2017 de İkiz Annesi Olucaklar

aynen canim bende halsizlikle aclik olmasa birde bebeklerimi gormesem hamile olduguma inanmiycam
Benim 15. Hafta bitti bugün gören hamilesin demiyor karnın niye büyümedi dio bide ikiz hiç yok dio sinirlerimi bozuyor..yemek yiyemyrm su içemyrm çok az yaşayacak kadar mide felci olmasam daha iyi olurdum belki...

Benim 15. Hafta bitti bugün gören hamilesin demiyor karnın niye büyümedi dio bide ikiz hiç yok dio sinirlerimi bozuyor..yemek yiyemyrm su içemyrm çok az yaşayacak kadar mide felci olmasam daha iyi olurdum belki...
Kilo alirsin kilo aldı derler almazsn niye almadın derler sen bırak milleti bebisler için iyi olanları yemeye dikkat et kendini düşün gerisi boş kuzum

Ultrsonda çıktı iki kese hiç beklemiyordum ama nasip iki gün önce öğrendim ben.24 haziran da oldum asilamami hiç umidim yoktu Rabbim nasip etti biraz zor bi hamilelik olucak ve ilk hamileligim

Canım öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin bebislerini ne güzel bi duygudur kim bilir Rabbim isteyen herkese tattirsin inşallah. Bende aşılama yaptırdım 22 temmuzda. Sen hangi hastanede tedavi oldun. İğneli mi ilaçlı mi oldu kısa kısa bilgi verirmisin lütfen

Arkadaşlar merhaba. İnşallah ben de ikiz annesi olacağım 2017'de 12. haftamızdayız. benim doğumum da (tekil gebelik diye hesaplandığı için) 8 şubat görünüyor programda.. Fakat 40 hafta olamayacağı için inşallah Ocak ayında bekliyoruz bebişlerimizi... Hepinize çok harika bir hamilelik ve sağlıklı bebişler diliyorum.. irtibatta olalım

Canım benim tüp bebek doktorum da Aralık 12 alırız dedi ama normal doğum tarihleri Ocak 13 de ben bir aksilik bir risk olmazsa hatalarını doldurmalarını bekliycem ikizlerim için anne karnındaki gelişimleri daha iyi oluyor neden bir ay erken alıp gelişimlerine engel olalım sanada bunu araştır ve öle yap diye tavsiye de bulunmak isterim tabii ki bebeklerimizi riske atmayalım bir doktorla kalma derim ben tüp bebek doktorum da doğum yapmayı düşünmüyorum hem çok pahalı.. Biz riskli gebeliğe giriyoruz riskli gebelik uzmanı olan tam donanımlı yoğunbakım ünitesi olan bir hastane seçmeliuiz. Birde benim gastroparazi (mide felci) hastalığım var dünden beri üç hastane gezdim acillerdrydim bana dedikleri senin hem riskli gebelik hem de mide profesörü yani gastroenteroloji Prof.olan ve yetişkin yoğun bakım ve yenidoğan yoğun bakım olan bir hastahanede takipte olman ve doğumu orda yapman gerekir dediler cevizli eğitim araştırma Bile bana bunu dedi ve bana en yakın Marmara Üniversitesi hastanesi var ve orayı önerdiler birde özellerde bir sorun oldugunda altından kalkmak ve tam donanım bulmak çok zor.. Doktor ve hastahane tercihinizi meleklerimiz ve kendimiz için çok iyi yapmalı ve seçici olmalıyız canlar..Allah yar ve yardımcımız olsun durumlardan birbirimizi bilgilendirelim çünki yaşayan daha iyi biliyor başa gelen bilir derler ya... Biz 15+2 olduk teyzeler 16.haftaya girdik ve cok baskı ağrı oluyr idrarda kan çıktı bugün ne olacak bilmiyorz yarın marmaraya gidicez dua edin bebeklerim iyi görünüyor suyu fln iyi dediler ama takibe alınman lazım dediler.. Selam ve dua ile...

bende ikiz bebek bekleyenlerdenim. 7+1 deyim 6+1 de gittim kalp atışları henüz duyulmuyor dedi.yarın gideceğim .iki kese göründü ama sağlıklı birgebelik diyebilmek için kalp atışlarını duymak sart.allah hayırlısını versin.

kizlar doktordan geldik 8 haftalik olmuş bizimkiler ikiside aynilar :) biri digerini gölgeliyor devamli :) doktorumuz bi sikinti yok dedi 15 gun snr gidicez bidaha bakalim

günaydınlar arkadaşlar nasılsınız bir sıkıntı yok inşallah herkes iyidir bebişler nasıl

Merhaba, bugün adet günümdü test yaptırdım 1501 çıktı, ikiz olma ihtimali var mı sizce? bu zamana kadarda tüp bebek, aşılama, ilaç tedavisi oldum hep bunun etkileri sonucu çoğul olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…