- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #6.121
Gecmis olsun canım bende dün başladım antibiyotik enfeksiyon için verdim dedi dr enfeksiyonda erken doğumu tetikliyor muş başladım mecburenkizlar basim 1aydir oksurukle beladagittikce kötüleşiyordm,bu sabah dr a gttik,antibiyotik ve surup verdi ama bnm icime sinmiyor kullanmak sefsidal antibiyotik ve levosol surup..
Evde 1ay icinde icmedigim ev yapimi ilac kalmadi ama ise yaramadi bir gr
Dr hamileligine zarari yok dedi ama korkuyorum..siz hic kullandiniz mi bu ilaclari ya da baska antibiyotik ?
ben 6. haftada öğrenmiştim tek yumurta ikizi olduklarını :) benimkiler aceleci ya orda da hızlı davranmışlar :))
kızlarbişey soracağım size. ben 25. haftanın başındayım. bebeklerden birinin suyu fazla diğerinin az. devamlı birinin oynadığını hissediyorum ama diğeri (suyu az olan) çok ama çok az oynuyor belki günde bir kere. yoksa acaba ben ayıramıyor muyum ikisi de oynuyor da ben biri mi sanıyorum? siz ikisinin oynamasını ayırabiliyor musunuz?
:) nasıl gidiyor herşey yolunda mı?Gercekten mii yerim onlari ya :)
alt üst benimkiler. üstteki epey üstte zaten onu hissediyorum, alttaki de çok altta onu hissedemiyorum doğru düzgün. hep kasık ağrım var yataktan kalkınca.Nasil duruyorlar canim? Benimkiler yan yana durdukları icin sag sol diye cok rahat ayiriyorum hareketlerini
cnm bende öksürukten çok çektim herşeyi denedim geçmedi en son gittiğimde Dr antibiyotik ve bir hap daha verdi içtim anca öyle geçti bence icmelisin cnm öksürük allah korusun erken doğumu bile tetikleyebiliyormuskizlar basim 1aydir oksurukle beladagittikce kötüleşiyordm,bu sabah dr a gttik,antibiyotik ve surup verdi ama bnm icime sinmiyor kullanmak sefsidal antibiyotik ve levosol surup..
Dr hamileligine zarari yok dedi ama korkuyorum..siz hic kullandiniz mi bu ilaclari ya da baska antibiyotik ?
Cnm genelde erken doğum için önlem amaçlı veriliyor drunun bir bildiği vardır mutlaka cnmKizlar biraz okudum onceki mesajlarinizi.ciger gelistirici igne hakkinda bir kac kisi yazmisti da tekrar sormak.istedim.bu igne ne icin oluyo.benim de persembe gunu gece cok karnim kasiklarim agirdi.cok sert oldu karnim.soguk soguk terledim.sabah.doktora gittim.nst ye basladi.biraz sancilar cikti malesefcok stres oldum.yatak istirahati verdi.haftaya.tekrar gel dedi.ciger gelistirici igne yapabiliriz dedi.bu igneler neye.gore belirleniyo doz u.persembe gittigimde 26+5 olacagim nasipse.o zamn mi yapilcak bi igne
Cnm senin haftalarda benimde seninkiler gibiydi üstteki bebek daha çok hissediliyor alttaki yan yattigim zaman bazen hissederdim ama ultrason da ikiside hareket olarak aynıydıkızlarbişey soracağım size. ben 25. haftanın başındayım. bebeklerden birinin suyu fazla diğerinin az. devamlı birinin oynadığını hissediyorum ama diğeri (suyu az olan) çok ama çok az oynuyor belki günde bir kere. yoksa acaba ben ayıramıyor muyum ikisi de oynuyor da ben biri mi sanıyorum? siz ikisinin oynamasını ayırabiliyor musunuz?
Him tmm cnm tesekkurler cevabn icinCnm genelde erken doğum için önlem amaçlı veriliyor drunun bir bildiği vardır mutlaka cnm
Merhaba, anlayamadım ben çok görüntülerden ama iki kese de olabilir, doktor tek kese ya da iki kese demedi mi? Beta hcg kaçtı? Bu arada tebrikler :)Kizlar merhaba 4 hafta 4 gunluk dedi doktor bu goruntuye. Yalniz kafama bir sey takildi. Doktor bana kese diye ustteki kismi gosterdi sonra da alttta iki arti olan yerin arasini ölçtu. Iki kese mi var bana mi oyle geliyo bilmiyorum ama doktor ikiz demedi . Sizler tecrubelisiniz bir bakar misiniz goruntuye?
Eki Görüntüle 1958852 Eki Görüntüle 1958853
Merhaba cevap yazdığiniz icin tesekkur ederim. Olcum yaptigi yerin üstünü kese diye gosterdi sonra o iki artinin arasini ölçtu. Ikiz ya da tek demedi. Beta olcumunu de bir kez olcturdum doktora bugun gittim ilk defa karından gorundu. Sata gore 5+3 ama ultrasonda 4+4 cikti.Merhaba, anlayamadım ben çok görüntülerden ama iki kese de olabilir, doktor tek kese ya da iki kese demedi mi? Beta hcg kaçtı? Bu arada tebrikler :)
Doktor zararı yok demiş aslında ama haklısın anlıyorum senikizlar basim 1aydir oksurukle beladagittikce kötüleşiyordm,bu sabah dr a gttik,antibiyotik ve surup verdi ama bnm icime sinmiyor kullanmak sefsidal antibiyotik ve levosol surup..
oh çok şükür sevindim. evet ultrasonda aynı.Cnm senin haftalarda benimde seninkiler gibiydi üstteki bebek daha çok hissediliyor alttaki yan yattigim zaman bazen hissederdim ama ultrason da ikiside hareket olarak aynıydı
Cnm tek kese galiba çünkü ultrason kağıdında da sadece bir kese bilgisi var sağ tarafta assagi daKizlar merhaba 4 hafta 4 gunluk dedi doktor bu goruntuye. Yalniz kafama bir sey takildi. Doktor bana kese diye ustteki kismi gosterdi sonra da alttta iki arti olan yerin arasini ölçtu. Iki kese mi var bana mi oyle geliyo bilmiyorum ama doktor ikiz demedi . Sizler tecrubelisiniz bir bakar misiniz goruntuye?
Eki Görüntüle 1958852 Eki Görüntüle 1958853
Rica ederim. Bence arayıp sormalısınız doktora çok heyecanlı :) inşallah gönlünüze göre olur :)Merhaba cevap yazdığiniz icin tesekkur ederim. Olcum yaptigi yerin üstünü kese diye gosterdi sonra o iki artinin arasini ölçtu. Ikiz ya da tek demedi. Beta olcumunu de bir kez olcturdum doktora bugun gittim ilk defa karından gorundu. Sata gore 5+3 ama ultrasonda 4+4 cikti.
Hayirlisi olsun insallah ikizlerim olsun cok isterdim. Rabbimden gelen her seye raziyim. Size de saglikla kucaginiza almak nasip olsun insallah :)Cnm tek kese galiba çünkü ultrason kağıdında da sadece bir kese bilgisi var sağ tarafta assagi da
Aynen cnm hayırlısı olsun inşallah teşekkürler amin hepimiz sağlıkla kucagimiza alalım inşallahHayirlisi olsun insallah ikizlerim olsun cok isterdim. Rabbimden gelen her seye raziyim. Size de saglikla kucaginiza almak nasip olsun insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?