2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Ne demek canım benim 9 sene üzerine 2.yi yapınca insan unutsada aklında kalıyor bazı şeyler.bende inanılmaz doğum fobisi var mesela korkularım hep geri geldi
Benim tek korkum sağlıkla sihhatle doğuma kadar gelip yavrularimi kucağıma alabilecek miyim

Benim tek korkum sağlıkla sihhatle doğuma kadar gelip yavrularimi kucağıma alabilecek miyim

Bence hep iyiye odaklanmak gerekiyor. Inanin cok etkisi var vucudumuz ve bebeklerimiz uzerinde. Bol bol dua ve dikkat ederek hepimiz kucagimiza alacagiz minik mucizelerimizi:) insallah

Benimde 33te aynı şekilde yapıldı 2şer doz 1 gün arayla.

Tatlım çok teşekkür ederim, daha önce ameliyat oldum gerçi kistten dolayı sezaryen kesiği gibi kesik var karnımın altında ama emin olamıyor insan söz konusu doğum olunca. Haklısın gecelikle üşüyebilirim. Kullan at iç çamaşırlarını ilk kez duyuyorum ya onlar da çok mantıklıymış kanama vs olacak sonuçta. Bu arada iç çamaşırı yüksek bel mi olmalı değil mi?

Günaydın canım benim.ben kızımı doğurduğumda yoktu kullan at çamaşırlar.hamile külotlarımdan biraz daha bol olanları aldım yanıma evet yüksek beldi.ancak gelinimiz bu sene en yakın arkadaşımda 40gün önce doğum yaptı ikiside kullan at çamaşır kullandılar ve çok rahat ettiler.e bebekte satılıyor oradan temin edebilirsin canım

Evet bendede oluyor canim ama normal diye düsünüyorum doktora sormadim hic!!bu arada isim ne koyacaksiniz genel soruyorum
Biz nil ve tuna diye düşündük
Kızım anne kız ise kardeşlerimden biri adı nil olsun dedi.bende tunayı yakıştırdım yanına.nasip kısmet artık ☺ bakalım

Biz nil ve tuna diye düşündük
Kızım anne kız ise kardeşlerimden biri adı nil olsun dedi.bende tunayı yakıştırdım yanına.nasip kısmet artık ☺ bakalım
Ikiside güzel isim begendim isimleriyle yasasinlar insallah benim iki erkek olacak Allahin izniyle isimleri bulduk Mirhan & Beran koyacagiz insallah

Bizim hala ismimiz yok cok karar değiştiriyoruz..meger insan cocuguna hicbir ismi layik gormuyormus
Aynen öyle oluyor canim bizde cok düsündük cok isim degistirdik ve Mirhan & Beran karar verdik Benimkiler erkek ikiside hayirlisi ile saglikla kucagimiza alalim hepimiz insallah isimler bulunur

Aynen öyle oluyor canim bizde cok düsündük cok isim degistirdik ve Mirhan & Beran karar verdik Benimkiler erkek ikiside hayirlisi ile saglikla kucagimiza alalim hepimiz insallah isimler bulunur
Adlarıyla yaşasınlar insallah canım cok güzelmis isimleri bizde de bi kayınpeder kv isimleri koycaksınız diye bir baskı var bende oglana ali aras kıza daha bulamadik esim annesinin ismini istemiyor cansu olsun diyor daha degısir galiba kızın ismi

Bnm kv kp de oyle adimizi koy baskisi yok ama bazen aklima geliyor ya olsaydi..minnak kizim sidika olckti,facia kp in yine oyle

Canta alan var mi arkadaslar ? Burda bakindim da begenmedim,internetten de boyutlari nasil olur insan kestiremiyor..Aldiginiz ve begendiginiz varsa paylasir misinz nerden ne kadara aldığınızı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…