- 5 Haziran 2016
- 1.071
- 1.157
- 53
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #13.041
Anlıyorum ben de zorlu süreçten geçtim o yüzden daha da iyi anlıyorum emin ol. Dr 28 haftalarda dedi ki oh tamam artık doğsa Yaşar canımıza okur ama Yaşar dedi. Ve ben ondan sonra birşeyler almaya başladım bir baktım ki meğer hiç bişey almamışım. Sabret gecicek hepsiCevabın için çok teşekkürler.benim o kadar uzun o kadar zorluklarla geçen bi hikayem var ki anlatmak la bitmez.rahimde perde ameliyatı oldum birde rahim şeklimden kaynaklı erken doğum riskim var.ee bide ikiz gebelik.
Arkadaşlarım hep bana sen 5 yıllık ni bekleyişin ardından anne olacaksın ama göxlerinin ışığı yok.mutlu değilsin sanki diyip duruyorlar.o kadar çok olumsuzluk yaşadım ki aklımda hep kötü ihtimaller.korkularım sevinçimin önüne geçiyor.hiç fotoğraf çektiremiyorum mesela.bebek kıyafetleri almak istemiyorum.hamile olduğumu kimse bilmesin diye evden çıkmak istemiyorum.neden mi olurda olumsuz sonuçlanırsa herşey yolunda gitmezse hiç anı kalmasın istiyorum.garip bir ruh hali işte...
Bu kadar mmDoktorların söylediği net bir şey yok.biri geç döllenmiş olabilir.bekleyip görelim diyorlar. Zaten erken doğum riskim var.belirsizlik beni daha stres yapıyor.off off zehir oldu gebeliğimmm.
Ah cnm bende senin gibiyimm 5 yil boyunca ugrasip durdum ne doktorlar ne ev ebeleri bitaktim doktorlar sebepsiz infertilite diyodu ne bende ne esimde sorun yokmus guyaa 2 kere hsg cektirdim bisey yok dediler tertemiz dedilerr en son bi doktora gitiim senin bu sekilde cocugun olmaz dedi rahiminin sekli bozuk dedi "t" rahimisim Sonra Arastirdim once Allahin sonra Antalya vitale hastanesi Ali fuat Sengorun sayesinde ameliyat oldum Ammeliyatan 6 sonra Hamile kaldim dunyalar benim oldu ama 4 aylikken oglumun kalbi durdu bu seferde kan pihtilasmasi ileti yuzunden kurtaj olmak zorunda kaldim dunya basima yikildi ama yinede Allaha sigindim kurtajdan 6 ay sonra Rabim lutuf etti tekrar hamile kaldim hemde ne tedaviyle falan bilee degil oyle sevindimki 5 haftalikken tek kese 6+2 ken iki kese iki kalp ozaman dunyalar benim oldu ama senin gibi hep tedirginlikle gecti hamileligim 27 haftamdan sonra Alisverise basladim hamilelik bille almadim korkumdan simdi Allah izin verirse bugun gidip sezeryan tarihi alcam Sonsuz sukur Rabime olsunCevabın için çok teşekkürler.benim o kadar uzun o kadar zorluklarla geçen bi hikayem var ki anlatmak la bitmez.rahimde perde ameliyatı oldum birde rahim şeklimden kaynaklı erken doğum riskim var.ee bide ikiz gebelik.
Arkadaşlarım hep bana sen 5 yıllık ni bekleyişin ardından anne olacaksın ama göxlerinin ışığı yok.mutlu değilsin sanki diyip duruyorlar.o kadar çok olumsuzluk yaşadım ki aklımda hep kötü ihtimaller.korkularım sevinçimin önüne geçiyor.hiç fotoğraf çektiremiyorum mesela.bebek kıyafetleri almak istemiyorum.hamile olduğumu kimse bilmesin diye evden çıkmak istemiyorum.neden mi olurda olumsuz sonuçlanırsa herşey yolunda gitmezse hiç anı kalmasın istiyorum.garip bir ruh hali işte...
Maşallah bence gayet iyiler, hafta bitimine kadar kiloda alıcaklar hiç endişelenme Allahın izni ile çoğu gitmiş azı kalmış.Kizlar gunumu sezeryan gunumu aldim 5 eylulde sezeryan olcam 33+2 gunlukmusuz biri 2 biride 2190 grm 44 cm sizce iyilermi?
Canım maşallah iyi, o güne kadar daha da alırlar inşAllah..bakalım benim nasıl olacak, aramızda 1 hafta var. Bende haftaya Ankaraya gidiyorum, doğumum orada olacak inş bir sıkıntı olmazsa. Daha oradaki doktorla görüşmedim.şuanda Allaha emanet gidiyorum :)Kizlar gunumu sezeryan gunumu aldim 5 eylulde sezeryan olcam 33+2 gunlukmusuz biri 2 biride 2190 grm 44 cm sizce iyilermi?
InsaAllah gitigin yerden guzel haberler alirsin cnmCanım maşallah iyi, o güne kadar daha da alırlar inşAllah..bakalım benim nasıl olacak, aramızda 1 hafta var. Bende haftaya Ankaraya gidiyorum, doğumum orada olacak inş bir sıkıntı olmazsa. Daha oradaki doktorla görüşmedim.şuanda Allaha emanet gidiyorum :)
Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim daha var nasil olsa alirlar kilo gayet iyi cabuk buyuyorlar zaten. Ben halen bekliyorum doktorumun gun vermeye niyeti yok oturup agliycam artik benim dogurttun diye patmalamaya hazir bomba gibi hissediyorum kendimiKizlar gunumu sezeryan gunumu aldim 5 eylulde sezeryan olcam 33+2 gunlukmusuz biri 2 biride 2190 grm 44 cm sizce iyilermi?
Aynen cnm sayili gunumuz kaldi darisi tum bekleyenlere olsun insaAllahMaşallah bence gayet iyiler, hafta bitimine kadar kiloda alıcaklar hiç endişelenme Allahın izni ile çoğu gitmiş azı kalmış.
Ayy cnm vallahi cok zor ben artik ne yatabiliyorumm ne uzandigim zaman birinin yardimi olmasa kalkamiyorum bidr kasinti cabasi karnim oyle bi kasiniyoki gece uykudan ediyo beni.. sen sormadinmi doktoruna gun nezaman vercen diye?Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim daha var nasil olsa alirlar kilo gayet iyi cabuk buyuyorlar zaten. Ben halen bekliyorum doktorumun gun vermeye niyeti yok oturup agliycam artik benim dogurttun diye patmalamaya hazir bomba gibi hissediyorum kendimi
5 eylül de 35+ larda olacaklar canım haftaları güzel kiloları da çok iyi maşallah sağlıkla kucağına al inş. Benim de 5 eylül de kontrolüm var sezeryan tarihim belli olucak. Bizde o haftada 33+ 1 olucaz benimde 35 lerde doğum olacak sanırım.Kizlar gunumu sezeryan gunumu aldim 5 eylulde sezeryan olcam 33+2 gunlukmusuz biri 2 biride 2190 grm 44 cm sizce iyilermi?
Bence gayet iyiler bugün 33+5 doğuran arkadaşımla konuştum 2kg bile değilmiş bebekler doğduğunda ,5eylüle kadar çok daha iyidurumda olurlar hayırlısıyla ,gelsin başak bebişleri,bende o ara doğururum sanırım bir süpriz olmazsa:)Kizlar gunumu sezeryan gunumu aldim 5 eylulde sezeryan olcam 33+2 gunlukmusuz biri 2 biride 2190 grm 44 cm sizce iyilermi?
5 eylül de 35+ larda olacaklar canım haftaları güzel kiloları da çok iyi maşallah sağlıkla kucağına al inş. Benim de 5 eylül de kontrolüm var sezeryan tarihim belli olucak. Bizde o haftada 33+ 1 olucaz benimde 35 lerde doğum olacak sanırım.[/QUOTE
Herkes Bayramdan sonra Bayram hediyesini alcak galibaaa ayy cok heycanli yaa:)
Ahh cnm benimkilerde cok zayifti gecen hafta 1600 1650 gibi biseylerdi neten cok arastirdin sabah ac karnina pekmezle gun arasinda 2 kere falan yemek baya bi kilo yapiyomus bende ha bire muz ve pekmez yedim 1 hafta icinde 300 grm almislar bebegi zayif olanlara duyurulur valla ise yariyormusBence gayet iyiler bugün 33+5 doğuran arkadaşımla konuştum 2kg bile değilmiş bebekler doğduğunda ,5eylüle kadar çok daha iyidurumda olurlar hayırlısıyla ,gelsin başak bebişleri,bende o ara doğururum sanırım bir süpriz olmazsa:)
37 yi gorelim aliriz diyor canim ama resmi tatil giriyor devlet hastanesi oldugu icin gun vereklerini sanmiyorum kasintidan karnim kaniyor artik benimde esim bana baktikca ici gidiyor beni gorenler allah kurtarsin hayirlisiyla dusecek gibi duruyorsun diyorlar bende oyle hissediyorum doktorunda ici gidiyor beni gorunce ama almiyor bir bildigi vardir diyip bekliyorum saglikla kucagimiza aliriz insallah bebislerimiziAyy cnm vallahi cok zor ben artik ne yatabiliyorumm ne uzandigim zaman birinin yardimi olmasa kalkamiyorum bidr kasinti cabasi karnim oyle bi kasiniyoki gece uykudan ediyo beni.. sen sormadinmi doktoruna gun nezaman vercen diye?
Canım kaşıntı çatlaklardan mı oluyor?37 yi gorelim aliriz diyor canim ama resmi tatil giriyor devlet hastanesi oldugu icin gun vereklerini sanmiyorum kasintidan karnim kaniyor artik benimde esim bana baktikca ici gidiyor beni gorenler allah kurtarsin hayirlisiyla dusecek gibi duruyorsun diyorlar bende oyle hissediyorum doktorunda ici gidiyor beni gorunce ama almiyor bir bildigi vardir diyip bekliyorum saglikla kucagimiza aliriz insallah bebislerimizi
Karin gerildigi icin oluyor canim kasiyincada catliyor benim alt kismi odem olmus agirlik tasimaktan hemde agri yapiyor oglumda hic catlagim yoktu krem bebek yagi fln yumusatiyordum karnimi bunda oda ise yaramiyor cok kasintiginda soguk birseyler tutuyorum karnima birtek o cozum oluyorCanım kaşıntı çatlaklardan mı oluyor?
Ayy korktum şimdi, bende kızarıklık var ama öyle kaşıntı yok henüz. İnşAllahda olmazKarin gerildigi icin oluyor canim kasiyincada catliyor benim alt kismi odem olmus agirlik tasimaktan hemde agri yapiyor oglumda hic catlagim yoktu krem bebek yagi fln yumusatiyordum karnimi bunda oda ise yaramiyor cok kasintiginda soguk birseyler tutuyorum karnima birtek o cozum oluyor
Hadi hayirlisi cnm vallahi acinacak haldeyiz:)sonu guzel olsun insaAllah.37 yi gorelim aliriz diyor canim ama resmi tatil giriyor devlet hastanesi oldugu icin gun vereklerini sanmiyorum kasintidan karnim kaniyor artik benimde esim bana baktikca ici gidiyor beni gorenler allah kurtarsin hayirlisiyla dusecek gibi duruyorsun diyorlar bende oyle hissediyorum doktorunda ici gidiyor beni gorunce ama almiyor bir bildigi vardir diyip bekliyorum saglikla kucagimiza aliriz insallah bebislerimizi
Aynen oyle canim onlari bir gorelimde bunlarin hepsi unutulacak seyler birazda biz sabirsizlaniyorum karnimda tasidim gozumle gorim biran once diyeHadi hayirlisi cnm vallahi acinacak haldeyiz:)sonu guzel olsun insaAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?