- 6 Nisan 2016
- 1.018
- 841
- 123
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #6.101
Merhaba arkadaşlar nasılsıniz?benim bugün Dr kontrolüm vardı geçen hafta kasilma çıkmıştı nst de adalat başlamıştık. Bugün ki muaynede rahim boyu 2.8 çıktı vajinal ölçüde 1.8 çıkınca adalati günde birden 3e çıkardı antibiyotik ve ciğer geliştirici yazdı nst de yine sancim çıktıhastaneye yatıracaki vazgeçti ciger gelistiricinin ikinci dozu icin hemsire gelecek eve kalkmiyayim diye.pztsi tekrar çağırdi.bu arada su için bile olsa yerinden kalmayacaksın dedi ayaklarımı dikip yatacakmisim kasilmalar günde 10 taneye çıkarsa erken doğar engelleyemeyız dedi biraz iyi hissediyordum bütün moralim alt üst oldu bir başıma iki çocuk bütün bunlar nasıl olacak yatarak bilmiyorum gezmekten değil üzüntü den doğuracam en sonunda.haftada iki yardıma gelenim vardı oda zatürre oldu 2 haftadır yok daha 1 ayda çalışamayacak.Allah yardımcım olsun
Canım öncelikle geçmiş olsun bende 28 haftalığım benimde rahim ağzında kısalma vardı fakülteye gidiyorum fakültede 25 mm ölçüldü ama ayrıca özele gidiyorum doçente 36 mm ölçtü gayet iyi hiç bir sıkıntı YÖK dedi alttan bakıldı bana birde progestan da kullandım ben sabah akşam onun da etkisi olduMerhaba arkadaşlar nasılsıniz?benim bugün Dr kontrolüm vardı geçen hafta kasilma çıkmıştı nst de adalat başlamıştık. Bugün ki muaynede rahim boyu 2.8 çıktı vajinal ölçüde 1.8 çıkınca adalati günde birden 3e çıkardı antibiyotik ve ciğer geliştirici yazdı nst de yine sancim çıktıhastaneye yatıracaki vazgeçti ciger gelistiricinin ikinci dozu icin hemsire gelecek eve kalkmiyayim diye.pztsi tekrar çağırdi.bu arada su için bile olsa yerinden kalmayacaksın dedi ayaklarımı dikip yatacakmisim kasilmalar günde 10 taneye çıkarsa erken doğar engelleyemeyız dedi biraz iyi hissediyordum bütün moralim alt üst oldu bir başıma iki çocuk bütün bunlar nasıl olacak yatarak bilmiyorum gezmekten değil üzüntü den doğuracam en sonunda.haftada iki yardıma gelenim vardı oda zatürre oldu 2 haftadır yok daha 1 ayda çalışamayacak.Allah yardımcım olsun
Öyle canımhem kalp hem tansiyon ama gebelikte de kullanılıyor ne alakaysa kasılmaları engelliyor benim annem kalp tansiyon hastası adalat kullanıyorBu adalat tansiyon icin degil mi kizlar ben mi yanlis biliyorum?
Canım rahat olmak zor biliyorum ama öncelikle geçmiş olsun .ev işleri için başka bir yardımcı bulsun sana gelemeyen arkadaş en azından biraz için rahateder. Kaygı endişe yapma herşeyin başı senin ve bebeklerinin sağlıklı olması Allah bir kolayını verecektir, üzülme. ..
Canim Allah yardimcin olsun gercekten insallah bir an once atlatirsin bu riski. Cok zormus surekli yatmak ben dr cok sıkılıyorumsabredicez ama daha cok var gibi geliyor sanki..
Kızlar sağolun Rabbim hepimizi sikintlarimizdan kurtarsın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yatıp dua etmekten başka birşey gelmiyor elimdene bu günlerde geçecek hayırlısıylaCanım öncelikle geçmiş olsun bende 28 haftalığım benimde rahim ağzında kısalma vardı fakülteye gidiyorum fakültede 25 mm ölçüldü ama ayrıca özele gidiyorum doçente 36 mm ölçtü gayet iyi hiç bir sıkıntı YÖK dedi alttan bakıldı bana birde progestan da kullandım ben sabah akşam onun da etkisi oldu
Evet canım kasilmalarada veriliyormus aynı zamandaBu adalat tansiyon icin degil mi kizlar ben mi yanlis biliyorum?
Buradaki komşular hep emekli torun bakan insanlar arastılıcak artık bir yolunu bulucaz mutlakayakin oldugun bi komsun veya kapici esi vs varsa rica etsen,yemegini temizligini halletse,ucretini versen..Allah yardimcin olsn.
Bende aynı canım kalkınca lekem geliyo isi gormemeye çalışıyorum ama çok şükür kayinvalidem geldi yapiyoKızlar sağolun Rabbim hepimizi sikintlarimizdan kurtarsın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yatıp dua etmekten başka birşey gelmiyor elimdene bu günlerde geçecek hayırlısıyla
maşallah canım iyi dayandın gene. sağlıcakla gelsinler inşallah.Erken sancılarla hastaneye yatmıştım 3 gündür evde yatıyorum ilaçlarla sancıyı engellemeye çalışıyor uz. Ama yine çok ağırlaştım şişkinlik sertlik kasık ağrısı ayağa kaldırmıyor beni. 2 hafta dayanmaya çalışcam ama çok arttı ağrılar ya. inşallah dayanırım 34 geçsek yeter dedi doktor
İyiyiz çok şükür ssende iyisindir umarımkızlar slm giremedim bir süredir herkes iyidir inşallah.
Tesekkur ederim cnm.burayi da takip edeyim insallahhkardelen2558 canım ikizler topiği burası :)
Geçmis olsun canım dr verdiyse kullan bence ilacları eldeki olanakları kullanmışsın zaten rabbim şifa versinkizlar basim 1aydir oksurukle beladagittikce kötüleşiyordm,bu sabah dr a gttik,antibiyotik ve surup verdi ama bnm icime sinmiyor kullanmak sefsidal antibiyotik ve levosol surup..
Evde 1ay icinde icmedigim ev yapimi ilac kalmadi ama ise yaramadi bir gr
Dr hamileligine zarari yok dedi ama korkuyorum..siz hic kullandiniz mi bu ilaclari ya da baska antibiyotik ?
bana da 28 de yapacaklarını söylediler.bnm nst ye baglanmadigim halde drum son kontrolde,28de ciger geliştirici yapicaz dedi.korktum niye bu kadar erken ki,burdaki arkadaslar cogunlukla 30dan sonra yapti..
ben iki kere hastaneye tattım ikisinde de antibiyotiği dayadılar kaç gün.kizlar basim 1aydir oksurukle beladagittikce kötüleşiyordm,bu sabah dr a gttik,antibiyotik ve surup verdi ama bnm icime sinmiyor kullanmak sefsidal antibiyotik ve levosol surup..
Evde 1ay icinde icmedigim ev yapimi ilac kalmadi ama ise yaramadi bir gr
Dr hamileligine zarari yok dedi ama korkuyorum..siz hic kullandiniz mi bu ilaclari ya da baska antibiyotik ?
ben 6. haftada öğrenmiştim tek yumurta ikizi olduklarını :) benimkiler aceleci ya orda da hızlı davranmışlar :))Cok erken tek yumurta ikizi mi anlamak icin. Benimkiler tek yumurta ikizi, 7. Haftada gittigimde hala tek saniyorduk. 11. Haftada digerinin kalp atisiyla gördük ultrasonda ikisini de
iyiyim canım sağolasın paso yatıyorum evde. dizi seyrediyorum kitap okuyorum, bütün gün.İyiyiz çok şükür ssende iyisindir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?