2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Selam guzel anneler nasilsiniz,heycanli bekleyis nasil gidiyor,hazirliklar ne alemde :)

Evet canim son gittigimde 13+5 tiler. Bir tahmin yapmamisti.monokoryonik monoamniyotik ikiz gebelik yani aynı kese ve ayni plesanta yi paylasan tek yumurta ikizi demekmiş:) ben de merak ediyordum cok hatta kizlarmis gibi geliyordu ama yanilmisim:)

Ben de bebeklerimden birinin böbreğinde genişleme olduğunu öğrendim, doktorum telaş yapmamamı büyük ihtimalle geçici olabileceğini söyledi ama elimde değil Böyle bir durum yaşayan var mı? Çok fazla yazışma olduğu için geriye dönük bakamadım. Haftaya da perinatolog randevum var ne olacak bakalım daha net görünür heralde o zaman.

Doktorun telaş yapma diyorsa dinlemelisin . Allahın izniyle hiçbirşey olmaz. Bana da birinin beyninde kist var dedi. sonra telaş yapma dedi detaylı ultrasonda da gözükmüştü. Detaylıyı yapan doktor sağolsun çok rahatlatıcı konuştu. Başka bir bulgu olmadığından geçicidir bu kist dedi ve her kontrolde küçüldü küçüldü şimdi yok. Elhamdülillah. Darısı başına olsun her kontrolden mutlu huzurlu çık. Hiç birşey olmaz Allahın izniyle. Rabbim evlatlarımıza ruh ve beden sağlığı versin :)

bnm drum perinotologa gitmemi onermedi,israrla sordum,hayir dedi.
Sorun olsa zaten ben soylerim niye gidip kafanı karistirmak istiyosun dedi
sıkma canını iyi bir doktorsa takipleri iyi yapıyorsa sorun yok, benimkinin uzmanı perinatalog illa onu da gör dedi bakma. zaten topu topu iki kere gideceğim inşallah sorun olmazsa.

Ben de bu haftadan rahat rahat hastane çantamı hazırlayım diyorum. Atarım arabanın bagajına dert etmem bidaha. Ciğer geliştirici iğneleride sanırım bu hafta olucam. Ben erkenden hazırlanırsam inşallah onlar inatlaşır geç gelirler :)

sıkma canını iyi bir doktorsa takipleri iyi yapıyorsa sorun yok, benimkinin uzmanı perinatalog illa onu da gör dedi bakma. zaten topu topu iki kere gideceğim inşallah sorun olmazsa.
drum cok cok iyi,cok guveniyorum kendisine.
bir tane perinatalog var ve o da isi ticarete döktü gitmen icin bi sebep yok,onun yaptigi tum takipleri biz yapiyoruz vs deyince tatmin olduk ve vazgectik perinataloga gitmeye..hayirlisi hepimiz icin.:)

bende bugün azar azar çamaşırları yıkamaya başladım 5 6 makine olacak gibi. nevresimler kendi geceliklerim çocuklarınkiler derken..
sonra ütüler çantamı hazırlarım 30 a doğru. inşallah 36 ları görelim de :))

Mrb arkadaşlar 2gecedir karmıma çok hafif bir adet ağrısı gbi ağrı vardı ama ciddi alnmycak derecede hafif. Ben yinede kontrol seansım devam ettiğinden gittim meğer çocuklar aşağı dayanmş. Yatış yapcakmşm.. ben şok tabi.. hiç beklemiyodum daha 3-4gün öncesi dra görnmştm normaldi herşey.. neyse yattk arka arkaya serumlar nstler bi kaç progestan magnezyum gibi ilaçlar.. yani yapılanlar sadevce bunlar inş fayda etmştr. Progestan kullancam. Tabi hastaneye 1gece için 250baydk.. ama şüpheliyim bu yaptıkları erken doğumu engellermi ki? 10gün rapor yazdı okula gtmycem arkasından 30.haftam başlıyor. Ama çalışmayı düşünüyorum yoksa mayıs haziran çok mağdurum offf offf...

Geçmiş olsun Cnm engeller inşallah dikkat etmek gerek bende yarın gidicem bir tanesini çok altta hissediyorum inşallah dua edelim birbirimize
Dinlenince geçer dedi mi yoksa işe gitme mi dedi
Bir alsaydık vaktinde kuzularımızı kucağımıza
Bana millet tadını çıkar boşver Bugünleri özleyeceksin diyor
Yahu her an bişi olacak hissinden
Kucağımda olsalar bir görsem daha iyi

çok geçmiş olsun. çok şaşırdım inşallah sıkıntısız atlatırız şu dönemleri. bol bol dinlen bence onlar yapılması gereken her şeyi yapmışlardır. beni de korkuttun bende de bir süredir adet ağrısı gibi ağrı oluyor :/ kasıklarım bacaklarım ağrıyor. c.tesi gidince söyleyim bari. tekrar çok geçmiş olsun.

Yaa gecmis olsun canim yat ayaklarini yukari kaldir oyle yat bide bebeklerini asagiya dogru degilde yukariya dogru sev. Benide korkuttun simdi benimde adet agrisi gibi agrim oluyo bi kac gundur. Hic degilse haftalarimiz o kadarda kotu degil ya ama biraz daha beklesin bizim minikler cogu bitti azi kaldi en zoru kaldi

1.5 senelik uğraş çok yoğun pelvik enfeksiyon hpv virüsü leep operasyonu üzerine 1.5 yıllık uğraşla olmadı. Olmaz tüp bebek yaptır dediler tam hazırlanırken kendiliğimden hamile kaldım ve şimdide ikizlere hamile olduğumu öğrendim Allahıma şükürler olsun. Allah duydu sesimi. Allahım herkesin dileklerini duysun inşallah. Eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat, evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…