2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kizlar ya bu serklaj her ikiz gebeye uygulanmalimi?rahim agzi uzunluguna bakiyo iyi diyo doktor ama ben cok tirsiyorum.serklajli olmayip olerleyen haftalara kadar geze toza geleniniz var mi acaba?

Kizlar ya bu serklaj her ikiz gebeye uygulanmalimi?rahim agzi uzunluguna bakiyo iyi diyo doktor ama ben cok tirsiyorum.serklajli olmayip olerleyen haftalara kadar geze toza geleniniz var mi acaba?
Canım herkese serklaj olmaz, basit bir şey deil komplikasyonlar i olan bir şey, tekrarlayan düşük lerde ve rahim boýnu sorunu olanlara yapılıyor genelde 13. Haftada, ben her kontrolde alttan olcturuyorum tedbiren.

Cok saol canim cevap icin.bende olcturmeye calisiyorum 20 den sonra daha titiz davranicam bu konuda.rahim agzi iyiyse bu sorunu bertaraf etmis oluyormuyuz.bence hepimiz tedbirimizi almaliyiz kizlar.hicbir sorunu olmayan ikiz gebe arkadasim bugun bir bebegini.dogurdu 25 haftalij serklaj yapmislar.digerini.icerde tutabilmek icin.kendiiz kendimizin doktoru olmaliyuz sanirim ((

kızlar benim 34.haftam(33+3) toplam 14 kilo aldım, doktorum çok iyisin dedi, hatta 1 kilo verdim bana kızdı, kilo vermemeye dikkat et dedi
ben de 32. haftamdayım 12 kilo aldım. bence iyiyiz biz :) biraz daha az alabilirdim diyorum bazen, önemli olan bebişler alıyor mu değil mi? onlar alıyorsa sıkıntı yok

Ben serklaj fln olmadım canım 11. Haftada ve 26. Haftada kanamam oldu diye alttan muayene yapıldı ve rahim ağzına bakıldı onun dışında sürekli bir ölçümde yapılmadı. 31. Haftaya kadar da hem gezdim hem çalıştım bir sıkıntı da yaşamadım çok şükür. Arkadaşına çok geçmiş olsun evet kötü bir durum yaşamış ama illa da olacak diye düşünüp panik yapma germe kendini. Bu arada bugün itibariyle de 33+4 üm

ben de 32. haftamdayım 12 kilo aldım. bence iyiyiz biz :) biraz daha az alabilirdim diyorum bazen, önemli olan bebişler alıyor mu değil mi? onlar alıyorsa sıkıntı yok

Ya ben daha 23.haftamdayim ama simdiden 12 kilo aldim zaten buyuk kismni ilk zamanlar aldim hic bulantim flan olmadi aksine istahim.cok acildi doguma kadar kaç olucam Allah bilir çok takıyodum kafama ama insallah dogumdan sonra veririm napiyim :)

Bende 33 haftalığım 15-16 kilo fln aldım ama bende ilk zamanlar daha çok aldım benim çok bulantım oldu diye kusmamak için hep ekmek galeta fln yedim. Baştan hızlı kilo alanların sonradan durabiliyor. Ben son ay 1 kilo aldım.

Allah razi olsun canim valla rahatliyorum boyle guzel seyler duyunca.ama iste hep yuregim agzimda Masallah subhanallah size.insallah tum hamislere sizin gibi guzel haftalar nasip olur.Rabbim.hepimizin yavrularini saglikla nasip etsin insallah

Allah razi olsun canim valla rahatliyorum boyle guzel seyler duyunca.ama iste hep yuregim agzimda Masallah subhanallah size.insallah tum hamislere sizin gibi guzel haftalar nasip olur.Rabbim.hepimizin yavrularini saglikla nasip etsin insallah
Amin inşallah canım dediğin gibi hepimize zamanında sağlıklı doğumlar, sağlıklı bebişler nasip etsin

Bundan sonrasinda çok almam insallah aman sağlıkla gelsinlerde gerisi boş onlarla koşuştururken zaten gider kilolar çok takmamak lazım

Bundan sonrasinda çok almam insallah aman sağlıkla gelsinlerde gerisi boş onlarla koşuştururken zaten gider kilolar çok takmamak lazım
Aynen öyle canım benim arkadaşım tek bebekte 18 kilo aldı. Bebeği 6 aylık hamile kaldığına göre -2 kiloda şuan arkadaşım. Hele iki taneyle koştururken çok daha rahat veririz.

Aynen öyle canım benim arkadaşım tek bebekte 18 kilo aldı. Bebeği 6 aylık hamile kaldığına göre -2 kiloda şuan arkadaşım. Hele iki taneyle koştururken çok daha rahat veririz.

Canim soyleyeyim gormusken biliyosun 24 gun oldu ben 32+5 te yaptim dogumu ve 17 kilo almistim su an eski kiloma 6 kilo kaldi. Kendilignden gitti tamamen. Bunyeye göre de degisir ama hic durulmuyor dogumdan sonra hastane isleri vs derken

Canim soyleyeyim gormusken biliyosun 24 gun oldu ben 32+5 te yaptim dogumu ve 17 kilo almistim su an eski kiloma 6 kilo kaldi. Kendilignden gitti tamamen. Bunyeye göre de degisir ama hic durulmuyor dogumdan sonra hastane isleri vs derken
Maşşallah canım süper valla inşallah bizim de gider hepsi hemen, zaten onlar sağlıklı olsun hayırlısıyla doğsun da illa ki verilir kilo dediğin.

Canım herkese serklaj olmaz, basit bir şey deil komplikasyonlar i olan bir şey, tekrarlayan düşük lerde ve rahim boýnu sorunu olanlara yapılıyor genelde 13. Haftada, ben her kontrolde alttan olcturuyorum tedbiren.
Canım kaç olmalı rahim uzunluğu? Bende iyi dedi bugün ilk kez

Ben varim canim 36+3 bugün 36+6 yani cuma gunu alacak dr. Buyuk ihtimal spinal olacak dogum. pozitif oldum fazla stress yapmadim kasik agrisi vs. Yaşadığımda bile biraz bekledim panik olmadim sakinlikle bu gunlere geldim cok sukur sizlerde bugunlere kolaylikla gelirsiniz ins.

Gözün aydın canım be mutlu çok sevindim senin adına. İnşallah biz de görürüz o günleri. Bende 33+3 üm beni de 36+6 da cuma alacak öncesinde bir aksilik çıkmazsa. Sana da şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar inşallah sağlıkla al bebeklerini kucağına. Kiloları nasıl?

Ben ilk baştan beridir yavaş yavaş düzenli aldım ama iştahım çok açılmadı normal zamanki gibi kaldı. Ikizlerde daha fazla alıma izin var merak etme

Ben ilk baştan beridir yavaş yavaş düzenli aldım ama iştahım çok açılmadı normal zamanki gibi kaldı. Ikizlerde daha fazla alıma izin var merak etme

Dedigim gibi herşeyden önce onlar sağlikli olsun gerisi önemli değil.Biraz zorlanmiyo degilim ama tabi o kiloyu taşimakta var sonucta :) onun disinda dert etmiyorum bende

Maşallah canım, 40ları çıkana kadar eski haline dönersin :) bebiş ler nasıl, toparlamışlardır inşallah..
Senin doğumun normal mi oldu sezeryan mı? İkiz gebeliklerde özellikle tek yumurta da doktorların sabit bir tercihi oluyor mu yoksa gidişata göre mi karar veriyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…