- 7 Nisan 2015
- 1.005
- 1.120
- 63
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #2.581
Bende yavas yavas basladim hazirliklara,doktorum 2 hafta sonra cagrdi ozaman ciger gelistrici vuracak sanirim ama bebisler gec gelirse o igne noluyor :)Ben de bu haftadan rahat rahat hastane çantamı hazırlayım diyorum. Atarım arabanın bagajına dert etmem bidaha. Ciğer geliştirici iğneleride sanırım bu hafta olucam. Ben erkenden hazırlanırsam inşallah onlar inatlaşır geç gelirler :)
Geçmiş olsun canım acil sifalar diliyorum. Ben de mayıs haziran gibi ne yapacagim yapacağım onu düşünüyorum 2 ay için okula gitmek istemiyorum bebeklerden de ayrilmak istemiyorum ne yapacaz bilmiyorumMrb arkadaşlar 2gecedir karmıma çok hafif bir adet ağrısı gbi ağrı vardı ama ciddi alnmycak derecede hafif. Ben yinede kontrol seansım devam ettiğinden gittim meğer çocuklar aşağı dayanmş. Yatış yapcakmşm.. ben şok tabi.. hiç beklemiyodum daha 3-4gün öncesi dra görnmştm normaldi herşey.. neyse yattk arka arkaya serumlar nstler bi kaç progestan magnezyum gibi ilaçlar.. yani yapılanlar sadevce bunlar inş fayda etmştr. Progestan kullancam. Tabi hastaneye 1gece için 250baydk.. ama şüpheliyim bu yaptıkları erken doğumu engellermi ki? 10gün rapor yazdı okula gtmycem arkasından 30.haftam başlıyor. Ama çalışmayı düşünüyorum yoksa mayıs haziran çok mağdurum offf offf...
Çok geçmiş olsun canım şimdi tıp ilerledi Allah büyüktür sakın korkup stres yapma donanımlı bir hastahane bul ve dr ne diyorsa onu uygula inşaallah bebeklerine sagsaglim kucaklarsin dualarim sen ve B B ebeklerinleMrb kizlar ne zmandr yazmyodum simdi size ii haberler vermek isterdim ben rahim agzndan korkarken bebeklerim durumu ii degilms aslnda korkmam gereken bebklerimmis bugn 28+1gunlk olcaktm ama kontrlde hersey kotu gittgini soyledi bi bebegim 2 hafta geride digeri ise 1 ay gerideymis ve biri 933 grm digeri 633 grm yani kilo alamiyolar ve beni .duzey kuvez olan buyk bi sehre sevketti heran hersey olablr anne karninda biri olurse digerinide etkiler dedi surekli takip altnda olmam lazmms simdi benim butu umutlarm bitmis gibi yuregim aciyor nolur dua edin banada ben bu aciya dayanabilurmiym bilmiyrm 4 yildan sonra tup bebekle kavusmutum neler cektim Allah bilir yuregim yaniyor cok caresizim
Canim 1 aydir gitmiyomusun ki 1 ay geri kalmis yani farketmedimi bu zamana kdr. Dualarim sizinle insallah bisey olmcak sanada bebeklerinedeMrb kizlar ne zmandr yazmyodum simdi size ii haberler vermek isterdim ben rahim agzndan korkarken bebeklerim durumu ii degilms aslnda korkmam gereken bebklerimmis bugn 28+1gunlk olcaktm ama kontrlde hersey kotu gittgini soyledi bi bebegim 2 hafta geride digeri ise 1 ay gerideymis ve biri 933 grm digeri 633 grm yani kilo alamiyolar ve beni .duzey kuvez olan buyk bi sehre sevketti heran hersey olablr anne karninda biri olurse digerinide etkiler dedi surekli takip altnda olmam lazmms simdi benim butu umutlarm bitmis gibi yuregim aciyor nolur dua edin banada ben bu aciya dayanabilurmiym bilmiyrm 4 yildan sonra tup bebekle kavusmutum neler cektim Allah bilir yuregim yaniyor cok caresizim
İnşallah dua ediyorum hep, miniklerim sağlıklı doğsunlar diye. Hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allah, çok teşekkür ederim. :)Doktorun telaş yapma diyorsa dinlemelisin . Allahın izniyle hiçbirşey olmaz. Bana da birinin beyninde kist var dedi. sonra telaş yapma dedi detaylı ultrasonda da gözükmüştü. Detaylıyı yapan doktor sağolsun çok rahatlatıcı konuştu. Başka bir bulgu olmadığından geçicidir bu kist dedi ve her kontrolde küçüldü küçüldü şimdi yok. Elhamdülillah. Darısı başına olsun her kontrolden mutlu huzurlu çık. Hiç birşey olmaz Allahın izniyle. Rabbim evlatlarımıza ruh ve beden sağlığı versin :)
Mrb kizlar ne zmandr yazmyodum simdi size ii haberler vermek isterdim ben rahim agzndan korkarken bebeklerim durumu ii degilms aslnda korkmam gereken bebklerimmis bugn 28+1gunlk olcaktm ama kontrlde hersey kotu gittgini soyledi bi bebegim 2 hafta geride digeri ise 1 ay gerideymis ve biri 933 grm digeri 633 grm yani kilo alamiyolar ve beni .duzey kuvez olan buyk bi sehre sevketti heran hersey olablr anne karninda biri olurse digerinide etkiler dedi surekli takip altnda olmam lazmms simdi benim butu umutlarm bitmis gibi yuregim aciyor nolur dua edin banada ben bu aciya dayanabilurmiym bilmiyrm 4 yildan sonra tup bebekle kavusmutum neler cektim Allah bilir yuregim yaniyor cok caresizim
benimki 14-15 haftalarda azalarak geçti canım.şimdi 22 deyim canavar gibiyim çok şükür.merak etme geçecek inşMide bulantısından ölüyorum kusturacak kadar değil ama sabah öğle akşam günün her saati midem fenabulantı geçsin diye yemek yiyorum geçer gibi oluyor sonra yine aynı yemek bulantı yemek bulantı pis bi döngüdeyim ne zaman geçer ki bu
Ben mayistan itibaren alacağım sanirim ucretsiz izin. Heyet raporu kullaniyorum eylulden beri hala raporluyum hic çalışmadım. 2017 rapor haklarımı kullansam bile haziran da okula gitmem gerekecek kafam cok karışık bebekleri nasıl bırakıp gidicem endiseliyim10gün raporluyum. Müdürüm hocam istersenz sizin yerinize şimdiden birini arayalım dersleri boş geçmesin. Siz zaten çalışacakmsnz dedi. Ben hiç olmazsa bi kaç hafta bari çalışıp aktarsam mayısta sıkıntı yaşamayım dedm ama gönüllerinde hemen gitmem var :-( müdr yardmcısıda söyledi. Zaten oturarak ders işlemeyi yada bi şekilde yazılı yap oku şeklinde dersleri geçrmeyi düşünüyodum ders saatlerimde çok değilki 20saat bişy. Bu sene maalesef öğrencilere çok faydalı olamıyorum. Rapor dönüşü nasıl ders işlycem merak ediyorum. Bu arada çalışmam lazm en az 4hafta.. eylülde zaten ücretsz izin alcam. Mayısta başlamayım almaya :-(
Ben kontrole gittiğimde dr um ciğer geliştiricilerden vazgeçti. Gelişmeleri güzel ve hiç kasılman yok her hafta takibe başlayalım dedi. Banada kasılmalarımı kontrol etmemi söyledi. gerekirse yaparız iğne dedi.Bende yavas yavas basladim hazirliklara,doktorum 2 hafta sonra cagrdi ozaman ciger gelistrici vuracak sanirim ama bebisler gec gelirse o igne noluyor :)
Umutların bitmesin inşallah şu an hala iyi ve sağlardır. Rabbim yardımcın olsun. Kendini ve bebeğini besleyebilecek şeyler yemeye çalış. İnşallah burda kaç kişinin duasını aldın onların vesilesiyle bebeklerini kucağına alırsın .Mrb kizlar ne zmandr yazmyodum simdi size ii haberler vermek isterdim ben rahim agzndan korkarken bebeklerim durumu ii degilms aslnda korkmam gereken bebklerimmis bugn 28+1gunlk olcaktm ama kontrlde hersey kotu gittgini soyledi bi bebegim 2 hafta geride digeri ise 1 ay gerideymis ve biri 933 grm digeri 633 grm yani kilo alamiyolar ve beni .duzey kuvez olan buyk bi sehre sevketti heran hersey olablr anne karninda biri olurse digerinide etkiler dedi surekli takip altnda olmam lazmms simdi benim butu umutlarm bitmis gibi yuregim aciyor nolur dua edin banada ben bu aciya dayanabilurmiym bilmiyrm 4 yildan sonra tup bebekle kavusmutum neler cektim Allah bilir yuregim yaniyor cok caresizim
Canim Allah tan.umit kesilmez dua et annesi.bebislerin.seni duyuyor insAllah mucizeyle sagliklarina.kavusurlar Rabbim yar ve yarfmcin olsun.dualrimda olacaksin insAllah....Mrb kizlar ne zmandr yazmyodum simdi size ii haberler vermek isterdim ben rahim agzndan korkarken bebeklerim durumu ii degilms aslnda korkmam gereken bebklerimmis bugn 28+1gunlk olcaktm ama kontrlde hersey kotu gittgini soyledi bi bebegim 2 hafta geride digeri ise 1 ay gerideymis ve biri 933 grm digeri 633 grm yani kilo alamiyolar ve beni .duzey kuvez olan buyk bi sehre sevketti heran hersey olablr anne karninda biri olurse digerinide etkiler dedi surekli takip altnda olmam lazmms simdi benim butu umutlarm bitmis gibi yuregim aciyor nolur dua edin banada ben bu aciya dayanabilurmiym bilmiyrm 4 yildan sonra tup bebekle kavusmutum neler cektim Allah bilir yuregim yaniyor cok caresizim
Benim doktorum.ayda bir cagiriyo beniBen kontrole gittiğimde dr um ciğer geliştiricilerden vazgeçti. Gelişmeleri güzel ve hiç kasılman yok her hafta takibe başlayalım dedi. Banada kasılmalarımı kontrol etmemi söyledi. gerekirse yaparız iğne dedi.
Hep mi oyle cagriyodu canim benim ilk baslarda 2 haftada bir cagirdi snra 3 haftada bire gectk sonra ayda biri simdi tekrar 2 haftaya doncez erken dogum riskine karsi.Benim doktorum.ayda bir cagiriyo beni
bizimki de yine artik 2 haftada bir çağırmaya başladı canım. Bisey sorcam sana. Ayni haftadayız. Benim özllikle bugün acayip bi baskı var karnımın genelinde. Gaz sancısı gibi olurya tansiyonum düşük ve midem bulaniyor. Sende de varmı ayni şikayetlerHep mi oyle cagriyodu canim benim ilk baslarda 2 haftada bir cagirdi snra 3 haftada bire gectk sonra ayda biri simdi tekrar 2 haftaya doncez erken dogum riskine karsi.
Canim o bastan oyle çıkıyor sonra uzuyor ileriki haftalarda degisir bi durum olsa doktorun soylerdi zatenSevgili arkadaslar,ikiz gebelerde ikili test yapiliyor mu,yaptiran var mi?
Bir de serviks uzunlugunum haftama gore kotu cikmis,doktor bir sey demedi ama 10 haftayi doldurduk ve serviksim 2.78 cm.nette de 2.5 alti tehlikeli yaziyor.Haftama gore oldukca dusuk,sizce bu durumda ne yapilir?
Ben ikili test yaptirmadim ikizlerde pek dogru cikmadigini okudum heryerde doktorum da onayladi bu durumuCanim o bastan oyle çıkıyor sonra uzuyor ileriki haftalarda degisir bi durum olsa doktorun soylerdi zaten
Ay insallah,bu ikili testte icime sinmiyor ben de yaptirmak istemiyorum.tesekkurler cevabin icinCanim o bastan oyle çıkıyor sonra uzuyor ileriki haftalarda degisir bi durum olsa doktorun soylerdi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?