg yuklediler bana o yuzden 2 saat beklettiler 1 saat olda 50 mglk oyle olmazdm. Bide nstye bagladilar yatinca iyice gittim ben.
ha bu arada gece yatmadan önce ne yediysem onunla aç gittim ama su içtim. bu arada ben oğluma hamileyken çok kötü rüyalar görüyordum. korkutuyolardı falan kabus gibiydi bunlarda cevşen taktım hiç çıkarmıyorum çok şükür öyle bişi yaşamadım.
Evt iyi cikmsti benm cnm. Snnkide oyle cikicaktir eminim.Allah yardımcımız olsun.cnm senin sonuçların iyi çıkmıştı dimi öyle hatırlıyorum
Açlığa normalde dayanıklıyım ama gebelikte kahvaltı geç yapınca Akşama kadar midem huysuz.. Inşallah bir sorun olmaz kusmak bana kabus bir de yalnız gideceğim
Korktum bayağı midem bulanır diye
Çok şükür maşallah bebişlerine. demek monoamniyonik monokoryonik çıktılar vayMerhaba kizlar. Bugun doktora gittik bobreklere bakti buyume yok. Idrar enfeksiyonu var toz antibiyotik verdi. Bebislerin birisi 17+1 digeri 16+2. Kucuk olan tam gununde digeri buyumus:) 171 biri 143 gram. Ve erkeklermis:)
Aralarinda zar yok yani mono mono ikizler. Cok sukur her sey yolundaymis doktor iyi gidiyorlar dedi icim rahat etti
Çok şükür maşallah bebişlerine. demek monoamniyonik monokoryonik çıktılar vay
gozunaydin cnm :) mono mono ne olakiMerhaba kizlar. Bugun doktora gittik bobreklere bakti buyume yok. Idrar enfeksiyonu var toz antibiyotik verdi. Bebislerin birisi 17+1 digeri 16+2. Kucuk olan tam gununde digeri buyumus:) 171 biri 143 gram. Ve erkeklermis:)
Aralarinda zar yok yani mono mono ikizler. Cok sukur her sey yolundaymis doktor iyi gidiyorlar dedi icim rahat etti
Tek yumurta ikizi oluyor :) mono amniyok aynı sıvı kese içinde galiba ama monokaryonik ne onu bende bilmiyorumgozunaydin cnm :) mono mono ne olakiikizlerle ilgili bildigim tek sey tek yumurta cift yumurta ikizi olmalari bunla ilgili bisey mi ?
Buarada sn cinsiyetini yeni mi ogrendin,gecen hafta drumuz 3hafta sonra belli olur dedi,bu defa da gorunmez mi acabahic fark etmez ama merak iste :)
Ben 10. Haftada gittim haftaya cuma kontrolüm var 13 hafta olacak o zaman öğreniriz cinsiyetleri demişti doktorumgozunaydin cnm :) mono mono ne olakiikizlerle ilgili bildigim tek sey tek yumurta cift yumurta ikizi olmalari bunla ilgili bisey mi ?
Buarada sn cinsiyetini yeni mi ogrendin,gecen hafta drumuz 3hafta sonra belli olur dedi,bu defa da gorunmez mi acabahic fark etmez ama merak iste :)
Evet sıkı takip ile sorun olmaz. bakalım bana ne diyecek perinatalog pazartesi günü?Evet canım öyle dedi olusabilecek sorunları anlatti. Her ay doppler bakacagiz dedi kan akisini gormek icin. Aralarinda fark takip edilecek hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?