2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Gecmis olsun canım bende dün başladım antibiyotik enfeksiyon için verdim dedi dr enfeksiyonda erken doğumu tetikliyor muş başladım mecburen

kızlarbişey soracağım size. ben 25. haftanın başındayım. bebeklerden birinin suyu fazla diğerinin az. devamlı birinin oynadığını hissediyorum ama diğeri (suyu az olan) çok ama çok az oynuyor belki günde bir kere. yoksa acaba ben ayıramıyor muyum ikisi de oynuyor da ben biri mi sanıyorum? siz ikisinin oynamasını ayırabiliyor musunuz?

Nasil duruyorlar canim? Benimkiler yan yana durdukları icin sag sol diye cok rahat ayiriyorum hareketlerini

Nasil duruyorlar canim? Benimkiler yan yana durdukları icin sag sol diye cok rahat ayiriyorum hareketlerini
alt üst benimkiler. üstteki epey üstte zaten onu hissediyorum, alttaki de çok altta onu hissedemiyorum doğru düzgün. hep kasık ağrım var yataktan kalkınca.

Kizlar biraz okudum onceki mesajlarinizi.ciger gelistirici igne hakkinda bir kac kisi yazmisti da tekrar sormak.istedim.bu igne ne icin oluyo.benim de persembe gunu gece cok karnim kasiklarim agirdi.cok sert oldu karnim.soguk soguk terledim.sabah.doktora gittim.nst ye basladi.biraz sancilar cikti malesef cok stres oldum.yatak istirahati verdi.haftaya.tekrar gel dedi.ciger gelistirici igne yapabiliriz dedi.bu igneler neye.gore belirleniyo doz u.persembe gittigimde 26+5 olacagim nasipse.o zamn mi yapilcak bi igne

cnm bende öksürukten çok çektim herşeyi denedim geçmedi en son gittiğimde Dr antibiyotik ve bir hap daha verdi içtim anca öyle geçti bence icmelisin cnm öksürük allah korusun erken doğumu bile tetikleyebiliyormus

Cnm genelde erken doğum için önlem amaçlı veriliyor drunun bir bildiği vardır mutlaka cnm

Cnm senin haftalarda benimde seninkiler gibiydi üstteki bebek daha çok hissediliyor alttaki yan yattigim zaman bazen hissederdim ama ultrason da ikiside hareket olarak aynıydı

Kizlar merhaba 4 hafta 4 gunluk dedi doktor bu goruntuye. Yalniz kafama bir sey takildi. Doktor bana kese diye ustteki kismi gosterdi sonra da alttta iki arti olan yerin arasini ölçtu. Iki kese mi var bana mi oyle geliyo bilmiyorum ama doktor ikiz demedi . Sizler tecrubelisiniz bir bakar misiniz goruntuye?

Merhaba, anlayamadım ben çok görüntülerden ama iki kese de olabilir, doktor tek kese ya da iki kese demedi mi? Beta hcg kaçtı? Bu arada tebrikler :)

Merhaba, anlayamadım ben çok görüntülerden ama iki kese de olabilir, doktor tek kese ya da iki kese demedi mi? Beta hcg kaçtı? Bu arada tebrikler :)
Merhaba cevap yazdığiniz icin tesekkur ederim. Olcum yaptigi yerin üstünü kese diye gosterdi sonra o iki artinin arasini ölçtu. Ikiz ya da tek demedi. Beta olcumunu de bir kez olcturdum doktora bugun gittim ilk defa karından gorundu. Sata gore 5+3 ama ultrasonda 4+4 cikti.

Doktor zararı yok demiş aslında ama haklısın anlıyorum seni Bana da korkunç eklem ağrılarım için minoset verdi ben de onu kullanamadım içime sinip

Cnm tek kese galiba çünkü ultrason kağıdında da sadece bir kese bilgisi var sağ tarafta assagi da

Rica ederim. Bence arayıp sormalısınız doktora çok heyecanlı :) inşallah gönlünüze göre olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…