2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Canta alan var mi arkadaslar ? Burda bakindim da begenmedim,internetten de boyutlari nasil olur insan kestiremiyor..Aldiginiz ve begendiginiz varsa paylasir misinz nerden ne kadara aldığınızı?
Ben bişey almadım ama ablam sırt çantası şeklinde al çok rahat dedi kol çantası olursa omuz çok agritiyormus

Biz isim olarak Fatma betul erkek ismi de eşim Alparslan diyor bende alperen diyorum bakalım gerçi cinsiyetlerini bilmiyoruz iki kız iki erkek olursa diye de hiç düşünmedik kendisini bi kız bi erkek olarak sartlandirmis

Canta alan var mi arkadaslar ? Burda bakindim da begenmedim,internetten de boyutlari nasil olur insan kestiremiyor..Aldiginiz ve begendiginiz varsa paylasir misinz nerden ne kadara aldığınızı?
Canım ben kızımda sırt çantasına bi alıştım başka hiçbişey kullanamam sanırım ki ebeveyn çantalarından da aldım yani.esnek kumaşlı sap dikişleri sağlam uygun bi çanta al yeter sırt çantası her ortamda hayat kurtarır ☺

Süpersin canım, hemen alıcam. ^_^

Hayirlisiyla gelsinler isim de buluruz insallah..habire karar degistiriyoruz :) en son esim hazal ile hanzade dedi ama bn sevemedim hanzadeyi
Ben hep bionda yazan isimleri düşünüyorsun sanıyordum :) hazal mirza gibi :) gerçi mirza unisex mi emin değilim ama :)
Çanta olarak da ben bordo geniş bi sırt çantası aldım canım. Normalde de çok kullanırım sırt çantası severim, bebekler için de rahat olur diye düşünüyorum. Burdan sıradan bi bebek marketten aldım. Nette de bulabilirsin.

Biz isim olarak Fatma betul erkek ismi de eşim Alparslan diyor bende alperen diyorum bakalım gerçi cinsiyetlerini bilmiyoruz iki kız iki erkek olursa diye de hiç düşünmedik kendisini bi kız bi erkek olarak sartlandirmis
Her ihtimale karşın iki erkek iki kız ismi bulun bence :) Betül ismi çok tatlı bu arada, kardeşimin ismi :)

Tedavi oncesi kafamizdaki isimlerdi hazal ve mirza :) kiz olursa hazal,erkek olursa mirza olck dedik de tek gebelik icindi bu fikrimiz ikisi de kiz oldu ve surpriz oldu iki kiz :) o yuzden hazal olsa biri digeri nolcak diye dusunuyoruz her gun..gece biseye karar verip yatiyoruz sabah uyanınca begenmiyoruz

Betul ismini bn de cok severim ama esim ikna olmuyor..Moda olmus isimleri koymaktan da yana degilim daha anlamli ve bilindik isimler istiyorum..
Biz kaç isim değiştirdik bi bilsen. Doğduklarında isim koyduğumda bile değiştirmek isterim diye korkuyordum nerdeyse :) Ben de Zeynep ismini çok istemiştim aslında ama çok çok fazla oldular çevremde :) En son biz de Nilsu ve Göktuğ'da karar kıldık.
Bu kez değişmez artık. Hazal çok güzel bu arada <3

Merhaba hanımlar
Biz ilk olarak Toprak ve Doruk düşünmüştük. Dün akşam Yaman ve Yağız olarak karar verdik . Bakalım ne zaman değişecek kararımız

merhaba bayanlar allah ikizlerinizi sağlıklı bir şekilde kuçağınıza almayı nasip etsin . bn henüz hamile değiim. 15 ay dır istiyoruz . kızlar ikizler için ailede varmıydı . nasıl ikize hamile kaldınız özel uyguladığınız bir yöntem var mı?

Merhaba hanımlar
Biz ilk olarak Toprak ve Doruk düşünmüştük. Dün akşam Yaman ve Yağız olarak karar verdik . Bakalım ne zaman değişecek kararımız
Benim de ilk bulduğum isim Toprak'tı aslında ama sonra mesela iyelik ekiyle severken "Toprağım" demek gülünç geldi Ben de o yüzden vazgeçtim. Hemşerim der gibi sevemem çocuğumu dedim, işte nelere takılıyo insan isim düşünürken :) Yaman ve Yağız güzelmiş bu arada...

Merhaba, öncelikle dilerim Allah gönlünüze göre verir. Benim babamın kuzenleri ikiz, annemin ikizleri var erkek kardeşlerim. Ama ben kendiliğimizden deneyemedik hiç çikolata kistim normalin üstünde büyüdüğü için, evlenip bir ay sonra tüp bebek yaptırdım, o şekilde iki embriyo ile ikizlerimiz oldu çok şükür. Her şekilde evladın sağlıklısı hayırlısı olsun öncelikle tabi ki, ikiz, tek, kız, erkek hiç önemli değil.

Bizim normal yolla oldu ve bildigimiz kadariyla ailelerde ikiz de yok. Ama zaten tek yumurta ikizi bizimkiler genetige bağlı degilmis. En hayirlisini isteyin derim ikiz tekiz farketmez saglikli olsun hamileliği hic kolay geçmiyor inanin ki..

Kesinlikle haklısın. Ben de şimdi Yağız daki türkçe karakterleri düşünüyorum ilerde sıkıntı olur mu diye
Sonra diyorum Soyisimle uyumlu oluyor.
Yaman Avcı
Yağız Avcı Tabi başka öneriler varsa değişikliğe açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…