2017 de İkiz Annesi Olucaklar

O kadar yakın neden çağırdı acaba tekrar canım gelişimleri nasıl ufaklıkların kilo fln? Bir de hafta için birşey söyledi mi tahmini doğuma?
son bir haftada kilo almadılar suları azaldı o yüzden yakın takibe aldı. pazartesi günü rahim boyuna da bakacak, kilo almışlar mı kontrol edecek. normalde sezeryan tarihi 22 Mayıs.

son bir haftada kilo almadılar suları azaldı o yüzden yakın takibe aldı. pazartesi günü rahim boyuna da bakacak, kilo almışlar mı kontrol edecek. normalde sezeryan tarihi 22 Mayıs.
Anladım canım o zaman normal tabi daha iyi yakından takip etmesi. Benimkilerde son hafta çok almadılar ama 50 gr aldı kız. Suda azalma yok gerçi inşallah beklerler bebişlerin sağlıkla günlerini.

Ben oturarak çalışıyorum canim cok fazla ayakta zaman gecirmiyorum evime de 5dakika yürüme mesafesinde

sana tarih verildi mi?
Bu hafta doktorum rahatsızlandı salıydı randevumuz iptal ettik mecbur sonrasında şehir dışındaydı çünkü. Haftaya çarşambaya kalmış oldu. Kesinleşmemekle beraber 15 mayıs gibi konuşuldu ama Çarşamba netleşecek sanırım. Günler yaklaştıkça hem zor geçiyor hem de heyecan yapıyor insan

Oh maşallah az kalmış hayırlısıyla saglıkla alırsın inşallah kucagına darısı başımıza

Hem de nasıl, sanki zaman hiç geçmiyor

Merhaba kızlar detaylı ultrason yaptırdım herşey normal ama erkek bebekte bagırsakta parlaklık gördü çok önemsemedi ama kafamıda karıştırdı ..
sizde böyle bşy çıktımı
Benim bebislerin birinde hem kalpte hem barsakta görüldü 19. Haftada, Dr perinatologa yolladi, gerçi zaten gidecektir, 23. Hafta da sanirm yok olmustular perinatologda zaten önemsiz demişti, tabi biz bu arada ikili test felanda yaptirmadigimiz için yurt dişina kan yolladik allahin izniyle temiz cikti. O bulgular önemsiz canim en az ona benzer 10 dan fazla bulgu olacak ki anlami olsun, içini rahat tut.

Allah razı olsun cnm
Doktor kafamı karıştırdı
Dediğin gibiymiş tek başına bi anlamı yokmuş
Ama araştırma hastahanesindeki doktorlar kafa karıştırmaktan başka bşy yapmıyor
İnş benimde kaybolur stresten kusuyorum iki gündür
Rabbi kimseyi evladı ile sınamasın

AA stres yapma bak hic bisey olmaz ondan,bende yapmistim boşuna uzuyoruz kendimizi, ultrason cihazları her naneyi gösteriyor artik gerekli gereksiz, bazi doktorlar bunlari söylemiyor bile anne stres olmasin diye, doğum zamanina kadar geçmeyen var ve normal dogmus hepsi, ben aksi bisey hic okumadim.

Aynen cnm normalde nette hep kötü yorum yazar bu konuda bitane bile olumsuz bşy okumadım iki gündür bakmadığım site yer kalmadı
Biraz içimi rahatlattın teşekkür ederim zor bi hamilelik ile başladım her hafta kanama lekelenme derken bide bu çıktı inş bi kaç haftaya oda kaybolır rahatlarım

Kizlar ya bir sey duydum da size de sormak istedim.hamilelikte kanama genellikle bebek erkekse olurmus.kiz cocuklarinda kanama olmazmis.dogruluk payi var midir sizce?

Dogum yapan anneler birsey sormak istiyorum gerçi bebislerden fırsat bulup buraya gelemiyorlar dabebek telsizi alan var mı ise yarar mı yaramaz mı merak ediyorum birde süt sağma makinesi aldıysanız manuel mi elektrikli mi aldıniz hangi marka

Birde isim konusunda bana yardımcı olun ogluma isim bulduk ama kıza bulamadık bir türlü oglana ali aras dedik ama kızımın yok esim cansu diye tutturdu bende asel olsun istiyorum sizce hangisi daha güzel birde oglanin iki ismi olucak kızada tek isim koysak kötü durmaz demi canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…