- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #6.041
Hazal Turkcede kuruyan yaprak demek,bn kurtce anlami guzel diye istiyorum..ilk evlendigimiz gunden beri kaynanam bana hazal diye seslenir,esime anlamini sorunca "ceylan yavrusu" dedi,o an dedim kizim olursa adini hazal koymaliyim :)Biz kaç isim değiştirdik bi bilsen. Doğduklarında isim koyduğumda bile değiştirmek isterim diye korkuyordum nerdeyse :) Ben de Zeynep ismini çok istemiştim aslında ama çok çok fazla oldular çevremde :) En son biz de Nilsu ve Göktuğ'da karar kıldık.
Bu kez değişmez artık. Hazal çok güzel bu arada <3
Doğum yapan arkadaşlar ciğer geliştirici olanlar kaçıncı haftada yapıldı acaba ben 34+1günlük hamileyim rahim boyum 2 cm bebeğin biri cok aşagıda heran gelebilirler dedi dr en gec salı günü de doğum gerçekleşicek. Bugün bir doz ciğer geliştirici oldum yarın da olucam lütfen bilgilerinizi paylaşır mısınız
bnm nst ye baglanmadigim halde drum son kontrolde,28de ciger geliştirici yapicaz dedi.korktum niye bu kadar erken ki,burdaki arkadaslar cogunlukla 30dan sonra yapti..Biz 27 biterken olduk birinci dozunu. Nst de sanci çıkmıştı
Sıdıkamı Allah korusun İyiki baskı yokmuş yoksa mahvolmuştunBnm kv kp de oyle adimizi koy baskisi yok ama bazen aklima geliyor ya olsaydi..minnak kizim sidika olckti,faciakp in yine oyle
Sıdıkamı Allah korusun İyiki baskı yokmuş yoksa mahvolmuştun
Tüp bebekle ikizlere hamile kaldım çok istemiştim ikiz , evlenmeden önce bile isteğimdi fakat çok zormuş ikiz hamile dönemi kanama lekelenmeler bitmedi bende ... ilerleyen aylar taşıyabilcem mi erken doğacakmı korkusu olcak .. kızım var oda tüp bebek sorunsuz çok keyifli bi hamilelik geçirmiştim şimdi diyorum keşke 1 tanemi olsaydımerhaba bayanlar allah ikizlerinizi sağlıklı bir şekilde kuçağınıza almayı nasip etsin . bn henüz hamile değiim. 15 ay dır istiyoruz . kızlar ikizler için ailede varmıydı . nasıl ikize hamile kaldınız özel uyguladığınız bir yöntem var mı?
bnm nst ye baglanmadigim halde drum son kontrolde,28de ciger geliştirici yapicaz dedi.korktum niye bu kadar erken ki,burdaki arkadaslar cogunlukla 30dan sonra yapti..
Peki bisey sorcam,yeni haftama girdigim gun itibariyle iki defa agrim oldu,nsl anlatsam,boyle bebek hızlı yer mi değiştiriyor dönüyor mu bilmiyorum ama kramp gibi oluyor acitiyor beni bebegimin oldugu kısım...Ama ne oluyor anlamadim da.Bence erken degil. ben 28 ve 32 de yapılıyor diye biliyorum aslında
Peki bisey sorcam,yeni haftama girdigim gun itibariyle iki defa agrim oldu,nsl anlatsam,boyle bebek hızlı yer mi değiştiriyor dönüyor mu bilmiyorum ama kramp gibi oluyor acitiyor beni bebegimin oldugu kısım...Ama ne oluyor anlamadim da.
Gerilme evet.Hatta tarif edince kaynanam da geriliyor ondan dedi..Peki bu bahsettigin sertlesme elinle dokununca mi anliyosun yoksa bu gerilme aninda mi ?Gerilme gibi bir sey mi oluyor? Benimkiler karnimin altinda bazen cok hareket edince kasilie gibi oluyor oralarim. Ama ben dr cok anlamiyorum gercekten, sancim oldugunu da anlamazdim herhalde kan gelmemis olsaydi :/ karin sertlesiyorsa sanci olabilirmiş ama.
bizde isim konusunda çok kararsızız, ama ilk evlendiğimizde kızımızın adını belirlemiştik, şimdi ikiz olunca kararsız kaldık, kızımıza Zeynep Ada ismini koyacaktık ama sürekli fikirler değişiyor, eşim şimdi feraye olsun istiyor, onuda ben istemedim, oğluma daha isim bulamadık, çok zormuşBiz 3 aylik olduk bile. Cok sukur ki iyiyiz. Isimlerimiz Zeynep Ela , Elif Ada. Fikir olur belki sizleri. Allahim hepinizi saglikla kurtarsin ins.
Kaşıntı malesef çok kötü ben de yaşadım ilk hamileliğimde 34 te olmustum. Drına git canım o seni yönlendirir malesef kendi kendine geçecek birsey değil doğurana kadar sürüyor zatenMerhaba bütün gece kaşındım cok değişik bir kaşıntı başladı. Sanki burda bir arkadaş da da okumuştum karaciğerdendi. Kolestaz olabilirmiş. Bilgisi olan var mı eğer kolestazsa ne oluyor zararları nasıl. Zaten kasılmakardan dolayı evde yatıyorum sadece birde bu cıktı
Teşekkür ederim bugün gideceğim soracağım cok önemli olmaz inşallah ciğerden değildirKaşıntı malesef çok kötü ben de yaşadım ilk hamileliğimde 34 te olmustum. Drına git canım o seni yönlendirir malesef kendi kendine geçecek birsey değil doğurana kadar sürüyor zaten
Evet Türkçe karakterler de var ama soyisimleriyle gerçekten de uyumlu görünüyorlar, çok havalı :)) Birbirleriyle de uyumlular. Bence Türkçe karakter meselesi çok sıkıntı olmaz sanki, yine de önünde zaman var, ben o haftalarda bulduğum isimlerin üstüne kaç isim değiştirmiştim belli olmuyor hiçKesinlikle haklısın. Ben de şimdi Yağız daki türkçe karakterleri düşünüyorum ilerde sıkıntı olur mu diye
Sonra diyorum Soyisimle uyumlu oluyor.
Yaman Avcı
Yağız AvcıTabi başka öneriler varsa değişikliğe açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?