- 10 Şubat 2017
- 41
- 12
- 3
- 35
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #9.341
Canim, benim doktorum sadece ense kalinliklarini olctu. Ikili testin bir parcasi olan Kan testi ikizlerde yanıltıcı sonuç verir dedi. Ikili testte sadece ense kalinliklarina bakildi yani. Cok şükür rabbime birr sıkıntı çıkmadı.Mrb kızlar bende ivf ile ikiz bebeklere hamileyim. 12.hf dayım doktorum 2li test ve harmony testi önerdi sizde yaptırdınız mi? İkiz gebeliklerde anlamlı sonuç verir mi ki? Bide bebek alışverişine nezaman başladınız yada başlayacaksınız
Canim öncelikle bol su ic..Ayaklarinin altina yastik koy yükselmesini sağla...Ani hareket etme ve isi gücü umursama gerekirse peynir ekmek ye yatKızlar ben çıktım hastaneden... Ama cok dıkkat etmem gerekiyor be yapıcam bılmıyorum
Merhaba arkadaşlar. Size bir sorum olacaktı. Benim kandaki ALT degerim 60 cikti. Iki ay önce 32 çıkmıştı. Iki ay önce normal degerdeydi. Ama şimdi iki katina çıkmış. Doktor iki hafta sonraya bi kez daha tahlil istedi. Aranızda ALT si yüksek çıkan arkadaşlar var mi? Bu riskli bir durum mudur? Bazı forumları okudum biraz moralim bozuldu. 3 ay boyunca Progestan 200 luk kullandim sabah aksam, bunun yaninda Kan sulandirici igne ve aspirin kullanıyorum. Bunlar da bu değeri artırmış olabilir mi acaba? hepinize teşekkür ediyorum. Rabbim yavrularimizin acısını gostermesin inşallah.
Merhaba arkadaşlar. Size bir sorum olacaktı. Benim kandaki ALT degerim 60 cikti. Iki ay önce 32 çıkmıştı. Iki ay önce normal degerdeydi. Ama şimdi iki katina çıkmış. Doktor iki hafta sonraya bi kez daha tahlil istedi. Aranızda ALT si yüksek çıkan arkadaşlar var mi? Bu riskli bir durum mudur? Bazı forumları okudum biraz moralim bozuldu. 3 ay boyunca Progestan 200 luk kullandim sabah aksam, bunun yaninda Kan sulandirici igne ve aspirin kullanıyorum. Bunlar da bu değeri artırmış olabilir mi acaba? hepinize teşekkür ediyorum. Rabbim yavrularimizin acısını gostermesin inşallah.
Cok tskler bende arada kaldimCanim, benim doktorum sadece ense kalinliklarini olctu. Ikili testin bir parcasi olan Kan testi ikizlerde yanıltıcı sonuç verir dedi. Ikili testte sadece ense kalinliklarina bakildi yani. Cok şükür rabbime birr sıkıntı çıkmadı.
Allah razi olsun ya. Icimi rahatlattin. Ben progestani keseli daha uc gun felan olduMrb bende ivf ile hamile kaldim progestan ve crinone jel birlikte kullanırken alt yüksekliği oldu 200 e kadar çıktı.doktorum progestanı kesti haftalık kan kontrolü baktik 2 Hf sonra 40 lara kadar geriledi .ilacı kestikten sonra.
Mrb kızlar bende ivf ile ikiz bebeklere hamileyim. 12.hf dayım doktorum 2li test ve harmony testi önerdi sizde yaptırdınız mi? İkiz gebeliklerde anlamlı sonuç verir mi ki? Bide bebek alışverişine nezaman başladınız yada başlayacaksınız
Hayirli olsun canim, benim doktorun o testleri yaptirmadi ikiz olduğu için 13. Haftada ense ölçümü vs yapti ve nipt test yaptirdi yurt dişinda. Bebek alisverisi henüz yapmadim nasipse ben 28 sen sonra alacagim.Mrb kızlar bende ivf ile ikiz bebeklere hamileyim. 12.hf dayım doktorum 2li test ve harmony testi önerdi sizde yaptırdınız mi? İkiz gebeliklerde anlamlı sonuç verir mi ki? Bide bebek alışverişine nezaman başladınız yada başlayacaksınız
Canim benim telaş yapma doktorun aslinda rahatlatmaliydi seni, karaciğer değerleri ilaçlara bağlı artiyor doktorun da zaten o yüzden iki hafta sonra tekrarlatacak. O birşey mi benim kullandigim bir ilaç sekerimi ve tiroidimi firlatmisti endokrine sevkettiydi doktor ve düzeldi.Merhaba arkadaşlar. Size bir sorum olacaktı. Benim kandaki ALT degerim 60 cikti. Iki ay önce 32 çıkmıştı. Iki ay önce normal degerdeydi. Ama şimdi iki katina çıkmış. Doktor iki hafta sonraya bi kez daha tahlil istedi. Aranızda ALT si yüksek çıkan arkadaşlar var mi? Bu riskli bir durum mudur? Bazı forumları okudum biraz moralim bozuldu. 3 ay boyunca Progestan 200 luk kullandim sabah aksam, bunun yaninda Kan sulandirici igne ve aspirin kullanıyorum. Bunlar da bu değeri artırmış olabilir mi acaba? hepinize teşekkür ediyorum. Rabbim yavrularimizin acısını gostermesin inşallah.
Allah razi olsun canim yaa. Ben mecbur asprini ve kan sulandiriciyi kullanmaya devam edicem. Progestani kestim inşallah düşer ALT degerim. rahatlattiniz beni. Cok gecmis olsun sana da. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ikizlerini inşallah.Canim benim telaş yapma doktorun aslinda rahatlatmaliydi seni, karaciğer değerleri ilaçlara bağlı artiyor doktorun da zaten o yüzden iki hafta sonra tekrarlatacak. O birşey mi benim kullandigim bir ilaç sekerimi ve tiroidimi firlatmisti endokrine sevkettiydi doktor ve düzeldi.
Ben varııııım. Ben de günlerdir bu sorunun cevabını arıyorum. Hastane olarak güven hastanesinde karar kıldım ama daha doktora karar veremedim maalesefKızlar Ankarada olan var mı? Benim artik doğum yapacağım hastaneyi ve dru belirlemem lazım. Özel sigortam var. Ankarada tavsiyesi olan var mı?
Ben de hastaneleri arayıp bilgi alıyorum. Liv hospital, memorial, acıbadem gibi bi kaç yere bakıyorum. Bi ara güveni de düşünüyordum. Yine haberleşelim canim. Yazarım ben de sana karar verince.Ben varııııım. Ben de günlerdir bu sorunun cevabını arıyorum. Hastane olarak güven hastanesinde karar kıldım ama daha doktora karar veremedim maalesefÇarşamba Belgin Polat'a gideceğim bakalım görüşmemiz nasıl geçecek. Karar verdiğin dokroru ve hastaneyi bana bildirir misin canım. çok ihtiyacım var birilerinin tavsiyesine.
Çok sağol canım. Mutlaka haberleşelim. Bu arada ben liv'e gittim ve memnun kalmadıkça asla orayı tercih etmeyeceğim. Hem pahalı hem çok ilgisizler.Ben de hastaneleri arayıp bilgi alıyorum. Liv hospital, memorial, acıbadem gibi bi kaç yere bakıyorum. Bi ara güveni de düşünüyordum. Yine haberleşelim canim. Yazarım ben de sana karar verince.
Bir de ben arayıp güveni ücret bilgisi alayım bari canim kuveze falan ne kadar ücret isteyecekler. Sen çarşamba günü dr a gittikten sonra bana da bilgi verirsen süper olur.Çok sağol canım. Mutlaka haberleşelim. Bu arada ben liv'e gittim ve memnun kalmadıkça asla orayı tercih etmeyeceğim. Hem pahalı hem çok ilgisizler.
Aslında koru olabilir ama ordaki doktorlara da çol güvenemedim.
Malum ikiz olacağı için yeni doğan yoğum bakımın olması gerekiyor. Özellerde yoğun bakımı en iyi olan güven diyorlar ama doktorlarını bilmiyorum. Ben güvendeki doktorları 2 ye indirdim. Çayyolu güven'de Belgin Polat var öncelikle onu deneyeceğim sonrada Çankaya Güven'de Turgut Var hocayı deneyeceğim. Of ya ne zor işmiş hbı doktor ve hastane işi ya.
Canım şöyle bir durum var. Benim çalıştığım şirketin güven ile anlaşması var. Doğuma ve kuvöz için ücret ödemeyeceğim ama bunun için doğum yaptıran doktorun güven hastanesinde çalışıyor olması gerekiyor. Dışarıdan doktor getirirsem doğumu karşılamıyor. Gittiğimde bilgi alayım doğum paketi var mı, ne kadar, kuvöz ne kadar sorarım. Senin özel sağlık sigortan var mı? Özelsağlol sigortası herşeyi karşılıyor ana hastanenin ssk ile anlaşması yokBir de ben arayıp güveni ücret bilgisi alayım bari canim kuveze falan ne kadar ücret isteyecekler. Sen çarşamba günü dr a gittikten sonra bana da bilgi verirsen süper olur.
Özel sigortam var canim doğumun çoğunu karşılar ama küvezi karşılar mi bilmiyorum pek de zannetmiyorum. Allianz sigortam.Canım şöyle bir durum var. Benim çalıştığım şirketin güven ile anlaşması var. Doğuma ve kuvöz için ücret ödemeyeceğim ama bunun için doğum yaptıran doktorun güven hastanesinde çalışıyor olması gerekiyor. Dışarıdan doktor getirirsem doğumu karşılamıyor. Gittiğimde bilgi alayım doğum paketi var mı, ne kadar, kuvöz ne kadar sorarım. Senin özel sağlık sigortan var mı? Özelsağlol sigortası herşeyi karşılıyor ana hastanenin ssk ile anlaşması yok
Gittiğimde ben bi sorayım fırsatın olursa sen de ara bakalım aynı bilgiyi mi vereceklerÖzel sigortam var canim doğumun çoğunu karşılar ama küvezi karşılar mi bilmiyorum pek de zannetmiyorum. Allianz sigortam.
Tamam canim haberleselim ona göre o zaman.Gittiğimde ben bi sorayım fırsatın olursa sen de ara bakalım aynı bilgiyi mi verecekler
Hayırlı olsun canım ikizlerde ikili test değilde detaylı yapılıyor 12. Haftada. Ben kan testini yaptırmadım ama yaptıranlar var. Detaylıyı çok meşhur bir perinataloga yaptırdım. İçim rahat etti o zaman. Bebek alışverişine 30. Hafta gibi başladım.Mrb kızlar bende ivf ile ikiz bebeklere hamileyim. 12.hf dayım doktorum 2li test ve harmony testi önerdi sizde yaptırdınız mi? İkiz gebeliklerde anlamlı sonuç verir mi ki? Bide bebek alışverişine nezaman başladınız yada başlayacaksınız
günaydın, ikizlerde 2'li 3'lü test yapılmıyor bundan dolayı bana nifty testi yapıldı, bazı firmalarda harmony diye geçiyor, birde detaylı ultrason 2 defa yapıldı,Mrb kızlar bende ivf ile ikiz bebeklere hamileyim. 12.hf dayım doktorum 2li test ve harmony testi önerdi sizde yaptırdınız mi? İkiz gebeliklerde anlamlı sonuç verir mi ki? Bide bebek alışverişine nezaman başladınız yada başlayacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?