- 11 Haziran 2016
- 385
- 629
- 53
- 49
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #12.961
Kendi yatağımızda dördümüz enlemesine mi yatsak:))))Ya amaç kendini düşünmek biraz da. Eğer her defasında yataktan kalkıp bebeği alıp emzirip sonra yine kalkıp yerine koymayı göze alıyorsan herşey olur uyar zaten. Ben onu istemediğim için bişeyler düşünüyorum :)))
Neden olmasın:) bence denenebilirKendi yatağımızda dördümüz enlemesine mi yatsak:))))
Çok şükür cnm zorlu bi maraton bitti şimdide ayrı zordu gerçektenOy cok sukur sonunda guzel haberini aldikk kuzucuklar iyi olsundan uykusuz kal :) gercrkten cok sevindimmm evde olmanizaa.
Teşekkür ederim cnmGözünaydın canım :)
Benimde öyleydi cnm normal korkmaKizlar karnimadan korkamaya basladim artik cok sivri bi karnimm var ve hep dar damar oldu sizler ne alemdesiniz
Canim bende 19 kilo aldim simdiye kadar sadecev6 kilosunu bu 1 ayda aldim kendimde oyle kilo yok ama karnim patlamaya hazir bomba gibi bende doymak bilmiyorum ozellikle gece yiyesim geliyorKızlar ben 13 kg aldım ya. Hemde şu aralar acayip açıldı midem artık sürekli yemek yiyesim geliyor ne yapıcaz böyle giderse bayagı gidicek gibi. Siz kaç kilo aldınız
Canim iki cocuga birden sut yetistirmek cok mesakatli sik sik yemen dinlenip iyi beslenmen gerekiyor oda iki cocukla cok zor bende oglumda mama kullanmadim hic ama kardesim kullaniyordu kaynamis suyu ilidiktan sonra bir termosa dolduruyordu mama yapacagi sicaklikta mama yapacagi zaman hemen ondan kullanip anlik yapiyordu cok piratik oluyor bende aynisini yapicamKızlar Benim bu ikizlere anne sütü yetmiyor sanırım
En geç saat başı uyanıp emmek istiyorlar emzirip yerine koyuyorum yine emmek istiyorlar sürekli memede durur vaziyetteyiz sanırım doymuyorlar mama yaptım gece gece uyudular rahat rahat
Yalnız bşy sorcam hiç mama yapmamıştım
Hazır suyu ılıtıp yaptım
Oysa kaynatılmış ılıtılmış suya yap yazıyor kutuda
Siz nasıl hazırlıyorsunuz.. mama alınca su içirmek Laz'ım nkdr vermeliyim acaba
Kızımı sadece emzirmiştim ondan mama konusunu hiç bilmiyorum bide hangi mama kullanıyorsunuz ben aptamil pramatüre aldım
Acaba sadece anne sütü ile beslenen ikiz varmı direndim tek anne sütü vermeye ama doymuyorlar sanırım
Gece nette okudum hep hemen yaptım dediğin gibi koydum termosa:) acaba kaç kez mama versem bilemedim hadi mama verdim su nkdr vercem sanki ilk kes çocuk doğurmuş gibi acemi hisediyorumCanim iki cocuga birden sut yetistirmek cok mesakatli sik sik yemen dinlenip iyi beslenmen gerekiyor oda iki cocukla cok zor bende oglumda mama kullanmadim hic ama kardesim kullaniyordu kaynamis suyu ilidiktan sonra bir termosa dolduruyordu mama yapacagi sicaklikta mama yapacagi zaman hemen ondan kullanip anlik yapiyordu cok piratik oluyor bende aynisini yapicam
Bende 16 kilo aldım eve geldigimde 8 kilo gitmişti 2 hafta oldu Doğum yapalı 14 kilosu gitmişCanim bende 19 kilo aldim simdiye kadar sadecev6 kilosunu bu 1 ayda aldim kendimde oyle kilo yok ama karnim patlamaya hazir bomba gibi bende doymak bilmiyorum ozellikle gece yiyesim geliyor
İlk üç çocuğuma ilk altı ayı yalnızca anne sütü olmak üzere iki yıl emziren bu kanuda oldukça tecrübeli bir anne olarak ikizlere yetebileceğimi sanmıyorum. Mama bende araştırıyorum en azından geceleri vermek için. Anneliğin her türlüsünü tadacağım galiba normal doğumundan sezaryenine emzirmesinden mamaya beslemesine.Kızlar Benim bu ikizlere anne sütü yetmiyor sanırım
En geç saat başı uyanıp emmek istiyorlar emzirip yerine koyuyorum yine emmek istiyorlar sürekli memede durur vaziyetteyiz sanırım doymuyorlar mama yaptım gece gece uyudular rahat rahat
Hazır suyu ılıtıp yaptım
Kızımı sadece emzirmiştim ondan mama konusunu hiç bilmiyorum bide hangi mama kullanıyorsunuz ben aptamil pramatüre aldım
Acaba sadece anne sütü ile beslenen ikiz varmı direndim tek anne sütü vermeye ama doymuyorlar sanırım
Bakalim vermekten cok o kaslari sikilastirmak lazim balon gibi sistik ben ilk gebeligime 54 kiloyla kaldim 2. Ye 51 le hamile kaldim ama aldigim kilolari 2 sene sonra vermeye basladim 15 kilo almistim sadece 5 gitmisti oglum zaten 4130 gram dogmustu hastanede beni goren dogum yapmak icin yuruyorum saniyorduBende 16 kilo aldım eve geldigimde 8 kilo gitmişti 2 hafta oldu Doğum yapalı 14 kilosu gitmiş
Ondan dert etmeyin hepsi gidiyor ki ben zor kilo veririm normalde :)
Canim basta gece destek olarak verebilirsin 2 olcek yap basta durumu gore ayarlarsin canimGece nette okudum hep hemen yaptım dediğin gibi koydum termosa:) acaba kaç kez mama versem bilemedim hadi mama verdim su nkdr vercem sanki ilk kes çocuk doğurmuş gibi acemi hisediyorum
Vallahi bravo 9 kilomu aldin ben tam 19 kilo aldimmmm benimde ikisi kizz ama cattlaklarim cok tabi bi zamana kadar ben hic catlamadimki diyip gerim gerim geriliyodum taki aynayla yanlarima ve karnimin alt kismina bakana kadarBenimde öyle halbuki ikiside kız ama sivrildi karnım çatlamadı ama gepgergin,fazla kiloda almadım 9 kiloda bu haldeyim,taşıyamıyorum inan 2dakika ayskta dursam düşecek gibi tutma ihtiyacı duyuyorum,Allah yardımcımız olsun
Benim karnım ve göğüslerimde damar damar, hatta bazen kızarıyor ve kılcal damarlar meydana çıkıyor sonra tekrar düzeliyor. Benim en büyük sıkıntım ateş basması, menopozlu gibi geziyorum. Klima vantilatör ne bulursam çalıştırıyorum banamısın demiyor.Kizlar karnimadan korkamaya basladim artik cok sivri bi karnimm var ve hep dar damar oldu sizler ne alemdesiniz
Ben kızımda da sık emzirirdim, annem hep kuş kanadını çırpıncaya kadar doyar-acıkırlar der. Bence sık sık emzir, uyku aralarında da sağki sağdıkça vücut süt üretme ihtiyacı hissetsin.Kızlar Benim bu ikizlere anne sütü yetmiyor sanırım
Hazır suyu ılıtıp yaptım
Canım ben günde bir kere mama veriyorum diğer öğünler anne sütü. Benim annemde dahil olmak üzere anne sütünüm yetmeyecegini mama vermem gerektiğini tek bakamayacagımı vs vs bütün olumsuzlukları sıralıyorlar. Ama inat ettim mama son noktaya gelmeyince vermiyorum. İki aylık oldular 2 kilo aldılar doktorda cok iyi dedi maşallah diyim ek gıdaya kadar götürürsem süper olacak. Önce kafanda bitireceksin yetecegine inan yeni aldın kuzularına yanına artacaktır sütün yeter ki inan mama az verdiğinde gaz problemide olmuyorKızlar Benim bu ikizlere anne sütü yetmiyor sanırım
Hazır suyu ılıtıp yaptım
Bende senin gibiyim karnimin alt kismi odem olmus karnim ates gibi yaniyor kasiniyor yarin gidicem insallah gun verir diye dua ediyorum hayirlisiyla dogsalarBenim karnım ve göğüslerimde damar damar, hatta bazen kızarıyor ve kılcal damarlar meydana çıkıyor sonra tekrar düzeliyor. Benim en büyük sıkıntım ateş basması, menopozlu gibi geziyorum. Klima vantilatör ne bulursam çalıştırıyorum banamısın demiyor.
Bende oyleyim cnm 24 saat klima acik vaziyeteee kipkirmizi oluyorim bi lavabo ihtayacimi giderirken bille benim goguslerde bisey yok o yuzden korkuyorum bille sutum gekmicekmi goguslerim degismediBenim karnım ve göğüslerimde damar damar, hatta bazen kızarıyor ve kılcal damarlar meydana çıkıyor sonra tekrar düzeliyor. Benim en büyük sıkıntım ateş basması, menopozlu gibi geziyorum. Klima vantilatör ne bulursam çalıştırıyorum banamısın demiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?