- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #13.061
Hiçbir şekilde moralini bozma. Sadece Allah'a tevekkül et.Ben dokuz senedir mücadele ediyorum.ameliyatta oldum,düşükte yaptım hatta 2015 aralıkta 29+3 Doğum yaptım.Bebeğim bir hafta yaşadı.Bak şuan 32 haftalık hamileyim.Allah büyük bu sefer inanıyorum.Sende moralini yüksek tut moral çok önemliCevabın için çok teşekkürler.benim o kadar uzun o kadar zorluklarla geçen bi hikayem var ki anlatmak la bitmez.rahimde perde ameliyatı oldum birde rahim şeklimden kaynaklı erken doğum riskim var.ee bide ikiz gebelik.
Arkadaşlarım hep bana sen 5 yıllık ni bekleyişin ardından anne olacaksın ama göxlerinin ışığı yok.mutlu değilsin sanki diyip duruyorlar.o kadar çok olumsuzluk yaşadım ki aklımda hep kötü ihtimaller.korkularım sevinçimin önüne geçiyor.hiç fotoğraf çektiremiyorum mesela.bebek kıyafetleri almak istemiyorum.hamile olduğumu kimse bilmesin diye evden çıkmak istemiyorum.neden mi olurda olumsuz sonuçlanırsa herşey yolunda gitmezse hiç anı kalmasın istiyorum.garip bir ruh hali işte...
InsaAllah Rabim o gunleride nasip eder sayili gun tez gecermis cok az kaldi:)Aynen oyle canim onlari bir gorelimde bunlarin hepsi unutulacak seyler birazda biz sabirsizlaniyorum karnimda tasidim gozumle gorim biran once diye
Canım ben sadece emzirmeye xalisiyorum ama göğüs uçlarım mahvoldu o yüzde biraz sagip biraz mama özellikle gece onun dışında yine emziriyorumKızlar ya sadece emziren varmı bizim bebekler saat başı emmek istiyorlar bende güç kalmadı bi kaç kez mama versem nolur
Canim gogus kalkani kullaniyormusun cok iyi oluyor diyor kullanan herkes yara olmuyormus kullaninca hemde akan sutun bosa gitmiyormusCanım ben sadece emzirmeye xalisiyorum ama göğüs uçlarım mahvoldu o yüzde biraz sagip biraz mama özellikle gece onun dışında yine emziriyorum
Cnm göğüs ucu yarası çok zor bilirim emzirmekten başkada hiç bşy işe yaramıyor kızımda çok çekmiştim bunlardada oldu ama kızımdaki kdr kötü deil ..Canım ben sadece emzirmeye xalisiyorum ama göğüs uçlarım mahvoldu o yüzde biraz sagip biraz mama özellikle gece onun dışında yine emziriyorum
Canim ben alarm kuruyorum 45dk aralari oluyo yani kizimi emziriyorum oglumu aldigimda 45 dk gecmis oluyor mama takviyesi bez dahil ayni anda uyanirlarsa bi elimle besigi sallayıp diger yandan kucagimdaki bebeğimi emziriyorum babannemiz geldi yardima ama kendim yapmaya çalışıyorum alismak icinKizlar merhaba bi suredir takip edemedim malum ikizlerle hayat zorlasiyor :) dogum yapan annelere bi sorum var acaba emzirme isini nasil yapiyorsunuz benimkiler genelde ayni zamanlarda acikiyor birde yaklasik 1 saat emziriyorum bazen yetiyor bazen yetmiyor mama yapiyorum bi seferinde birini emzirip digerine mama yapiorum diger seferdede tam tersi sizde nasil durumlar acaba
Ben ilk emziriyorum canim uyuklayip memeyi bırakınca direk mama yapip veriyorum anlamiyolar öyle bunu doktorum tavsiye etmişti ise yariyo cidden zamanla biberonu istemez dedi tiksirincaya kadar ver emsin dediValla cnm benim şimdilik sütüm yetiyor henüz 18 günlüğüz aynı sıralar uyanıyorlar birini emziriyorum gazını çıkarıp digerini alıyorum ortalama 40 dk falan sürüyor ikiside..
Gece uykusuzluğa dayanamadım diye iki gece bir kez mama verdim 3 saat uyudular ama ondan sonra oglan memeyi tutarken zorlandı migdesini bulandırıyor .. gece mama vermek istiyorum biraz uyumak için ama oglan memeyi bırakır diye korktum gündüz sürekli emiyoruz sorun yoo ama gece ben zorlanıyorum nasıl olcak beslenme şekli zamanla bilmiyorum bende
Ben aptamil kullanıyorum canim tadina baktim anne sütü gibi tatsiz seker nasil cok kiAptamilde şeker oranı yüksek en iyi mama 1.olarak golden goat 2.evolvia bence bunları dene en azından kabız yapmıyor cocuklari
Kilolari güzel canım ama az daha alirlarsa daha iyi çünkü cok kilo gidio doğumdan sonraKizlar gunumu sezeryan gunumu aldim 5 eylulde sezeryan olcam 33+2 gunlukmusuz biri 2 biride 2190 grm 44 cm sizce iyilermi?
Evet haklisin cnm dogana kadar 2600 2700 olurlar gibi geldi banaKilolari güzel canım ama az daha alirlarsa daha iyi çünkü cok kilo gidio doğumdan sonra
Olurlar tabi inşallah sen beslenmeye dikkat etEvet haklisin cnm dogana kadar 2600 2700 olurlar gibi geldi bana
InsaAllah cnm dikkat ederim cnm saol ..Olurlar tabi inşallah sen beslenmeye dikkat et
Ya ama benimkiler uyuyunca ne meme ne biberon hiç bi şekilde tutmuyorlarBen ilk emziriyorum canim uyuklayip memeyi bırakınca direk mama yapip veriyorum anlamiyolar öyle bunu doktorum tavsiye etmişti ise yariyo cidden zamanla biberonu istemez dedi tiksirincaya kadar ver emsin dedi
Canım ben sürekli yiyip yattıgım için reflü oluştu,ne yesem geri geliyor,Bir de kabızlık var muz yemiyorum kilo vermişim doktorum çok kızdı ,zorla yiyorum yemekAhh cnm benimkilerde cok zayifti gecen hafta 1600 1650 gibi biseylerdi neten cok arastirdin sabah ac karnina pekmezle gun arasinda 2 kere falan yemek baya bi kilo yapiyomus bende ha bire muz ve pekmez yedim 1 hafta icinde 300 grm almislar bebegi zayif olanlara duyurulur valla ise yariyormus
Ahh cnm bende surekli yatiyorum ama cok sukur istahim cok acik bende muzu cok kacirdim galiba afedersin iki gundur basurum kaniyo gunde 1 kereye dusurdum bende muzu dikat et cnm kilo verme artik ki bebekler guzel beslensinlerCanım ben sürekli yiyip yattıgım için reflü oluştu,ne yesem geri geliyor,Bir de kabızlık var muz yemiyorum kilo vermişim doktorum çok kızdı ,zorla yiyorum yemek
Benim oglan da öyle hala ayni burnunu sıkıyor um ayaklarini gidikliyorum bazen cimdik atıyorum aglayip uyanio üzülüyorum ama hastslansa daha kötü napiyimYa ama benimkiler uyuyunca ne meme ne biberon hiç bi şekilde tutmuyorlar
Banada yoğun bakımdaki doktor senin yaptığın gibi yap Demişti ama almıyorlarki memeden sonra
Bende oyleyim cnm ama dizlerimde kasinti yok sadece ama artik boyle parcalayasim var bebe yagi suruyorum bazen soguk dus aliyorum onlarda anlik fayda ediyor catlak olusuyodur cnm ondan kasinti oluyo ozelikle karin ve yanlarda.Kızlar selam ya benim karnım yanlarım belim ve dizimden aşağı bacaklarım çok kaşınıyor ama öyle böyle değil karnım hep tırnak izi. Krem de sürüyorum çatlıyor mu acaba o yüzden mi kaşınıyor sizce? Cünkü dr karaciğer ve safra kesesine baktı onlarla alakası yokmus
Ya işte ben artık çok su içemiyorum acayip midem bulanıyor sanırım o yüzden çatır çatır çatlıyorum yaaBende oyleyim cnm ama dizlerimde kasinti yok sadece ama artik boyle parcalayasim var bebe yagi suruyorum bazen soguk dus aliyorum onlarda anlik fayda ediyor catlak olusuyodur cnm ondan kasinti oluyo ozelikle karin ve yanlarda.
Benim iştahımda çok açık canım bebişlere kilo aldırmak için tıkınıp duruyorum muzu bazen günde 2 kere yiyorum. Ara öğünlerde en çok muz kaşar süt yoğurt ceviz fındık yiyorum inş fayda eder.Lohusa sepetinden 2 pembe gecelik 1 sabahlık çiçekli taç ve çiçekli terlik getirttim. Dünde pembe lohusa pijaması aldık mağazada zor yürüdüm ev haricinde biryerde zor yürüyorum, proloton igne için acilde sedyeye uzanmam zorlaştı ayakta oluyorum iğneyi, geceleri yatakta zor dönüyorum 3 kere wc ye kalkıyorum ve bayram tatilinde ansızın doğurmayayım diye dua ediyorum. Allah hepimize zamanlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inş.Ahh cnm bende surekli yatiyorum ama cok sukur istahim cok acik bende muzu cok kacirdim galiba afedersin iki gundur basurum kaniyo gunde 1 kereye dusurdum bende muzu dikat et cnm kilo verme artik ki bebekler guzel beslensinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?