- 26 Mart 2017
- 421
- 284
- 18
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #9.781
Yok canim ya hic ilgisi, olacaksa cinsiyet farketmiyor.Kizlar ya bir sey duydum da size de sormak istedim.hamilelikte kanama genellikle bebek erkekse olurmus.kiz cocuklarinda kanama olmazmis.dogruluk payi var midir sizce?
camerali telsizim var daha kullanmadik bile cunku bebeklerin yanindan ayrilmak imkansiz hale geliyor zaten suanda bakicimiz var ara sira aciyorum geceleriDogum yapan anneler birsey sormak istiyorum gerçi bebislerden fırsat bulup buraya gelemiyorlar dabebek telsizi alan var mı ise yarar mı yaramaz mı merak ediyorum birde süt sağma makinesi aldıysanız manuel mi elektrikli mi aldıniz hangi marka
Kac aylik oldunuz canım siz masallah baya buyudünuz sagol canım bana gerrk olnaz ozaman tek bakacagim icincamerali telsizim var daha kullanmadik bile cunku bebeklerin yanindan ayrilmak imkansiz hale geliyor zaten suanda bakicimiz var ara sira aciyorum geceleri
Benim kızım var evde büyük öyle bir ağlıyorlarki duymamak imkansız bence gerek Yok:)Dogum yapan anneler birsey sormak istiyorum gerçi bebislerden fırsat bulup buraya gelemiyorlar dabebek telsizi alan var mı ise yarar mı yaramaz mı merak ediyorum birde süt sağma makinesi aldıysanız manuel mi elektrikli mi aldıniz hangi marka
Sagol canim banada öyle diyorlar agladiginda mutlaka duyarsin diye ama almam ozamanBenim kızım var evde büyük öyle bir ağlıyorlarki duymamak imkansız bence gerek Yok:)
Ya öyle deişik bşyki emzirirken göğüsümde süt gelince deişik bi agrı oluyor o an uyanacağını hissediyorsun bile:) benim ev baya büyük onda bile ihtiyaç duymadım yazık okdr para verme başka bşyini al :)Sagol canim banada öyle diyorlar agladiginda mutlaka duyarsin diye ama almam ozaman
Dogum yapan anneler birsey sormak istiyorum gerçi bebislerden fırsat bulup buraya gelemiyorlar dabebek telsizi alan var mı ise yarar mı yaramaz mı merak ediyorum birde süt sağma makinesi aldıysanız manuel mi elektrikli mi aldıniz hangi marka
Bende bugüne kadar hiç kanama olmadıKizlar ya bir sey duydum da size de sormak istedim.hamilelikte kanama genellikle bebek erkekse olurmus.kiz cocuklarinda kanama olmazmis.dogruluk payi var midir sizce?
Benim kızımda 16. haftaya kadar kanamam oldu. Bence yok öyle bişey.Kizlar ya bir sey duydum da size de sormak istedim.hamilelikte kanama genellikle bebek erkekse olurmus.kiz cocuklarinda kanama olmazmis.dogruluk payi var midir sizce?
annelik böyle birsey demek kiYa öyle deişik bşyki emzirirken göğüsümde süt gelince deişik bi agrı oluyor o an uyanacağını hissediyorsun bile:) benim ev baya büyük onda bile ihtiyaç duymadım yazık okdr para verme başka bşyini al :)
sagol canım bende lansinoh düşünüuordum bebişler nasıl canım zorlanıyormusun bakmaya tek mi bakıyorsunTelsiz almadik,almayi düşünüyordum ama cok da gerek yok gibi geldi agladiklarinda duyuyorum odada degilsem. Ben lansinoh cift elektrikli kullaniyorum
annelik böyle birsey demek ki
sagol canım bende lansinoh düşünüuordum bebişler nasıl canım zorlanıyormusun bakmaya tek mi bakıyorsun
Kocaman oldunuz maşallah yaaa :)Cok sukur iyiler canim bebisler buyuyorlar her gecen gun. Yok annem yardimci oluyor tek kalmadim hic bazen gunduz birkac kez dışında. Geceler zor oluyor biraz tabi uykusuz kalinca yorgun düşüyorum. gaz sancilari falan cok yoruyor bazen. Ama genel olarak iyiyiz, ve ikiz annesi olmak harika bir sey:)
darısıda bizim basımıza insallah o duyguları inşallah bizde tadarız günler geçmek bilmiyorCok sukur iyiler canim bebisler buyuyorlar her gecen gun. Yok annem yardimci oluyor tek kalmadim hic bazen gunduz birkac kez dışında. Geceler zor oluyor biraz tabi uykusuz kalinca yorgun düşüyorum. gaz sancilari falan cok yoruyor bazen. Ama genel olarak iyiyiz, ve ikiz annesi olmak harika bir sey:)
Gözün aydın o zaman canım.ikili üçlü test yaptırdın mı ya da özel tarama testlerinden?bizim kordon olayı çıktığında dr kan yollamışsın y.dışına sonucu iyi gelmiş yoksa amniyosentez olabilirdi demişti t18 ile alakalı sanırım.aklıma takıldı şimdi bu testlerin doğruluk oranı çok yüksekmiş evet ama ikizlerde de aynı mı acaba gece gece uykum kaçtı şimdi?sana nr dediler?Bu arada kasıgımdaki agrı için için doktora gittim toco denilen cihaza bagladılar bi problem yok sükür. Üstelik hastaneye gidince gecti.
Maşallah ya, hepimiz o günleri görelim inşallah burda bekleyenler ve yolun daha çok başında olanlar olarak :)Cok sukur iyiler canim bebisler buyuyorlar her gecen gun. Yok annem yardimci oluyor tek kalmadim hic bazen gunduz birkac kez dışında. Geceler zor oluyor biraz tabi uykusuz kalinca yorgun düşüyorum. gaz sancilari falan cok yoruyor bazen. Ama genel olarak iyiyiz, ve ikiz annesi olmak harika bir sey:)
Bana sadece ikili yapıldı herhangi bir organında problem görmedikleri için ve ikizlerde cok görüldüğü için problem yok sadece biraz ufak olur dediler. Kızım hala geriden geliyor oglusum ondan önde. Ben de kıza taktım bir hafta geriden geliyor. Aminiosentezi hiç önermediler.Gözün aydın o zaman canım.ikili üçlü test yaptırdın mı ya da özel tarama testlerinden?bizim kordon olayı çıktığında dr kan yollamışsın y.dışına sonucu iyi gelmiş yoksa amniyosentez olabilirdi demişti t18 ile alakalı sanırım.aklıma takıldı şimdi bu testlerin doğruluk oranı çok yüksekmiş evet ama ikizlerde de aynı mı acaba gece gece uykum kaçtı şimdi?sana nr dediler?
Kuzular yaaaaa...inşallah güzel haberlerini aliriz canım benim çok kucuklerdi inşallah atlatacaklariyi gclr herkese..
Son bikac sayfayi okudum,soranlar olmus bizi,sagolun cok sukur iyi olmaya calisiyoruz..Kizlarim hala hastanede maalesefancak cok sukur iyiler sadece emmelerinin gelismesini bekliyoruz bir sıkıntımız kalmadi elhamdülillah..
Sagma makinasini soran olmus,lansinoh tekli elektrikli almistim ilk gunden bu yana cok cok isime yaradi..Gunluk bir disipline bagli sagiyorum yoksa hemen azalmaya basliyor sutum..biberonla vermeye calisiyorlar almiyorlar hala og var agizlarinda..ondan kurtulsak tamamdir..
Dualarinizi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?