2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Canim Allah yardimcin olsun gercekten insallah bir an once atlatirsin bu riski. Cok zormus surekli yatmak ben dr cok sıkılıyorum sabredicez ama daha cok var gibi geliyor sanki..

Canım öncelikle geçmiş olsun bende 28 haftalığım benimde rahim ağzında kısalma vardı fakülteye gidiyorum fakültede 25 mm ölçüldü ama ayrıca özele gidiyorum doçente 36 mm ölçtü gayet iyi hiç bir sıkıntı YÖK dedi alttan bakıldı bana birde progestan da kullandım ben sabah akşam onun da etkisi oldu

Canim Allah yardimcin olsun gercekten insallah bir an once atlatirsin bu riski. Cok zormus surekli yatmak ben dr cok sıkılıyorum sabredicez ama daha cok var gibi geliyor sanki..
Kızlar sağolun Rabbim hepimizi sikintlarimizdan kurtarsın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yatıp dua etmekten başka birşey gelmiyor elimdene bu günlerde geçecek hayırlısıyla

Kızlar sağolun Rabbim hepimizi sikintlarimizdan kurtarsın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yatıp dua etmekten başka birşey gelmiyor elimdene bu günlerde geçecek hayırlısıyla
Bende aynı canım kalkınca lekem geliyo isi gormemeye çalışıyorum ama çok şükür kayinvalidem geldi yapiyo

maşallah canım iyi dayandın gene. sağlıcakla gelsinler inşallah.

kardelen2558 canım ikizler topiği burası :)
Tesekkur ederim cnm.burayi da takip edeyim insallahhen bastan.baslayayim okumaya kizlari da o sekilde tanımış olurum biraz da:) bu arada merhabaaa kizlar rabbim.herkese sag salim bi sekilde bebislerini kucagina almayi nasip etsinnnn

kizlar basim 1aydir oksurukle belada gittikce kötüleşiyordm,bu sabah dr a gttik,antibiyotik ve surup verdi ama bnm icime sinmiyor kullanmak sefsidal antibiyotik ve levosol surup..
Evde 1ay icinde icmedigim ev yapimi ilac kalmadi ama ise yaramadi bir gr
Dr hamileligine zarari yok dedi ama korkuyorum..siz hic kullandiniz mi bu ilaclari ya da baska antibiyotik ?

Geçmis olsun canım dr verdiyse kullan bence ilacları eldeki olanakları kullanmışsın zaten rabbim şifa versin

ben iki kere hastaneye tattım ikisinde de antibiyotiği dayadılar kaç gün.

Cok erken tek yumurta ikizi mi anlamak icin. Benimkiler tek yumurta ikizi, 7. Haftada gittigimde hala tek saniyorduk. 11. Haftada digerinin kalp atisiyla gördük ultrasonda ikisini de
ben 6. haftada öğrenmiştim tek yumurta ikizi olduklarını :) benimkiler aceleci ya orda da hızlı davranmışlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…