- 18 Kasım 2016
- 184
- 158
- 23
- 47
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #13.081
Oluyor oyle canim sertlesiyor toplaniyor acayip sekillere giriyor karin doktor ikiz gebeleliklerde tekli gebeliklere gore erken baslar yalanci sancilar onemli olan duzenli girmemesi dedi simdi beklesinler erken dogum olmasin diyor insan 36 olacagin haftada dort gozlede dogurmayi brkliyor insan hepimiz icin hayirlisi olsun saglikla kucagimiza aliriz insallah bende yarin gidicem ins bayramdan once doguma alirlar dua edin banadaSelam kizlar nasilsiniz hepimizin zamani azaliyor gitgide,ama gunlerde yavaş geçiyor sanki şu 2 hafta resmen kendimi dinleyerek kontrol ederek geçirdim psikolojim bozuldu son muayeneden sonra,30 haftaya girim diye .şimdide erken doğum korkusu sardi beni ,dun geceden beri bebişin biri top gibi toplaniyor karnim taş gibi acaba pozisyonmu degiştiriyor yoksa başka bişeymi çok korkuyorum aranizda boyle olan varmi acaba
Tşk ederim canım cevabin için maalesef ikiz gebelikte her animiz korkuyla geçiyor inşallah zamaninda saglikli şekilde doğurmayi nasip etsin Allahım hepimize,ne guzel senin 37 haftaya girmişsin dari bize,bizde 36,38 haftalara geliriz inşallah hayirlisiyla,canim Allah kolaylik versin sana yavrularinı sağlikli şekilde kuçaginiza alin analıbabali buyutun inşallahOluyor oyle canim sertlesiyor toplaniyor acayip sekillere giriyor karin doktor ikiz gebeleliklerde tekli gebeliklere gore erken baslar yalanci sancilar onemli olan duzenli girmemesi dedi simdi beklesinler erken dogum olmasin diyor insan 36 olacagin haftada dort gozlede dogurmayi brkliyor insan hepimiz icin hayirlisi olsun saglikla kucagimiza aliriz insallah bende yarin gidicem ins bayramdan once doguma alirlar dua edin banada
Canım benimde kasılıp kalıyor, karnımı okşuyorum pışpışlar gibi yapıyorum veya oturuş-yatış pozisyonumu değiştiriyorum ancak düzeliyor. Bizde çok afedersin gaz çıkarma ihtiyacı hissettiğimde de aynı kasılma oluyor karnım bazen üçgen bazen şekilsiz garip bir hal alıyor.Selam kizlar nasilsiniz hepimizin zamani azaliyor gitgide,ama gunlerde yavaş geçiyor sanki şu 2 hafta resmen kendimi dinleyerek kontrol ederek geçirdim psikolojim bozuldu son muayeneden sonra,30 haftaya girim diye .şimdide erken doğum korkusu sardi beni ,dun geceden beri bebişin biri top gibi toplaniyor karnim taş gibi acaba pozisyonmu degiştiriyor yoksa başka bişeymi çok korkuyorum aranizda boyle olan varmi acaba
Canım bende aynı senin gibiyim, gece yatamıyorum, dönemiyorum. Az kaldı ama hayırlısı ile inş 37. Haftaları görürüz. Ben daha bu haftasonu Ankya gidiyorum ordaki doktor doğumu yapacak. Hayırlısı artık inş bayram sonrasına kadar bir sıkıntı çıkmazBenim iştahımda çok açık canım bebişlere kilo aldırmak için tıkınıp duruyorum muzu bazen günde 2 kere yiyorum. Ara öğünlerde en çok muz kaşar süt yoğurt ceviz fındık yiyorum inş fayda eder.Lohusa sepetinden 2 pembe gecelik 1 sabahlık çiçekli taç ve çiçekli terlik getirttim. Dünde pembe lohusa pijaması aldık mağazada zor yürüdüm ev haricinde biryerde zor yürüyorum, proloton igne için acilde sedyeye uzanmam zorlaştı ayakta oluyorum iğneyi, geceleri yatakta zor dönüyorum 3 kere wc ye kalkıyorum ve bayram tatilinde ansızın doğurmayayım diye dua ediyorum. Allah hepimize zamanlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inş.
İnş canım hepimiz 37 inci haftaları görürüz bebişler büyüdükçe ağırlaşıyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun bayram tatilini hayırlısıyla atlatalım. Hayırlı yolculuklar şimdiden herşey gönlünce olur inş canım.Canım bende aynı senin gibiyim, gece yatamıyorum, dönemiyorum. Az kaldı ama hayırlısı ile inş 37. Haftaları görürüz. Ben daha bu haftasonu Ankya gidiyorum ordaki doktor doğumu yapacak. Hayırlısı artık inş bayram sonrasına kadar bir sıkıntı çıkmaz
Gaz olayında benimde aynı şekilde canım kasılıyor en çok da afedersin gaz biriktiğinde, birde idrarım geldiğinde yatakta inerken karnım acayip kasılıyor, wc den gelip yarım saat filan sağıma yatınca geçiyor geçen gün Allah'ın gücüne gitmesin ağladım eşim evde yoktu cleaxan igneyi dolaba eğilip alamadım mutfak aparatı maşa ile çekip aldım başkasına muhtaç olmak çok zor yaşlıları çok iyi anladım.Canım benimde kasılıp kalıyor, karnımı okşuyorum pışpışlar gibi yapıyorum veya oturuş-yatış pozisyonumu değiştiriyorum ancak düzeliyor. Bizde çok afedersin gaz çıkarma ihtiyacı hissettiğimde de aynı kasılma oluyor karnım bazen üçgen bazen şekilsiz garip bir hal alıyor.
Bende setli olan lohusa takimindan aldim beyaz olandan bitanede lohusa pijama takimi aldim lohusa terligi ve taci aldim hastaneyede kendim icin pike takimi koydum 3 bohca yaptim hastane valizimize biri benim giyceklerim digerleride bebeklerin giyecekleri Rabim saglikla giydirmeyi kulanmayi nasip etsin hepimize insaAllahBenim iştahımda çok açık canım bebişlere kilo aldırmak için tıkınıp duruyorum muzu bazen günde 2 kere yiyorum. Ara öğünlerde en çok muz kaşar süt yoğurt ceviz fındık yiyorum inş fayda eder.Lohusa sepetinden 2 pembe gecelik 1 sabahlık çiçekli taç ve çiçekli terlik getirttim. Dünde pembe lohusa pijaması aldık mağazada zor yürüdüm ev haricinde biryerde zor yürüyorum, proloton igne için acilde sedyeye uzanmam zorlaştı ayakta oluyorum iğneyi, geceleri yatakta zor dönüyorum 3 kere wc ye kalkıyorum ve bayram tatilinde ansızın doğurmayayım diye dua ediyorum. Allah hepimize zamanlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inş.
Canım kasılmaların başlamış,rahmin kendini doğuma hazırlıyor,düzenli olmadığı sürece normal dedi ikiz gebelikde doktorum,magnezyum kullanıyorum ayrıca bunun için bende de gün içinde 4. 5 defa oluyorSelam kizlar nasilsiniz hepimizin zamani azaliyor gitgide,ama gunlerde yavaş geçiyor sanki şu 2 hafta resmen kendimi dinleyerek kontrol ederek geçirdim psikolojim bozuldu son muayeneden sonra,30 haftaya girim diye .şimdide erken doğum korkusu sardi beni ,dun geceden beri bebişin biri top gibi toplaniyor karnim taş gibi acaba pozisyonmu degiştiriyor yoksa başka bişeymi çok korkuyorum aranizda boyle olan varmi acaba
Allah elden ayaktan düşürmesin hakikaten başkasının eline bakmak çok zor. Ya idrar olayı başka zaten çok afedersin temizlenip kurulanıyorum tekrar geliyor garip prostatlılar gibi oldum durup durup yapıyorum.Gaz olayında benimde aynı şekilde canım kasılıyor en çok da afedersin gaz biriktiğinde, birde idrarım geldiğinde yatakta inerken karnım acayip kasılıyor, wc den gelip yarım saat filan sağıma yatınca geçiyor geçen gün Allah'ın gücüne gitmesin ağladım eşim evde yoktu cleaxan igneyi dolaba eğilip alamadım mutfak aparatı maşa ile çekip aldım başkasına muhtaç olmak çok zor yaşlıları çok iyi anladım.
Benden şüphelendiler ama bişey çıkmadı canım bebeklerin kilosu iyiyse 36da alsınlar bişey olmaz bekletip daha kötü sonuçlar çıkacağına takma kafana. Keşke bende gelsem o haftalara ama hiç ümidim yokKızlar aranızda safra ve akciğer enzimleri yükselen oldumu kaşıntıyla başladı sonra kanda çıktı yarın gene bakılacak bunun bebeğe yada bana zararı varmı acaba 35 haftadayım haftaya pazartesi 36 alırız dedi doktor erken geldi başka sorun yok aslında hersey normal iyice strese girdim uyuyamıyırumda offfffff
Nasil oluyor kasiklarinmi ağriyor ay bende surekli kendimi dinler oldum,korkudanKızlar bende de kasılma oluyor yalancı mı gerçek mi bilemedim sürekli oluyo çünkü. Rahim kısalmaya geçtiği için biraz panik yaptım. Ben bu gidişle 34ü bile göremem
Canım nedense bugün bende öyleyim. Sancım var sanki. Benimde tek düşüncem ankaraya ulaşmak doğurmadan :)Kızlar bende de kasılma oluyor yalancı mı gerçek mi bilemedim sürekli oluyo çünkü. Rahim kısalmaya geçtiği için biraz panik yaptım. Ben bu gidişle 34ü bile göremem
Yok canım karnım en ortada toplanıyor semsert ama yanlarım boşalıyo bütün karnım ortada sanki. Ve heryeri sanki kol kası gibi sertleşiyor 20-30 sn sonra düzeliyor. Ben bebek toplanması sanıyodum doktorun yanındayken oldu kasılma bu dedi öyle ayırt ediyorum kasılma ve bebek toplanması olduğunu. Ama yalancı işte cünkü giderek artması gerekiyormuş uyutmayacak kıvamda olmalıymışNasil oluyor kasiklarinmi ağriyor ay bende surekli kendimi dinler oldum,korkudan
Canım dikkat et araba yolculuğu benim ayaklarımı çok şişiriyor belim falan agrıyo. Önlemini al yani. Senin haftan iyi canım yaCanım nedense bugün bende öyleyim. Sancım var sanki. Benimde tek düşüncem ankaraya ulaşmak doğurmadan :)
Canım hafta olarak bugün 33+2 deyim. İnşAllah bir sıkıntı olmadan ulaşırım. Uzak olmasa sorun değilde yol uzunCanım dikkat et araba yolculuğu benim ayaklarımı çok şişiriyor belim falan agrıyo. Önlemini al yani. Senin haftan iyi canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?