- 11 Haziran 2016
- 385
- 629
- 53
- 48
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #14.121
Canım günde kaç defa mama veriyorsun bizim kiler üç haftalık oldu ben 6 öğün 60 cc mama be iki öğün sağılmış süt veriyorumKızlar günü bizle yakın olanlar ne kadar mama veriyorsunuz? Biz 17 günlük olduk bugün. Süt az olduğu için kıza 60 oğlana 30 cc mama veriyorum. Ama sanki kız yine aç gibi davranıyo
Canım valla her öğünde veriyorum çünkü süt yetmiyor. Kız 60 cc içiyor, oğlanda 30 cc zorla veriyorum 15 falan içiyor. Senle aramızda kaç gün vardı? Biz bugün 18 günlük oldukCanım günde kaç defa mama veriyorsun bizim kiler üç haftalık oldu ben 6 öğün 60 cc mama be iki öğün sağılmış süt veriyorum
Canım benim oğlan öyleydi. Kıza göre geri yami herşeyi. 1 hafta yoğun bakımda kaldı. Kilosu daha düşük doğdu.Kizlar aranizda hiç karin çevresi olumu haftasina gore geride çikan varmi benimkiler 2 hafta geride çikiyor boyle giderse 10 gun içinde aliriz diyor doktor.
Canım ben bebeklerin her birine 4 takım hastane çıkışı koydum. Ekstra çorap ve 2’şer tane yelek koydum. 3’er tane battaniye biberon, emzik, yüz örtüsü,mendil,emzirirken kullanmak için önlük. 2 tane 21’li bez paketi, ıslak mendil. Kendim için 2 takım pijama , 1 gecelik, 2 sabahlık,4 külot, 3 çift çorap, göğüs pedi, depend külot, 1 pk. orkid, emzirme sütyeni, emzirme atleti,tesettürlü olduğum için eşarp, tarak, diş fırçası-macunu, 1-2 makyaj malzemesi, göğüs ucu kremi, süt sağma makinası, süt arttırıcı çay, yarın da kayısı hoşafı yapıcam. Terlik ve taç takımı. Aklıma gelenler bunlar.Kızlar selam bizde de işler pek yolunda gitmiyor kız hiç kilo almamış. 1900 gram ve 34. Haftada olmamıza rağmen değerleri 30-31 hafta ileuyumlu. Yine kızda kasılma çıktı. Rahim boyun 3.2 olmuş. Dopler 1 olması gerekirken ortalamak 3 Müş. Tüm bunları toplayınca sonuç erken alabilirim bebekleri dedi. Pazartesi karar verecek. İnşallah biraz kilo alır da kız erken almak durumunda kalmaz. Beni de bir heyecan bastı daha hastane çantam hazır değil.
Çantaya neler koydunuz hem benekler için hem kendiniz için bana yazar mısınız. Bekliyorum. Hepinizi öptüm teşekkürler
22 günlük oldu bizimkiler ,maşallah oburlar biraz 60 da bile tam doymuyorlar:)Canım valla her öğünde veriyorum çünkü süt yetmiyor. Kız 60 cc içiyor, oğlanda 30 cc zorla veriyorum 15 falan içiyor. Senle aramızda kaç gün vardı? Biz bugün 18 günlük olduk
Canım ben bebeklerin her birine 4 takım hastane çıkışı koydum. Ekstra çorap ve 2’şer tane yelek koydum. 3’er tane battaniye biberon, emzik, yüz örtüsü,mendil,emzirirken kullanmak için önlük. 2 tane 21’li bez paketi, ıslak mendil. Kendim için 2 takım pijama , 1 gecelik, 2 sabahlık,4 külot, 3 çift çorap, göğüs pedi, depend külot, 1 pk. orkid, emzirme sütyeni, emzirme atleti,tesettürlü olduğum için eşarp, tarak, diş fırçası-macunu, 1-2 makyaj malzemesi, göğüs ucu kremi, süt sağma makinası, süt arttırıcı çay, yarın da kayısı hoşafı yapıcam. Terlik ve taç takımı. Aklıma gelenler bunlar.
Canim nasilsin yarin senin doğum olacak degilmi san akciger geliştirici yaptirdinmi seninle haftamiz ayniya benimkileride 37 bitinçe alabiliriz dedi doktor ben 34 haftada yaptirdim akciger gelitirici ,bende sorun yokda sadece bebeklerin karin çevresi 2 hafta geride çikiyor oyuzdan alabiliriz diyorCanım ben bebeklerin her birine 4 takım hastane çıkışı koydum. Ekstra çorap ve 2’şer tane yelek koydum. 3’er tane battaniye biberon, emzik, yüz örtüsü,mendil,emzirirken kullanmak için önlük. 2 tane 21’li bez paketi, ıslak mendil. Kendim için 2 takım pijama , 1 gecelik, 2 sabahlık,4 külot, 3 çift çorap, göğüs pedi, depend külot, 1 pk. orkid, emzirme sütyeni, emzirme atleti,tesettürlü olduğum için eşarp, tarak, diş fırçası-macunu, 1-2 makyaj malzemesi, göğüs ucu kremi, süt sağma makinası, süt arttırıcı çay, yarın da kayısı hoşafı yapıcam. Terlik ve taç takımı. Aklıma gelenler bunlar.
Canım bebeklerin gazı için damla falan kullanıyormusun?Biz iki aylık olduk tam korkma ilk aydan sonra rutine biniyor herşey ama zorlaşıyorda uzun süre uyanık kalıyorlar ağlıyorlar gazları acaip artıyor falann hiç uyumuyorum desem dogrudur :) 16 kilo almıştım 18 kilo verdim yorgunluktan :)
Tabi bin şükür zor süreçlerden geçtik Doğumdan sonra ondan bu yorgunluklar zor gelmiyor
İkiside 2 kilo ile küvezden çıkmışlardı 2 hafta kalmışlardı ... 1.5 ayda kızım 4 kilo oldu..oğlum 6 kilo oldu..
Oglan mama ağırlıklı besleniyor kızım meme ağırlıklı besleniyor...yani korkma düşündüğünden hızlı büyüyecekler:) kimi zaman ben bile şaşırıyorum çok deil 1 ay önceki resimlere bakıp :)şöyle 5-6 aylık olsak hepimiz hayırlısı ile :)
İyiyim canım heyecan sardı. Bana ciğer geliştirici yapılmadı kızın karın çevresi bende de 2 hafta geri. Rahat ol ya Allahın izniyle herşey güzel geçer.Canim nasilsin yarin senin doğum olacak degilmi san akciger geliştirici yaptirdinmi seninle haftamiz ayniya benimkileride 37 bitinçe alabiliriz dedi doktor ben 34 haftada yaptirdim akciger gelitirici ,bende sorun yokda sadece bebeklerin karin çevresi 2 hafta geride çikiyor oyuzdan alabiliriz diyor
İnşallah sağ salim yarin hayirlisiyla kuçagina al bebişlerini,güzel haberlerini bekliyoruz habersiz birakma bizi ay bende çok heyacanlaniyorum valla senin için.İyiyim canım heyecan sardı. Bana ciğer geliştirici yapılmadı kızın karın çevresi bende de 2 hafta geri. Rahat ol ya Allahın izniyle herşey güzel geçer.
Maşallah yok yok sizde, ben 1 takim hastane çikisi, kendime de 2 pijama takimi 1 sabahlik, terlik, depont kilot, sac fircasi, diş bakimi almistim gerçi onlara almasamda olurdu hastanede vardi. Bebekler kuveze konacaksa zaten hic bi şey konmuyor, bebekleri almaya gidince götürülüyor oda sadece cikarken giyeceği kiyafet.Canım ben bebeklerin her birine 4 takım hastane çıkışı koydum. Ekstra çorap ve 2’şer tane yelek koydum. 3’er tane battaniye biberon, emzik, yüz örtüsü,mendil,emzirirken kullanmak için önlük. 2 tane 21’li bez paketi, ıslak mendil. Kendim için 2 takım pijama , 1 gecelik, 2 sabahlık,4 külot, 3 çift çorap, göğüs pedi, depend külot, 1 pk. orkid, emzirme sütyeni, emzirme atleti,tesettürlü olduğum için eşarp, tarak, diş fırçası-macunu, 1-2 makyaj malzemesi, göğüs ucu kremi, süt sağma makinası, süt arttırıcı çay, yarın da kayısı hoşafı yapıcam. Terlik ve taç takımı. Aklıma gelenler bunlar.
Olma olasılığı var cnm tabi kesin diye birşey yok ama rabbim gönlüne göre versin inşallahKızlar sağlıkla kucağınıza alın inşallah:)
Ben klomen kullandım bugün çatlatma iğnesi yaptı iki yumurtam 20 mm olmuş yani bu ikiz mi olacak demek bana yardımcı olurmusunuz tecrübeli ikiz anneleri lütfen...
Maşallah cnm çok fazla koymuşsunCanım ben bebeklerin her birine 4 takım hastane çıkışı koydum. Ekstra çorap ve 2’şer tane yelek koydum. 3’er tane battaniye biberon, emzik, yüz örtüsü,mendil,emzirirken kullanmak için önlük. 2 tane 21’li bez paketi, ıslak mendil. Kendim için 2 takım pijama , 1 gecelik, 2 sabahlık,4 külot, 3 çift çorap, göğüs pedi, depend külot, 1 pk. orkid, emzirme sütyeni, emzirme atleti,tesettürlü olduğum için eşarp, tarak, diş fırçası-macunu, 1-2 makyaj malzemesi, göğüs ucu kremi, süt sağma makinası, süt arttırıcı çay, yarın da kayısı hoşafı yapıcam. Terlik ve taç takımı. Aklıma gelenler bunlar.
Canım ben bebeklerin her birine 4 takım hastane çıkışı koydum. Ekstra çorap ve 2’şer tane yelek koydum. 3’er tane battaniye biberon, emzik, yüz örtüsü,mendil,emzirirken kullanmak için önlük. 2 tane 21’li bez paketi, ıslak mendil. Kendim için 2 takım pijama , 1 gecelik, 2 sabahlık,4 külot, 3 çift çorap, göğüs pedi, depend külot, 1 pk. orkid, emzirme sütyeni, emzirme atleti,tesettürlü olduğum için eşarp, tarak, diş fırçası-macunu, 1-2 makyaj malzemesi, göğüs ucu kremi, süt sağma makinası, süt arttırıcı çay, yarın da kayısı hoşafı yapıcam. Terlik ve taç takımı. Aklıma gelenler bunlar.
Canım neleri kullandın yazar mısın. Açıkçası çok fazla şey götürmek istemiyrom yanımdaMaşallah yok yok sizde, ben 1 takim hastane çikisi, kendime de 2 pijama takimi 1 sabahlik, terlik, depont kilot, sac fircasi, diş bakimi almistim gerçi onlara almasamda olurdu hastanede vardi. Bebekler kuveze konacaksa zaten hic bi şey konmuyor, bebekleri almaya gidince götürülüyor oda sadece cikarken giyeceği kiyafet.
Tatlim yazdigim şeyleri görürdüm ben pratik bir insanim fazla teferruata gelemem, hatta goturdugum terlikleri bile giymedim,ameliyat sonraki yürüyüşte rahat edemedim hastanenin terliklerini giydim, depond külot iyi ki almisim dediğim şey, goturdugum normal külotlu bile cikarken giydim, sac fircasi, makyaj malzemesi, diş fircasi, şarj aleti, birde cikarken giyecegin kiyafet, hastanede her şey var di, yanimizda refakatçi var extrem birsey olursa cikar alirdi, bebeklerin kuveze girme ihtimali yuksek olduğundan onlara kiyafet koymadim, orada sizden belki bebekler için pramature mamasi pramature bezi ve İslak havlu isterler, inşallah girmezler tabi, bebekleri almaya giderken de puset kiyafet ve muslin bez almistik, siz battaniye alirsiniz hava serin, aklima gelenler bunlar,yatağa serilen hasta bezlerini hastane veriyor bu arada.Canım neleri kullandın yazar mısın. Açıkçası çok fazla şey götürmek istemiyrom yanımda
Depent ped yerine ekte eklediğim yetişkin pedini götürsem olur mu?Tatlim yazdigim şeyleri görürdüm ben pratik bir insanim fazla teferruata gelemem, hatta goturdugum terlikleri bile giymedim,ameliyat sonraki yürüyüşte rahat edemedim hastanenin terliklerini giydim, depond külot iyi ki almisim dediğim şey, goturdugum normal külotlu bile cikarken giydim, sac fircasi, makyaj malzemesi, diş fircasi, şarj aleti, birde cikarken giyecegin kiyafet, hastanede her şey var di, yanimizda refakatçi var extrem birsey olursa cikar alirdi, bebeklerin kuveze girme ihtimali yuksek olduğundan onlara kiyafet koymadim, orada sizden belki bebekler için pramature mamasi pramature bezi ve İslak havlu isterler, inşallah girmezler tabi, bebekleri almaya giderken de puset kiyafet ve muslin bez almistik, siz battaniye alirsiniz hava serin, aklima gelenler bunlar,yatağa serilen hasta bezlerini hastane veriyor bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?