- 11 Ekim 2016
- 615
- 795
- 18
- 34
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #9.461
olabilir canım ya onla ilgili bişey demedi doktor ama benimde aklıma geldi. İnşallah düzelir ikimizinde. benim ilk hamilelik olunca çok tedirginim o yüzden.Sen benden iyisin canım 5,74.benim. bu yükselişin ikiz hamilelikle bir ilgisi olurmu.basindan beri ikiz olduğunu hissediyorumda ondan sordum. Birde 3 hamileligimde yasamadim
Inş canım bugün doktora gidicem demissin beni durumundan haberdar edermisinolabilir canım ya onla ilgili bişey demedi doktor ama benimde aklıma geldi. İnşallah düzelir ikimizinde. benim ilk hamilelik olunca çok tedirginim o yüzden.
Tek embriyo ile mi ikiz oldu. Tek yumurta mı yani?Kızlar meraba aranıza yeni katıldım:) ben tüp bebekle hamile kaldım şükürler olsun ilk dememizdi ve dün ikiz olduğunu öğrendim. Ama tsh yüksek cıkmıs düşük olabilir dedi doktor moralim bozuldu( sevinsem mi üzülsem mi bilemedim zaten cok sasırdım ikiz olduklarını duyunca daha zor hamilelik doğum dedi doktor. Bana da akıl verin biraz insallah bi aksilik cıkmaz (
ederim cnım tabi sonucu bekliyorum şuandaInş canım bugün doktora gidicem demissin beni durumundan haberdar edermisin
yok canım iki embriyo ikisi de tutunmuş yavrucaklarımın:) çok yüksek demedi ama tehlikeli durum deyince korktum 3.61 cnım. sanırım 2,5 a kadar olması gerekiyomuş hamilelerdeTek embriyo ile mi ikiz oldu. Tek yumurta mı yani?
Direk risklerden bahsediyorlar bana da aynı şeyi söylediler ama artık riskleri yaşamadan yok saymaya karar verdim :) bana tek embriyo transfer edildi ve ikiye bölündü. Rabbim böyle nasip etti, inşallah da sıkıntı vermeyecek diye inanıyorum.
Tsh için de endokrin doktoruna görün, ilaçla düşürürler. Çok aşırı mı yüksek?
3,61 sıkıntı edilmeyecek bir değer, sadece kontrol altına alınması gerekir.yok canım iki embriyo ikisi de tutunmuş yavrucaklarımın:) çok yüksek demedi ama tehlikeli durum deyince korktum 3.61 cnım. sanırım 2,5 a kadar olması gerekiyomuş hamilelerde
Endişe etme ben kullandığım bir ilaç yüzünden 9 çıkmıştı, ilaçla duzeldi, doktoru nda tuhafmis doğrusu,yok canım iki embriyo ikisi de tutunmuş yavrucaklarımın:) çok yüksek demedi ama tehlikeli durum deyince korktum 3.61 cnım. sanırım 2,5 a kadar olması gerekiyomuş hamilelerde
canım benimde tüp bebek ve ilk denemede tuttu, bizde 2 embriyo koydurduk, çok şükür ikiside tuttu, bizde başlarda çok endişeliydik, ama sen kendin hep olumlu düşün , negatif düşünceleri çağırma, ilk 3 ay çok dikkatli oldum, işe geldim ama çok dikkat ettim, evde hiç iş yapmadım, çok yürümedim, merdiven çıkmamaya dikkat ettim, işden eve gidince direk yattım, belki abarttım ama işe yaradı, yediğin içtiğine çok dikkat et, ilk 3 ay özellikle maydanozdan uzak durdum hatta hiç tüketmedim,Amin canım inşallah. hakkaten ne kadar kızdım ya pat diye tehlikeli bi durum düşük olur ikiz gebelik zaten zor keşke tek embriyo koysaydı filan dedi. bende başka merkezde yaptırmıştım tüp bebek. İhtimale bırakmak istemedik sonuçta. Tabiki daha zordur ama ALLAH veriyo bi kolaylık yapanlar nasıl yapıyo. Bugün kontrolüm vardı endokrinden bakalım onlar ne diyecek
ayy ne güzel canım ya Allah kucağımıza almayı nasip etsin canım. Bugün bana da ilaç yazar muhtemelen bakalım inşallah bi sıkıntı çıkmaz bende decanım benimde tüp bebek ve ilk denemede tuttu, bizde 2 embriyo koydurduk, çok şükür ikiside tuttu, bizde başlarda çok endişeliydik, ama sen kendin hep olumlu düşün , negatif düşünceleri çağırma, ilk 3 ay çok dikkatli oldum, işe geldim ama çok dikkat ettim, evde hiç iş yapmadım, çok yürümedim, merdiven çıkmamaya dikkat ettim, işden eve gidince direk yattım, belki abarttım ama işe yaradı, yediğin içtiğine çok dikkat et, ilk 3 ay özellikle maydanozdan uzak durdum hatta hiç tüketmedim,
hep pozitif ol, ben korkuyordum 30. haftaları görürmüyüm diye ama çok şükür 34.haftamızı bitireceğiz
hakkaten ya daha ilk defa gittim canım bu doktora ne kadar önemli güzelce anlatmak anneyi direk etkiliyo zaten eşimde kızdı üzülüp durma diye. sakinim bugün dahaEndişe etme ben kullandığım bir ilaç yüzünden 9 çıkmıştı, ilaçla duzeldi, doktoru nda tuhafmis doğrusu,
Ben bilmiyodum başlarda maydonuzu hatta bir hafta öncesine kadarda yiyordum. İnşallah bi aksilik olmaz. İşe gidip geliyorum canım bende mecbur bazen ayakta kalıyorum tabi ama dikkat etmeye çalışıyorum. Temizlik konusunda çok kendimi tutamıyorum ama yapmadan da duramıyorum.Biraz o konuda hastayım çünkü:))canım benimde tüp bebek ve ilk denemede tuttu, bizde 2 embriyo koydurduk, çok şükür ikiside tuttu, bizde başlarda çok endişeliydik, ama sen kendin hep olumlu düşün , negatif düşünceleri çağırma, ilk 3 ay çok dikkatli oldum, işe geldim ama çok dikkat ettim, evde hiç iş yapmadım, çok yürümedim, merdiven çıkmamaya dikkat ettim, işden eve gidince direk yattım, belki abarttım ama işe yaradı, yediğin içtiğine çok dikkat et, ilk 3 ay özellikle maydanozdan uzak durdum hatta hiç tüketmedim,
hep pozitif ol, ben korkuyordum 30. haftaları görürmüyüm diye ama çok şükür 34.haftamızı bitireceğiz
bence kendini frenle, benim eşim ve ablam yaptı hep, bazen de görmezden geldim, 12.haftaya kadar iğne vuruldum, 12.haftadan sonra progestan fitil kullandım ve halen de kullanıyorumBen bilmiyodum başlarda maydonuzu hatta bir hafta öncesine kadarda yiyordum. İnşallah bi aksilik olmaz. İşe gidip geliyorum canım bende mecbur bazen ayakta kalıyorum tabi ama dikkat etmeye çalışıyorum. Temizlik konusunda çok kendimi tutamıyorum ama yapmadan da duramıyorum.Biraz o konuda hastayım çünkü:))
Merhaba hayırlı olsun hamileliğin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benimde normal yolla ikizlere hamileyim herşeyim normal olduğu halde kanamalarım oldu ve düşük riskim var şu an 13. haftamdayım. O yüzden takma kafana Allah can verdiyse yiyecek ekmekleri varsa hiç birşey olmaz. Hamileliğinin keyfini çıkar.Kızlar meraba aranıza yeni katıldım:) ben tüp bebekle hamile kaldım şükürler olsun ilk dememizdi ve dün ikiz olduğunu öğrendim. Ama tsh yüksek cıkmıs düşük olabilir dedi doktor moralim bozuldu( sevinsem mi üzülsem mi bilemedim zaten cok sasırdım ikiz olduklarını duyunca daha zor hamilelik doğum dedi doktor. Bana da akıl verin biraz insallah bi aksilik cıkmaz (
Canım hiç takma düzenli bir şekilde ilacını kullan geçer insallah benim tsh 0.17 gibi birseydi hatta dr zehirli guatr dedi gecti çok sükür simdi ilaç kullanmıyorum hamilelik hormonlarından yükselebiliyor düsebiliyorKızlar bugün sonucu aldım 3.31 di tsh bugün5,9 olmus daha da yükselmiş( ilaç verdi onu kullancam insallah bir an önce düşer ya takmamak elimde değil
Benim arkadaşım hamilelik boyunca ilaç kullandı Çan'ını sıkma ilaçla düzelirKızlar bugün sonucu aldım 3.31 di tsh bugün5,9 olmus daha da yükselmiş( ilaç verdi onu kullancam insallah bir an önce düşer ya takmamak elimde değil
Sen doktorlara bakma ikiz diyince direk riski gebelik diyip can sıkıyorlar evt zor geçiyor gerçekten 4 yı bitirince insan biraz daha rahatlıyor sanki :) rabbim nasip etmek istediyse her şekilde kucağımıza almak nasip olurhakkaten ya daha ilk defa gittim canım bu doktora ne kadar önemli güzelce anlatmak anneyi direk etkiliyo zaten eşimde kızdı üzülüp durma diye. sakinim bugün daha
Canım mrb bu tiroit hormonu değilmi? Bende az önce aldım benimde düşük çıkmış, dahiliyeye soralım ilaç kullanması gerekirse dedi kullanalım dedi.Kızlar bugün sonucu aldım 3.31 di tsh bugün5,9 olmus daha da yükselmiş( ilaç verdi onu kullancam insallah bir an önce düşer ya takmamak elimde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?