2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Bizimde iki oğlumuz olacak inşaallah, ben rahmetli babamın adını koymak istedim Sami, diğer isim içinde eşim ömer olsun dedi, soyadimiz Can olduğu için AliSami-Ömer Mete diye karar verdik. Her iki ismide kullanabilir miyiz bilmiyorum ama bu şekilde uzlastik :) Rabbim isimleriyle hayırlı, sağlıklı, uzun bir yaşam nasip etsin e vlatlarimiza inşaallah ...

Hazal Turkcede kuruyan yaprak demek,bn kurtce anlami guzel diye istiyorum..ilk evlendigimiz gunden beri kaynanam bana hazal diye seslenir,esime anlamini sorunca "ceylan yavrusu" dedi,o an dedim kizim olursa adini hazal koymaliyim :)

Doğum yapan arkadaşlar ciğer geliştirici olanlar kaçıncı haftada yapıldı acaba ben 34+1günlük hamileyim rahim boyum 2 cm bebeğin biri cok aşagıda heran gelebilirler dedi dr en gec salı günü de doğum gerçekleşicek. Bugün bir doz ciğer geliştirici oldum yarın da olucam lütfen bilgilerinizi paylaşır mısınız

Biz 27 biterken olduk birinci dozunu. Nst de sanci çıkmıştı

Tüp bebekle ikizlere hamile kaldım çok istemiştim ikiz , evlenmeden önce bile isteğimdi fakat çok zormuş ikiz hamile dönemi kanama lekelenmeler bitmedi bende ... ilerleyen aylar taşıyabilcem mi erken doğacakmı korkusu olcak .. kızım var oda tüp bebek sorunsuz çok keyifli bi hamilelik geçirmiştim şimdi diyorum keşke 1 tanemi olsaydı pskolojim bozuldu heran kaybetme korkusu ile her wc de kan görme korkusu beni çok yordu 11 haftada

Bence erken degil. ben 28 ve 32 de yapılıyor diye biliyorum aslında
Peki bisey sorcam,yeni haftama girdigim gun itibariyle iki defa agrim oldu,nsl anlatsam,boyle bebek hızlı yer mi değiştiriyor dönüyor mu bilmiyorum ama kramp gibi oluyor acitiyor beni bebegimin oldugu kısım...Ama ne oluyor anlamadim da.

Gerilme gibi bir sey mi oluyor? Benimkiler karnimin altinda bazen cok hareket edince kasilie gibi oluyor oralarim. Ama ben dr cok anlamiyorum gercekten, sancim oldugunu da anlamazdim herhalde kan gelmemis olsaydi :/ karin sertlesiyorsa sanci olabilirmiş ama.

Gerilme evet.Hatta tarif edince kaynanam da geriliyor ondan dedi..Peki bu bahsettigin sertlesme elinle dokununca mi anliyosun yoksa bu gerilme aninda mi ?

Merhaba bütün gece kaşındım cok değişik bir kaşıntı başladı. Sanki burda bir arkadaş da da okumuştum karaciğerdendi. Kolestaz olabilirmiş. Bilgisi olan var mı eğer kolestazsa ne oluyor zararları nasıl. Zaten kasılmakardan dolayı evde yatıyorum sadece birde bu cıktı

Biz 3 aylik olduk bile. Cok sukur ki iyiyiz. Isimlerimiz Zeynep Ela , Elif Ada. Fikir olur belki sizleri. Allahim hepinizi saglikla kurtarsin ins.
bizde isim konusunda çok kararsızız, ama ilk evlendiğimizde kızımızın adını belirlemiştik, şimdi ikiz olunca kararsız kaldık, kızımıza Zeynep Ada ismini koyacaktık ama sürekli fikirler değişiyor, eşim şimdi feraye olsun istiyor, onuda ben istemedim, oğluma daha isim bulamadık, çok zormuş

Kaşıntı malesef çok kötü ben de yaşadım ilk hamileliğimde 34 te olmustum. Drına git canım o seni yönlendirir malesef kendi kendine geçecek birsey değil doğurana kadar sürüyor zaten

Kaşıntı malesef çok kötü ben de yaşadım ilk hamileliğimde 34 te olmustum. Drına git canım o seni yönlendirir malesef kendi kendine geçecek birsey değil doğurana kadar sürüyor zaten
Teşekkür ederim bugün gideceğim soracağım cok önemli olmaz inşallah ciğerden değildir

Arkadaşlar mrb dün dr gittik bebeğim 5+1 günlük kese 12.7 mm tek kese göründü acaba tek yumurta ikizi olabilir mi acaba normal mi yardımcı olun lütfen

Evet Türkçe karakterler de var ama soyisimleriyle gerçekten de uyumlu görünüyorlar, çok havalı :)) Birbirleriyle de uyumlular. Bence Türkçe karakter meselesi çok sıkıntı olmaz sanki, yine de önünde zaman var, ben o haftalarda bulduğum isimlerin üstüne kaç isim değiştirmiştim belli olmuyor hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…