- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #6.001
Benim tek korkum sağlıkla sihhatle doğuma kadar gelip yavrularimi kucağıma alabilecek miyimNe demek canım benim 9 sene üzerine 2.yi yapınca insan unutsada aklında kalıyor bazı şeyler.bende inanılmaz doğum fobisi var mesela korkularım hep geri geldi
Birde arkada yavrun olunca endişeler katlanıyor.rabbim korkutmasın endişelerin yerini sevinç alsın inşallahBenim tek korkum sağlıkla sihhatle doğuma kadar gelip yavrularimi kucağıma alabilecek miyim
Benim tek korkum sağlıkla sihhatle doğuma kadar gelip yavrularimi kucağıma alabilecek miyim
haklısın canım da hormonlar devrede peşini bırakmıyor insanın ☺Bence hep iyiye odaklanmak gerekiyor. Inanin cok etkisi var vucudumuz ve bebeklerimiz uzerinde. Bol bol dua ve dikkat ederek hepimiz kucagimiza alacagiz minik mucizelerimizi:) insallah
Ayy o hormonlar yuzunden surekli gozum dolu :) kizlarimi koruyabilir miyim endisesi hele yiyor beni..haklısın canım da hormonlar devrede peşini bırakmıyor insanın ☺
Benimde 33te aynı şekilde yapıldı 2şer doz 1 gün arayla.Merhaba benim ciğer geliştirici iğne celestone chronodes 4 ampul yazıldı ve 2 gün üst üste 2 ampul şeklinde yapıldı 32. haftanın başında. Sizde nasıl uygulandı bilgi verebilecek olanlar acil bilgiye ihtiyacım var cevabınızı bekliyoru
Tatlım çok teşekkür ederim, daha önce ameliyat oldum gerçi kistten dolayı sezaryen kesiği gibi kesik var karnımın altında ama emin olamıyor insan söz konusu doğum olunca. Haklısın gecelikle üşüyebilirim. Kullan at iç çamaşırlarını ilk kez duyuyorum ya onlar da çok mantıklıymış kanama vs olacak sonuçta. Bu arada iç çamaşırı yüksek bel mi olmalı değil mi?Hayatım daha önce doğum yapmış biri olarak gecelikten çok pijama tk.al derim.malum kanama vs kendini daha rahat hissedersin.bu kullan at iç çamaşırlar var bulabilirsen almanı öneririm.bazı kişiler ameliyat sonrası çok üşür bacakları ve beli ısıtacak bir pijama bence iş görür.tabii karar senin
Evet bendede oluyor canim ama normal diye düsünüyorum doktora sormadim hic!!bu arada isim ne koyacaksiniz genel soruyorumKızlar birşey soracağım bende çok fazla su gibi akıntı var, acaba sizde de oluyor mu?
Bizim hala ismimiz yokEvet bendede oluyor canim ama normal diye düsünüyorum doktora sormadim hic!!bu arada isim ne koyacaksiniz genel soruyorum
Günaydın canım benim.ben kızımı doğurduğumda yoktu kullan at çamaşırlar.hamile külotlarımdan biraz daha bol olanları aldım yanıma evet yüksek beldi.ancak gelinimiz bu sene en yakın arkadaşımda 40gün önce doğum yaptı ikiside kullan at çamaşır kullandılar ve çok rahat ettiler.e bebekte satılıyor oradan temin edebilirsin canımTatlım çok teşekkür ederim, daha önce ameliyat oldum gerçi kistten dolayı sezaryen kesiği gibi kesik var karnımın altında ama emin olamıyor insan söz konusu doğum olunca. Haklısın gecelikle üşüyebilirim. Kullan at iç çamaşırlarını ilk kez duyuyorum ya onlar da çok mantıklıymış kanama vs olacak sonuçta. Bu arada iç çamaşırı yüksek bel mi olmalı değil mi?
Biz nil ve tuna diye düşündükEvet bendede oluyor canim ama normal diye düsünüyorum doktora sormadim hic!!bu arada isim ne koyacaksiniz genel soruyorum
Ikiside güzel isim begendim isimleriyle yasasinlar insallah benim iki erkek olacak Allahin izniyle isimleri bulduk Mirhan & Beran koyacagiz insallahBiz nil ve tuna diye düşündük
Kızım anne kız ise kardeşlerimden biri adı nil olsun dedi.bende tunayı yakıştırdım yanına.nasip kısmet artık ☺ bakalım
Aynen öyle oluyor canim bizde cok düsündük cok isim degistirdik ve Mirhan & Beran karar verdik Benimkiler erkek ikiside hayirlisi ile saglikla kucagimiza alalim hepimiz insallah isimler bulunurBizim hala ismimiz yokcok karar değiştiriyoruz..meger insan cocuguna hicbir ismi layik gormuyormus
Amin canım.iki isimde güzel ve daha önce hiç duymadım.sağlıklı uzun ömürleri olsun dilerimIkiside güzel isim begendim isimleriyle yasasinlar insallah benim iki erkek olacak Allahin izniyle isimleri bulduk Mirhan & Beran koyacagiz insallah
bizde hala isim bulamadık, çok zormuşBizim hala ismimiz yokcok karar değiştiriyoruz..meger insan cocuguna hicbir ismi layik gormuyormus
Adlarıyla yaşasınlar insallah canım cok güzelmis isimleri bizde de bi kayınpeder kv isimleri koycaksınız diye bir baskı var bende oglana ali aras kıza daha bulamadik esim annesinin ismini istemiyor cansu olsun diyor daha degısir galiba kızın ismiAynen öyle oluyor canim bizde cok düsündük cok isim degistirdik ve Mirhan & Beran karar verdik Benimkiler erkek ikiside hayirlisi ile saglikla kucagimiza alalim hepimiz insallah isimler bulunur
Bnm kv kp de oyle adimizi koy baskisi yok ama bazen aklima geliyor ya olsaydi..minnak kizim sidika olckti,faciaAdlarıyla yaşasınlar insallah canım cok güzelmis isimleri bizde de bi kayınpeder kv isimleri koycaksınız diye bir baskı var bende oglana ali aras kıza daha bulamadik esim annesinin ismini istemiyor cansu olsun diyor daha degısir galiba kızın ismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?