- 21 Ocak 2016
- 166
- 62
- 13
- 36
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Benim 15. Hafta bitti bugün gören hamilesin demiyor karnın niye büyümedi dio bide ikiz hiç yok dio sinirlerimi bozuyor..yemek yiyemyrm su içemyrm çok az yaşayacak kadar mide felci olmasam daha iyi olurdum belki...aynen canim bende halsizlikle aclik olmasa birde bebeklerimi gormesem hamile olduguma inanmiycam
Maşallah hayırlı olsun bebislerin canm8. Haftada üçünün kalp atışını duymuştuk ama iki hafta sonra yok oldu...
İlk haftalar bende öyleydim ama bulantıya çevirdi üç gundurKizlar ben cok acikiyorum ya hic doymuyorum normal mi bu
Kilo alirsin kilo aldı derler almazsn niye almadın derler sen bırak milleti bebisler için iyi olanları yemeye dikkat et kendini düşün gerisi boş kuzumBenim 15. Hafta bitti bugün gören hamilesin demiyor karnın niye büyümedi dio bide ikiz hiç yok dio sinirlerimi bozuyor..yemek yiyemyrm su içemyrm çok az yaşayacak kadar mide felci olmasam daha iyi olurdum belki...
Bizi bize bırakan kim destek değil köstek oluyorlar sağlık bahşetsinKilo alirsin kilo aldı derler almazsn niye almadın derler sen bırak milleti bebisler için iyi olanları yemeye dikkat et kendini düşün gerisi boş kuzum
Ultrsonda çıktı iki kese hiç beklemiyordum ama nasip iki gün önce öğrendim ben.24 haziran da oldum asilamami hiç umidim yoktu Rabbim nasip etti biraz zor bi hamilelik olucak ve ilk hamileligim
benimde biri 17 mm digeri 15 mm2 gun once acile gitmistim agrilarm vardi . biri 30 mm biri 40 mm yakalarlar insallah birbirlerini miniklerim
Tek yumurtami ciftmibenimde biri 17 mm digeri 15 mm
cift yumurta cnmTek yumurtami ciftmi
olabilir canim pek bilgim yokMerhaba, bugün adet günümdü test yaptırdım 1501 çıktı, ikiz olma ihtimali var mı sizce? bu zamana kadarda tüp bebek, aşılama, ilaç tedavisi oldum hep bunun etkileri sonucu çoğul olabilir mi?
hasta gbiyim kac gundur tadim tuzum yok 3 gundur gunde 1 defa kusuyorum oda su ictikten sonra oluyorgünaydınlar arkadaşlar nasılsınız bir sıkıntı yok inşallah herkes iyidir bebişler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?