- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #9.681
Maşallah Allah nazarlardan esirgesin.Bana doktorum progestanı da 16. Haftada bıraktırdı canım. Daha doğrusu doktor değiştirdim o haftalarda gittiğim doktorda daha fazla kullanmana gerek yok bırak bence erken doğumu önleme gibi bir etkisi olduğunu düşünmüyorum dedi ama her doktorun tarzı farklı birinin siyah dediğine biri beyaz diyo: ben öyle çok yazıldığı gibi adalat nidalat fln kasılma önleyici bir şey de kullanmadım, çok büyük süpriz olmazsa erken gelmezler dedi doktorumda.
Ben de sürekli yatıyorum canim. Senin başka kullandigin bi ilaç var mı?Ay ne güzel benimde erken dogum riskim yok ama ven en basından beri yatıyorum dr bu zamana geldin yatısa devam dedi progestan kullanıyorum hala devam sende kullanıyormusun
Insallah canım rabbim kucağımıza almayı nasip etsinİnşallah canım gelirsin az kalmış. Daha önce 3 kayıp olduğu için pimpiriklidir ama benim kaybım fln yok ilk deneme iki embriyo ikiside tuttu çok da riskli bir durum yoktu o yüzden de rahat davranmış olabilir.
Vitamin kan hapı clexane igne kalsiyum magnezyum bunları kullanıyorum canımBen de sürekli yatıyorum canim. Senin başka kullandigin bi ilaç var mı?
Magnezyum kasılma için mi kullanıyorsun. Ben de nidicard kullanıyordum ama dr bugün biraktirdi.Vitamin kan hapı clexane igne kalsiyum magnezyum bunları kullanıyorum canım
Zümra cok güzel eltimin kizinin adi olunca ben koyamiycam Rabbim o günleri insallah nasip ederse kizima ikranur oğluma emir âlim düşündükKızlar hayırlı günler. Biraz konuyu değiştiriyim kafamız dağılsın. Bebislere isim düşünmeye başladık mi? Ben oğluma Yiğitalp, kızıma Zümra ya da Beyza düşünüyorum. Nasıl sizce? Zümra mi Beyza mi?
Ayyy ikisi de çok güzel isim canim. İsimleriyle yaşasınlar inşallah.Zümra cok güzel eltimin kizinin adi olunca ben koyamiycam Rabbim o günleri insallah nasip ederse kizima ikranur oğluma emir âlim düşündük
Zümra cok güzel isimmiş ilk defa duydum.bende oğullarıma mirhan ve beran isimlerini düsünüyoruz Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızıAyyy ikisi de çok güzel isim canim. İsimleriyle yaşasınlar inşallah.
Bana bir kere alttan baktı geçen haftaydı o da kısalma var mı diye. Hep üstten bakıyor.Yani en az 2 haftada 1 alttan bakıyor 32 haftalık oldum dün yine baktı mesela.18den itibaren hep alttan baktı.22.haftada perinatolog önce üstten iyice emin olmak için bir kerede alttan baktı çünkü çoğul gebelik riskli
24 te bakıldı bir de 32 de.kızlar doktor rahim uzubluğunuza kaç haftadan itibaren bakmaya başladı? Ben 12. haftaya girdim şimdiye kadar hiç bakılmadı da eğer atladığım bişeyse hemen doktora söyleyeyim.
Bana da aynısını söylemişti sorunca. Demek bizim doktorlar aynı kafadan :)Bende hiç ciğer geliştirici kullanmadım 34+3 olduk zaten 34 ten sonra vurmuyoruz demişti doktorum. Hatta burda bu kadar çok görünce ciğer geliştirici diye sordum yapılmicak mı diye erken doğum riskin yok ki neden yapayım boşuna gerek olursa yaparız demişti. Sanada o yüzden yapmamış olabilir.
Amin canim inşallah :)Ayyy ikisi de çok güzel isim canim. İsimleriyle yaşasınlar inşallah.
Evet canım ben magvital şase kullanıyorumMagnezyum kasılma için mi kullanıyorsun. Ben de nidicard kullanıyordum ama dr bugün biraktirdi.
Ben bio-oil ve hindistan cevizi yağı kullandım. Senin haftalarında vücudumu nemlendirmek için bebek yağı sürüyordum ama.kızlar benim vücudum çok kuru. hm kuruluk için hem de çatlakları önlemek için ne kullandınız?
Ben saf zeytinyağ kullanıyorum ne kullanacağımı bilemedim en yağlısı bu diye düşündüm benimde cildim kuru çünkükızlar benim vücudum çok kuru. hm kuruluk için hem de çatlakları önlemek için ne kullandınız?
Çok duyulmamış ve güzel isim ikisi de canim.Zümra cok güzel isimmiş ilk defa duydum.bende oğullarıma mirhan ve beran isimlerini düsünüyoruz Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı
Ben mustela yağ kullanıyorum gayet memnunum.kızlar benim vücudum çok kuru. hm kuruluk için hem de çatlakları önlemek için ne kullandınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?