2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Ay benimde 3,4 gundur oyle oluyor gogus altimda sanki 2 kafa top halinde yukseliyor taş gibi bende yer degiştiriyor zanediyordum ama kaç gundur aynisi oluyor biraz okşadikçe kayb oluyor

Ay benimde 3,4 gundur oyle oluyor gogus altimda sanki 2 kafa top halinde yukseliyor taş gibi bende yer degiştiriyor zanediyordum ama kaç gundur aynisi oluyor biraz okşadikçe kayb oluyor
Cnm magnezyum kulanmiyomusunuz o birazcik kasilmalari onluyo

Kızlar bende de kasılma oluyor yalancı mı gerçek mi bilemedim sürekli oluyo çünkü. Rahim kısalmaya geçtiği için biraz panik yaptım. Ben bu gidişle 34ü bile göremem
Görürsün panik yapma:) benim 2,2 ye düştü ve kasılmalar devamlı var,yat devamlı wc ve yemek dışında kalkmamaya çalış, bende çok korkuyordum şükür 34 deyim doktorum 36 yı görücez inşallah diyor ,dinlenmekten başka çözümü yok,yerçekimine maruz kalmayacağız

Kizlar meleklerim dunyaya geldiler sonunda sagliklari gayet iyi kuveze fln girmediler.darisi hepinizin basina
Canım gözünüz aydın, sağlıkla büyütün inşAllah..

Canım sen nerden Ankaraya gideceksin ,benim 1 saatlik yolda bile kasılmalarım başlıyo,karnım taş gibi oluyor,dinlene dinlene gidin arada yürü ,uzan mutlaka
Canım ben doğum için gidiyorum. Bulunduğum yerde hastane koşulları iyi değil, tam donanımlı hastane yok, çocuklar küveze girse çevre ile yolluyorlarmış. o nedenle Ankara'da ailemin yanında yapmak istedim. Hem 1 tane de kızım var, bırakacak kimse yok evimde yapsam. zor olacaktı. İnşAllah yavaş yavaş gidip sıkıntısız atlatırız

Allah elden ayaktan düşürmesin hakikaten başkasının eline bakmak çok zor. Ya idrar olayı başka zaten çok afedersin temizlenip kurulanıyorum tekrar geliyor garip prostatlılar gibi oldum durup durup yapıyorum.
Aynen canım çok zor. Bende günde 15-18 kere wc ye gidiyorum ellerim yıkanmaktan eskiyecek yakında:) duş aldıktan sonra da kasılıyorum.

Sağlıkla giymek giydirmek nasip olsun inş canım. Bizde geçen hafta kıyafetlerimizi yıkadık kendim ütüledim çok yoruldum. Poşetleyip dolaba kaldırdım daha valize koymadım. Biberonları ve emzikleri, süt sağma makinasını steril edicem daha.

Yorucu falan ama cok guzel o hazirlik telasi Rabim herkese nasip etsin insaAllah..

Merhaba arkadaşlar kismetse ikizlerim olacak alışverişe başlıcam artık ama karar veremedim 0-3 ay mi almalıyım çoğunluk kiyafeti 3-6 ay çok mu büyük gelir ocakta dogacaklar insallah bi sikinti olmazsa doktorum 2500 gramdan fazla bekleme bebekleri dedi

Evet cnm 0 3 ay al tabi ben hata bi kisminida premeture aldim digerleri buyuk gelir diye..

Bende kıyafetleri yıkadım ütüledim ama kokar belki diye poşetlemedim sepette bıraktım. Süt sağma makinası biberon falan götürecekmiyiz hastaneye, ona göre bende steril edeyim.

_ilk kiyafet icin 0-3 deilde yenidogan alin 0-3 ay buyuk gelir o kiloya, pramature tavsiye etmem

Canım yalancı kasılma işte. Okşamasan da kaybolacak 20-30 sn sürüp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…