- 18 Kasım 2016
- 184
- 158
- 23
- 47
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #14.141
Selam canim sen haftayi beklemeden doktoruna git yada ara çunki çok yuksek tansiyonunKızlar iki gündür tansiyon ölçtüruyorum yüksek diyorlar 32+4 deyim şimdiye kadar hep iyiydi neyden olabilir acaba haftaya doktora gidecem bi fîkri olan yada benim gibi olan varmı
Benimde son haftalarimda yukseldi tansiyon ilaci kullandim bi ara hatta doktor kontrolumuz sıklaştı not aliyodum.gun içinde ölçüp ama bi sıkıntı olmadı allahtan ihmal etme mutlaka hemen git doktoruna canmKızlar iki gündür tansiyon ölçtüruyorum yüksek diyorlar 32+4 deyim şimdiye kadar hep iyiydi neyden olabilir acaba haftaya doktora gidecem bi fîkri olan yada benim gibi olan varmı
Doktora gidin büyük ihtimal adalat verir o hem doğumu geciktirir hem tansiyonu dusururKızlar iki gündür tansiyon ölçtüruyorum yüksek diyorlar 32+4 deyim şimdiye kadar hep iyiydi neyden olabilir acaba haftaya doktora gidecem bi fîkri olan yada benim gibi olan varmı
Buda o na benziyor olur tabiDepent ped yerine ekte eklediğim yetişkin pedini götürsem olur mu?
Canım ben bebeklerin her birine 4 takım hastane çıkışı koydum. Ekstra çorap ve 2’şer tane yelek koydum. 3’er tane battaniye biberon, emzik, yüz örtüsü,mendil,emzirirken kullanmak için önlük. 2 tane 21’li bez paketi, ıslak mendil. Kendim için 2 takım pijama , 1 gecelik, 2 sabahlık,4 külot, 3 çift çorap, göğüs pedi, depend külot, 1 pk. orkid, emzirme sütyeni, emzirme atleti,tesettürlü olduğum için eşarp, tarak, diş fırçası-macunu, 1-2 makyaj malzemesi, göğüs ucu kremi, süt sağma makinası, süt arttırıcı çay, yarın da kayısı hoşafı yapıcam. Terlik ve taç takımı. Aklıma gelenler bunlar.
Canim neyaptin merak etdim doğum nasil geçdi bebişler nasilİyiyim canım heyecan sardı. Bana ciğer geliştirici yapılmadı kızın karın çevresi bende de 2 hafta geri. Rahat ol ya Allahın izniyle herşey güzel geçer.
Sağol canım cevabın içinBuda o na benziyor olur tabi
Evet canım bende göremiyorum doğum yapanları burda hayırlısıyla bizde o günlere geliriz doğum yapmayan kaç kişi kaldık acabaDoğum yapanlar pek giremiyor artık. Tek tük hamile kaldık şurda :)
Amin inşallah :) benim az kaldı valla. Ayın 20 si demişti ilk başta ama kızın durumu nedeniyle erken alabilirim dedi 10-15 güne olabilir yani. pazartesi belli olacak. Senin ne kadar var?Evet canım bende göremiyorum doğum yapanları burda hayırlısıyla bizde o günlere geliriz doğum yapmayan kaç kişi kaldık acaba
Hayırlısı olsun canım hakkında. Bende yarın tam 33+0 haftalık olacam benimde pazartesi muaynem var bakalım bir sıkıntı çıkmaz inşallah sağlıkla gelsin yavrularimizAmin inşallah :) benim az kaldı valla. Ayın 20 si demişti ilk başta ama kızın durumu nedeniyle erken alabilirim dedi 10-15 güne olabilir yani. pazartesi belli olacak. Senin ne kadar var?
Vakit buldukca sizleri takip ediyoruz canim rabbim bu mutlulugu herkese tattirsin saglikla kucaginiza alirsiniz sizlerde zaman o kadar cabuk geciyorki dogduklarinda simdi bolca dinleninEvet canım bende göremiyorum doğum yapanları burda hayırlısıyla bizde o günlere geliriz doğum yapmayan kaç kişi kaldık acaba
Canım iyiyim, bebekler de çok şükür küveze girmeden yanımdalar. Götürdüğüm eşyalardan sadece depend külot ve geceliklerimi kullandım. Diğer eşyaların tamamını hastane verdi. Bebekler için sadece çıkarken kıyafetlerinden birini kullanıcam. Onun dışında bezlerini herşeyini kendilerinden kullandılar ve üzerine bir sürü bez falan hediye ettiler. Doğum çok rahattı epidural sezeryan korktuğum gibi değilmiş yani. Ama ziyaret olayları bebek emzirmek uykusuzluk felaket zor. Sütüm şu an çok fazla yok o nedenle ilk gün sadece anne sütü ile dün biraz mama takviyesiyle devam ettik bugün de herşey yolunda giderse öğlen gibi hastaneden çıkarız. Darısı isteyen tüm hamişlerin ve anne adaylarının başına inşallah.Canim neyaptin merak etdim doğum nasil geçdi bebişler nasil
Canım iyiyim çok şükür, bebeklerimde yanımda. Valla 2 valiz yapmıştım ama hastane hiç birini kullandırmadı sadece çıkarken çocuklara 1 kat kıyafet ve battaniyelerini kullanmış olucam. Depend külot çok iyi ama çok terletiyor o nedenle gecelik sürekli değiştirdim. Bebekler de küveze girmeden yanıma geldiler. Kız 2140 gr erkek 2540 gr doğdu. Bu gece tartıldılar kız 1980 erkek 2360 gr olmuş. Şu ana kadar çok şükür sorun yok bakalım hayırlısı. Ama emzirmek, uykusuzluk her kafadan bir ses çıkması çok zor. Bol bol uyku depolayın. Rabbim hepimize kolaylık versinArzu tüm bunları nasıl sığdırdım valize helal olsun :) hangilerini kullandın çıkınca yazarsın :) bu arada benimkiler de erken alınacaklar gibi duruyor. Kızım gelişiminde sıkıntı olduğu için erken alabilirim dedi. Pazartesi belli olacak.
Ben bınları yazarken belki sen çoktan Doğum yaptın bile :) vaktin olunca ve kendine gelince yaz lütfen merak ediyoruz seni. Nasılsın? Bebekler nasıl? Kiloları nasıl yaz lütfen bekliyoruz. İnşalalh herşey güzel geçmiştir
Ayy maşallah çok sevindim gozun aydin canim Allah bağişlasin kuveze girmediler ne guzel kilolari nasildi benimde haftaya alabiliriz dedi oyuzden bu hastanede doğrusu manavgatda hiç kuvez çocuk yog.bakim yokmuş o yuzden antalyadami yapsam diye teredut ediyorum seninkiler girmemiş inşallah benimkilerde girmez baya içime su serpdin unki seninle aramizda 3 gun var o yuzdan .ok sevindim canim Allah anali babali buyutsunCanım iyiyim, bebekler de çok şükür küveze girmeden yanımdalar. Götürdüğüm eşyalardan sadece depend külot ve geceliklerimi kullandım. Diğer eşyaların tamamını hastane verdi. Bebekler için sadece çıkarken kıyafetlerinden birini kullanıcam. Onun dışında bezlerini herşeyini kendilerinden kullandılar ve üzerine bir sürü bez falan hediye ettiler. Doğum çok rahattı epidural sezeryan korktuğum gibi değilmiş yani. Ama ziyaret olayları bebek emzirmek uykusuzluk felaket zor. Sütüm şu an çok fazla yok o nedenle ilk gün sadece anne sütü ile dün biraz mama takviyesiyle devam ettik bugün de herşey yolunda giderse öğlen gibi hastaneden çıkarız. Darısı isteyen tüm hamişlerin ve anne adaylarının başına inşallah.
Benim de 26 haftalıklar...aynı şekilde erken Doğum korkusu bende de var.azcık bir kasık ağrım vs.olsa hemen evhamlanıyorum.hareketsizlik de iyi gelmiyor.yürüsem olmuyor otursam olmuyor anlayacağın...Merhaba arkadaşlar bende ikizlerime hamileyim. Biri kız bir erkek. Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı. 27. Haftamdayım ama baştan beri sürekli bir şey olacak mı diye vesveselendim. Şimdi de erken doğarlar mı sorusu var. Çok şükür öyle bir risk yok şu an için ama elimde değil düşünmemek. Artık ağırlaştım da kasıklarımda ara ara ağrılar oluyor. Akıntı miktarım biraz arttı. Sizin nasıl arkadaşlar çok merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Aynen ya. Bazen ayağa kalkmaya bile korkuyorum. Hala çalışıyorum. İşteyken çok daha rahatım ama eve gelip dinlenmeye başlayınca buram neden ağrıdı neden böyle oluyor diye kendimi dinlemeye başlıyorum.Benim de 26 haftalıklar...aynı şekilde erken Doğum korkusu bende de var.azcık bir kasık ağrım vs.olsa hemen evhamlanıyorum.hareketsizlik de iyi gelmiyor.yürüsem olmuyor otursam olmuyor anlayacağın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?