- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #12.981
Cnm uzulmee bu haftalardan sonra galiba ikizlerin kilo alimi duruyo bende iki hafta ust uste gitim 20 25 grm disinda artis yoktu bu hafta muzla pekmeze basladim haftada yarim kilo aldiriyomus gunde 2 kere muz yiyorum madem sende ishalsin ishalin icinde iyi muz ye cnmKızlar mrb, kontroldeyim şuan nst bağlı. İshal için dahiliye ye yolladı. Serum takılcak ve kan vercem. Erkek karın çevresi 2 hafta geri çıktıkilolarıda 1712 ye 1809lü bişey valla canım sıkıldı doktor biraz küçük kalmış dedi oğlana
Haftan maşallah gayet güzel canım inşallah sağlıkla kurtulursun. Ben 2 gündür akşamları bebek kıyafetlerini yıkayıp ütülemeye başladım çantam hazır olsun diyorum. Gün gün ne giyeceklerini buzdolabı poşetleriyle ayırayım diyorum ama acaba 5-6 hafta kapalı pakette kalmaları koku vs. birşeye sebep olurmu bilemedim.Bende senin gibiyim karnimin alt kismi odem olmus karnim ates gibi yaniyor kasiniyor yarin gidicem insallah gun verir diye dua ediyorum hayirlisiyla dogsalar
Takılma bence benim kız oğlandan hep geride demekki onun gelişimi de öyle ilerliyor sağlığı yerinde olduktan sonra kilo önemli değil. Doğunca o daha çabuk kilo alır başka sıkıntın olmasın yeter ki.Kızlar mrb, kontroldeyim şuan nst bağlı. İshal için dahiliye ye yolladı. Serum takılcak ve kan vercem. Erkek karın çevresi 2 hafta geri çıktıkilolarıda 1712 ye 1809lü bişey valla canım sıkıldı doktor biraz küçük kalmış dedi oğlana
Ya benim göğüslerim ilk zamanlar taş gibiydi öyleki dalga geçerdim göğüslerim kedi kafası gibi diye eşim ne kedisi ya 2 kedi kafası eder der gülerdik. Şimdi söndü ama doğum yapınca 2-3 saat içinde dolar sen gönlünü ferah tut.Bende oyleyim cnm 24 saat klima acik vaziyeteee kipkirmizi oluyorim bi lavabo ihtayacimi giderirken bille benim goguslerde bisey yok o yuzden korkuyorum bille sutum gekmicekmi goguslerim degismedi
InsaAllah cnm..Ya benim göğüslerim ilk zamanlar taş gibiydi öyleki dalga geçerdim göğüslerim kedi kafası gibi diye eşim ne kedisi ya 2 kedi kafası eder der gülerdik. Şimdi söndü ama doğum yapınca 2-3 saat içinde dolar sen gönlünü ferah tut.
Canım benim göğüslerde aynen. Hatta uçları büyük kahverengimsi oldu. Benide acayip Ateş basıyor geceleri ter boşanıyor her yerimden. Karın çatlak kremimi ( mustela) sürdüğümde daha fena ter oluyorum. Vantilatör açamıyorum hasta olurum diye balkon kapı pencereler açık bizde.Benim karnım ve göğüslerimde damar damar, hatta bazen kızarıyor ve kılcal damarlar meydana çıkıyor sonra tekrar düzeliyor. Benim en büyük sıkıntım ateş basması, menopozlu gibi geziyorum. Klima vantilatör ne bulursam çalıştırıyorum banamısın demiyor.
Canım gözünaydın eve çıktınız sonunda çok sevindim. Evin Nasıl şenlenmiştir kimbilir.Kızlar Benim bu ikizlere anne sütü yetmiyor sanırım
En geç saat başı uyanıp emmek istiyorlar emzirip yerine koyuyorum yine emmek istiyorlar sürekli memede durur vaziyetteyiz sanırım doymuyorlar mama yaptım gece gece uyudular rahat rahat
Yalnız bşy sorcam hiç mama yapmamıştım
Hazır suyu ılıtıp yaptım
Oysa kaynatılmış ılıtılmış suya yap yazıyor kutuda
Siz nasıl hazırlıyorsunuz.. mama alınca su içirmek Laz'ım nkdr vermeliyim acaba
Kızımı sadece emzirmiştim ondan mama konusunu hiç bilmiyorum bide hangi mama kullanıyorsunuz ben aptamil pramatüre aldım
Acaba sadece anne sütü ile beslenen ikiz varmı direndim tek anne sütü vermeye ama doymuyorlar sanırım
ay benimde karnım aynen oyle sivri kavun gibi yemyeşil damar kapladı hertarafinı bide kiz çocukda karin geniş olur derler beni gorenlen oglanmi diyorKizlar karnimadan korkamaya basladim artik cok sivri bi karnimm var ve hep dar damar oldu sizler ne alemdesiniz
Gozunuz aydin çok sevindim,bak o kotu agrılı zor gunlerin geride kaldı unutuldu bile ,bundan sonra yavrularinle huzurlu mutlu gunleriniz olsun inşallah.Sglun kızlar çıktık ama fırsat vermiyorlar emzir gaz çıkar alt deiştir döngü haline geldi uykusuzluk zor iş :) 3 kilo olsalar biran önce keşke diyorum :)
Aynen valla bende öyle olacak Eminim geceleri ne yiyeceğimi şaşırıyorum sevmediğim şeyleri bile istiyor canımCanim bende 19 kilo aldim simdiye kadar sadecev6 kilosunu bu 1 ayda aldim kendimde oyle kilo yok ama karnim patlamaya hazir bomba gibi bende doymak bilmiyorum ozellikle gece yiyesim geliyor
Canim ben benyesinin icine koydum hepsini takim olarak katlayip ust ustte cantaya koydum posette zarar gelirmi bilemedimHaftan maşallah gayet güzel canım inşallah sağlıkla kurtulursun. Ben 2 gündür akşamları bebek kıyafetlerini yıkayıp ütülemeye başladım çantam hazır olsun diyorum. Gün gün ne giyeceklerini buzdolabı poşetleriyle ayırayım diyorum ama acaba 5-6 hafta kapalı pakette kalmaları koku vs. birşeye sebep olurmu bilemedim.
Aynen krem sürünce daha çok terliyorum, Sabaha kadar klima açık yinede banamısın demiyor bacağım bacağıma değse yanıyorum.Canım benim göğüslerde aynen. Hatta uçları büyük kahverengimsi oldu. Benide acayip Ateş basıyor geceleri ter boşanıyor her yerimden. Karın çatlak kremimi ( mustela) sürdüğümde daha fena ter oluyorum. Vantilatör açamıyorum hasta olurum diye balkon kapı pencereler açık bizde.
Bende 11 kg almışım bu hafta sabah 5-7 gibi açlıkla uyanmaya başladım ama inatla yemiyorum. Birde gebelik şekeri çıktı bende dikkat edeyim bari diyorum.Aynen valla bende öyle olacak Eminim geceleri ne yiyeceğimi şaşırıyorum sevmediğim şeyleri bile istiyor canım
Vallahi banada oyle diyorlar cnm :)ay benimde karnım aynen oyle sivri kavun gibi yemyeşil damar kapladı hertarafinı bide kiz çocukda karin geniş olur derler beni gorenlen oglanmi diyor
Oov arkadasım şeker çıktıysa aman dikkat etBende 11 kg almışım bu hafta sabah 5-7 gibi açlıkla uyanmaya başladım ama inatla yemiyorum. Birde gebelik şekeri çıktı bende dikkat edeyim bari diyorum.
Maşallah arkadaşım 36ya gelmişsin. Kaç kilo bebişlerimizBende senin gibiyim karnimin alt kismi odem olmus karnim ates gibi yaniyor kasiniyor yarin gidicem insallah gun verir diye dua ediyorum hayirlisiyla dogsalar
2700 lerde kilolari canim yarin gidicem tekrar bakalim bayrama kalmadan dogursam rahatliycam 30 dan sonrasi gecmek bilmedi vallaMaşallah arkadaşım 36ya gelmişsin. Kaç kilo bebişlerimiz
Canım aralarında az fark var anlamadım doktor nasıl 2 hafta geri dediğini. Bilmiyorum kiloları 33 haftaya göre az değil gibi geldi bana lütfen canını sıkma. Sancı çıktı mı? Geçti mi ishalin? Sonuçlar ne zaman alınacak bilgi ver lütfenKızlar mrb, kontroldeyim şuan nst bağlı. İshal için dahiliye ye yolladı. Serum takılcak ve kan vercem. Erkek karın çevresi 2 hafta geri çıktıkilolarıda 1712 ye 1809lü bişey valla canım sıkıldı doktor biraz küçük kalmış dedi oğlana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?