2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Maşallah Allah nazarlardan esirgesin.

İnşallah canım gelirsin az kalmış. Daha önce 3 kayıp olduğu için pimpiriklidir ama benim kaybım fln yok ilk deneme iki embriyo ikiside tuttu çok da riskli bir durum yoktu o yüzden de rahat davranmış olabilir.
Insallah canım rabbim kucağımıza almayı nasip etsin

Zümra cok güzel eltimin kizinin adi olunca ben koyamiycam Rabbim o günleri insallah nasip ederse kizima ikranur oğluma emir âlim düşündük

Bana bir kere alttan baktı geçen haftaydı o da kısalma var mı diye. Hep üstten bakıyor.

Bana da aynısını söylemişti sorunca. Demek bizim doktorlar aynı kafadan :)

Kızlar ben dün dr kontrolüne gittim. Çok şükür her şey yolunda. Artık her hafta nst 'ye girecekmişim. Bir de nidicardı kesti dr artik kullanma dedi. Normal mi sizce? Dikiş atilali 2 aydır kullanıyordum kasılma için ama şimdi kesti artik? Bu tarz kasılma ilacı kullanan varsa bi fikir verebilir mi?

Merhaba birşey soracaktım, bugün doktor rahim ölçümü yaptı ve 40 dedi sizce bu haftalar için iyimi? Sıkıntı yok dedi ama insan yinede emin olamuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…