- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #9.661
Canim ben de ağrı çıkınca yani olağanüstü bi durum olunca baktı drum. Kısalmış dedi ve dikiş atıldı 20.haftamda. Aslında arada bi dr a söyleyip baktırmak lazım bence.kızlar doktor rahim uzubluğunuza kaç haftadan itibaren bakmaya başladı? Ben 12. haftaya girdim şimdiye kadar hiç bakılmadı da eğer atladığım bişeyse hemen doktora söyleyeyim.
Saol cnm tesekurederimYok değilim tatlım.senin dr evhamlı demek ki benimki de riske atmamak için hep alttan bakıyor işte yani herkesin yoğurt yiyişi farklı.dikişi oynatır diye korkuyor demek ki eğer üstten net görebiliyorsa alta çok gerek yok bu haftalarda diye düşünüyordur ama haftaların ve karnın büyüdükçe risk alacaktır merak etme derim
Benim de üstten bakıyo hiç alttan bakmadı
evet onun için sordum bende doktora gidince söyleyeyim zaten 2 haftada bir çağırıyor.Canim ben de ağrı çıkınca yani olağanüstü bi durum olunca baktı drum. Kısalmış dedi ve dikiş atıldı 20.haftamda. Aslında arada bi dr a söyleyip baktırmak lazım bence.
Bende hiç ciğer geliştirici kullanmadım 34+3 olduk zaten 34 ten sonra vurmuyoruz demişti doktorum. Hatta burda bu kadar çok görünce ciğer geliştirici diye sordum yapılmicak mı diye erken doğum riskin yok ki neden yapayım boşuna gerek olursa yaparız demişti. Sanada o yüzden yapmamış olabilir.Bana vermedi ciğer geliştirici hiç. Verecekti vazgeçti. Haberlerin güzelmiş
Ben vurulmadım canım, bilinçli olan birşey değildi sağlık ocağına kayıt yaptırmak gerekiyormuş 20. Ve 32. Haftalar arası arada 4 hafta olacak şekilde 2 doz vuruyorlarmış ben gidip sorduğumda 29 haftalık falandım geçti artık 2. Doz 32 ye yetişmez dediler kendileri yapmadılar. Çok da gerekli olduğunu düşünmüyorum doğum için gideceğin hastaneden eminsen.Kızlar gebelikte tetanoz aşısı vuruldunuz mu. Bana doktorum gerek yok ağrın varsa ağrını daha da arttırabilir bu iğneler dedi
dikiş yok canım benimde kafam karıstı iyiceYa 1-2sn bişey sürüyor.e bakmasa açılma olsa daha mı iyi? Bakmak zorunda yani o riski alması gerekir bilemedim benimde kafam karıştı?dikiş filan mı var ki sende?
Tamam canım cok sagolNe demek canım Allah senden de razı olsun. canım enginarı normal pişirdim tencerede az su ile. pişirirken içine biraz limon biraz tuz biraz da zeytinyağı koydum. Bildiğin enginar yemeği gibi yaptım sadece üzerinde patates ve bezelyesi eksikti. ama istersen sen onları da koy ben üşendiğim için bi de onlarla uğraşmadım. zaten 5'li satılıyor ya enginar her gün 1 tanesini yedi ve değerleri düştü. az su, tuz, az limon, zeytin yağı ile 30 dk pişir hepsi bu. Sen hamilesin onun için tuzunu çok koyma. Bildiğim kadarıyla hamilelere bir zararı yok ama sen yine de bi araştır internetten.
Merhaba ben 13. haftamdayım 1 ay içinde kanamadan dolayı 2 defa gittim ve her ikisinde de rahim uzunluğunu kontrol etti.kızlar doktor rahim uzubluğunuza kaç haftadan itibaren bakmaya başladı? Ben 12. haftaya girdim şimdiye kadar hiç bakılmadı da eğer atladığım bişeyse hemen doktora söyleyeyim.
11. Haftamda ve 26. Haftamda benimde kanamam oldu ve alttan bakıldı bir sıkıntı görürlerse alttan bakıyorlar onun dışında gerek görmedi benim doktorumda. 34+3 oldum geçen hafta kontrol amaçlı baktı bi de 34 haftada sadece 3 kere bakıldı yaniMerhaba ben 13. haftamdayım 1 ay içinde kanamadan dolayı 2 defa gittim ve her ikisinde de rahim uzunluğunu kontrol etti.
benim hiç kanamam olmadı belki onun için bakmadı.Merhaba ben 13. haftamdayım 1 ay içinde kanamadan dolayı 2 defa gittim ve her ikisinde de rahim uzunluğunu kontrol etti.
Benim 4 yaşında kızım var ozaman vurdurmuştum kadın Doğum doktorum 5 sene geçerli gerek Yok vurdurma dediKızlar gebelikte tetanoz aşısı vuruldunuz mu. Bana doktorum gerek yok ağrın varsa ağrını daha da arttırabilir bu iğneler dedi
Bende az once bu konuyu konuştum Doktorla bana da gerek yok dedi canımKızlar gebelikte tetanoz aşısı vuruldunuz mu. Bana doktorum gerek yok ağrın varsa ağrını daha da arttırabilir bu iğneler dedi
Canım haftan masallah cok güzel sürekli yattın mı merak ettim dr bana yat dedi 34e kadar11. Haftamda ve 26. Haftamda benimde kanamam oldu ve alttan bakıldı bir sıkıntı görürlerse alttan bakıyorlar onun dışında gerek görmedi benim doktorumda. 34+3 oldum geçen hafta kontrol amaçlı baktı bi de 34 haftada sadece 3 kere bakıldı yani
Hayır canım yatmadım misal pazar 34+1 oldum bütün evi de süpürdüm fln öyle çok yerimde oturabilen bir insan değilim. Ama özellikle belirteyim erken doğum tehlikem yoktu doktorumda sürekli yatmanı gerektirecek bir durum yok çok uzun saatler ayakta kalma dedi sadece.Canım haftan masallah cok güzel sürekli yattın mı merak ettim dr bana yat dedi 34e kadar
Ay ne güzel benimde erken dogum riskim yok ama ven en basından beri yatıyorum dr bu zamana geldin yatısa devam dedi progestan kullanıyorum hala devam sende kullanıyormusunHayır canım yatmadım misal pazar 34+1 oldum bütün evi de süpürdüm fln öyle çok yerimde oturabilen bir insan değilim. Ama özellikle belirteyim erken doğum tehlikem yoktu doktorumda sürekli yatmanı gerektirecek bir durum yok çok uzun saatler ayakta kalma dedi sadece.
Bana doktorum progestanı da 16. Haftada bıraktırdı canım. Daha doğrusu doktor değiştirdim o haftalarda gittiğim doktorda daha fazla kullanmana gerek yok bırak bence erken doğumu önleme gibi bir etkisi olduğunu düşünmüyorum dedi ama her doktorun tarzı farklı birinin siyah dediğine biri beyaz diyo: ben öyle çok yazıldığı gibi adalat nidalat fln kasılma önleyici bir şey de kullanmadım, çok büyük süpriz olmazsa erken gelmezler dedi doktorumda.Ay ne güzel benimde erken dogum riskim yok ama ven en basından beri yatıyorum dr bu zamana geldin yatısa devam dedi progestan kullanıyorum hala devam sende kullanıyormusun
Ne iyi dr muş öyle ya benimkide hep pimpirikli bende öyleyim gerci bundan önce üç kaybım var o yüzden biraz temkinli davranıyor doktorum insallah bende senin haftalarina gelebilirimBana doktorum progestanı da 16. Haftada bıraktırdı canım. Daha doğrusu doktor değiştirdim o haftalarda gittiğim doktorda daha fazla kullanmana gerek yok bırak bence erken doğumu önleme gibi bir etkisi olduğunu düşünmüyorum dedi ama her doktorun tarzı farklı birinin siyah dediğine biri beyaz diyo: ben öyle çok yazıldığı gibi adalat nidalat fln kasılma önleyici bir şey de kullanmadım, çok büyük süpriz olmazsa erken gelmezler dedi doktorumda.
İnşallah canım gelirsin az kalmış. Daha önce 3 kayıp olduğu için pimpiriklidir ama benim kaybım fln yok ilk deneme iki embriyo ikiside tuttu çok da riskli bir durum yoktu o yüzden de rahat davranmış olabilir.Ne iyi dr muş öyle ya benimkide hep pimpirikli bende öyleyim gerci bundan önce üç kaybım var o yüzden biraz temkinli davranıyor doktorum insallah bende senin haftalarina gelebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?