2017 de İkiz Annesi Olucaklar

2700 lerde kilolari canim yarin gidicem tekrar bakalim bayrama kalmadan dogursam rahatliycam 30 dan sonrasi gecmek bilmedi valla
Oh oh maşallah eğer açılman olursa bebeklerin pozisyonu da uygunsa normal Doğum düşünüyor musunuz doktorunla çünkü çok güzel haftalardasın kilolar iyi belli ki bebekler güçlü. Allah bize de nasip etsin. Benim şimdiden zaman durdu sanki bırak hafta saymayı gün sayıyorum artık çok agırlaştım ve sıkıldım yarım insan olmaktan.

Canım bugünüm valla hastanede geçti. 3 serum taktılar, çok şükür karın ağrım geçti. Daha iyim. Karın ölçümünü ayrı yaptığında 2 hafta geri çıkıyor. Kilolarda 3 değerin ortalamasına göre baktımda. FL, BPD ve AC. Bunlar ayrı ölçtüğünde birinin AC 33 hafta, diğeri 30. Geçende böyleymiş birşey dememişti o zaman.

Bence gayet güzel kiloları maşallah haftalarına göreler zaten çoğunlukla biri diğerinden daha zayıf oluyor. Sen iyileşmene bak üzme kendini kiloları konusunda.

Vallahi bravo 9 kilomu aldin ben tam 19 kilo aldimmmm benimde ikisi kizz ama cattlaklarim cok tabi bi zamana kadar ben hic catlamadimki diyip gerim gerim geriliyodum taki aynayla yanlarima ve karnimin alt kismina bakana kadar
Bugün doktor kontrolüm vardı 2 kg vermişim 2haftada kayınvalidem yanımda ,sürekli acılı baharatlı yemekler yapıyor yiyemiyorum ,katmıyorum diyo ama Hataylı dayanamıyor kadın,doktor çok kızdı bebeklerin kilosu iyi ama hep senden yemişler dedi , Çatlak konusuna gelince :)) daha önceden kilo alıp vermişliğim var zaten belli bir çatlak vardı karnımda fazlası olmadı demekki şişman zamanlarımda çatlayacağı kadar çatlamış:))))

Benim doktorum ultrason da çıkan kilolara çok güvenme diyor ,ben ölçerken karnını şişirmiştir yüksek çıkar ,2 dakika sonra indirir daha düşük çıkabilir tam tersi de olabilir diyor ,bu kadar takılma,Çok zayıf değiller bence

Aman dikat cnm bu son zamanlarinda ne kilo vermesi gorende der kaynan hamile biraz senin sevdigin seyleri yapsa ya

Ben aptamil pramatüre aldım anne sütüne en yakın oymuş
Mama vermek istemiyorum ama dermanımda kalmıyor en azından gece bile versem biraz uyusam kendime gelirim diyorum

Bende kızımı 3200 doğurdum 14 kilo almıştım eve geldim doğurup 2 kilo gitmişti 1 Şenede ancak verdim ama ikizlerde çok hızlı gidiyor valla

Canim basta gece destek olarak verebilirsin 2 olcek yap basta durumu gore ayarlarsin canim
Demi gece içseler biraz uyusam yetecek bana
minikgelin gözün aydın, zoru atlattın, Rabbim bundan sonrasında da kolaylık versin. Bebeklerini sağlıkla huzurla büyütmek nasip olsun inşallah.
Çok şükür cnmm geldi geçti inş darısı bekleyenlere inş
Ben kızımda da sık emzirirdim, annem hep kuş kanadını çırpıncaya kadar doyar-acıkırlar der. Bence sık sık emzir, uyku aralarında da sağki sağdıkça vücut süt üretme ihtiyacı hissetsin.
Sağacak fırsat vermiyorlarki sürekli memede durayım diyorlar
Herkes bşy söylüyor Demi
Bende gece vereyim bakalım nkdr yetecek

Cnm ama kiloları yinede çok iyi doğana kdr 2 olsalar yeter üzülme saglıklı olsunlar zayıf bebişler hızlı büyür
Valla şenlendi heryer bebek sanki :) rabbimin mucizesi bakıp bakıp şükrediyorum :)
Gozunuz aydin çok sevindim,bak o kotu agrılı zor gunlerin geride kaldı unutuldu bile ,bundan sonra yavrularinle huzurlu mutlu gunleriniz olsun inşallah.
Sorma neler geldi başıma çok şükür bitti geriyi silmek istiyorum beynimden o derece yorulmuştum:)
Amin inş cnm BM'm zamanında doğsun tüm kuzular
Gerçekten öyle mama verince kötü bşy yapıyormuş gibi hissettiriyorlar ama ben zaten emzirme konusunda hassas biriyim kızımı iki dene emzirdim ki oda memeye yapışık haldeydi ama ikiz olunca yetişemiyorsun

Canim benim ilkki sezeyandi buda oyle olacak zaten cocugun biri ters duruyor normal mumkun degil yani. Sonunda mutluluk var canim sabretmemiz lazim saglikla dogsunlar bugunlerde geride kalir

Günaydın, durduk yere grip oldum 04:33'den beri uyanığım ve bu uykusuzlukla işe geldim. Bugün bitermi acaba

Canım doymuyorlar galiba sadece anne sütüyle benimkilerde öyle emziriyorum bırakıyorum ağlayıp aranıyorlar mecbur mama veriyorum yada sütümü sagip veriyorum Ne kadar yediklerini görmüş oluyorum mama olarak bana hastanede evolvia 1 numarayı önerdiler onu kullanıyoruz kaynamış soğumuş suyumuz var onun yanında yeni şu kaynatıp örümcek soğuk suyu sıcak suyla ılık hale getirip yapıyorum mamayi

Kesinlikle doğru diyor benimkiler 3200 ve 2900 cikiyordu.3200 olan 2900 dogdu.2900 olan 2400 dogdu kesinlikle son haftalarda değişiyor agirliklari

Canım tek bebek olsa zaten gani gani süt yeter ama ikisine yetmiyor en azından benimki yetmiyor emziriyorum arkasından sagiyorum ki göğüs boşalsin sagdigimı veriyorum paylastirip ama bazı günler bakıyorum doğru düzgün süt olmuyor aç olacaklarına mecbur mama veriyorsun.bana da vah vah tüh felan dediler ilk haftalarda sadece süt vermeye çalıştım ve çocuklar aç kaldı sarılık oldu sonu kuvoz oldu o yüzden aç kalacaklarına abartmamak şartıyla mama verilebilir.bu arada arkadaslar almayanlara kesinlikle tavsiyem elektrikli süt sağma makineniz olsun büyük kolaylık hem göğüs ucunu çıkarıyor hem süt sağım kolay oluyor

Gece verdim iki gündür 3 saat uyudular Yoksa saat başı kalkıyorlar her biri zaten en az 15-20 dk emmek istiyor öyle olunca sanki hiç uyumuyorum .. aslında kızımı sadece emzirdim ya vicdan yapıyorum sanırım bunlarda ama bedenende zorlanıyorum bakalım nasıl bi düzen yapcam bilmiyorum zamanla olcak sanırım mesela şuanda ikiside uyandı neyapcam bilmem :)
Tmm cnm bende aptamil pramatüre almıştım şimdilik içiyorlar bakalım nasıl olcak güzel ama zor iş ikiz :)

Daha önce de yazdım cevap veren olmadı.şansımı son kez daha deniyeyim dedim.
Bende 24 haftalık ikizlere hamileyim.ikizlerim arasında gelişim farklılığı var.zaten ultrason da da aynı zamanda görünmediler.geç görünen kilo ve gelişim olrarak geride. Bacak ve ve kol uzunluğu da hep geri çıkıyor
Merak ettiğim şu.aranızda böyle bi durum yaşayan var mı.gelişim farkı doğduktan sonra nasıl ilerler.
Hamilelik zor ama ikiz annesi olmak hem zor hemdee çok stresli.hep kaygılıyım.
Aranızda fazla kilo farkıyla ikizlerini dünya ya getiren var mı.şu an ne durumdasınız...kafamda deli sorular

Cnm doktoru ne diyo bu duruma onemli olan o. Benim ikizlerimde 5 haftalik gitigim de tek kese 6+2 ken gitigimde iki keseydi kilo olarak aralarinda herzaman fark oldu 100 grm 60 grm 80 grm degisik degisik farklar oldu haftalarindada biri hep 3 4 gun farkliydi ama kol bacak geriliginden hic bahsetmedi doktorunuz bu durumla ilgili ne soyliyo? onemsiz biseyse bosuna uzuyosun kendini....

Canım ne kadar fark varki? Benimde birinin karın ölçümü 2 hafta geri. Kilolarda da 100-200 gr oynuyor

Doktorların söylediği net bir şey yok.biri geç döllenmiş olabilir.bekleyip görelim diyorlar. Zaten erken doğum riskim var.belirsizlik beni daha stres yapıyor.off off zehir oldu gebeliğimmm.

Birde bacak ve kol kemiği kısalığı bazı yerlerde Down sendrom belirtisi olarak geçiyor.bu da canımı sıkan başka bi durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…