- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #9.701
Ben proluton depot iğne kullanıyorum hala devam ediyorum 33. Haftamdayım.Kızlar ben dün dr kontrolüne gittim. Çok şükür her şey yolunda. Artık her hafta nst 'ye girecekmişim. Bir de nidicardı kesti dr artik kullanma dedi. Normal mi sizce? Dikiş atilali 2 aydır kullanıyordum kasılma için ama şimdi kesti artik? Bu tarz kasılma ilacı kullanan varsa bi fikir verebilir mi?
Bana da cervix için 4 dedi aynı şey mi acaba?Merhaba birşey soracaktım, bugün doktor rahim ölçümü yaptı ve 40 dedi sizce bu haftalar için iyimi? Sıkıntı yok dedi ama insan yinede emin olamuyor
O iğneyi ben de kullanıyorum canim haftada iki defa. Sen de dikişli misin?Ben proluton depot iğne kullanıyorum hala devam ediyorum 33. Haftamdayım.
Gözünüz aydın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.haftanız iyiymiş aslında minnoşlar neden küvözde?merhaba ikiz anneleri bugün itibariyle bir haftalık anneyim.
çok şükür bebeklerim iyi ama 35. hafta da doğdukları için hala kuvözdeler kucağıma alacağım günü bekliyorum sabırsızlıkla
hepinize zamanında ve sağlıklı doğumlar diliyorum
Gözünaydın canim. 35 hafta gayet iyi bir hafta. En kısa zamanda kucağına da alırsın inşallah. Kaçar kilo doğdular?merhaba ikiz anneleri bugün itibariyle bir haftalık anneyim.
çok şükür bebeklerim iyi ama 35. hafta da doğdukları için hala kuvözdeler kucağıma alacağım günü bekliyorum sabırsızlıkla
A ab-i_hayatGözünüz aydın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.haftanız iyiymiş aslında minnoşlar neden küvözde?
Maşallah gayet iyi kiloları. Sağlıkları ıyi olsun da alırsın kucağına biraz sabır.çok küçük bebekler de değiller aslında biri 2800 diğeri 2550 ama henüz yeteri kadar güçlü değiller ememiyorlar.
önce biberonu tam olarak tutmaları gerekli ardından beni emzirmeye çağıracaklar.
memeyi iyi kavrarlarsa taburcu edecekler
daha dokunamadım yavrularıma ama çok yakın zamanda alıcam kucağıma inşallah
Yok bana dikiş atılmadı. Prolutonu iki kere mi kullanıyorsun? Ben bir kere kullanıyorum. Senin doktorun tedbiri sağlam anlaşılan.O iğneyi ben de kullanıyorum canim haftada iki defa. Sen de dikişli misin?
Gözünüz aydın maşallah canım bebişlerin kilosu gayet iyi yakında memeyi de kavrarlar merak etmemerhaba ikiz anneleri bugün itibariyle bir haftalık anneyim.
Maşallah en kısa zamanda evinize gidersiniz o zaman sağlıklılar demek ki kuvvetlerini toplar toplamaz koklarsın yavrularını tekrar gözün aydın.sezeryan mı oldun o nasıl geçti?A ab-i_hayat
çok küçük bebekler de değiller aslında biri 2800 diğeri 2550 ama henüz yeteri kadar güçlü değiller ememiyorlar.
önce biberonu tam olarak tutmaları gerekli ardından beni emzirmeye çağıracaklar.
memeyi iyi kavrarlarsa taburcu edecekler
daha dokunamadım yavrularıma ama çok yakın zamanda alıcam kucağıma inşallah
Bilmiyorum canım aynımı acaba? Ama senin haftan fazla, daha az olması gerekmezmi? Giderek aZalan bir şey değil mi bu rahim uzunluğu?Bana da cervix için 4 dedi aynı şey mi acaba?
amin canım inşallahGözünüz aydın maşallah canım bebişlerin kilosu gayet iyi yakında memeyi de kavrarlar merak etme
Maşallah en kısa zamanda evinize gidersiniz o zaman sağlıklılar demek ki kuvvetlerini toplar toplamaz koklarsın yavrularını tekrar gözün aydın.sezeryan mı oldun o nasıl geçti?
Evet canim iki defa kullanıyorum.Yok bana dikiş atılmadı. Prolutonu iki kere mi kullanıyorsun? Ben bir kere kullanıyorum. Senin doktorun tedbiri sağlam anlaşılan.
Gözünüz aydın Allah sağlıkla analı-babalı büyütmeyi nasip etsin. En kısa zamanda küvezden de çıkarlar inşallah. Darısı bizlerin başına.merhaba ikiz anneleri bugün itibariyle bir haftalık anneyim.
Servix, rahim boynu, rahim boyu hepsi aynı, giderek azalabiliyor,dikisliyse azalmayabiliyor, benimki ilk haftalarda 6 felandi bu hafta 3.7 doktor gayet iyi dedi, ölçüm alttan yapıyor, üstten ölçümler net olmazmış.Bilmiyorum canım aynımı acaba? Ama senin haftan fazla, daha az olması gerekmezmi? Giderek aZalan bir şey değil mi bu rahim uzunluğu?
Maşallah gözünaydın canım inşallah emmeyi öğrenip annelerine kavusur kuzuların sende kuzularına darısı başımıza o haftaları bizde görürüz inşallahmerhaba ikiz anneleri bugün itibariyle bir haftalık anneyim.
Yok aslında benim daha düşüktü yatınca düzeldi.Bilmiyorum canım aynımı acaba? Ama senin haftan fazla, daha az olması gerekmezmi? Giderek aZalan bir şey değil mi bu rahim uzunluğu?
Canım sürekli mi yatıyorsum yemek bulasık islerini nasıl hallediyorsunuzYok aslında benim daha düşüktü yatınca düzeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?