2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Sağol canım sizde olmasanız rahatlatan yok zaten beni. Doktorlar özellikle düşünmeden konuşuyolar hep. Kaç kere söyledim çok istedik zor bulduk o yüzden telaşlıyım filan diye. Bakalım ilacı ilk 3 gün yarım kullan sonra 1 e çıkar dedi levotiron. Onun bi zararı olmaz demi?

aminn canım benim inşallah. Yinede insan panikliyo düşük kelimesini duyunca bakalım ilaca başlıycam yarın .

Benim arkadaşım hamilelik boyunca ilaç kullandı Çan'ını sıkma ilaçla düzelir
ayy gerçekten mi inşallah ya. 1 ay sonra tekrar kontrole gitcem zaten hamilelikle oluşan bişeymiş bendekide. kimileride bebekte zeka geriliği yok düşük tehlikesi filan diye kötü şeyler yazmışlar onları da okuyunca koştum hemen size:)

Hiç korkma çok basit bşy İnan çözümü olan bşy :) ben 19 haftalık hamileyim 2 kez ciddi kanamam oldu lekelenmelerim aylarca sürdü rahim ağzına halka takıldı falan filan :) insan sanırım sorunlara bile alışıyormuş bebekler yeterki iyi olsun herşeyin çözümü var

Arkadaşlar damla seklinde su gibi akintim oluyor acildeki doktor suyu normal dedi, kendi doktoruma gitmedim henüz sizde boyle bi şey yasayan oldumu
Benim akintim hep su gibi canim arada sarı da oluyor. Bi ara su gibi artmıştı ben de panik yaptım gittim drum test yaptı çocuğun suyu çıkmadı. Çok fazla değilse endişelenme.

Aynen canım şimdi bile böyleyiz anne olunca nasıl olucaz bakalım:) Zaten tedaviyle olunca insan daha bi korkuyo normal yoldan hamile kalamayınca ilaçlar iğneler kollarım mosmor aynı şeyleri yaşamak istemiyorum hiç(

Benim akintim hep su gibi canim arada sarı da oluyor. Bi ara su gibi artmıştı ben de panik yaptım gittim drum test yaptı çocuğun suyu çıkmadı. Çok fazla değilse endişelenme.
Tatlim gunboyu 8-9 damla gibi toplamda, ped kullanmiomki ne kadar geldiğini goruyum, camasirimda mesela bi damla oluyor degisiyorum, test Yaptiracagim, sende ne kadar oluyordu gunluk

Tatlim gunboyu 8-9 damla gibi toplamda, ped kullanmiomki ne kadar geldiğini goruyum, camasirimda mesela bi damla oluyor degisiyorum, test Yaptiracagim, sende ne kadar oluyordu gunluk
Ben peçete koyuyorum canim. Hareket ettikçe yattığım yerden kalkınca peceteye yuvarlak avucicinin yarısı kadar akıyordu epey ıslanıyordu.

yok canım iki embriyo ikisi de tutunmuş yavrucaklarımın:) çok yüksek demedi ama tehlikeli durum deyince korktum 3.61 cnım. sanırım 2,5 a kadar olması gerekiyomuş hamilelerde
Ne patavatsiz bi doktormus cani veren Rabbim yasama tutunmasina da nasip eder o herseyi bilcegini mi saniyomus hayret yaaaa..benim tüp bebek degil ama ilk doktorumda böyle biriydi sanki ur var gibi konusmustu ikinci keseyi gördüğünde ve ben biraktim o doktoru daha 2aylik hamileyim bana sezaryen olur doğumun dedi ama şimdiki doktorum daha erken bisey demek icin diyo ezberci degil yani ablamin da ikiz ve normal dogum mesela risklerin gecince baska bi doktora bak bence böyle sacmalarsa

Ben peçete koyuyorum canim. Hareket ettikçe yattığım yerden kalkınca peceteye yuvarlak avucicinin yarısı kadar akıyordu epey ıslanıyordu.
İnşallah testte bendede sorun cikmaz, canim yemin ederim bu stresler beni bitirdi, hayirlisiyla bi 30 olsak en az, sık sık genede kontrole gidelim, geçmiş olsun canim hayirlisiyla gününde alalim yavrularimizi elimize.

Kızlar kalsiyum ilaç alan varmı acaba
Ben magnezyum vitamin kan ilacı alıyorum sür yoğurt falan aram hiç Yok kalsiyum alsammı acaba

İnşallah testte bendede sorun cikmaz, canim yemin ederim bu stresler beni bitirdi, hayirlisiyla bi 30 olsak en az, sık sık genede kontrole gidelim, geçmiş olsun canim hayirlisiyla gününde alalim yavrularimizi elimize.
Turnosol kağıdı varmış eczanede satılıyormuş onda akıntımı yoksa bebegin suyumu anlaşılıyormuş kızlar çok içiniz rahat etmiyorsa bi bakın.. ama akıntı hamilelikte çok olan bşy tabi insan vesvese ediyor o ayrı bende ediyorum çok gelince :)

Canim kendi doktorumu aradim bakmam lazim dedi, zaten panigim, sürekli netten birşey okimayacagim diyorum ama duramayip okuyorum sonrada moralim bozuluyor, suyuna normal demişti diğer doktor ama ya sizoyorsa diye panikteyim

Inşallah canım. Her şeyi kafaya takıyoruz mecbur. Valla ben de 30 ları sabırsızlıkla bekliyorum.

Canim kendi doktorumu aradim bakmam lazim dedi, zaten panigim, sürekli netten birşey okimayacagim diyorum ama duramayip okuyorum sonrada moralim bozuluyor, suyuna normal demişti diğer doktor ama ya sizoyorsa diye panikteyim
Hepimiz aynıyız İnan vesveseler bitmez bizde doktorun normal diyorsa bence normaldir yoksa hiç affetmez hemen söylerler kötü bşy olsa

hiç birsey olmaz canım ilaçlarını düzenli kullan

Arkadaşlar damla seklinde su gibi akintim oluyor acildeki doktor suyu normal dedi, kendi doktoruma gitmedim henüz sizde boyle bi şey yasayan oldumu
Benim de su gibi akıntım o haftalarda başladı kontrol ettirdim test ile sızıntı yokmuş çok az az geliyor benimki. Mutlaka testini yaptır ama çok basit bir prosedür.

Kızlar kalsiyum ilaç alan varmı acaba
Ben magnezyum vitamin kan ilacı alıyorum sür yoğurt falan aram hiç Yok kalsiyum alsammı acaba
ben kalsiyum ilacı alıyorum, doktorum günde en az (süt içemediğimi belirtmiştim) 3 kase yoğurt tüketmelisin demişti, eğer o gün tüketemezsen muhakkak kalsiyum ilacı al demişti. bende günlük tamamlayamaz isem kalsiym ilacı alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…