- 12 Nisan 2014
- 955
- 560
- 103
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.521
Bizede şimdiye kadar bir kız bir erkek dediler bi hafta önce ayrıntılı ultrasonda öğrendikki ikiside erkekmiş bi kaç bişey almıştım bakalım değiştirmeye çalışıcamİyi geceler kızlar benim bugun kontrolum vardı biri erkek biri kız gibi dedi 2 hafta sonra kesinlesecek hersey yolunda gözüküyor bakalım inşallah böyle devam eder
Pozisyonu değişti sanırım beyfendinin. şimdi bi sıkıntım yok çok şükür. Arada bi yanma oluyo yine boğazımda ama gaviscon içiyorum 5 dakka içinde düzeliyoYaa sende de mi , ilk defa benim dertlerimi yaşayan birini buldum. Sanırım bende de aynı şeyi kız yapıyor. Şu an nasılsın peki, haftan bayağı ilerlemiş.
Bicak batar gibi mi?Kızlar 22. Haftada rahime ara ara sancı girmesi normalmi birden bi acı girip gidiyo ???
Gibi okadar şiddetli değil sadece neden oluyodur sizceBicak batar gibi mi?
Rahim kendini doguma hazirliyordur canim..Ara sira agrimasina normal diyor doktorlarGibi okadar şiddetli değil sadece neden oluyodur sizce
ayy ne guzel,insallah haftaya da bn ogrenicem :) saglikla gelsin hepsi :)Merhaba arkadaşlar bugün kontrolumuz vardı, sagliklilar çok şükür cinsiyetlerinide öğrendik :)) iki küçük prens ❤ Rabbim sağlıkla evlatlarimizi kucaklamayi nasip etsin ...
buarada snn drun onceden tahmin etti mi hic ? bnm daha hic birsey soylemedi.Merhaba arkadaşlar bugün kontrolumuz vardı, sagliklilar çok şükür cinsiyetlerinide öğrendik :)) iki küçük prens ❤ Rabbim sağlıkla evlatlarimizi kucaklamayi nasip etsin ...
Evt zaten o zmna kadar çalşmayı düşünmüyom. Haftaya son haftam olsn diyordum yani 34.haftaya kadar çalşcaktmda 1hafta daha uzatablrm çünkü dönem sonu not işlemleri var. Haftaya yetşrmi bilmiyom. Birde oturarak ders anlatyom 20saat yani az dersm var. Haftaya dra gtcem herşey yolundaysa 1hafta daha uzatrm.maşallah kuzulara. raporla doğumdan önceki üç haftaya kadar çalışabiliyosun ama çok riskli değilmi?
12 haftalikken biri erkek olabilir diğeri hiç göstermiyor demişti bende acaba biri kız mı diye düşünmüştüm :) ama ikiside erkek denilince de uzulmedim. Sağlıkla hayırla ugurla gelsinlerde evlat can dir :) Çok emin olmadan söylemek istemedi o da bugünde biri %100 erkek diğeri ayağını apis arasına koymuş ama erkeğe benziyor dedi %80 :))) 1 hafta önce başka dr. Gitmiştim o da her ikiside erkek demişti :)))buarada snn drun onceden tahmin etti mi hic ? bnm daha hic birsey soylemedi.
saglikla gelsinler anneleri :)12 haftalikken biri erkek olabilir diğeri hiç göstermiyor demişti bende acaba biri kız mı diye düşünmüştüm :) ama ikiside erkek denilince de uzulmedim. Sağlıkla hayırla ugurla gelsinlerde evlat can dir :) Çok emin olmadan söylemek istemedi o da bugünde biri %100 erkek diğeri ayağını apis arasına koymuş ama erkeğe benziyor dedi %80 :))) 1 hafta önce başka dr. Gitmiştim o da her ikiside erkek demişti :)))
demin nette bunlarla karsilastim,herhalde cok zordur dedim,cok hos ama :) hayirli olsn sen mi yaptin ?Eki Görüntüle 1932068 Kizlarr bakin pusetimizeee olmus mu acemi isi :)
Babaannemiz:)demin nette bunlarla karsilastim,herhalde cok zordur dedim,cok hos ama :) hayirli olsn sen mi yaptin ?
Çok güzel olmuş bende yapacam inşallah minnoslari ma biraz daha buyusunler kaybetme korkumu bırak azaltayimBabaannemiz:)
bn de cok guzel bi battaniye gordum,hic bilmem anlamam ama cicislerim icin heves ettim,ogrenicem :) kaybetme korkusu bitmiyor cnm,en azindan bnm oyle..o kadarini dinlersek hicbir sey yapamicaz..Çok güzel olmuş bende yapacam inşallah minnoslari ma biraz daha buyusunler kaybetme korkumu bırak azaltayim
Bilmiyorum bi yanım tam teslim oldum Rabbime.inşallah her birimiz evlatlarimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsinbn de cok guzel bi battaniye gordum,hic bilmem anlamam ama cicislerim icin heves ettim,ogrenicem :) kaybetme korkusu bitmiyor cnm,en azindan bnm oyle..o kadarini dinlersek hicbir sey yapamicaz..
Gecmicek o korku cnm. Ama bence en iyisini yaparsin ben 6.ayimdan snra bseyler almaya yapmaya basladim. Hala var kaybetme korkum ama yapck bse yok artik doguma ne kaldi korksamda yapmak.zorundayim.artikÇok güzel olmuş bende yapacam inşallah minnoslari ma biraz daha buyusunler kaybetme korkumu bırak azaltayim
ayy bn ucretsiz izne ayrilcam diye,basladim valla,erken farkindayim da..basladim derken mobilyanin taksidine girdik,yoksa diger turlu asla alamazdik.ya da icime sinen seyler olmayacakti..Allah korusun onlari ne diyelimGecmicek o korku cnm. Ama bence en iyisini yaparsin ben 6.ayimdan snra bseyler almaya yapmaya basladim. Hala var kaybetme korkum ama yapck bse yok artik doguma ne kaldi korksamda yapmak.zorundayim.artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?