- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #2.561
Aynı plesanta demek :))Tek yumurta ikizi oluyor :) mono amniyok aynı sıvı kese içinde galiba ama monokaryonik ne onu bende bilmiyorum
bnm drum perinotologa gitmemi onermedi,israrla sordum,hayir dedi.Evet sıkı takip ile sorun olmaz. bakalım bana ne diyecek perinatalog pazartesi günü?
gozunaydin cnm :) mono mono ne olakiikizlerle ilgili bildigim tek sey tek yumurta cift yumurta ikizi olmalari bunla ilgili bisey mi ?
Buarada sn cinsiyetini yeni mi ogrendin,gecen hafta drumuz 3hafta sonra belli olur dedi,bu defa da gorunmez mi acabahic fark etmez ama merak iste :)
Evet sıkı takip ile sorun olmaz. bakalım bana ne diyecek perinatalog pazartesi günü?
hayirli ve saglikli olsnlar inşallah:)Evet canim son gittigimde 13+5 tiler. Bir tahmin yapmamisti.monokoryonik monoamniyotik ikiz gebelik yani aynı kese ve ayni plesanta yi paylasan tek yumurta ikizi demekmiş:) ben de merak ediyordum cok hatta kizlarmis gibi geliyordu ama yanilmisim:)
Doktorun telaş yapma diyorsa dinlemelisin . Allahın izniyle hiçbirşey olmaz. Bana da birinin beyninde kist var dedi. sonra telaş yapma dedi detaylı ultrasonda da gözükmüştü. Detaylıyı yapan doktor sağolsun çok rahatlatıcı konuştu. Başka bir bulgu olmadığından geçicidir bu kist dedi ve her kontrolde küçüldü küçüldü şimdi yok. Elhamdülillah. Darısı başına olsun her kontrolden mutlu huzurlu çık. Hiç birşey olmaz Allahın izniyle. Rabbim evlatlarımıza ruh ve beden sağlığı versin :)Ben de bebeklerimden birinin böbreğinde genişleme olduğunu öğrendim, doktorum telaş yapmamamı büyük ihtimalle geçici olabileceğini söyledi ama elimde değilBöyle bir durum yaşayan var mı? Çok fazla yazışma olduğu için geriye dönük bakamadım. Haftaya da perinatolog randevum var ne olacak bakalım daha net görünür heralde o zaman.
sıkma canını iyi bir doktorsa takipleri iyi yapıyorsa sorun yok, benimkinin uzmanı perinatalog illa onu da gör dedi bakma. zaten topu topu iki kere gideceğim inşallah sorun olmazsa.bnm drum perinotologa gitmemi onermedi,israrla sordum,hayir dedi.
Sorun olsa zaten ben soylerim niye gidip kafanı karistirmak istiyosun dedi
drum cok cok iyi,cok guveniyorum kendisine.sıkma canını iyi bir doktorsa takipleri iyi yapıyorsa sorun yok, benimkinin uzmanı perinatalog illa onu da gör dedi bakma. zaten topu topu iki kere gideceğim inşallah sorun olmazsa.
Ben de bu haftadan rahat rahat hastane çantamı hazırlayım diyorum. Atarım arabanın bagajına dert etmem bidaha. Ciğer geliştirici iğneleride sanırım bu hafta olucam. Ben erkenden hazırlanırsam inşallah onlar inatlaşır geç gelirler :)
oysss cok cici :) darisi basimiza insallah :)bende bugün azar azar çamaşırları yıkamaya başladım 5 6 makine olacak gibi. nevresimler kendi geceliklerim çocuklarınkiler derken..
sonra ütüler çantamı hazırlarım 30 a doğru. inşallah 36 ları görelim de :))
İnşallah canımoysss cok cici :) darisi basimiza insallah :)
Mrb arkadaşlar 2gecedir karmıma çok hafif bir adet ağrısı gbi ağrı vardı ama ciddi alnmycak derecede hafif. Ben yinede kontrol seansım devam ettiğinden gittim meğer çocuklar aşağı dayanmş. Yatış yapcakmşm.. ben şok tabi.. hiç beklemiyodum daha 3-4gün öncesi dra görnmştm normaldi herşey.. neyse yattk arka arkaya serumlar nstler bi kaç progestan magnezyum gibi ilaçlar.. yani yapılanlar sadevce bunlar inş fayda etmştr. Progestan kullancam. Tabi hastaneye 1gece için 250baydk.. ama şüpheliyim bu yaptıkları erken doğumu engellermi ki? 10gün rapor yazdı okula gtmycem arkasından 30.haftam başlıyor. Ama çalışmayı düşünüyorum yoksa mayıs haziran çok mağdurum offf offf...
Mrb arkadaşlar 2gecedir karmıma çok hafif bir adet ağrısı gbi ağrı vardı ama ciddi alnmycak derecede hafif. Ben yinede kontrol seansım devam ettiğinden gittim meğer çocuklar aşağı dayanmş. Yatış yapcakmşm.. ben şok tabi.. hiç beklemiyodum daha 3-4gün öncesi dra görnmştm normaldi herşey.. neyse yattk arka arkaya serumlar nstler bi kaç progestan magnezyum gibi ilaçlar.. yani yapılanlar sadevce bunlar inş fayda etmştr. Progestan kullancam. Tabi hastaneye 1gece için 250baydk.. ama şüpheliyim bu yaptıkları erken doğumu engellermi ki? 10gün rapor yazdı okula gtmycem arkasından 30.haftam başlıyor. Ama çalışmayı düşünüyorum yoksa mayıs haziran çok mağdurum offf offf...
Yaa gecmis olsun canim yat ayaklarini yukari kaldir oyle yat bide bebeklerini asagiya dogru degilde yukariya dogru sev. Benide korkuttun simdi benimde adet agrisi gibi agrim oluyo bi kac gundur. Hic degilse haftalarimiz o kadarda kotu degil ya ama biraz daha beklesin bizim minikler cogu bitti azi kaldi en zoru kaldiMrb arkadaşlar 2gecedir karmıma çok hafif bir adet ağrısı gbi ağrı vardı ama ciddi alnmycak derecede hafif. Ben yinede kontrol seansım devam ettiğinden gittim meğer çocuklar aşağı dayanmş. Yatış yapcakmşm.. ben şok tabi.. hiç beklemiyodum daha 3-4gün öncesi dra görnmştm normaldi herşey.. neyse yattk arka arkaya serumlar nstler bi kaç progestan magnezyum gibi ilaçlar.. yani yapılanlar sadevce bunlar inş fayda etmştr. Progestan kullancam. Tabi hastaneye 1gece için 250baydk.. ama şüpheliyim bu yaptıkları erken doğumu engellermi ki? 10gün rapor yazdı okula gtmycem arkasından 30.haftam başlıyor. Ama çalışmayı düşünüyorum yoksa mayıs haziran çok mağdurum offf offf...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?