- 26 Mart 2017
- 421
- 284
- 18
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #9.361
Nifty herkes yaptırmıyor. Benim doktorum bahsetmedi bile.kızlar ben pgt yaptırdım bebiler daha embriyo iken onun için nifty gibi testleri yaptımam gerekiyor mu?
Ben de 9 hafta geçti bi gram bile almadım diye söyleniyordum. Demek olabiliyormuş :) doktorun normal diyorsa normaldir bence. İkiz gebelik hakikaten zor, bi süre sonra iyice ağırlaştıgında bu kilo azlığı sana avantaj sağlar belki.Kizlar ya 58 ile hamile kaldim bu haftaya kadar 60-61 bandinda gidiyorum, bebeklerin kilosu iyi hatta önde ama ben tirsiyorum bacaklarim kollarim inceledi karnim büyüdü, doktor sorun yok diyor ama bakalim 1 hafta sonraki randevuda ne der, var mi bu durumda olan?
Canim ben 19. Haftaya kadar almadim aldigim iki kiloda son bir ayda, fakat gene durdu almam, herkes bi şeyler diyince bende huylaniyorum iste, Dr inşallah sorun etmez.Ben de 9 hafta geçti bi gram bile almadım diye söyleniyordum. Demek olabiliyormuş :) doktorun normal diyorsa normaldir bence. İkiz gebelik hakikaten zor, bi süre sonra iyice ağırlaştıgında bu kilo azlığı sana avantaj sağlar belki.
Bebeklerine odaklan, onlar iyiyse her şey yolunda demektir, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah..
Sanmiyorum canim siz zaten embriyo iken yapmissiniz genetik tarama, sadece detayli 2. Derece ultrason yaptirir doktorunuz.kızlar ben pgt yaptırdım bebiler daha embriyo iken onun için nifty gibi testleri yaptımam gerekiyor mu?
Bende yas faktörü vardı o yüzden yaptik canim.Nifty herkes yaptırmıyor. Benim doktorum bahsetmedi bile.
O herkes her süreçte bir şey dedi ve demeye devam edecek muhtemelen :) ben henüz birkaç kişi dışında kimseye hamile olduğumu söylemedim, söyleyince ne öneriler tavsiyeler gelecek kim bilir. Hele ikizi öğrenince olacakları merak ediyorum. Ama onlar ne derse desin aslolan doktorun dediği olacak. İnternette 7 kilo alıp ikizleri doğumdan sonra küveze bile girmeyen birine denk gelmiştim. Bebişlerin inşallah güzelce beslenecek ve sıkıntısız doğacaklarCanim ben 19. Haftaya kadar almadim aldigim iki kiloda son bir ayda, fakat gene durdu almam, herkes bi şeyler diyince bende huylaniyorum iste, Dr inşallah sorun etmez.
kızlar benim 34.haftam(33+3) toplam 14 kilo aldım, doktorum çok iyisin dedi, hatta 1 kilo verdim bana kızdı, kilo vermemeye dikkat et dediO herkes her süreçte bir şey dedi ve demeye devam edecek muhtemelen :) ben henüz birkaç kişi dışında kimseye hamile olduğumu söylemedim, söyleyince ne öneriler tavsiyeler gelecek kim bilir. Hele ikizi öğrenince olacakları merak ediyorum. Ama onlar ne derse desin aslolan doktorun dediği olacak. İnternette 7 kilo alıp ikizleri doğumdan sonra küveze bile girmeyen birine denk gelmiştim. Bebişlerin inşallah güzelce beslenecek ve sıkıntısız doğacaklar
Nifty neymis kiBende yas faktörü vardı o yüzden yaptik canim.
bende nifty testi yaptırdım, anne kanı alınarak yurtdışına gönderiliyorNifty neymis ki
Ilk duydum valla ne icin yapiliyorbende nifty testi yaptırdım, anne kanı alınarak yurtdışına gönderiliyor
Tesekkur ederim canim, doktorum sorun yok diyor hatta ta en basta senden kilo almamani istiyorum demişti. Hayatimda seker beyaz ekmek pilav makarna yok, endokrin doktorum yasaklamisti, calsium ve protein agirlikli beslendim yumurta kuruyemiş et vs.O herkes her süreçte bir şey dedi ve demeye devam edecek muhtemelen :) ben henüz birkaç kişi dışında kimseye hamile olduğumu söylemedim, söyleyince ne öneriler tavsiyeler gelecek kim bilir. Hele ikizi öğrenince olacakları merak ediyorum. Ama onlar ne derse desin aslolan doktorun dediği olacak. İnternette 7 kilo alıp ikizleri doğumdan sonra küveze bile girmeyen birine denk gelmiştim. Bebişlerin inşallah güzelce beslenecek ve sıkıntısız doğacaklar
Anne kani alinip içinde bebeğe ait genetik bazi faktörlere bakiliyor down vs gibi.Nifty neymis ki
bebeklerin genetik testi yapılıyor, ikizlerde kromozom 13,18,21 araştırması yapılıyor,Ilk duydum valla ne icin yapiliyor
Ben de 35'im canımBende yas faktörü vardı o yüzden yaptik canim.
inşallah canimBen de 35'im canımdedim ya doktora göre degişiyor ama böyle bir test olması cok iyi aminiosentez gibi risk olmadan ögrenmek çok iyi. Hayırlıyısıyla saglıkla alırız inşallah bebişlerimizi kucagımıza.
Canim doktorun birşey demediyse sen bilirsin. Kafani karistirma Rabbimin izniyle saglikla kucagimiza alacagiz inşallah.Kızlar benim yaşımda 33, doktor sadece ense kalınlığına baktı bebeklerin. Başka bir şey söylemedi. Bende sormadım açıkcası. Sizce yaptırmam gerekir mi?
Anladım canim yok dimi bi sıkıntıAnne kani alinip içinde bebeğe ait genetik bazi faktörlere bakiliyor down vs gibi.
Çok şükür canim cikmadi bir şey.Anladım canim yok dimi bi sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?