- 25 Haziran 2010
- 5.438
- 5.412
- 723
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #6.141
sgl cnm..nicin verildi sana ?Yani şikayetin neydi snn ?Gecmis olsun canım bende dün başladım antibiyotik enfeksiyon için verdim dedi dr enfeksiyonda erken doğumu tetikliyor muş başladım mecburen
Ahahaha çok iyiymiş gerçektenSabah oksuruk icin gittigim hastane ozel hastane,ne kadar para koparsalar o kadar kar kafasindalar ama mecbur gidiyoruz iste..Neyse bir suru testler istedi bide ultrason..Ciger bobrek vs bakilack dedi,radyoloji uzmani bakti ve bebekleri de inceledi,Bebeklerin kemik gelisimi kafa olcumu haftalarindan büyüktu,mesela bugun 25+3olduk,kadin birine 27 digerine 26+2 dedi..Olcumunuz farkli mi cihazla mi ilgili dedim,kemik gelisiminin uyumlu oldugu hafta bu dedi..Bnm dr um da arada 1 2 gun farkla soyler de bu 1 hafta fark soyledi hem de ikisi icin de..
kafa olcusunun cok olmasi problem degil mi deyince de yok gayet yolunda hersey dedi...
Ikiz oldugunu baslangicta anlamadı biz soyleyince ohh cekti :) "bn de diyorum bu cocugun niye basi asagida karni yukarda eller kollar asagida :))" dedi. Sonra bir suru soru sordu hosuna gitti ikiz deyince :) kac yillik evlisiniz,yasin kac,biri erkek olsaydi daha cok hosuna giderdi degil mi vs..mucize tasiyoruz aslinda da ama endiselerimiz tadini cikarmamiza engel oluyor..
Benim de baştsn tek keseydi ama yanında birşey daha vardı tam oluşmamıştı. Birdahaki kontrolde 2 kese gördük ve ikiside canlanmıştı. Hatta dr bana yanındaki şey için kanaman olabilir endişelenme demişti :) tam görmeden onlar da anlayamıyor hayırlısı olsun canımKizlar merhaba 4 hafta 4 gunluk dedi doktor bu goruntuye. Yalniz kafama bir sey takildi. Doktor bana kese diye ustteki kismi gosterdi sonra da alttta iki arti olan yerin arasini ölçtu. Iki kese mi var bana mi oyle geliyo bilmiyorum ama doktor ikiz demedi . Sizler tecrubelisiniz bir bakar misiniz goruntuye?
Eki Görüntüle 1958852 Eki Görüntüle 1958853
Seninkine mi benziyor canim goruntu olarak? Bana doktor ikiz olabilir filan diye hicbir sey demedi. Ama ben orda iki tane bir sey goruyorum ondan umutlandim.Benim de baştsn tek keseydi ama yanında birşey daha vardı tam oluşmamıştı. Birdahaki kontrolde 2 kese gördük ve ikiside canlanmıştı. Hatta dr bana yanındaki şey için kanaman olabilir endişelenme demişti :) tam görmeden onlar da anlayamıyor hayırlısı olsun canım
Benim daha yakın yakınaydılar kesenin arkasında birşey gözüküyordu ama tam kese gibi değildi. Dr birşey demedi sadece kanaman olursa endişelenme dedi. Bende tahlil yaptırmadım varsa haftasına belli olur zaten benim çift yumurta o yüzden diğeri hep daha küçük gidiyor döllenme zamanları farklı dedi dr.Seninkine mi benziyor canim goruntu olarak? Bana doktor ikiz olabilir filan diye hicbir sey demedi. Ama ben orda iki tane bir sey goruyorum ondan umutlandim.
Suyu az olmasindanmi bilmem ama genelde alt üst duranlarinn geneli alttaki daha az hissediliyor, ilerleyen jaftalarda daha belirginlesiyor.aşağıda olunca malesef kasık ağrısı kaçınılmaz hep yattım bu yüzden.alt üst benimkiler. üstteki epey üstte zaten onu hissediyorum, alttaki de çok altta onu hissedemiyorum doğru düzgün. hep kasık ağrım var yataktan kalkınca.
Sagol canim hayirlisi olsun varsa ben de ogrenirim dediğin gibi. Insallah sen de saglikla evlatlarını kucagina alirsin.Benim daha yakın yakınaydılar kesenin arkasında birşey gözüküyordu ama tam kese gibi değildi. Dr birşey demedi sadece kanaman olursa endişelenme dedi. Bende tahlil yaptırmadım varsa haftasına belli olur zaten benim çift yumurta o yüzden diğeri hep daha küçük gidiyor döllenme zamanları farklı dedi dr.
Saol canım. Sende inş allah gönlüne göre versin ama anneler hisseder ben ikiz olabileceğini öyle görünce hissetmiştim drlar yanıltmamak için birşey demiyorlar. Benim bi arkadaşıma ikiz gibi duruyor demişti bir dr. Ama meger daha cok erken bi gebelikmiş o yüzden bölünük gözükmüş. Baştan umutlanmamak daha iyi o yüzdenSagol canim hayirlisi olsun varsa ben de ogrenirim dediğin gibi. Insallah sen de saglikla evlatlarını kucagina alirsin.
Rahim boyum kısalmış kasilma ve sanci var enfeksiyonda tetikleye bilir dedi ve antibiyotik başlattı önlem amaclisgl cnm..nicin verildi sana ?Yani şikayetin neydi snn ?
Gecmis olsun ben dün vuruldum iki doz ikinciyide bu sabah 2 doz . sancim var ve rahim boyu kisalmasi yüzünden erken doğum olursa bebeklerin ciger gelişimi için.banada şu içmeye dahi kalkmadan ayaklarını kaldırıp yatacaksın dedi drum bol su beslenmene dikkat bu arada. gerçekten stres sebebi ama bebeklerimiz için yapacağız mecbur acil şifalar diliyorumKizlar biraz okudum onceki mesajlarinizi.ciger gelistirici igne hakkinda bir kac kisi yazmisti da tekrar sormak.istedim.bu igne ne icin oluyo.benim de persembe gunu gece cok karnim kasiklarim agirdi.cok sert oldu karnim.soguk soguk terledim.sabah.doktora gittim.nst ye basladi.biraz sancilar cikti malesefcok stres oldum.yatak istirahati verdi.haftaya.tekrar gel dedi.ciger gelistirici igne yapabiliriz dedi.bu igneler neye.gore belirleniyo doz u.persembe gittigimde 26+5 olacagim nasipse.o zamn mi yapilcak bi igne
Amin canim.anladim cok tesekkur ediyorum.saglikla.vaktinde gelir.insallah bebislerimizGecmis olsun ben dün vuruldum iki doz ikinciyide bu sabah 2 doz . sancim var ve rahim boyu kisalmasi yüzünden erken doğum olursa bebeklerin ciger gelişimi için.banada şu içmeye dahi kalkmadan ayaklarını kaldırıp yatacaksın dedi drum bol su beslenmene dikkat bu arada. gerçekten stres sebebi ama bebeklerimiz için yapacağız mecbur acil şifalar diliyorum
Canım arkadaşıma da vermişti doktor kullan bence de zararı olmuyor korkma önemli olan ilk 3 aykizlar basim 1aydir oksurukle beladagittikce kötüleşiyordm,bu sabah dr a gttik,antibiyotik ve surup verdi ama bnm icime sinmiyor kullanmak sefsidal antibiyotik ve levosol surup..
Evde 1ay icinde icmedigim ev yapimi ilac kalmadi ama ise yaramadi bir gr
Dr hamileligine zarari yok dedi ama korkuyorum..siz hic kullandiniz mi bu ilaclari ya da baska antibiyotik ?
sgl cnm icim rahatliyor ornekleri okuyunca..Kullandim bn de,Allaha emanetler artik..insallah bisey olmaz.Dozlarini daha az aliyorum ama.Canım arkadaşıma da vermişti doktor kullan bence de zararı olmuyor korkma önemli olan ilk 3 ay
Bende enfeksiyon için 3 günlük bi antibiyotik kullandım canım allaha emanetler ne diyelimsgl cnm icim rahatliyor ornekleri okuyunca..Kullandim bn de,Allaha emanetler artik..insallah bisey olmaz.Dozlarini daha az aliyorum ama.
Canim.bana da.bgn enfeksiyon.icin antibiyotik vardi da esim eczanelere bakmis muadili.varmis hep.senin kullandigin antibiyotik ismini ogrenebilir miyim.muadili ni kullansam.sıkıntı olur mu bilemedim.doktoruma da.ulasamadimBende enfeksiyon için 3 günlük bi antibiyotik kullandım canım allaha emanetler ne diyelim
Valla zitromax vermişti bana artık o yokmuş aynen senin gibi muadilini verdi eczane azitroydu canım.Canim.bana da.bgn enfeksiyon.icin antibiyotik vardi da esim eczanelere bakmis muadili.varmis hep.senin kullandigin antibiyotik ismini ogrenebilir miyim.muadili ni kullansam.sıkıntı olur mu bilemedim.doktoruma da.ulasamadim
Him tmm canim.buyuk.ihtimal bende ondan kullancam.tesekkurlerValla zitromax vermişti bana artık o yokmuş aynen senin gibi muadilini verdi eczane azitroydu canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?