- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #9.801
Ögrenirler annesi inşallah seni emneyi ögrenirler. Biberonla beslemek cok zor.iyi gclr herkese..
Son bikac sayfayi okudum,soranlar olmus bizi,sagolun cok sukur iyi olmaya calisiyoruz..Kizlarim hala hastanede maalesefancak cok sukur iyiler sadece emmelerinin gelismesini bekliyoruz bir sıkıntımız kalmadi elhamdülillah..
Sagma makinasini soran olmus,lansinoh tekli elektrikli almistim ilk gunden bu yana cok cok isime yaradi..Gunluk bir disipline bagli sagiyorum yoksa hemen azalmaya basliyor sutum..biberonla vermeye calisiyorlar almiyorlar hala og var agizlarinda..ondan kurtulsak tamamdir..
Dualarinizi bekliyoruz
son 1haftadir memeyi emme alistirmalari yapiyoruz,cok cabuk yoruluyorlar,biberonla alistirma yapiyor onlar,o da direkt cocugu boğuyor,kendiliginden aktığı icin..Ögrenirler annesi inşallah seni emneyi ögrenirler. Biberonla beslemek cok zor.
İnşallah yakın zamanda sütü de alacaklar bak iyi olmuşlar bile çok şükür çok sevindim. Çok yakında çıkarlar inşallah.iyi gclr herkese..
Son bikac sayfayi okudum,soranlar olmus bizi,sagolun cok sukur iyi olmaya calisiyoruz..Kizlarim hala hastanede maalesefancak cok sukur iyiler sadece emmelerinin gelismesini bekliyoruz bir sıkıntımız kalmadi elhamdülillah..
Sagma makinasini soran olmus,lansinoh tekli elektrikli almistim ilk gunden bu yana cok cok isime yaradi..Gunluk bir disipline bagli sagiyorum yoksa hemen azalmaya basliyor sutum..biberonla vermeye calisiyorlar almiyorlar hala og var agizlarinda..ondan kurtulsak tamamdir..
Dualarinizi bekliyoruz
Maşallah Rabbim bir an önce eve çıkmalarını da nasip etsin isimleri çok güzel Allah adlarıyla yaşatsın inşallah.son 1haftadir memeyi emme alistirmalari yapiyoruz,cok cabuk yoruluyorlar,biberonla alistirma yapiyor onlar,o da direkt cocugu boğuyor,kendiliginden aktığı icin..
Şükürler olsun yine de :) sagliklilar ve bana tepki veriyorlar,sesime dokunmama..
Gecen haftaya kadar oksijen aliyorlardi,dr kucagima alip oksamami istedikten sonra toparlandilar..:)buarada hamileykeen hep biri bana biri babaya benzer insallah dedik :) oyle de oldu..hemsireler bile bizi ilk gordukleri anda bunu dile getiriyor :) ha bi de adimiz da hazal sare ile zeyneb betul oldu..hamileyken asla isim begenmeyen ben,nüfusta karar verdik anlik
Maşallah olumlu yanından bakarsan ne kadar çabuk toparlandılar aslında iyi bakmışsın sen onlara annesi güçlü kuvvetli 2 kız daha kattın aramıza allah sağlıkla mutlulukla büyütsün sizlerle beraberson 1haftadir memeyi emme alistirmalari yapiyoruz,cok cabuk yoruluyorlar,biberonla alistirma yapiyor onlar,o da direkt cocugu boğuyor,kendiliginden aktığı icin..
Şükürler olsun yine de :) sagliklilar ve bana tepki veriyorlar,sesime dokunmama..
Gecen haftaya kadar oksijen aliyorlardi,dr kucagima alip oksamami istedikten sonra toparlandilar..:)buarada hamileykeen hep biri bana biri babaya benzer insallah dedik :) oyle de oldu..hemsireler bile bizi ilk gordukleri anda bunu dile getiriyor :) ha bi de adimiz da hazal sare ile zeyneb betul oldu..hamileyken asla isim begenmeyen ben,nüfusta karar verdik anlik
Cevabın için sağol tatlım bende de 1 den fazla anomali olmadığı için sadece kordon işte korkutmadı perinatolog ama zaman yaklaştıkça paranoyak düşünceler sarıyor insanı ikiside sağlıklı deseler daha mutlu ne edebilir insanıBana sadece ikili yapıldı herhangi bir organında problem görmedikleri için ve ikizlerde cok görüldüğü için problem yok sadece biraz ufak olur dediler. Kızım hala geriden geliyor oglusum ondan önde. Ben de kıza taktım bir hafta geriden geliyor. Aminiosentezi hiç önermediler.
maşallah sübhanallah canım insallah en yakın zamanda evinize dönmek nasip etsin rabbim isimleride çok güzelmis adlarıyla uzun yasasınlar insson 1haftadir memeyi emme alistirmalari yapiyoruz,cok cabuk yoruluyorlar,biberonla alistirma yapiyor onlar,o da direkt cocugu boğuyor,kendiliginden aktığı icin..
Amin canim o parlaklik genelde çıkıyo korkulacak bisey degil diyorlar aklini karistirma senMerhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum yeni gelen arkadaşlar hosgeldiniz.sizi görünce biran kendimi hatırladım önden giden arkadaşlara acaba biz sizin zamanlara gelebilecek miyiz diyordum şimdi çok şükür 26.haftaya geldik.dün ayrintiliya girdik oğlumun kalbinde parlaklik görüldü ama genelde oluyor ve geçiyor çok önemli değil dedi.ama hastanedeki doktor 10gun sonra gel kalbine eko çekelim dedi.tedbir amaçlı.inşallah bizden öndeki arkadaşlar hayırlı sağlıklı şekilde 36.haftayı atlatacak şekilde doğum yaparlar.bizde inşallah o günlere problemsiz şekilde gelir ve yavrularimiza kavuşuruz. Allaha emanet olun
Geçmiş olsun cnm bizdede bagırsakta parlaklık çıktı detaylı ultrasona bakan doktor kafamı karıştırdı öğünden beri down sendromlu bebekleri araştırıyorumMerhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum yeni gelen arkadaşlar hosgeldiniz.sizi görünce biran kendimi hatırladım önden giden arkadaşlara acaba biz sizin zamanlara gelebilecek miyiz diyordum şimdi çok şükür 26.haftaya geldik.dün ayrintiliya girdik oğlumun kalbinde parlaklik görüldü ama genelde oluyor ve geçiyor çok önemli değil dedi.ama hastanedeki doktor 10gun sonra gel kalbine eko çekelim dedi.tedbir amaçlı.inşallah bizden öndeki arkadaşlar hayırlı sağlıklı şekilde 36.haftayı atlatacak şekilde doğum yaparlar.bizde inşallah o günlere problemsiz şekilde gelir ve yavrularimiza kavuşuruz. Allaha emanet olun
Sgl cnm kizim iyiye.gidiyo da oglumun beyin kanamasindan dolayi sivi toplamasi oldu beyninden ameliyat olcak
Bende de oluyo canim ozellikle kalkarken ilk olduğunda kontrole gittim bi sorun cikmamistiKizlar iyi geceler uyanıkmısınız.Bugün akşamdan beri karnımda bi acı var icten boyle çok gergin gibi degince flan aciyo daha önce yaşamamıstim hic varmı yasayan normalmi acaba
Tesekkurler canım icime bi su serpildi tedirgin oldum cunku heralde buyudukce geriliyo onun acısıBende de oluyo canim ozellikle kalkarken ilk olduğunda kontrole gittim bi sorun cikmamisti
Bende öyle düşünüyorum canım karnimiz geriliyo ya özellikle kasık bölgesi cok hassaslasti benimTesekkurler canım icime bi su serpildi tedirgin oldum cunku heralde buyudukce geriliyo onun acısı
Canım benim geçmiş olsun inşallah başarılı gecer ameliyatı dualarım onunla kötü günün ömrü az olurmuş annem hep öyle der. Gececek bitecek inşallah Allahım şifa versin güzel haberlerini bekliyorum.Sgl cnm kizim iyiye.gidiyo da oglumun beyin kanamasindan dolayi sivi toplamasi oldu beyninden ameliyat olcakbaska univ.hastanesine sevk ettiler..iki hastane.arasinda geciyo tum.günümüz..saglik olsun da bu muhim degil.oglumun durumuna cok.üzülüyorum insallah bi.sorun.cikmaz
Allahım şafi ismiyle şifa versin inşallah. Bir an önce sağlığına kavuşsun canımSgl cnm kizim iyiye.gidiyo da oglumun beyin kanamasindan dolayi sivi toplamasi oldu beyninden ameliyat olcakbaska univ.hastanesine sevk ettiler..iki hastane.arasinda geciyo tum.günümüz..saglik olsun da bu muhim degil.oglumun durumuna cok.üzülüyorum insallah bi.sorun.cikmaz
Amin canim insallah suan 34. haftayi geride birsktim 35 den gün aliyorum Allah hepimizin yavrularini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallahMerhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum yeni gelen arkadaşlar hosgeldiniz.sizi görünce biran kendimi hatırladım önden giden arkadaşlara acaba biz sizin zamanlara gelebilecek miyiz diyordum şimdi çok şükür 26.haftaya geldik.dün ayrintiliya girdik oğlumun kalbinde parlaklik görüldü ama genelde oluyor ve geçiyor çok önemli değil dedi.ama hastanedeki doktor 10gun sonra gel kalbine eko çekelim dedi.tedbir amaçlı.inşallah bizden öndeki arkadaşlar hayırlı sağlıklı şekilde 36.haftayı atlatacak şekilde doğum yaparlar.bizde inşallah o günlere problemsiz şekilde gelir ve yavrularimiza kavuşuruz. Allaha emanet olun
Allah şifa versin, çok minikler ama Allah onlara güç kuvvet veriyordur, hızlıca toparlar inşallah.. Bol bol dua..Sgl cnm kizim iyiye.gidiyo da oglumun beyin kanamasindan dolayi sivi toplamasi oldu beyninden ameliyat olcakbaska univ.hastanesine sevk ettiler..iki hastane.arasinda geciyo tum.günümüz..saglik olsun da bu muhim degil.oglumun durumuna cok.üzülüyorum insallah bi.sorun.cikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?