2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Ben daha hiç bişey almadim ha bugun ha yarin derken agirlaşdim geçen kiyafetlerini almaya gitdim valla 3 gun kendime gelemedim yurumektende korkuyotum çok sabahlari işe gelirken bile iyiçe kasiklarime baski yapiyor agriyor sonrada korkuyorum.yeni ikiz hamile olan kizlar 3 ay geçene kadar fazda yurumeyin ,fazda ayakta kalmayin kanamaya sebeb oluyor çunki başimdan geçdi o yuzdan çok dikkat edin temizlik bile yapmayin.

Canım aynı şeylere takılmışız. Ben beşikleri sallanan tercih etmedim açıkcası sabit zaten ve odalarında duruyor. Kolik bir bebek olursa diye sevi bebeden reflü yatağı aldım içinde kiraz çekirdekleri var istersen ısıtıp içine koyuyorsun ve çok yararlı ilk 3 ay onları kullanıyorsun. Hem kusmasını hem boğulma riskini ortadan kaldırıyor bence bir bak. Yanıma yatırma konusunda bende park yatak düşündüm ama dediğin gibi 3 ay için gereksiz geldi ikisini yaptırabileceğimiz hiç birşey yok ya. O yanı açılanlar var ama tek bebek için dikine yatırırım dedim yatağıma dayayıp ama o zaman dümdüz olmuyor bel boşlukta gibi kalıyo. O yüzden bıraktım ilk günler yanımda yatsınlar eşim salonda artık ona göre bakıcam bebeklerin durumuna göre. Sallanan şeylerden de bir tane mamaaro aldım her bebek içinde durmuyormuş yine bebege göre bakıcam eğer severlerse ikinciyi anında alırım onlar zaten salonda falan vakit geçirirken kullanılıyor bence hepsi fazla yer kaplamaz

Kaç haftadasın canım

Alışveriş için çok geç de kalma dr 28. Hafta rahim agzın kısalmış deyip yatacaksın dedi ,ayakta olmanın baskısıyla dahada incelirmiş ,mecbur rapor alıp yatmaya başladım , hiçbirşeyim tamam değil ,zaten artık 3 dakika ayakta dursam duramıyorum baskıdan ,başım falan dönüyor:/ 25. Hafta bence alışveriş işi bitmeli

:)))) canım mamarooyu bende beğeniyorum ama arkadasım aldı bebekler sevmedi sallanmayı ciddi para vermişti sattı o dönem keşke ben alsaymışım:)) klasik ana kucağı almıştı onları kullandı ,bana elektrikle sallanan beşik önerdi ama ıyduruk gibiler ,boşken bile zor sallanıyor ,bebeğin ağırlığını taşıyamaz gibi sanki,eşimle gece ayrı oda da olmak istemiyorum zaten geceyarısı geliyor eve yoğun çalışıyor görmeden yapamam onu:/ bebek odasına yatak olan kanepe mi alsam ???

Ya amaç kendini düşünmek biraz da. Eğer her defasında yataktan kalkıp bebeği alıp emzirip sonra yine kalkıp yerine koymayı göze alıyorsan herşey olur uyar zaten. Ben onu istemediğim için bişeyler düşünüyorum :)))

Benimde 28 haftam bitiyor zaten doktor bundan sonra fazda yurume ,ayakda kalma yat dinlen yoksa erken doğum olur diye korkutdu,alişverişe çikmam lazim zaten kendimde fazda ayakda duramiyorum ayaklarim çok şiş Allah hepimize hayirli,vaktinda,sağlikli bebekler doğurmayi nasip etsin çoğu gitdi azı kaldı yavrularimizi bize bağişlasin Allahım.

Aminnnnn,risk var dediyse dr zorlama kendini o zaman,internetten eşden dosttan yardım iste ,ne kadar geç doğurursak o kadar iyi ,en önemli şey bizde yerçekimine maruz kalmamak,yatıcaz başka yolu yok

herkese merhaba.Mesajların hepsini okuyamadım.belki benimke aynı durumu yaşayıp sağlıkla bebeklerini kucağına alan anneler vardır.
23.haftalık ikizlere hamileyim.Geçen hafta detaylı ultrason a girdim.bebeklerden biri diğerine göre hem kilo hemde hafta olarak küçük çıkıyor.bacak ve kol kemik uzunluğu haftasıyla uyumlu değil.yaklşık 2 hafta geri..internetten omuduğum kadarıyla bu durum down sendrom belirtisi olabiliyormuş.
Çok kötü durumdayım.benimle aynı durumu yaşayan var mı?

Sglun kızlar çıktık ama fırsat vermiyorlar emzir gaz çıkar alt deiştir döngü haline geldi uykusuzluk zor iş :) 3 kilo olsalar biran önce keşke diyorum :)
Oy cok sukur sonunda guzel haberini aldikk kuzucuklar iyi olsundan uykusuz kal :) gercrkten cok sevindimmm evde olmanizaa.

Kizlar karnimadan korkamaya basladim artik cok sivri bi karnimm var ve hep dar damar oldu sizler ne alemdesiniz

Sglun kızlar çıktık ama fırsat vermiyorlar emzir gaz çıkar alt deiştir döngü haline geldi uykusuzluk zor iş :) 3 kilo olsalar biran önce keşke diyorum :)
Ayy canım ya çok ama çok sevindim. Sağlıkla büyüsünler. Merak etme çabuk toparlanırlar inşAllah..
Kizlar karnimadan korkamaya basladim artik cok sivri bi karnimm var ve hep dar damar oldu sizler ne alemdesiniz
Canım benimde öyle :) başka yerden kiloda almadım top gibi önümde duruyor karnım. Resmen damar kapladı heryerimi, birde açık tenliyim iyice belli oluyor. Gögüslerimde, karnımda.

:)anlasilan bi sure daha boyleyiz

Benimde öyle halbuki ikiside kız ama sivrildi karnım çatlamadı ama gepgergin,fazla kiloda almadım 9 kiloda bu haldeyim,taşıyamıyorum inan 2dakika ayskta dursam düşecek gibi tutma ihtiyacı duyuyorum,Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…