2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kapıda ödeme adres tel.ve isim veriyorsun mngkargo ile çalışıyorlarmış para ödemediğim için nispeten güvenli buldum.birde müşteri geri dönüşlerine baktım
iyi ozaman bende bir bakayım

Ben herşeyi netten aldım valla. Dışarı çıkacak halim mi var :))
C Cemrem9 park yatağı bedavaya almışsın ben 450 ödedim güya indirimden aldım.
Haklısın tatlım çok uyguna verdi kadın şansımıza tek ürün olunca öyle oldu.bambaşka alışveriş düşünüyordum ama eşimle beraber kızım filan olmadı şimdilik bende ağırlaşmaya başladım artık ne yapabilirsem kardır diyorum.allah hepimize iyi kapılar açsın ikiz madden ve manen zormuş.

Bak derim canım önce mail attım döndüler hemen sonrasında whatsupptan yazıştık.kapıda ödeme şartı ile verdim siparişi.rengarenk çok güzel şeyler var
Evet kapıda ödeme olursa alırim zaten bende senin gibi mail atayım ilk önce

Tamam canim haberleselim ona göre o zaman.
canım merhaba, ben bugün Güven Çayyoluna gittim. Belgin Polat ile görüştüm. Ben doktoru çok sevdim. Bu benim denediğim 3. doktordu. Doktor hanım gerçekten çok ilgilendi. 1 saat konuştu bizimle. Diğer doktorlar hemen başındna savdı bizi onun için çok sinir olmuştum. Ayrıca riskli gebeliklere bakıyormuş. Ben zaten doğumu Güven hastanesinde yapmak istiyordum biliyorsun Belgin Hocadan da memnun kaldım sanırım Belgin hocaya devam edeceğim. Bu arada test falan verelim derken ücretleri sormayı unuttum. Kusura bakma, hakkını helal et. Sen telefonla görüşebildin mi?

Canim yeni gördüm msjini teşekkür ederim. Hım memnun kaldın yani sevindim senin adına. Hastane nasıl temiz güzel mi sakın mi çok mu kalabalık?

Kızlar meraba aranıza yeni katıldım:) ben tüp bebekle hamile kaldım şükürler olsun ilk dememizdi ve dün ikiz olduğunu öğrendim. Ama tsh yüksek cıkmıs düşük olabilir dedi doktor moralim bozuldu( sevinsem mi üzülsem mi bilemedim zaten cok sasırdım ikiz olduklarını duyunca daha zor hamilelik doğum dedi doktor. Bana da akıl verin biraz insallah bi aksilik cıkmaz(

Doktorun bütün kötü ihtimalleri sıralamış. Tsh için ilaç verir normale gelşr, düşük tüm gebeliklerde bir ihtimal. İkiz gebelik tek gebeliğe göre biraz daha zor ama çok ta güzel ne kadar iyi düşünürsen o kadar güzel olur. Saglıkla kucagına alırsın inşallah bebeklerini.

Allah seninde evlatlarını kucağına almayı nasip etsin.dogal yolla demissin canım.tek yumurta ikizi mi senin birde değerin neydi adet günü ne zaman öğrendin.

Canım benim allah evlatlarını sana bagislasin.ve ayrıca geçmiş olsun. Senin durumunu kendime benzettim.bugun bende 6+2oldum.tekmi çiftmi bilmiyorum ama benimde 3 hamileliğinde yaşamadığım tsh degeri yüksek cikti.yarin kadın doğumcu değerlendirecek. Yüksek olduğunu söyleyen aile hekimimizdi bakalım kadın doğumcu ne dicek.

Canim yeni gördüm msjini teşekkür ederim. Hım memnun kaldın yani sevindim senin adına. Hastane nasıl temiz güzel mi sakın mi çok mu kalabalık?
canım benim doktorum Güven Hastanesinin Çayyolu kampüsünde. Orası çok sakin bir hastane daha doğrusu tıp merkezi olarak geçiyor. Ameliyatlar hariç diğer bütün işlemler orda yapılıyor. Doğum Çankaya Güven'de olacak. Çayyolu güven çok yeni zaten onun için çok çok sakin ve çok temiz. Ben Çankaya Güven'e de sık giderim. Orda da öyle bir kalabalık keşmekeşlik görmedim hiç. Koru ve Medicana gibi kalabalık bir hastane değil. Ayrıca çok temiz bir hastane o konuda için rahat olsun. Tek sıkıntısı odaları çok küçük. Birçok arkadaşım orda doğum yaptı ordan biliyorum. Odaları Koru ve Medicana hastanesinin odaları ile kıyaslanamaz mesela. odalar gerçekten küçük ve refekatçılar için açılabilir tekli bir koltuk var sadece diye hatırlıyorum ama emin değilim. Mesela geçen ay bir arkadaşım vip odasında kaldı doğumdan sonra orası bile küçüktü. aman hastane iyi olsun, ameliyatımız güzel geçsin, çocuklarımız sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. zaten çok fazla odada tutmazlar taburcu ederler diye düşünüyorum. Sanırım çocuklar kuvöze girerse zaten anneyi yoğun bakımda tutmuyorlar evden gidip geliyorsun. inşallah kuvözlük bir durum olmaz ve ihtiyacımız kalmaz.

Amin canım inşallah. hakkaten ne kadar kızdım ya pat diye tehlikeli bi durum düşük olur ikiz gebelik zaten zor keşke tek embriyo koysaydı filan dedi. bende başka merkezde yaptırmıştım tüp bebek. İhtimale bırakmak istemedik sonuçta. Tabiki daha zordur ama ALLAH veriyo bi kolaylık yapanlar nasıl yapıyo. Bugün kontrolüm vardı endokrinden bakalım onlar ne diyecek

kaç çıktı cnım senin? Benim 3.61

Canım sana cevap olarak başka yazının altına yazmışım. Öncelikle evlatlarını allah sana bagislasin.ben de 6+2 hamileyim.tekmi çift mi bilmiyorum.3 hamileleigimde yaşamadım ama dün yapilan tahlillerde benimde yüksek cikti.aile hekimimiz söyledi. Yarın kadın doğumcu ne dicek bende merak ediyorum.normalde hiç rahatsızlığım yoktur ama 3 hamileligimde olmadı ama bunda yüksek cikti hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…